На море и планина,ще летува АВГУСТовската тайфа!

• 10 145
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
  • варненка от София

Честит рожден ден на Локра, на Тони и Боби. Желая им много здраве, радост, безгрижно детсво, весели и игри и да ги слушат мама и тати.

Честит имен ден на празнуващите .

Весело кръщене на Лора на vst и да им е жив и здрав татито.

Ако съм пропуснала някой да ме извини  Hug

# 106
  • Някъде там...
Честит първи рожден ден на Лора!
Честит първи рожден ден на Боби и Тони!

Бъдете живи, здрави, щастливи и усмихнати дечица и много да радвате мама и тати!
Целувки от Вики!

bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 15:33 от MimSss

# 107
Здравейте Hug Много хубави поводи днес.
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА НА ПЕПЪР! ЖИВА И ЗДРАВА ДА Е И МНОГО ЗА РАДВА МАМА И ТАТИ newsm38 newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАТКОТО НА ЛОРА НА ВСТ! МНОГО ДА ВИ СЛУШКА И МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ ВСИЧКИ!  bouquet Да пишеш как е минало кръщенето! Peace Весели празници!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПЕПИ НА Blanc! smile3525  uraЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!
Хубав ден на всички, празнуващи и непразнуващи, после ще се включа пак.
П.П. МамаМарго, честито ви жирафче! И аз гушкам Деница, но не спи при нас. Влади беше на 6 г. и 6мес., когато най-накрая си спеше в леглото в неговата стая. Като станеше топло гонеше мен или татко му в неговата стая. Питай ме как сме направили Деница Wink
Спирам, че бебка ме вика.

# 108
  • В ЛЮтеницата
Разтопихте ме с тези мили пожелания! Благодаря на всички! Наистина сте ми много мили!
Днес в къщи е голям безкраен празник, защото и двамата с мъжа ми сме именници, телефоните звънят, кучето вие, а Лора пищи - кога от радост, кога за сън. Та сега си представете най-вкусната торта, до нея най-разхлаждащото питие, легнете на един шезлонг и се наслаждавайте на живота като мен - не съм била никога толкова щастлива, когато са ми честитили мой рожден ден, както съм щастлива сега!!!

Честито на всички празнуващи!

Аз естествено не съм чела, но ще пробвам да наваксам тези дни!

П.С. На Лора много и хареса на морето - не можех да я извадя от водата, седеше на пясъка по голо дупе и е изяла поне една кофа пясък! Очаквайте снимки, като открия апарата, че целия багаж е на купчина...

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА!   bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
    bouquet

ВСТ, УСПЕХ С КРЪЩЕНЕТО И ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИКА!

ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!

# 110
Здравейте, момичета HugИзвинявам се 4е не съм 4ела  теми4ката,но нямам  много време напоследъй за форума.
Влизам да 4еститя рожденните дни на набедената бандитка Лора Wink
А също така и на Боби и Тони! Мили деца, желая ви здраве, щастливо детство и весели иг ри Heart Eyes.
Честит празник и на днешните именници  bouquet

# 111
Здравейте!
Днес има много празници  Laughing
Честит Рожден Ден на Лора на Пепър! Да е жива и здрава и много да радва мама и татко!

Честит Рожден Ден и на мъжа на Vst_80! Да е жив и здрав и много да ви слуша и помага   bouquet

Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet

# 112
Днес времето беше приятно хладно след жегите през изминалите дни и ние бяхме цял ден в парка. Сега ме наболява кръста, след дългото гонене на гълъбите от Тони. Сега си почивам пред компютъра, а те с баща му си играят.

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 20:00 от Kaili

# 113
  • Бургас
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ЛОРА!MНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

vst_80 да ви е жив и здрав татито и весело
кръщене на Лори 

Моето слънце днес става на 10 месеца.Пийнете по едно.

# 114
Само да направя едно апелче към мамите от Русе, че нищо не се разбрахме за срещата, моля всички останали да ме извините  Heart Eyes

Русенки, за да е удобно на всички да се видим предлагам да направим сутрешна среща в неделя 9:30 - 10:00 часа отново на Кенора, че там в парка е най-хладничко  Party
Ако сте навити пишете  Hug

# 115
Направо съм разбита...Мартина продължава да е болна,като днес и вчера поддържаме температура 38-39.Не съм спала вече седмица-компреси,мокри чорапчета и т.н,а ако ме видят от защита на детето,как и давам лекарствата,със сигурност ще ме арестуват .Днес и правиха пълна кръвна картина и поне тя е добре.Дано се оправя вече,че  е голяма мъка и за нея.....

Ще ме извините,но не съм чела нищо..,само мернах че Лорка е вече на годинка.Да е жива и здрава,умна,послушна и красива.

# 116
  • Някъде там...
mmilena, ох милата  Sick. Дано Марти по-бързо се оправи. Ужас е с тези температури Sick какво казват  лекарите за тази поддържана температура?

Честит имен ден Pepper!  bouquet

# 117
Милото Марти  Sad ,Милена казвай ако имаш нужда от помощ за нещо....,дано ви мине вече Praynig
Бени много добре си я свикнала Деница,аз просто нямах воля и си се оправдавах  Embarassed Rolling Eyes

# 118
  • София
Здравейте!
Ние преди малко се връщаме от Варна. Мартин ме побърка по пътя, врещи крещи, пищи и т.н.
Иначе беше супер!

Честит имен ден на всички празнуващи!

Честит Рожден Ден на Лора на Пепър! Да расте здраво и весело дете и много да радва мама и тати!

Пепър, честит празник, мила

Честит Рожден Ден и на  Боби и Тони!

Ема, нека много да те радват!

Мама Иги, дано всичко да е наред!  Hug

Овесената каша я правя като заливам две супени лъжици ядки с гореща вода, оставям ги да омекнат, добавям 1 ябълка и 1-2 лъжици АМ и леко пасирам.

Приспиването е КОШМАР  Tired

Болничките да оздравяват бързо, много ми е мъчно така!

# 119
  • София
Добро утро!

С малко закъснение Честит рожден ден на Лори! Да е умна и палава както досега!

Честит рожден ден и на Боби и Тони!

Общи условия

Активация на акаунт