Отговори
# 135
  • Някъде там на юг...
Здравейте момичета!

Munka1,

Честито на патерици!  Embarassed

Вчера ходихме във въпросния "Сити парк". Миналата седмица също бях, но за малко та не можах да си съставя мнение. Но сега вече имам. И то е  Sick Единствено детският кът е хубав. Това е. Салатите са супер мизерни, а скъпи. Хапките са едва една шепичка в чинийката. За това, което платихме другаде щяхме да преядем  Shocked Разочаровах се Confused

# 136
  • France
Момичета, с Mitbul решихме, че е крайно време да се запознаем и да организираме Бе-ге-мама съфорумска среща в Хасково. Дайте предложения и да се съберем в удобен, за всички, ни ден и час. Hug

# 137
  • хасково
Да наистина крайно време е . Нека обаче да бъде горе-долу в определен час и на точно място , за да не се озъртаме и да оглеждаме всички мами и деца. Поне на предната среща при мен бе така и пак не се получи.

Например давам идея за място - детската сладкарница, трябва да определим ден и час( мисля следобед след 5 часа всички са се наспали). Давайте и други предложения.

# 138
малеее, колко сте изписали. не съм влизала няколко дни
случи ни се нещо лошо . свекър ми почина.
не сум предполагала че толкова тежко ше го преживея
много се бях привързала към него
много добър човек беше
а да не говорим мъжа ми как го преживява
ама стига съм се оплаквала

# 139
  • под шипковия храст
мама_съни моите съболезнования.

munka1 на кое казваш детска сладкарница?
хайде първо да определим ден, мястото е по-лесно. виждам, че всички са се запътили нанякъде.
за мен е удобно през седмицата - събота и неделя обикновено пътуваме,... нали тати тогава не е на работа...
напр. другата седмица всички ли сте тук?

# 140
Аз съм тук другата седмица  Peace

# 141
  • France
И аз съм тук.
По повод клавиатурата: един познат вчера дойде и я отвори.Оказа се, че вътре има два гумени тънки слоя. Долната част остана, а горната я ....изкъпах. За да изсъхне по-бързо я сложих във.... фурната Rolling Eyes Увериме, че и в лаптопа имало гумени уплътнения. Дано е прав.

# 142
  • под шипковия храст
И аз съм тук.
По повод клавиатурата: един познат вчера дойде и я отвори.Оказа се, че вътре има два гумени тънки слоя. Долната част остана, а горната я ....изкъпах. За да изсъхне по-бързо я сложих във.... фурната Rolling Eyes Увериме, че и в лаптопа имало гумени уплътнения. Дано е прав.
нали няма и него да го слагаш във фурната!? Joy Joy Joy

# 143
  • Хасково
мама_съни приеми и  моите съболезнования.

и ние сме в Хасково...целия юли Sad. Трудно ще е да се съберем, но наистина най-разумно е през седмицата и след 5 часа.

# 144
  • Някъде там на юг...
И аз съм за през седмицата, за след 5 часа  Peace

# 145
  • БГ
Ето ни и нас!!!  Hug

Бройте ни и нас за срещата! Ще пътуваме през уикенда, но през следващата седмица сме тук!!!

Например давам идея за място - детската сладкарница, трябва да определим ден и час( мисля следобед след 5 часа всички са се наспали). Давайте и други предложения.
Снощи посетихме двора й, за първи път! Останах очарована от обслужването, обстановката и интериора! Марти доста се заигра в пясъка, който за разлика от "версайския" не мирише от километри!!! За по-големите дечица, обаче, няма люлки, но за час-два мисля, че ще издържим!!! Можем спокойно да се съберем там, има 5-6 маси с по 4-6 стола, решим ли ще го направим! Спокойно е, вратата се заключва с резе, така че дечурлигата няма къде да бягат!

мама_съни, моите съболезнования! Кураж, времето лекува! Praynig

# 146
  • Haskovo
И аз смятам да дойда на срещата ,ако не сме тръгнали за морето.Ще следя да  разбера ден и час,със сигурност  Wink

# 147

Здравейте и от нас! Hug

Идеята за среща през седмицата, след 5 часа, в "Двете кукли" е чудесна! Peace
   Остава само да определим деня и този път да бъдем по-сериозни Wink!

Мама_съни, моите съболезнования.

# 148
да не забравите да напишете ден, място и час на срещата:)! за да сме информирани всички, който реши да дойде добре дошъл, нали така?

# 149
И ние сме за среща другата седмица след 17.30ч. Peace

На началната страница ще пусна една анкета, гласувайте там, освен това пишете и мнение Grinning

Първо ще пусна анкета за да се уточни мястото, гласове не дали мнение няма да се зачитат Sunglasses

munka1, нещо снимките ви се загубиха по трасето Wink п.п. не каза и къде беше празникът Rolling Eyes

Hug

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 15:26 от Toni4ka

Общи условия

Активация на акаунт