НОЕМВРИйче стяга си багажа вече, ех, морето хич не е далече!!!

• 11 855
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Роси, на мен пък ми хареса много текста под красивия ти аватар  Peace

# 286
...
  Роси, ти си напълняла та устояваш на вятъра, а аз с моите 44-45 кила, к'во да кажа: като торба с кокали съм и като ме духне ветрец почвам да дрънча  Mr. Green

Не мога да те мисля направо... вземи няколко тухли в багажника на количката за спешни случаи Wink.

Роси, на мен пък ми хареса много текста под красивия ти аватар  Peace
Благодаря!  Hug /за пристрастията ми ли или другия?/ А текста по твоя аватар е много истински  Hug.

# 287
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ечи, 60 лв. капаро не е толкова много за толкова хора, които ще дойдем. А като се знаем с Виктор какви сме чревоугодници, бая ще хапнем, но не знам какво  newsm78 Откъде да им знам менюто, като и аз не съм била там? И дали вътре или вън - ми зависи от времето естествено. Кажи им при хубаво време вън, при лошо вътре, пък те да си преценят утре.

Мерси за комплиментите, ама не е кой знае какво, иска ми се нещо по така да измисля, пък и рима да има, ама не става много много.

# 288
  • София - Дианабад
Май и ние ще можем да дойдем утре, ама не знаем какво ще хапваме. Със сигурност засега бира, кола и пържени картофки. Сигурно и още нещо ще измислим, ама отсега не мога да кажа какво ще ми се яде утре.
Добре дошла на мама Галчето и бебе Борис!
За заглавията най-много ми хареса последното Simple Smile.
Иве, и на мен много ми хареса стаята. Ще споделиш ли как си направила птицата? Мерси!
 Heart Eyes

# 289
Какво ще кажете за една нова тема преди да тръгнем за Софето!!! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт