Отговори
# 255
Днес има голямо затишие в нашата темичка, момичета...май в тези горещини здраво ни е налегнал мързела  Tired Аз релаксирам тук на хладничко под климатика..добре, че поне бебчо заспа, да ми даде малко мира. Хич не му се стои вкащи, все иска в количката и по разходки..но как в това време  Crazy
Айде, пишете някаква клюка  Mr. Green Нещо ново...
Аааа, по този повод..в петък бяхме на боулинг. Страхотно е, голяма зарибявка  Peace Обстановката вътре е много тузарска... хладничко, готина музика...Много по-приятно от задушните барове в града  Blush

# 256
Мили Хасковски мами, пиша ви по повод тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206740.0 - за Ирина от Елхово, която очаква бебче в началото на август. Този петък (27ми) ще пътувам и ще минаваме през Елхово. Ако имате желание и възможност да и помогнете с нещо, бих могла да и го занеса. През деня съм в "21ви век", но може да се разберем и на друго място да се видим. Благодаря ви предварително!  Hug

Пиша на лични!

# 257
Тони4ка, благодаря ти!  Hug Ще се свържа с Ирина и ще я попитам дали има нужда.

# 258
...
Айде, пишете някаква клюка  Mr. Green Нещо ново...
...

Не знам за клюка, но ако се организираме можем да помогнем на тези хора в нужда:
Мили Хасковски мами, пиша ви по повод тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206740.0 - за Ирина от Елхово, която очаква бебче в началото на август. Този петък (27ми) ще пътувам и ще минаваме през Елхово. Ако имате желание и възможност да и помогнете с нещо, бих могла да и го занеса. През деня съм в "21ви век", но може да се разберем и на друго място да се видим. Благодаря ви предварително!  Hug

Hug

# 259
  • Някъде там на юг...
Момичета,

утре ситринта ние може би ще пребиваваме в детската сладкарница  Simple Smile Има ли някой друг запътен натам?

# 260
Момичета,

утре ситринта ние може би ще пребиваваме в детската сладкарница  Simple Smile Има ли някой друг запътен натам?

Евентуално и ние Grinning

# 261
  • под шипковия храст
Тони4ка, благодаря ти!  Hug Ще се свържа с Ирина и ще я попитам дали има нужда.
нямам време да чета цялата тема. питай я от какво има нужда, доста неща са се събрали...не мога да отсея! а по-добре да не се трупат на едно място, така или иначе след като си свършат работата при нас, бебешорските неща заминават при някой друг! а дали и тук в града няма такива нуждаещи се семейства. няма да е зле да помогнем на когото можем. зная, че в домовете не искат дрехи, трябват им само памперси, за жалост те са за еднократна употреба...

# 262
Тази тема нещо сериозно замря Mr. Green

# 263
  • Някъде там на юг...
Ами големи сме мързели в тези жеги  Tired

# 264
  • Хасково
да не се изнесоха тайно към морето newsm78

# 265
     Да бе, `що така?  newsm78 Сигурно е от жегите! Mr. Green
     Ама това вече на нищо не прилича! То бива горещини, бива....
     Хайде, разказвайте успяхте ли днес да се доберете до "Двете кукли"? Ние излязохме за малко, но в тази жега това си е голямо преживяване... Тези дни и до Кенана не смеем да отидем - в къщи, под климатика и толкоз.....
     Хайде, момичета пишете, че нямам търпение да разбера новото заглавие на Тоничка Hug

да не се изнесоха тайно към морето newsm78
И никой да не заминава тайно, без да се похвали!  Wink

# 266
Абе тя Енвиа се изнесе тайно на някъде ама да видим Mr. Green

# 267
  • БГ
     Хайде, разказвайте успяхте ли днес да се доберете до "Двете кукли"? Ние излязохме за малко, но в тази жега това си е голямо преживяване... Тези дни и до Кенана не смеем да отидем - в къщи, под климатика и толкоз.....

Ние успяхме, но май пак закъсняхме и с никой не се видяхме!!! Бяхме там от 11,15ч до 12ч. Обещавам утре най-късно в 10,30ч да сме на линия!
До Кенана и ние трудно се замъкваме, ама каже ли татито, веднага тръгвам, че в центъра просто няма къде да се скриеш от жегата!

# 268
Момичета нещо страшно ми е затъпяло тук, давайте семейни идеи за запълване на свободното време #Silly
На мен например ми се пътешества и ми се обикаля из Европа Crazy така:  car003 , така travel или така motor претенции нямам ooooh!

Hug

# 269
  • под шипковия храст
Y a n a и аз съм под климатика - само отчитам температурата отвън - преди малко от 40` стана 38`! снощи дори не излязохме - вечерта беше някакви си 36 градуса. иначе до обед на лебеда се търпи - под дебела сянка, до водата, с кафенце...нека ми е зле!
морето го отчетохме още юни, но аз обичам да ходя там през септември...до тогава сигурно за събота или неделя ще ходим на арда! има и едно място на яз.Кърджали - Главатарски хан - казват че станало нещо яко чалга, но проверката не пречи  Thinking
Toni4ka опознай родината...децата са ни малки още за околоевропейско пътешествие! да дръпнат още малко и ... Hug ела ми Европо!!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт