30 арабска - юбилейна /с контрол на входа/

• 14 857
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
ГАЛЕ 4естит имен ден на вашите/макар и с закъснение/ а ма от гости не остава време човек да се разпише а и компа беше в отпуска
в4ера до полунощ ни монтираха 2 чинии и сега сме 3 всеки е уреден
напулнихме фонтан4ето на двора и даяна го обърна на басейн,защото в басеина няма походяща 4аст за нея
СВЕАР писах ти на лични
Пепи разкажи нещо за снахата какво става newsm78
тук не се диша от жега добре 4е поне излезе малко вятър

# 151
Дидонче, колко често се връщате в България? Да не оставите магазин или улица неовършани. Mr. Green
Нойче,много често. Twisted Evil Всеки път оставаме по някой "неовършан",за да не ни е скучно. Joy Joy Joy

# 152
Деси и шадраванчето върши прекрасна работа в тези жеги.Честито за чиниите!

# 153
Ноя ,скъпа Пълен напред,с теб съм Дано да не ни идват пак гости
Марси ,довечера след асър ще ходя на пазар и ще те попитам за някои от рецептите Ще понапазаря повечко доматчета ,пипер и патладжан
dttiДобре че се паяви вече се притеснявах как е лечението Довечера ще ти пиша на лични като заспят деца
На всички приятна вечев ,макар при нас е още 15, 30часа Ще преспивам малкия и отивам но пазар
Пепи къде се губиш
Дани как си
Амал какво стана с изпитите Свършиха ли вече
Дидонка как е в Бг още ли е топло

# 154
Здравейте и от мен. Аз пак късничко ставам, към 11:30 е при мен. Ама снощи седях до към 4.Снощи сънувах, че с Jamil ще се женим и беше някакво много странно. А пък неговата сестра скоро наистина ще се жени и снощи обсъждахме на нейната сватба аз какви дрехи ще нося. най вероятно ще са индийски, защото сватбата ще е по индийски/мюсюлмански обичай. Направо не знам, сигурно ще е много различно. Жените и мъжете ще са отделно, а аз никой не познавам освен сестра му. А и подарък искам да и купя. Някакви идеи какво се подарява на подобна сватба?
Ей гледам за диети сте си говорили. Аз каквото и да правя не мога да отслабна, какво ли не съм пробвала. От диети се отслабва, но после двойно се качват килцата. Така че аз строги диети не искам да спазвам. Уж правя упражнения вкъщи от време на време, но те са най вече за стягане, не толкова за отслабване. А се чудя на жени, дето ядат като лами и пак са тънки фиданки.  newsm78

# 155
Деси и шадраванчето върши прекрасна работа в тези жеги.Честито за чиниите!
мерси  bouquet
Рени според мен някакво бижу или съд с по интересна форма,4асовник или нещо подобно поне тук такова се носи,ако не се броят домакинските уреди

# 156
Абе Деси, да ти кажа тя май бижута много не носи, тя е доста религиозна, ходи с хижаб. Даже с триста зора можеш да я накараш да си сложи грим или лак за нокти. Между другото тя е колкото мен на възраст, 23 и учи магистратура тук в щатите. А в същото време най близката ми приятелка от детството и тя ще се жени на есен, но в България. Аз за съжаление няма да мога да отида на сватбата, но искам да и изпратя някакъв подарък и на нея от тук. Така че и за нейния подарък приемам съвети, че не мога да измисля нищо свястно и оригинално Simple Smile

# 157
РЕНИ при това положение ,ако при вас има сури от корана изработени като картини и изписани с спец. шрифт или вси4ко на религиозна тематика но тук сурите се продават и подаряват по различни поводи и ще се зарадва,особенно от теб
а за приятелката ти пиши какви са и интересите и всеки ще пусне по една идея а избора е твой

# 158
Момичета,да се смея ли или да плача?Алекс преди малко ми изпусна телефона в купата с таратора! newsm61 Мъжа ми умря от смях,  rotfImao rotfImboкато му разказахме,а на мен ми се реве Cry !Ще го убия! #2gunfire #Cussing outСега го бърша,ще видим какво ще стане.Точно тази сутрин си го гледах и му се възхищавах,на ти сега!Урочасала съм го! newsm78

# 159
Eeeeeeeeee...нокията си е нокия! smile3521Работиииииииии....  newsm44 Излизаме,ще се включа малко по-късно!  bouquet

# 160
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Завръщам се  тук след години и боса вървя по снега............/рефрен от песен Whistling/
Демек и аз съм на линия Mr. Green
Днес направихме покупки  - вентилатор мощен за жегите  и  нова силиконова клавиатура, върху която мога да си ям манджите и да си пия кафетата, без да се притеснявам Mr. Green... и разбира се да чаткам до посред нощите без да дразня милото с клави6ите и тяхната песен hahaha hahaha Mr. Green

# 161
Честито за продобивките и да не ядеш много върху клавиатурата. Heart Eyes Joy А палатка? Twisted Evil Или си на дини? Joy

# 162
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Точно вечеряйки се сетих че пропуснах да се похваля с двете палатки които взвх и прашките към тях да гоня комари, врабци и други натрапници hahaha hahaha hahaha Joy Joy

Полудех вече.... Joy Joy Като харча малко пари и после ме избива на лудост, добре че не харча всеки ден като некои работещи този занаят, че все лудо ще ходя  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 163
добре че не харча всеки ден като некои работещи този занаят, че все лудо ще ходя  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao[/i]

Сватето ли имаш предвид? Twisted Evil Joy Сватеее, чуваш ли какви ги говори ДинчеЦицето  за нас? newsm48

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 22:00 от Noia

# 164
Днес направихме покупки  - вентилатор мощен за жегите  и  нова силиконова клавиатура, върху която мога да си ям манджите:hahaha: hahaha Mr. Green

Кате,честито ти придобивки!Ама това ядене...........не ми харесва!После цели шатри трябва да търсиш! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт