НОЕМВРИйче стяга си багажа вече, ех, морето хич не е далече!!!

• 11 875
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Dima Dari, басейнчето го взех от Пикадили, струва 18лв. Предполагам, че и Lightblue го е взела от там  Simple Smile

Lightblue, така като гледам май еднаквия вкус, който имаме ще го предадем на малките госпожици и след време ще се засичат по магазините с еднакви дрешки в ръцете  Mr. Green Голям майтап! А банския на Кати майка ми и го донесе преди 2 седмици от Испания, на Зара е. Тя има още 2 цели бански, розови  Grinning И двата и са от чужбина подаръци, ще я снимам тия дни. Аз в интерес на истината тука не съм гледала за бански, понеже и донесоха тия, но сега искам да и взема за морето още едно долнище за да сменям. Tи от къде взе на Теа? Предполагам, че в Mothercare, Premaman ще има, ама ако препоръчаш нещо друго ще се съобразим  Grinning

Беба заспа докато се къпех сутринта и още спи  Shocked Та ще излезем следобяд, сега не е чак толкова жега. На обяд мисля да и дам за първи път заешко, вече яде пиле и пуйка.
По тоя повод да питам, някоя от вас вече заместила ли е едно ядене изцяло? Аз вчера и дадох за първи път едно зеленчуково пюре от 200гр, без да и давам мляко след това, бяхме навън и бубата си беше ок, издържа 3 часа и 1/2 след това до следващото хранене.

Отивам да мия басейна, че следобед ако не духа много може да спретнем едно плажче  Grinning

Лек и слънчев ден на всички!

# 121
МАРТИ ПАДНА ОТ КОШАРАТА ТОЧНО 10 МИНУТИ СЛЕД ПОСТА МИ. ДОСЕГА СЪМ ТРЕПЕРИЛА, РЕВАЛА, ИЗПАДНАХ В НЕРВНА КРИЗА И ВСЕ ОЩЕ СЕ ЧУВСТВАМ УЖАСНО ВИНОВНА И МНОГО МЕ Е СТРАХ ДА НЯМА НЯКАКВИ УСЛОЖНЕНИЯ. ОСТАВИХ ГО ТОЧНО ЗА 2 МИНУТИ, ЗА ДА ОТИДА ДО ТОАЛЕТНАТА, ЧУХ СТРАХОТЕН ТРЯСЪК ОТ СТАЯТА И ГО НАМЕРИХ ДО КОШАРАТА НА ЗЕМЯТА. НЯМА ДА ВИ ОПИСВАМ КАК СЕ ПОЧУВСТВАХ - СЛАВА БОГУ ТОЙ Е ДОБРЕ, САМО ПРОПЛАКА МАЛКО И СЕ УСПОКОИ МНОГО БЪРЗО. СЕГА ГО ПРИСПАХ И ЩЕ ГО НАБЛЮДАВАМ. АКО БЕШЕ ПАДНАЛ ОТ ЛЕГЛОТО КАТО ЧЕ ЛИ ЩЕШЕ ДА МИ Е ПО-СПОКОЙНО, НО КОШАРАТА Е С 50 САНТИМЕТРА ПО-ВИСОКА И НЕ ИСКАМ ДА МИСЛЯ КАКВО МОЖЕШЕ ДА СТАНЕ. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ БЯХ САМА У ДОМА. ПАЗЕТЕ СЕ, МАЛКИТЕ ЧОВЕЧЕТА ВЕЧЕ СА МАЛКИ ПУМПАЛИ И ЯВНО РАДОСТТА ОТ ИЗРАСТВАНЕТО, ДВИЖЕНИЯТА И НОВИТЕ УМЕНИЯ, АКО НЕ ВЗЕМЕМ НУЖНИТЕ МЕРКИ Е СЪПРОВОДЕНА И С ТАКИВА УЖАСНИ ЕМОЦИИ!!!

# 122
Мина  Hug Спокойно, мила. Всичко ще е наред. Миналата седмица Моника се удари жестоко в главата, докато я държа  Shocked Вдигах й гащите с едната ръка и с другата я държах през кръста. Като се засили изведнъж това дете назад и си удари главата в ръба на стъклото на масата. Просто не можах да отреагирам, толкова бързо стана, а беше в мен. Излезе й цицина и раничка имаше, но след този удар аз очаквах, че направо си е сцепила главата. Слава богу, нямаше последици. Тогава педи ми обясни, че има опасност, ако цицината е много голяма (с големината на яйце).
Гуги, Моника е с 2 заместен хранения - на обяд яде пюре, а следобяд кисел или каша  Peace Т.е. само сутрин и вечер пие АМ.

# 123
Мина - добре дошла в клуба на майките на паднали бебета!  Hug Майтапа настрана - аз след падането на Гери май съм получила някакъв стрес /а не съм такъв човек/ и като видя че се килва - когато е в/у спалнята, което все по-рядко и се случва - корема ми се свива и се изстрелвам веднага - чак мъж ми се учудва. Нали знаеш - следи за сънливост, необичайно поведение, повръщане... пу-пу, да не се случва на никой, дано всички падания на бебчетата ни да минават само с уплахата на мамите им!   Praynig

# 124
Мина, съжалявам за случилото се и се радвам, че с Марти всичко е наред...то явно така ще е занапред, ама дано да са по-редки тези случки Praynig
Gugi, наш Теди има 3 заместени хранения - в 10 яде попара, в 13.30 месно пюре или супа и в 17ч. кисел или каша Peace
gadamer, ще ме извиняваш, мила, ама Ема прилича на татко си Simple Smile

# 125
Мина, искрено се надявам Марти да е добре. Представям си какво си преживяла  ...

Роня, честито дипломиране на сестричката!!! Дано да намери и хубава работа сега  Peace

Дени, и мен зареждаш много с тези хубави кафенца и коктейли  Hug

gadamer, Ема прилича на тати, но има чара на мама  Wink

Момичета, благодаря за хубавите думи за детето ми. Наистина аз си харесвам всичките бебчета от нашия отбор - от хубави по-хубави са, а на морските ни бебчета направо им казвам Маме  Joy Много си ги обичам всичките  Hug

Ние днес с Роня изпихме сутрешното кафе в морската градина, над тенис кортовете, тъкмо поливаха настилката. А на единия тренираха малките тенисисчета с големите ракети .. много сладки. Сетих се и аз като малка как бягах след топката, определено ще засилим и Габи натам, стига да има желание разбира се. А мястото е много красиво, правят страхотно кафенце и много подходящо за срещи с бебчета. Така, че подготвили сме терена за срещички, само свиркайте като идвате насам  Joy

# 126
  • София, Дианабад
Здравейте мами  Laughing
Най-накрая остана малко време да седна да напиша няколко реда.  Laughing
Ради, тук сме - бяхме кумуве миналата седмица и покрай организацията нямах време за форума и Мони ме информираше на разходките. И на мен ми е домъчняло за вас с Теа, само по реклами ви гледаме  Laughing и трябва да спретнем някоя среща -за последната късно разбрах   Sad
Ние сме добре, Борис вече е 8200 кг, и 71 см, няма зъбчета още, не са му и подути венците. Общо взето е кротушко - така ако може да се лежи, да се приказва и кротичко да се яде играчка е добре. Върти се, но не обича много, опитва се да пълзи, но не може още. Купихме му и проходилка  - засега само се подрусва лекичко в нея  LaughingОбщо взето ще е спокойна натура, май Grinning
Леле мами, наистина много са порастнали бебоците ни! Само гледам снимки и им се радвам, а момиченцата са такива кукли  newsm51 Ох, май много ми се иска момиченце, ама има време.. Да ви призная малко ми е тъжно, че толкова бързо растат. Sad

Добре дошла на новата мама и да разкаже за малката принцеса  Laughing Laughing
Деничка - честита годишнина на сестричката! Роня, а на твоята дипломиране!
Златна, не се обвинявай за падането- тепърва доста ще падат. Може би малко късно пиша, но знам че трябва да й следиш поведението. Ако ти се стори странна - тогава я води на лекар.
Мина,съчуствам ти, мила и дано е добре мъника. А относно наддаването мисля, че 200 грама не е малко за Марти, той все пак е доста подвижен. А  Борис е още на високото ниво на леглото, но както казах той пък е  доста спокоен.

Гадамер, определно Емка прилича на тати, но добре го е казала Изабела - има темперамента на мама Laughing Laughing Laughing

Гуги, Борис има заместени 3 яденета изцяло и едно е с плодово пюре и 90 мл мляко. На обяд редувам зеленчуково с жълтък и месно пюре през ден. Сутрин яде попара, следобед каша, мисля да давам и кисело мялко с бисквити.

Хайде приятен и слънчев ден от нас с Боби и дургата седмица по-честичко се надявам да пием кафенца на хотела и ми е домъчняло за Алекс, кой зане колко е порастнал пак..  smile3521

# 127
Мацки, тези, чиито бебоци ядат вече попара, със специален сухар ли я приготвяте  newsm78

# 128
  • София
Ехо ей ме на и мене. Нямам време да пиша, че трябва да приготвям манджата на зверолинчо, а и съм скапана след днешната разходка, но само на мен ли Ема ми прилича на Марианка newsm78. Вярно има и на баща си, но повече им прилича на майка си!

# 129
Здравейте, момичета!   bouquet
Съжалявам, че се изгубих и спрях да посещавам темичката, но имам малко семейни проблеми.  Sad С мъжа ми щяхме да се преселваме в Кипър при свекървата  Shocked или да излизаме на квартира, но май засега се размина. Отношенията бавно се нормализират и искрено се надявам да не бъда принудена да напускам милата си родина, защото в чубжина ще умра.
Иначе Дари е добре, хапва, спинка .. добричко ми е детенцето. Нямаме още зъбче. На 4ти сме на противохепатитна ваксина. Последно тежеше 8600 гр. и 68 см. Най-накрая успях да й направя усмихната снимка. Сега са с баба си на вилата за 5 дена, за да може и мама да си почине малко, а и на детенце му харесва там. Вечер е хладно и се спи нормално, дори се налага да се зае човек с одеал. Crazy Дари още е синеока, дали ще си остане така? При все, че не я кърмя вече почти 3 месеца?  newsm78
Тук сезонът започна, жегите са неописуеми, както и сами знаете. До морето още не съм стигнала. Ако някоя мама идва насам, да се обади задължително - 0887/ 620485 - Жени.
Мариянка, в кой друг форум си ме засякла да пиша? Голямо ЦРУ сте.  Hug

Прегръдки и целувки за бебоците и мамите им!  Heart Eyes

Роси, Ради, Дени, Златна  Hug

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 19:28 от AngelsFallFirst

# 130
Здравейте, момичета. Благодаря от сърце на всички за стискането на палци.   bouquetВсе пак и положителната енергия, изпратена мисловно от всички вас, убедена съм, също ни помогна за оздравяването на Мишето. В четвъртък срещу петък през нощта нямаше темп., в петък също. Просто изчезна изведнъж, а не бях давала нищо за температура още от сряда през нощта. А в петък спа по час и половина -два часа поне три пъти през деня и направо се шашнах. Или е било част от възстановителния процес, или защото се беше разхладило. Просто организмът го пребори, каквото и да е  било...Според педито е било вирусна инфекция. newsm78 Сега пък брат ми, който е на 20 години, вдигна температура. Явно върлува летен вирус.  #CrazyНямах нет два дни и не можах да ви пиша по-рано. Целувки на всички. Отивам да сготвя нещо набързо, че досега бяхме на разходка. Hug Hug Hug
Мина, стискам палци всичко да е наред. Важното е да не повръща. PeaceТъкмо прочетох поста ти следобяд и две минути по-късно и при нас се случи инцидент. Докато отида до тоалетната и Михаил дръпнал палячовците от музикалната въртележка над леглото, съборил я цялата заедно с музикалната кутийка върху лицето си и писна неистово. До окото му сега е зачервено мястото. Като си представя, че можеше кукичката от въртележката да попадне там, и ми настръхват косите. Sick
Ивиче, какво става с Ваяна? Rolling Eyes
Пам, сухарите ми не са специални, но гледам да не купувам такива, които имат сусам. Обикновено пише, че е възможно да има следи от сусам. Чети добре съдържанието! В тези, които са с марката GOLDIES, няма сусам. Мисля, че са гръцки. Има ги и в бебешките магазини, и в супермаркетите. Peace

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 19:54 от masha

# 131
Pam 219 ние ядем попарата със сухар "Goldies"-червената опакавка.
Честита месечинка на всички бебета и на моята Илинка.Да са ни живи здрави и много щастливи.За другата месечинка вече и торта с напитка.
приятна съботна вечер и от нас.
майки напишете пак за Аптамил 3

# 132
Angel, радвам се, че отново си сред нас! Hug Надявам се всичко при вас да се нареди и да не се налага да се преселвате! Praynig За цвета ма очите - Теди не го кърмя вече 4 месеца и очите са ми все така светли...от време на време стават сиви, а друг път са пъстри Rolling Eyes
За нивото на леглото - ние днес го свалихме на най-долното...малко ми е странно и ми се струва, че Тедката е едва ли не на земята, ама смятам, че вече му е време...доколкото е възможно да "изпреварим" някое падане Crazy
Pam, и аз купувам само сухари GOLDIES...веднъж взех пак гръцки, но на друга фирма и нещо не ми харесаха Naughty
ЗЛАТИ, имаш ли Skype? Мисля, че там по-бързо и лесно ще ти обясня как се слагат снимки... Peace
Шоколадкина, виждам, че си тук Simple Smile...добре си се завърнала! Hug Как сте? Как е на новото място?

Спокойна нощ, момичета и малки бубулечета! smile3524

# 133
  • Ботевград
Влизам да почерпяяяяяяяя  Hug
Златина каза първото си смислено МАМА и го повтаря цяла вечер - може би над 100 пъти го каза, много беше сладка - стиска уста - поглежда към нас и казва МАМА ... и като види, че се радваме се усмихва и пак - 1 час така докъто не заспа  Party
И аз направо съм ей така  newsm68 newsm74 1swing  Hands Clap omm newsm20 newsm19 newsm52  Kissing Heart newsm81 sun Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss

Тя и преди премрънкваше нещо като мамм, ноооооооооо сега си беше чисто и точно!  Hug Hug Hug
Почерпете се за нашата първа думичка  Hug

# 134
Привет!  Simple Smile

Ехх, че е хубаво...влизам и две от мамите дето ми се губеха се появилиииии  Mr. Green

Дари, много хубаво, че сте ставали кумове.  Hug Трябва наистина да се видим, кой знае Борис колко е порастнал и променен.Сигурно още по-хубав е станал.Да го нацелуваш от мен и Теа  WinkДа ти призная и на мен ми е малко мъчно понякога, че толкова бързо растат бебоците, но после си казвам, че важното е, че са здрави и растат.
Жени, радвам се, че писа, че ви мислех много.Съжалявам за семйните проблеми.Дано да си останете тук.Кажи, че ние не те пускаме.Преръдки на Дари  Hug
Роня, нямаме още зъбки  Sad Само ни мъчат.Вече са й много подути венчетата, но няма никой.Честито дипломиране на сестричката ти и много успехи занапред.
Мина, съжалявам, че сладкия Марти е паднал  Sad Така както го описваш мисля, че си е добре мъничето и искрено се надявам да е така.И аз свалих преди седмица нивото поради тази причина.Намерих Теа изправена и наведена надоло  Shocked
Пам, момичетата са ти казали за сухарите...и аз тях ползвам.Пробвах и пълнозърнестите, но с такова отвращение поема първата лъжичка, а за втората просто стисва устата и край.Абе, друго си е белия хляб  Mr. Green
Маша, радвам се, че Мишето е добре вече  Hug
Гуги, щом вашият бански е от Испания и е Зара, значи се бъркам, защото аз нашият го купих от тук.Но много прилича на този на Кати.Взех го от един магазин на Патриарха.Хубавото му е, че подплатената част от вътрешната страна е гумирана, така че, ако бебо се понанака, да не си личи външно и да не пропуска  Mr. Green Освен това пак от там и купих памперси-бански на Хъгис.Обуват се като гащички и не пропускат вода от вън навътре.Едни такива шаренки и много весели са.Мсля, че ще вършат идеална работа  Peace Иначе в Mothercare има страхотни бански, но не купих, защото не бяха подплатени, а и честно да си призная не видях смисъл да дам 50 лв. за една педя плат, който ще обуем 10-тина пъти и ще ни стане малък.Че то аз за себе си си купих бански от Етам за 75 лв и ще го нося и догодина поне.А за пазаруването предлагам, като порастнат да си правят шопинги заедно, че е много хубаво да си имаш подходяща компания за това  Simple Smile И ние си купихме басейна гъбка от Пикадили.
Аз също заместих 3 храния на Теа.Първо суче, после попара, зеленчуково пюре с жълтък или месно, каша/кисел или плод с мляко и за вечеря АМ с 2 лъжички натрошени бишкотки на Плазмон.
Гадамер, аз по принцип много трудно определям на кого приличат децата, но лично моето мнение е, че Ема е със смесени черти.На мен не ми прилича само на теб или само на Виктор, а и на двамата по малко.

Ние днес също си пробвахме басейна-гъбка  Mr. Green Ейййй, голямо пляскане и цопкане беше, направо пощуря от кеф това дете.Много беше щастлива, а и мама и тати, че й хареса басейнчето, което са и избрали.
От днес Теа като си налапа бибата и започва да бръщолеви едно "Гайо, гайо, гойо"  Laughing Ама много е смешна и не спира да го повтаря до момента, в който си изтърве биберона.Интересното е, че го говори само с бибата в устата  newsm78

Златна, ами то си е за черпене, мила.Ха честито ти "мама".

Ох, май много се разписах  Embarassed

Сега ви пожелавам лека нощ и сладки сънища на вас и бебоците  Hug

Общи условия

Активация на акаунт