Честит син на сашун! Да им е жив и здрав, да расте силен, голям и умен! Още един бебок се вмъкна в Юни

Хайде, давайте, че днес е последният шанс
.Мен май нещо ме гони следродилната депресия. Мъжът ми е болен на антибиотик и с кака Вики седят в другите стаи, а аз като каторжник в хола с Елена на повикване през час, два. Като ми стана едно тъпо, като ми се дорева. Викам си тъкмо Вики порастна сега пак всичко отначало. После пък се обвинявам, че мисля такива глупости и, че не мога да обръщам внимание на Вики. Пусти хормони! Те са виновни. Ох, още малко и всичко да си дойде на мястото. Да изляза малко, че душата ми се е свила тук затворена.
Маслинка, мила, гледай да си открадваш по някой друг час сън, че май почивката е най-важна за творенето на кърма. Дано има кой да ти помага, че това нощно будуване лично мен може да ме докара до истерия.
Кетка, като те слушам за сериите от по час и половина все едно за нас говориш само дето другите серии са на 2 часа, все още рядко на 3.
Е, хайде! Днес се диша, че е по-хладничко. Лек ден на всички
.

Аз също не се отказвам, макар, че понякога и на половин час яде. Но има моменти, в които изкарва и по 3 и повече. Най-хубавото е, че нощем вече цяла седмица пропуска хранене. А и аз се омързеливих. Преди ставах да се цедя, а сега гледам да се наспя. 

.
..... май го закъсах.