Нито жега , нито мор спират МАЙския отбор!

• 10 793
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
и на мен ми прилича на чиста проба колики  Peace

# 61
  • България
Абе вашите бебенца потят ли се? Моето е като едно малко прасенце  Laughing Много се поти , чак са й мокри дрешките и си мирише на истинска пот.  Ама то и вкъщи живее ли се на тая жега.
И още нещо : има ли мами, които все още гладят като мен. Мисля да спирам вече , ама се чудя newsm78

# 62
Днес ходих с малката до офиса да си нося болничния. Колегите не спряха да се радвват на Ники. Попитаха ме дали имам нет в нас(за бачкане) и им казах, че имам, но че няма да стане да работя. Искам да се занимавам с бебето. Направиха ни подарък- столче за хранене. Пред тях Ники беше много послушна, а тя после се скъса да реве. Сложих я да спи на дивана в кухнята, че по-хладно, но не иска, мрънка, рева, накрая я оставих в нейното легло и заспа веднага- там и мирише на бебешко, явно си го познава и си го обича. А вчера сложих играчки на количката и бебето ...като хипнотизирано, голяма радост, като ги загледа, та чак не заспиваше, а иначе само да я сложа в количката, да мина през няколко дупки по пътя и тя е заспала.
Lady Lou- бравос за шарената тема  thumbsup
ninochka- долопрокт много ми помогна.
Тина78- Ники много се поти, ами тя по цял ден лежи по гръб и няма как...преобличам я. За високата Т на мен лекаря ми каза, че мога да кърмя. Имало опасност от Т кърмата се пресече и бебето да не иска да суче, но не се стигна до там, въпреки че имах 39.5 градуса.
majceto- като родих си мислех как ще се опъна и ще спя по корем, да ама не......като тръгна една кърма и сега денонощно със сутиен....гадост.
Чакам утре с нетърпение, нали го дават с 5,6 градуса по-хладно и дъждове, ха дано.

# 63
тина - аз гладя, но мисля да спирам, че на тези жеги не ми се пипа ютия
А, днес бяхме на чиста молитва- станахме на 40 дни, и черпя cheers
получих и първия подарък - активна гимнастика. От кога се слага бебо на това чудо?
обаче ми се обадиха от работата, че са объркали болничния от родилното  ooooh! сега трябва да го оправям  #2gunfire

# 64
1во и най-важо: забравих беее - лейди, браааааааво за темата БРАВО !!!!!!!!!!

гладя и мисля така до към 6тия месец ведно със стерилизацията  Peace

благодаря за съветите за хемотата - тъпо е, че дори секцио си бях, а имам такива проблеми  Close  аз щото бременността не се спирах, а сега повече се заседявам  Rolling Eyes  и сякаш като нося на ръце и ми става по-зле  Rolling Eyes

почивка - кажете тая тема за подходящо за бебета  Peace

елфче, мира прави така от време на време  Rolling Eyes  някъде бях чела, че май, когато ти намалее или спре кърмата в тази гърда... което при мен не е така, щото си излиза мляко с ръка, акто пробвам  Rolling Eyes и я слагам на другата все пак де ама и там се дърпа...  ТЪЙ ЧЕ СПОКО - минава и не е страшно  Hug

пентаксим - та за партидиния що е питала лекараката, да няма проблем някакъв с някоя партида Shocked

# 65
Абе вашите бебенца потят ли се?

Хич Rolling EyesГорещ е като печка, но капка пот няма.Чак ми е странно.Но пък и аз и баща му не сме от най-потоотделящите, може би затова.
Абе всъщност понякога има малко каапчици по главичката.

# 66
 и аз си гладя все още всичко Peace
а относно болничните, при мен грешката е супер гадна, аз бях в болнични целия Януари и гадовете не са ми взели тази база изобщо а информацията я имат само те на всичкото отгоре. Имали били проблеми с програмата, като че ли ме интересува, аз си искам парите!!!
Иначе и моя се поти като магаре, вече три дни е само по памперс вкъщи и пелената отдолу мога да я изтискам като го вдигна Crossing Arms

# 67
тина  - И аз още гладя.  И баткото още го гладя.
 xai  - активната гимнастика мисля че е за след 4 -тия месец, когато вече могат да се обръщат, а и стоят по-дълго будни.
майче, и аз обичам да спя по корем, но в момента спя някакси странно - хем по корем, хем леко на една страна - заради циците и кърмата, която се стича от тях.
ksi, къде се изгуби. Ние днес пак се видяхме в парка с  Дани и Гери. Аз вече излизам по-рано - към 10 съм навън - заради жегите. Ще се радвам да се видим другата седмица. Утре ще съм в другите Младост -и и мисля да се обадя на Ниночка.
Ниночка, утре ще идвам близо до вас, ако искаш пиши на лични да се видим.

И един въпрос : от къде си взехте персоналния код за страницата на НОИ, за проверка на преводите?

ниночка, Лекарката каза че ваксината влизала от няколко места в страната и по номера може да се разбере тази от къде е и дали е в годност.

# 68
и като се потят колко често=кога преобличате??? мира малко се поти и най-вече, ако е гушната, та тогава гледаме да е в пеленка, а не директен допир... ама все пак понякога сякаш е мокричка блузката  Rolling Eyes

а нашата едната гърдичка има нещо като пъпчица (знам, че е нормално) и педи каза компресче с риванол, ама как да го закрепя???????????? каязва, докато спи, ама не ми е мислимо  Rolling Eyes  идеи???

# 69
  • България
Абе вашите бебенца потят ли се?

Хич Rolling EyesГорещ е като печка, но капка пот няма.Чак ми е странно.Но пък и аз и баща му не сме от най-потоотделящите, може би затова.
Абе всъщност понякога има малко каапчици по главичката.
Дали има значение, аз също не се потя, ноооо баща и .........
Да ви успокоя , че и моя болничен 45-дена преди раждането до скоро се водеше изгубен, преди 2 седмици го намериха , та може и през август да получа пари.....
Ниночка, ами често се поти,сега я съблякох по памперс и спи , ама я завих да не вземе пък да изстине, а за риванола аз го слагах на подложките за кърма , те са ми с лепенки отзад, слагах на гърдичката и с по-тясно бодинце отгоре става. Първата вечер я превързахме с една тънка пеленичка, ама в тези жеги не става, А как цапа.

# 70
  • София
diancheto Благодаря ти за инфото   bouquet   А можели да се настаним в по евтинко хотелче тея малко ми идват скъпи / много са хубави/ и да ходим на басейн.

xai давай темата да решаваме, че изперках тука. И аз отивам да я търся  Peace

# 71
  • Перник
Първо благодаря за успокоението за пъпчето - обаче още не е паднало  Sad Sad Но пък вчера бяхме на първа консултация - Калоян е наддал 720 гр. от изписването и е порастнал с 4 см. Значи не гладува детето- все пак е само на 20 дни  Wink
Ниночка - за хемороидите - и по време на бременността, и след раждането - ДОЛОПРОКТ. На мен много ми помогна, а и друг го беше похвалил в нашите теми.
Елфче, и Калоян от 2-3 дни се сърди по реме на кърмене - почва да яде нормално, след ок. 5 мин. се сърди малко, после пак си суче кротко. Първо мислех, че свършва кърмата, но като стисна тече, значи не е това причината.
А възможно ли е заради жегата да иска да суче по-често?
Аз си му гладя нещата и не мисля скоро да спирам, колкото и да ми е топло.
Поздравления за работещите мами   bouquet И аз мисля някакви варианти за работа от вкъщи, както и мисля като направи 9 месеца, т.е. като спрат да ми превеждат прилични пари от НОИ да се връщам на работа, но ще видим. Иначе, превели са ми паричките за април, че и за май - много приятна изненада  Flutter
А, Лейди, браво за страхотната тема   bouquet

# 72
  • Перник
Забравих -  за пишката педи каза, че е още рано да правим каквото и да е - чак след 3-я месец.
Компреси с риванол слагахме малко повече от седмица на гърдичките,че му бяха подути. Течен и ние не намерихме - някаква партида била изтеглена, та в аптеката дали на мъж ми риванол маз. Мажех го на марля - обилно количество, и залепвах на всяка гърдичка. Отгоре обличах 1 боди, което вече с доста странни петна  Mr. Green Това упражнение - всяка вечер.

# 73
Само аз ли не гладя на тоя свят? Thinking

Иначе и Яна много се поти.Косата и е почти постоянно мокра, а като я гушна ,дрешката и става вир вода отзад.Мен обаче ме е страх да сложим климатик , да не вземем да го простудим милото.Вие какво мислите по въпроса?

# 74
и аз не гладя. то не виждам и смисъл - по-добра стериолизация от слънчевите лъчи няма  Peace имайте предвид, че ако на сянка Т е 40 градуса, на слънце сиг. над 50 ще е - стерилността е на ниво дори само от напичането  Peace

камен не се поти - горещ е, но не се поти.
и не го преобличам, защото стои само по памперс  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт