Нито жега , нито мор спират МАЙския отбор!

• 10 769
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Ние на почивка чак догодина ще ходим.И то-два пъти.Единият сигурно ще е в Каварна Mr. Green

# 136
Kate как сте бе миличка, дано се оправяте бързо ,че няма по лошо от болни деца  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig.
Галина онзи ден повърна и имаше разтроиство направо изтръпнах викам си край лепнала е този вирус и ще зарази и Мая но се оказа че е от зъбите имами две нови кучешки зъбчета, а последната седмица ме побърка по цяла вечер я бутам с количката по коридорите из вкъщи за последните 48 часа имам 5 часа сън. добре ,че Мая слушка и няма колики ,че ако имаше щеше да ми се разкаже играта.
Утре мисля да ходя на море но го дават да вали.
За слънцезащитен крем е рано още , след 3 месец, хубави са на Мустела и на Виши, в момента за каката ползвам на Чико 50 фактор и съм много доволна.
Лейди СТРАХОТНА ТЕМИЧКА  Hug Hug Hug
Аз гладя всичко и на двете

# 137
Хлапакът се обръща сам настрани от лежанка по гръб Shocked
А преди правеше обратното.Побъркана работа.

# 138
За спането по корем не ми се говори - тежка тема Sad С тия цици не става Sad
За почивка на море - имаме резерваций за Албена за краят на август, началото на септември. Там прецених че става за деца ...  Надявам се и на уикенд на Халкидики и в Будапеща ... там без резервации ... смотана истирия - в собствената си страна не смея да мръдна без резервация, но нямам никакви притеснения за Гърция и Унгария ... Confused
За беленето на главичката - на Даяна и се лющеше вратлето и ушичките - препоръчаха ми да мажа със зехтин или с крем на Мустела против крусти ... и понеже от 1 седмица мазане със зехтин файда не видях, пък ли леко ми беше писнала за всеки проблем да чувам мажи със зехтин ... дадох 12 кинта и ефекта беше поразителен - изчистити се напълно за 3 дни, а преди това беше такава картинка, че и аз вече се дразнех като я погледнех. Та ако не са ти проблем 12 лв. - пробвай.
За слънце защитните кремове - имам, стои ми постоянно в чантата с бебешки принадлежности, дори и веднъж я мазах ... но избягвам за сега по няколко причини - първо тя е предимно на сянка (инцидетно от време на време я огрява слънце), второ не съм превърженик много много от толкова малка да я клепам с всякаква "козметика" (същото важи и за капки и лекарства) и трето - все пак въпросният витамин D (тъй важен за превенция на рахита) се синтезира от слънцето.

# 139
Хлапакът се обръща сам настрани от лежанка по гръб Shocked
А преди правеше обратното.Побъркана работа.

Тя и Даяна така беше изкарала акъла на баба си - беше я оставила жената по средата на масата по гръб и намерила ... по корем в края на масата. Аз съм виждала само обратното - като ни писне на вирим главата по корем, поръчкаме малко и хоп по гръб.

# 140
карчита - и аз тая нощ будувах. и предната също. двете диванета се съдраха да мрънкат. в нашата спалня е супер жегаво /нали сме в мезонет и нашата спалня е точно под покрива бля/ и камен изобщо не е щастлив от тоя факт. и аз имам около 5-6 часа сън общо за последните 2 нощи бля-бля-бля
темп - това за резервациите е супер точно казано. ние нали другата седмица ще скокнем до гърция и не мисля да правя резервации. за тук обаче е работата е друга  Mr. Green
слънцезащитени - не мажа, ако детето е в количката. ако обаче е във фаза РЕВ и се налага да го мъкна на ръце или в кенгуро и така има открити части, плескам виши за деца 50 фактор. рядко се е случвало, всъщност, но 100% предпочитам да намажа ревльото с нещоси, отколкото са изгори от слънцето  Peace
в интерес на истината не кремовете са ми проблемни, а фактът, че винаги забравям да взема шапка на детето и се притеснявам да не слънчаса докато го мъкна. 'ма много залюхана съм станала от туй кърмене.
лу - бравос. петранка се обърна за първи път от гръб по корем чак на 4.5 месеца. твоят момък много жилав го раздава  Peace

# 141
 при мен безсънните нощи идват от Галина , аз си помислих ,че започва да се гивези и да се държи нарочно като бебе но се оказа ,че детето зъбките го мъчили. Много се зарадвах като видях зъбчетата.  Много се радвам за всички вас, че можете да отидете с ъс семейството си на море
Майче а Петра защо според теб плаче вечер

# 142
дубрутро... мен днес пак ме чака екшън, ще ми правят изолация външна... добре, че поне вътре няма да цапат...

# 143
да ама шъ ти омажат прозорците. миналата година ме изненадаха с тая екстра  Confused

карчита - де да я знам - и то не е само вечер, а и през нощта - трамбоваме по стълбите х 3-5 пъти на нощ. като сложим и на камен фасоните - майката си трака. а за зъбите - не съм й бъркала скоро из устата. имаше 4 зъба още да избиват - но пък иде реч за предкътници - те не би трябвало да дават проблем; другата вероятна причина е, че у дома си е топличко като навсякъде другаде. може от туй да е. лелките на яслата казват, че тия дни всички деца са криви и че всички родители се оплаквали от недоспиване - от жегата ще да е, за да е толкоз масово, предполагам  Tired.

# 144
майче, аз не съм ги мила скоро, така че после ше се амбицирам да ги мия... въпреки че ич не ми е до това в тая жега:(

# 145
чистенето на прозорци след външна изолация е отврат. особено ако не го направиш веднага. е, зависи и от майстора де - нашия беше мурдарин.
снощи ходихме за кръчма с бебо- за първи път моля ви се - все бяхме нещо заето досега и не сколасвахме. мартин се държа прилично и откарахме до 22.20. беше буден и спокоен през цялото време, направо не е за вярване. всеки ден е различен наистина. новото при нас е, че нещо взе да недолюбва залъгалките...одеве след като упорито плюеше бибата си захапа ръката и палеца и заспа така...Simple Smile

# 146
дано не омажат много.... много ми е странно да вляза в кухнята и да висят нечии крака пред джама ми:)

# 147
  • София
Айде едно хелоу и от нас, че не сме се включвали отдавна. Ние днес сме на консултация (за 2-ия месец) и май ще ни ваксинират също - ще се отчета като се върнем.

Бебо от самото начало много много не й се кефеше на залъгалката, но от 3-4 седмици изобщо не съм го пробвала вече, щото като му я подам и почва един рев, едно чудо. Всъщност аз съм много щастлива от факта, че не я иска Grinning.

На нас педи ни каза, че слънцезащитни мазила чак след 3-ия месец. Малко ми е кофти в слинга, защото както и да го завъртя все го напича отнякъде слънцето, но гледаме да не сме много на слънце в такива ситуации.

Моля - за Manowar никой да не споменава Cry Cry Cry.

# 148
Здравейте, мили момичета!

Лелеееееее...чуден ден. Чак не мога да повярвам. Днес моята маймунка е учудващо спокойна. Яде, спи и после пак. Това не ми се е случвало от първите дни след изписването! Пу-пу

Относно пъпчето - и на Алекс е изхвръкнало доста и е залепен. Много ми е мъчно да го гледам така, но иначе е доста опасно. Педито ми обясни, че трябва поне месец, месец и нещо да стои така.

Някой от вас има ли проблем с ушните миди на бебчо? Моят спи само към вътршността на стаята, където се случват интересните неща и едното му ушенце е като пеленгатор вече за разлика от другото. Много са му меки ушните миди и ги прегъва постоянно, колкото и да се стремя да не се случва.

А тези които са започнали със сокчетата...освен ябълки какви други плодове използвате? То плодовете по пазарите са далеч от натуралните...надути са с какво ли не.

Уууу...човек да не се зарадва. Пак се разрева.

Хубав ден от мен!

P.S. Катя, дано всичко се оправи възможно най-скоро и никога на никого да не се случват такива неприятни неща!

# 149
Ирини, откъде ти е кърмаческата лентичка в подписа?Често виждам такива и ми е странно newsm78

Общи условия

Активация на акаунт