Гордо вече ме наричат МАМО на Юнско бебенце голямо

• 14 414
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета и моето бебе го мъчат колики аз й давам САБ но нещо нямат голям ефект плаче си и се свива с тях и без тях.Надявам се скоро да отшумят много ми е мъчно като я гледам да се мъчи.Di 13 честито браво голямо бебче си родила да ти е жив и здрав,и не се предавай за кърменето и ние още се трудим и мъчим УСПЕХ. Hug

# 121
  • София
Хей мамчета, къде се загубихте! Майче покрай коликите, цеденето, яденето и безсънните нощи на никой не му се пише!  Joy
Да ви питам, за млечницата! Защото малката майче има, езичето й е бяло, трудно ли и за колко време се лекува. Малката както не обича да й се правят разни манипулации, направо не си представям как ще я мажа.

# 122
Здравейте момичета и моето бебе го мъчат колики аз й давам САБ но нещо нямат голям ефект плаче си и се свива с тях и без тях.Надявам се скоро да отшумят много ми е мъчно като я гледам да се мъчи.Di 13 честито браво голямо бебче си родила да ти е жив и здрав,и не се предавай за кърменето и ние още се трудим и мъчим УСПЕХ. Hug

Ние също сме на САБ но правим комбинация на и с чай от копър на гранули, този който е на ХИП. А можеш и сама до си направиш отвара от копър а има и бебезан който на торбички като чай и се дава от тази отвара 3-4 пъти на ден по 1 чаена лъжица. Бебезанът взела съм го но още не съм го пробвала , защото установих че от тази комбинация сега където я правим ни поолеква от коликите. Лек ден  bouquet

# 123
  • София
Здравейте мамчета.Аз отдавна не съм влизала във форума,защото нямах net.Не съм прочела всичко което сте писали и може да се повторя с въпроса Как сте с нощното хранене.Ние се храним през 3 часа без прекъсване през нощта,а така ми се иска да храненето в 3 през нощта да го пропускаме.Дайте съвет. ВАЛЕНТИН от злояд стана голям гладник.Много здраве на всички бебоци

# 124
  • Варна
Здравейте мамчета.Аз отдавна не съм влизала във форума,защото нямах net.Не съм прочела всичко което сте писали и може да се повторя с въпроса Как сте с нощното хранене.Ние се храним през 3 часа без прекъсване през нощта,а така ми се иска да храненето в 3 през нощта да го пропускаме.Дайте съвет. ВАЛЕНТИН от злояд стана голям гладник.Много здраве на всички бебоци
Моят Божи пък яде след баня, което става и към 10.30, после спи до 2.30-3.00, яде и следващото ядене е в 6.00. И също е с увеличен апетит в последните дни.
Вчера направихме първата голяма разходка с количката, час и половина здрав сън Simple Smile ама вечерта се скъса да реве без причина. Чак след банята се кротна. Мислим вече всяка вечер да излизаме тримата с татко му Simple Smile

# 125
Емма също яде към 3часа и после към 6-7. Според мен са много малки, за да издържат без храна цяла нощ, спокойно, ще дойде и този момент  Grinning При някои по/рано, при други- по-късно  Wink
m_mm, спокойно, ще си намерите синхрона. Кърми си сега когато иска бебо и до месец ще видиш, че ще започне да се наяжда по-бързо и да издържа и повече време.
Di13 , честит син! Страхотно име!  Hug
gadge , колко време не ака не разбрах? А така също и не ми е ясно какво общо има неакането с необходимостта от дохранване?  Rolling Eyes Бг педиатри не спират да ме удивляват с глупостите си!  #2gunfire На твое място бих си кърмила бебето на поискване, ако ти се цеди-цеди се (аз лично много мразя това упражнение и го правя само и единствено когато трябва да изляза и някой друг да я нахрани), но не забравяй, че бебето е най-добрата помпа!  Peace Няма помпа, която да изсмуква толкова добре, колкото бебо! Така че не виждам никакъв смисъл да кърмиш, а после да додаваш кърма с шише честно казано  Rolling Eyes Успех и пиши как сте!
Честит първи месец на връстничета ни!

# 126
Честит син Di13! Да ти е жив и здрав, много послушен и много радост да ти носи!
Относно храненето през нощта, аз не бързам да го пропускам. Но малката за пръв път от седмица-две насам се събуди и пожела да яде. Но пък се задави нещо и после цяла нощ не спа спокойно, прехърква нещо с нослето, грухти странно, прокашля се от време на време. Изкарах си акъла, че сме я простудили нещо, но май е останало от “манджата” в носоглъдката. Усетих се какво е станало чак днес по обяд. Cега спи доволно и диша спокойно. Дано наистина да е това. На някой случвало ли му се е и как сте процедирали? Аз само съм чувала за такива случаи, но с каката никога не сме имали такъв проблем. Мислите ли, че може наистина да е настинала и да й е запушено носленцето?

# 127
П.П. Забрвих да добавя и още нещо важно за храненето нощем за майките, които кърмят-нивото на пролактин май беше  Embarassed, демек хормонът, който е отговорен за образуването на кърма е с най-високи стойности между 0 и 8 часа и тогава се препоръчва да има поне 2 кърмения  Peace

# 128
  • FRANCE
Как сте мамчета? Тук е лятната разпродажба и си напазарувахме много сладурски дрешки с девойката. За нея де, аз съм още дебела и нямам желание да си пазарувам.

П.П. Забрвих да добавя и още нещо важно за храненето нощем за майките, които кърмят-нивото на пролактин май беше  Embarassed, демек хормонът, който е отговорен за образуването на кърма е с най-високи стойности между 0 и 8 часа и тогава се препоръчва да има поне 2 кърмения  Peace

И аз така четох, ама и ние сме на хранене около 12 после към 3-4 и после към 6-7.

А да ви разкажа нещо забавно  Grinning Тръгваме да се обичаме с татето и като текна едно мляко от циците ми Joy Joy Joy

приятен ден на всички
целувки

# 129
  • София
Е аз да се похваля цикълът ми дойде  smile3515 почват се отново женските неразположения
.И пак имам въпрос Какви предпазни средства от забременяване ще взимате,какво мислите за спиралите ?
 И честито на всички новообебили се ,да са ви живи и здрави бебоците !

# 130
  • Варна
Е аз да се похваля цикълът ми дойде  smile3515 почват се отново женските неразположения
.И пак имам въпрос Какви предпазни средства от забременяване ще взимате,какво мислите за спиралите ?
 И честито на всички новообебили се ,да са ви живи и здрави бебоците !
newsm78 Кога ти спряха лохиите, че и цикъл то дойде? Аз още се чистя.
За предпазването и мен ме интересува, не че съм стигнала до секса, ама по принцип. В началото мисля на презервативи да караме, ама после? А и май след секцио не се слага спирала, значи остава хапчета  Thinking Или стария добър латекс  Mr. Green

# 131
Хей мамчета, къде се загубихте! Майче покрай коликите, цеденето, яденето и безсънните нощи на никой не му се пише!  Joy
Да ви питам, за млечницата! Защото малката майче има, езичето й е бяло, трудно ли и за колко време се лекува. Малката както не обича да й се правят разни манипулации, направо не си представям как ще я мажа.
Аз я мазах със хлебна сода,до пускане на кръвчица и се махнаха.После с гонодактарин орално профилактично.Има ефект сега нямаме и една афтичка и ни е чисто езичето.Не е плакала въобще от хлебната сода само се начумери.Мислех ,че ще падне голям рев.А за коликите давам чай на ХИП и и минават.Унася се и заспива след като го е пила.А за протокола нашите колики не са силни и са много рядко и то нощем.
Парлева как ди дойде цилъла бе.Нали докато кърмиш няма цикъл или ти не кърмиш newsm78
Друг път ще ви дочета,отивам да се цедя.

# 132
  • София
Аз родих с секцио преди 46 дни и не съм кърмила,лохите ми спряха на 10 ден и после към 20 имах силно кървене та бях на инжекции и антибиотици и към 32 ден бях на генекологичен преглед и доктора каза че съм в овулация и да очаквам скоро цикъла и ето той ми дойде.С майлето вече правим секс с презерватив /душата беше на сух режим 3 месеца/и за това се замислям за по дългосрочен контрацептив. 

# 133
Здравейте как сте?Ние е сме добре Стамен започна да се изхожда вече по-редовно.Кърмя когато той поиска,но някой път това е през час.Вие така ли бяхте?Кога започнахте да имате режим?
Шоши,и двете докторки които го прегледаха казаха че коремчето му е хлътнало и това било признак за недохранване,а оттам и малкото изпражнения.Аз мисля че има логика,не може бебе на 3 дни да има запек,при условие че е само на кърма и папка когато си поиска.Пробвах само един път да се цедя след хранене,успях да изцедя само 15мл.Давам му да суче и от двете гърди.Утре сме на консултация и ще направим пробно кърмене,дано всичко е наред!Малко се унесах в писането Embarassed
Майчета кога ви спряха лохиите?

# 134
  • Варна
Аз родих с секцио преди 46 дни и не съм кърмила,лохите ми спряха на 10 ден и после към 20 имах силно кървене та бях на инжекции и антибиотици и към 32 ден бях на генекологичен преглед и доктора каза че съм в овулация и да очаквам скоро цикъла и ето той ми дойде.С майлето вече правим секс с презерватив /душата беше на сух режим 3 месеца/и за това се замислям за по дългосрочен контрацептив. 
Кога ти разрешиха секс след секциото? След прегледа ли? За сухия режим мъжа ти да не се оплаква - моят е така от 9 месеца  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт