Отговори
# 120
  • France
Като стана дума за аптеки "Живакова", четете срока на годност на продуктите! Вчера върнах френски дневен крем, т.к. срокът му на годност бе изтекъл преди 3 месеца! Случи се в аптеката срещу общината.

# 121
идея си нямам какви са бунгалата, ама са им ги похвалили, евтинки са, но и баба е без работа...дано само са здрави и си изкарат добре, че то ако не беше Панчо едва ли щяха да отидат.
и ние ще ходим на Ахтопол за 6 поредна година:Simple Smile на едни бунгала които са собственост на завод мир.....ние ще сме от август месец оба4е.....много ни харесва базата и самия град, плажа не е много хубав, но ние ходим на Синеморец, така 4е и това не го броим:)
Поздравления на родителите ти, 4е са се решили да тръгнат:)!

# 122
pechovska, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Да си жива, здрава много обичана и уважавана жена и майкаSimple Smile!
Защо така си траеш и не ни почерпиш по едно в този летен денSimple Smile)))тези работи трябва да се споделят със съфорумкитеSimple Smile

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 22:40 от Бубу-линка

# 123
  • France
Здравейте, момичета! Ееееее, нищо скрито не остава във форума, Бубу-линка. Благодаря!
Вчера беше отвратителен ден за мен. Поканих двама приятели у нас. Но след 24ч нещо ми стана и реших да направя "нощно къпане". Лебеда беше затворен, отидохме в х-л Европа. Посетихме пиано-бара. Заслужава си! Примолих се на охраната да ме пуснат в басейна, поисках си и хавлия. Изкъпах се под нощното небе. И това, май беше най-приятното преживяване на рожденият ми ден.

# 124
наистина
Здравейте, момичета! Ееееее, нищо скрито не остава във форума, Бубу-линка. Благодаря!
Вчера беше отвратителен ден за мен. Поканих двама приятели у нас. Но след 24ч нещо ми стана и реших да направя "нощно къпане". Лебеда беше затворен, отидохме в х-л Европа. Посетихме пиано-бара. Заслужава си! Примолих се на охраната да ме пуснат в басейна, поисках си и хавлия. Изкъпах се под нощното небе. И това, май беше най-приятното преживяване на рожденият ми ден.
наистина по някой път РД са доста отвратителни дни, и на мен ми се е случвалоSadно принципно много обичам да имам РД!!!
а за пиано бара на х-л Европа наистина е много хубаво, на мен много ми хареса това че не пускат чалга, а само готини парчета за танцуванеSimple Smile и това че няма разни лапета да се правят на важниSimple Smile! всички си танцуват свободно и се кефятSimple Smile страхотно е там наистина!!! Радвам се, че си си изкарала весело там и в басейнаSimple Smile!

# 125
Привет, момичета! Къде сте се изпокрили пак  Mr. Green Бубу-линка , а какви са цените в пиано бара?

# 126
  • БГ
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Яница
на мама munka1!!!

Да расте здраво и щастливо дете!!!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 127
  • France
                     ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЯНИЦА!

ДА РАСТЕШ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!             

# 128

Честит първи рожден ден на малката Яница!

Да си здрава, весела и засмяна!
Много радост да носиш на всички около теб!

# 129
  • Хасково
 bdbaloni на Яница с пожелания да расте здраво и усмихнато дете!

# 130
  • France
Момичета, имам проблем: разлях тоник върху лаптопа и клавиатурата. Клавиатурата "залепна". Препоръчайте ми човек, който да ги почисти.

# 131
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНИЦА!!! (на патерица) Да е жива и здрава, много игрива и усмихната за радост на мама и тате!
Привет, момичета! Къде сте се изпокрили пак  Mr. Green Бубу-линка , а какви са цените в пиано бара?
Не знам не плащах аз......мисля, че са като навсякъде.....

# 132
  • хасково

Мами и дечица , благодаря за хубавите пажелания. Почерпете се за малката рожденичка.

По-късно ще пусна снимки от невероятния купон

# 133
Честит 1-ви Рожден Ден на Яница и от мен  bouquet
В крайна сметка къде се състоя празникът и не забравяй снимките?!

Hug

# 134
  • под шипковия храст
тия дни хич ме няма - организация нулева! ей на, и купоните тук съм изпуснала!  bouquet честито на патерици!!!
pechovska за лаптопа - има едни момчета в 21век на втория етаж, ако искаш мога да ти дам телефон - пиши ми на лични. другото място е при Каркадаков - срещу стария магазин Миша. и поздравления за нощното къпане - подушвам, че сме от една порода!!! или по-скоро бяхме - отдавна не ми се е случвало да повилнея из вилаета... Joy
то като идеш в бара и не стигнеш до пияното - все едно никъде не си ходил!

Общи условия

Активация на акаунт