Lightblue, така като гледам май еднаквия вкус, който имаме ще го предадем на малките госпожици и след време ще се засичат по магазините с еднакви дрешки в ръцете
И двата и са от чужбина подаръци, ще я снимам тия дни. Аз в интерес на истината тука не съм гледала за бански, понеже и донесоха тия, но сега искам да и взема за морето още едно долнище за да сменям. Tи от къде взе на Теа? Предполагам, че в Mothercare, Premaman ще има, ама ако препоръчаш нещо друго ще се съобразим 
Беба заспа докато се къпех сутринта и още спи
По тоя повод да питам, някоя от вас вече заместила ли е едно ядене изцяло? Аз вчера и дадох за първи път едно зеленчуково пюре от 200гр, без да и давам мляко след това, бяхме навън и бубата си беше ок, издържа 3 часа и 1/2 след това до следващото хранене.
Отивам да мия басейна, че следобед ако не духа много може да спретнем едно плажче

Лек и слънчев ден на всички!
Спокойно, мила. Всичко ще е наред. Миналата седмица Моника се удари жестоко в главата, докато я държа
Т.е. само сутрин и вечер пие АМ.

Много си ги обичам всичките 
Ох, май много ми се иска момиченце, ама има време.. Да ви призная малко ми е тъжно, че толкова бързо растат.

Дари още е синеока, дали ще си остане така? При все, че не я кърмя вече почти 3 месеца? 
Нямах нет два дни и не можах да ви пиша по-рано. Целувки на всички. Отивам да сготвя нещо набързо, че досега бяхме на разходка.