НОЕМВРИйче стяга си багажа вече, ех, морето хич не е далече!!!

• 11 862
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
добър дееен!
ще може, значи, да убеждаваме таткото да се присъедини към срещата, а пийни по бира с Виктор и останалите. Той снощи такъв уморен беше, че хич не се ентусиазира - все пак живеем на другия край..

хубав хладен ден на всички пълзящи и изправящи се, както и на всички лежащи и търкалящи се тварчета! и техните мами

# 256
нашия татко е на работа, иначе щеше да дойде на срещата...Абе знаете ли че го дават за четвъртък и петък следобяд - гръмотевични бури!!! ЗАБРАВИХ ДА ВИ КАЖА!!!http://btv.bg/weather/

съгласни ли сте ако утре е гадно времето...пък и прогнозата ще видим ква ще е ...да се съберем в някой МОЛ вечерта???? по същото време?

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 10:43 от Кaril

# 257
ЕЕЕЕХ  ако беше пи обед 1-ви кипри щяхме да сме в МОЛА  НА сТАМБОЛИИСКИ

# 258
Здравейте мили ноемврийски мами Simple Smile
Приемате ли нови, малко закъснели попълнения? Преди малко направих признание пред Роси, че периодично ви шпионирам, но досега не съм се отчитала Embarassed
Казвам се Галина и съм мама на малко чудо(вище), което се казва Борис.  Първи ноември е била силна дата миналата година:) Много будители много нещо Laughing

# 259
Галче /може ли така да се обръщам към теб?/ - добре дошла съвсем официално!   bouquet За да може Дени4ка да те включи в списъка дай моля те и мерките на бебчо при раждането Peace.

# 260
galpeta, добре си дошла !  bouquet и на малкия Борис да му е приятно сред неомврийските бебета !

Дени4ка, мерсаж значи за кайфенцетУ !

Ваяна тази нощ не спа изобщо добре, пропищяваше и въпреки, че педи каза, че зъб на хоризонта не се вижда, не знам какво друго може да я мъчи... newsm78
мен, обаче ме мъчи недоспиване Tired

още един път питам - ИМА ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО СЕ ПРИТЕСНЯВА ОТ НАШЕТО БИВШО ВАРИЦЕЛЕНО ПРИСЪСТВИЕ, ЗА ДА ЗНАМ КАК ДА СИ ОРГАНИЗИРАМ ДЕНЯ УТРЕ ?

# 261
ГАЛПЕТА, ДОБРЕ ДОШЛА!!  bouquet

# 262
  • на странно място ......
iviche, аз се притеснявам много от вашето присъствие  Mr. Green тъпа шегичка. Страхотна е стаята, останах без думи, толкова е весела и истински детска!!! Hug Ти ли си правила рисунките по стените, много ме впечатлиха! Продължавай в същия дух и ще те наема за преаранжиране на моят апартМоН!! Peace

Нашият тати също сигурно ще присъства на сбирката ако е там, ако не сигурно няма да дойдем, мразя МОЛовете, влияят ми на нервната система!!

Ние днес сме на консултация ама как ще стигнем в този валеж не знам, дано спре до следобяд!! Да видя колко ми е порастнал терминатора!! От днес и аз мога гордо да заявя, че Диляна се изправя сама в леглото, което от своя страна го прави вече неподходящо за сън място  Joy

galpeta , добре дошла сред нас, дано сме приятна компания за теб и малкият мъж!!!  bouquet

Роси74, а Драганов до кога е казал да не се изправят децата newsm78, че не си спомням, нали мисля за глобалното затопляне и куп други важни неща Wink!!

Лек и спорен, хладен ден на всички малки и големи!!!  bouquet

# 263
Ето ме и ме на хоризонта!  Simple Smile

Дени, мерси за кафенцето  Hug Имах нужда  Tired

Дзверо заспа и аз малко да посърфирам из нета, че трябва да стягам и багажи, нали утре сутрин заминаваме за Велинград.

Вкъщи вече няма нужда да чистя, то малката гадинка лъска ламината навсякъде  Laughing Теа също си застава на 4 крака и се поклаща, но си има нейна си техника за пълзене  Naughty Няма сега да пълзим по традиционния начин, като можем да си измислим друг  Crossing Arms  Wink И тя като Ивко полага главичка на ламината за кратка почивка  Simple Smile

Добре дошла на Galpeta и бебе Борис!  Hug

Сега отивам да посвърша малко работа и после пак ще се включа  Simple Smile

# 264
...
Роси74, а Драганов до кога е казал да не се изправят децата newsm78, че не си спомням, нали мисля за глобалното затопляне и куп други важни неща Wink!!
...

Защо мислиш, че помня отпреди 5 години и половина - е, помня някои неща, но това - не  Crazy... както и да е, въпроса е да не изправяш насилствено детето - било в проходилка или нещо от сорта, а не като започне да се изправя само - примерно пролазва и се изправя на мебелите - в този случай какво можеш да направиш освен да разкараш всички мебели, което е мисия невъзможна...

# 265
абе, мамета, в Рийвър Сайд има и ВЪТРЕ. - можем винаги да се скрием на сушинка, ако вали.

Sbruny,  вие изкарахте варицела, така че стой си в ъглето и си мисли за глобалното затопляне.  Laughing

иначе за стаята - мерси много. рисунките не съм ги правила аз, а мъжът ми. мои са идеите за жирафа и дървото. и още куп други, които чакат да си купим палат, за да бъдат осъществени.
или да направя фирма.но като се знам какво съм зле, май няма да е скоро.
а аз рисувам като дете, ама 30-тина годишно. наивизмът го докарвам едно към едно, без да се старая много. Joy

# 266
мами -аз не съм против децата да се изправят сами,ако това им идва от вътре и го правят естествено.
извинете ме ако така е излязло Embarassed Hug
Дени мерси за кафето ,ще пия само витаминка ,защото не пия кафе по принцип  love001
Добре дошла и на новата мама
Относно фалиралата фирма работодател-тя е длъжна да ти начисли майчинството и да ти го изплати по твоя лична сметка ,а пък после да чака превод от НОИ ,които ще отиде в НАП ,заради блокираните сметки.Поздрави на Ането/Синьото око/
тук все още не вали ,ама голям студ настана
ще пиша и после а сега  newsm28 1ironing

# 267
В обедната прогноза за дремето казаха, че утре ще е хладно , ще подухва вятър НО за валеж - НИЩО...Така че може и да остане РИйвър Сайд..

ИВЕ, за вътре ...пак се съмнявам, че ще можем да седнем.. Един уйкенд бяхме с приятели и техните бебоци сиреч..6 човека \плюс три дремни\
Нямаше къде да седндем отвън, вътре всичко беше пълно...Та чакахме на поляната около 20 минути - до половин час, да се освободи маса... newsm78Дано утре не е така, че ще се изложим пред Деничка...егати Shocked

# 268
Иве, и мен не ме притесняваш....не само щото изкарахме варицелата, де. Mr. Green Сериозно, като са минали 10 дни, не мисля, че има кой да се страхува. Дано успеем и ние да дойдем утре - нашият татко каза, че ще си организира алтернативен ангажимент, като ни закара  hahaha, ама щом ще има и други татковци, ще се опитам да го навия да остане със сектата на ноемврийчетата. Laughing    Заинтригува ме с детската стая след отзивите на Sbruny - сега поръчваме двуетажно легло и бюро. Ако не е много нахално - може ли и на мен снимчици Flutter vesela.rusinova@gmail.com
Карилче, сестрата на ноемврийския доктор Гадамерски е моята свеки - щом си останала така очарована от нея, няма да се жалвам в твое присъствие. Благодарности!  bouquet Аз пък съм очарована от неговия професионализъм и мило отношение, което ме подсеща - Мариянче, да му взимаш комисионни от ноемврийските посещения за фонда "и аз съм човек" Peace
Ради, да си изкарате хубаво във Велинград и Теа да е спокойна! Peace
Ники още няма зъбче, но ме хапе от време на време, вероятно като го заболи. Ради съм го кърмила до 1г3мес и със 6 зъба хич не ме е хапал. newsm78 Не иска да яде попара дребосъчето - вече 3 дни опитвам  - стигаме до 3-4 лъжички и затваря устата. Да ви се похваля - вчера 2 пъти ака в гърнето. От много "браво" след това се опита да пипне акото, ама не успя. Sick  http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3345573
За Ривър Сайд нали Ечи беше споменала, че има близки там и ще ги помоли да направят резервация  newsm78  Да не се излагаме пред гостите...НЕ от Павликени, ама са хубави хора  Naughty

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 13:16 от Vesseto s

# 269
добре де, търся тука мойта симеоновска връзка да отиде вечерта и ни резервира - колко 5-6 маси? - но си е турила чашка кафе от сутринта в кю-то и не мърдает....

добре дошла на Галпета! борисовците колко станаха? ИСКАМЕ СНИМКИ!

като стана дума за заглавната ни страница, кога може да ни сложите и снимката на мишето в колажа - солжих си две-три снимки в колаж2 преди три теми Embarassed Embarassed

Ивиче да потвърдя само липсата на притеснения варицелни. Моят мъж почти като тебе от време на време си мечтае за разни нови фирми - в неделя се върна развеселен след три бири от пейката пред блока и ми вика жена, правим цех в парцела на съседите и ша правим детски играчки! докарваме машините от габрово (баща му се занимава(ше) с мебели от прост характер) и ... почваме! викам му добре добре, сега си легни! А иначе ... мебелите станали като апартаментите 700 лева КВАДРАТА??? та давай, сигурно ще имаш успех!!!

И да знаете: казах сега на мишлето, че бебетата лазят и се изправят и го ситуирах (за втори път) на пода, ама рев, и рев и за го слагам по корем, той - хоп на гръб и само се търкаля, не иска да лази.. а търкалянето върви с буб-бум главата в пода ... Явно още не сме ние узрели и предпочитаме много повече да седим в скута на мама и да блъскаме клавиатурата с дистанционното! Утре-вдруги ден нов опит, дано сме пораснали! ама като знам баткото как никак не пълзя и мързеливо проходи след годинка и два-три месеца .. ще почакам още!

Общи условия

Активация на акаунт