НОЕМВРИйче стяга си багажа вече, ех, морето хич не е далече!!!

• 11 862
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Ечи, кръчмата е в Драгалевци, мила... newsm78 И не го тормози мишлето, ще пролази и то. Пък може и да пропусне тоя начин на предвижване, а хоп - направо да проходи! Peace

# 271
да, но колко му е до драгалевци- обадих се и хората чакат бройка - нека направим опит за броене:
Весето и тати, Карил, Ивиче, Сбруни, Гадамер и тати, Деничка и тати, Жени, benighted и тати, Цвети и тати плюс батко, Горис и тати, Дари М и тати, Ечи и тати - временен списък 10 мами, 5 татита, 10 бебета, 1 батко

ох, като го прочетох то звучи направо страховито! дайте съвет, как да ги помоля: да ни направят една сватбарска маса за 30 души (щото нали и за количките трябва место) или примерно 4 по 8 човека? Или ще оставим количките и ще ги гушкаме? Помощ!

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 21:23 от echi

# 272
ми, echi, може и няколко маси да ни запазят, пък ние ще си ги наредим на една. Peace

добре. разбрах. сега ще пусна снимки в темата за малко, така ще е по-лесно,отколкото да пращам на всяка. то и без това за какво се пазя, като първо - пращам и второ - идеи си имам достатъчно... Laughing

# 273
Пишете ни и нас с нашия тати за срещата!
 Както ви е писала Мариянка, снощи им оставихме Боил и отидохме на концерта на Type O Negative и Менсън. Ние отивахме главно заради първата група, но за съжаление, дзверо заспа късно, те започнали по-рано концерта и в резултат отидохме малко преди да започне Менсън да свири! Много тъпо, щото аз си се кефя по принцип на другата група, а не на тоя педал, но кво да се прави - другия път  Tired! Той Вали хубаво ми каза да ходим с Бу, ама аз не се съгласих и сега ме е яд!
За морето, какво да кажа - изкарахме си супер! Бяхме до Каварна, на къмпинг Св. Георги! Много беше хубаво и спокойно! Караваните бяха супер - чистички, имат хладилник и печка. Имаше и магазин на близо! Кафе на плажа със студена бира и кебапчета  Mr. Green! Банята беше обща за къмпинга / все пак разделена на М и Ж  / с естествено топла мин. вода. Морето там е много подходящо за малки деца, защото поне 20м. навътре водата все ти е до коленете! Единствения минус е, че по тази причина има доста водорасли, обаче те се местят по плажната ивица / днес са в началото на плажа, утре по-нататък/ и всеки ден можехме да си намерим място без гадости! Ходихме до мидената ферма " Дълбока". Казвам ви, ако ходите до Каварна или Калиакра - идете до Дълбока! Готвят стархотно, а аз миди по принцип не ям  Mr. Green! Една вечер оставихме децата на баба и отидохме с татито на романтична нощна разходка+вечеря на нос Калиакра! Всичко щеше да е ОК, ако ресторанта не беше пълен с руснаци  Sick! Е..ти шумната паплач  ooooh!! На следващата вечер бяхме на концерт на Manowar, където също беше супер - 3 часа свириха без да спират и изпяха на български химна  #Crazy! Хич не му беше лесно на Джоуи Ди Майо  Mr. Green! С две думи, на морето беше супер и сега с нетърпение чакам август, за да ходим в Триград.
  На село беше гадно! Нашите ми съкратиха животеца, защо не съм му давала вода /а Бу не я иска/, защо не съм му правела попарка..., ама да съм ядяла сирене, то стомахчето му щяло да свикне и все такива глупости  Crazy #Cussing out! И за капак, когато Бу се обрина от зверските жеги там, баща ми заяви, че кожата му била чувствителна, щото не съм го осолявала  #Cussing out! Направо ми идваше да ги  #2gunfire! Та поради бясното му изриване от нечовешките жеги там се наложи да го мажа с Фуксин и за това е с пънк прическа т.е. розов  Mr. Green!
  Баба ми го нахрани с туршия, вуйчо ми с пресен домат, съседчето със зрънчо, а баща ми с пържола! Казвам ви, бях истерясала тотално  Crazy Tired! Искаше ми се само да избягам от там! Ама някак удържах фронта! Боил там поне на воля хапваше череши, кайсии, краставици.... Още не сме заместили хранене - яде по малко пюре на обед и по малко каша следобед и винаги дояжда с цица! Днес на консултацията бяхме 8820 и 74см.! Биха ни втората противохепатитна и първата имовакс полио! Понесе ги трудно - с рев и успокоение на цица  Laughing!
  Това е за сега от мен! Много писах, а утре като се видим с някои от вас и на живо ще разправям  Mr. Green! Цунки на всички пораснали бебоци   bouquet!

# 274
# 275
Ееееее, ама личи си, че тук таме (най-вече в София) времето се е развалило  umbrella ...при нас само подухва и слънцето от време на време се скрива  Nature Partly Sunny
Направихме си сутрешната разходка, отидохме и дадох да извадят една по-нова снимка на Теди, за да може да я занесем утре в рамка на дядо му като подарък Gift ...толкова време не са се виждали и вече му е домъчняло на човека...днес ще го оперират и се надявам всичко да е наред Praynig
Младежът спи вече около час, а аз пускам перални в несвяст wash , сготвих на татето любимите му пълнени чушки и багаж трябва да събирам...ама ще го събера с кеф...много се радвам, че ще се видим... Simple Smile
Като гледам в София е доста хладно в сранение със Стара Загора...цели 12 градуса разлика...трябва да взема по-плътни дрешки на Тедката, че тук само по потници и гащи ходи...

iviche, нямам никакви притеснения за варицелата...просто питах информативно Hug
За детската стая просто нямам дума! НЕВЕРОЯТНА Е! Поздравявам ви за идеите! newsm10 Струи жизненост и радост...живот и здраве като направим къщата се надявам някоя дизайнерска къща да ми предложи такива идеи за стаята на Теди...макар че съмнявам...но ако ти се занимаваш вече с това, с радост ще използвам услугите на твоята фирма!
Ради, съжалявам, че няма да се видим Sad Следващият път! Peace И на вас много приятни емоции и добро настроение във Велинград!
echi, колажът го прави Цвети ...предполагам, че не е видяла, че има нова снимка, а и нали беше на моренце...
galpeta, добре дошла в ноемврийската компания!  bouquet

Мами, дайте идея за заглавие на новата тема, че нищо не ми идва наум!!! newsm78

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 16:01 от Дени4ka

# 276
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ивиче стаята е супер, особено жирафът и гъсеничките на дървото са върха, браво!

Ноемврийче вече знае как в басейна да играе

Ноемврийското дете слънчице обича и пече се до насита

Ноемврийско буболече сладичко пълзи си вече

Морска атракция има голяма - ноемврийче пече се на плажа!

На планина и на море, пазете се - пристига ноемврийското дете!

# 277
gadamer, едно и три най-много ми харесаха. Peace

Дени4ка, нямам още фирма, само гол ентусиазъм Mr. Green

благодаря за милите думи. Hug

# 278
iviche, надявам се и ти пожелавам да реализираш идеите си fingerscrossed и много деца да растат щастливи в такива весели стаи!
gadamer, отново пълна с идеи!  Hands Clap И на мен ми допадат първото и третото, но "На планина и на море, пазете се - пристига ноемврийското дете!" ми е фаворит! Peace

# 279
Иве, стаята на децата е толкова хубава!!! Подкрепям идеята да направите фирма, а централния ви офис да е в голяма сграда с много стаи, в които да ви идваме на гости .. разбира се срещу заплащане ... и всяка стая да е обзаведена, така, че да импонира на характера и темперамента на семейството, което го обитава ... сутрин ще ставаме рано и ще си пием заедно кафенцето .. по тайните рецепети на Дени и Верчето ... в задния двор на сградата, където ще има пързалки, басейнче и всякакви забавления за децата  Joy През деня ще оставяме децата да си играят, а ние ще ви помагаме с каквото можем ... всеки според професията  Wink

Какво ще кажете, момичета  Grinning Давайте да събираме пари да реализираме идеята  Laughing

Аз докато си мечтая и пиша, Габи така наритала повивалника над кошарата, че той се обърнал върху нея  Sad

На мене ми хареса третото предложение за заглавие

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 15:59 от Изабела

# 280
Иве, стаята на децата е толкова хубава!!! Подкрепям идеята да направите фирма, а централния ви офис да е в голяма сграда с много стаи, в които да ви идваме на гости .. разбира се срещу заплащане ... и всяка стая да е обзаведена, така, че да импонира на характера и темперамента на семейството, което го обитава ... сутрин ще ставаме рано и ще си пием заедно кафенцето .. по тайните рецепети на Дени и Верчето ... в задния двор на сградата, където ще има пъразлки, басейнче и всякакви забавления за децата  Joy

Пък аз наживо съм я виждала... още по-хубава е даже!  Hug Ивиче - това за фирмата наистина е добра идея /ти ми беше казвала май  newsm78, но тъй като се славя с добра памет...  Embarassed/ - стискам палци да я реализирате!   Hands Thumbsup  Изабела - как само го измисли... браво!  Party

Дени4ка - днес си е хладно направо, а и едно духливо... ние бяхме допреди малко навън - така де, като си поръчах малко застудяване да ме поодуха вятъра  Laughing. Не е лошо, даже хич - но добре че съм напълняла, по едно време като задуха насреща едвам избутах количката Laughing.

Заглавието: гласувам за Ноемврийско буболече сладичко пълзи си вече.

# 281
брей таз поетеса Гадамер!! на мен главата ми като изтръпнал крак!
буболечето ми харесва на-много, това дето плашим морето и планината - също!

човек е в момента в ривър сайд - чакам да им се обади с потвърждение и телефон. В горния пост допълвам имена, като се сетя или вие пишете. айде , че ако се съди по виковете се е приклещил някъде ейейей!

# 282
кулежкиии!

ривърсайд е резервиран, ама хората искат да утре да се уточним:

- вън или вътре
- какво меню ще ядем
- 60-70-100 лева капаро цитирам

Може би резервацията не беше много добра идея, защото ми казаха, че за повече от 10 човека искат унифицирано меню, което ми звучи глупаво. Просто ми звучаха като очакваме-голяма-сметка-и-да-го-знаем-предварително-каква. Аз от досегашните срещи не си го представях така. За капарото няма проблем моя приятел да го остави, но да си решим за менюто. боже, аз дори не съм била там!

# 283
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
САМО ДА ВИ НАВЕСТЯ
И ИСКАМ МНОГО СНИМКИ ТО СРЕЩАТА Hug

# 284
Еееееееее, па ний няма да заговяваме там, де! Едни картофи с бира и тва е! Аз поне не отивам да вечерям там, а на раздумка!
  Роси, ти си напълняла та устояваш на вятъра, а аз с моите 44-45 кила, к'во да кажа: като торба с кокали съм и като ме духне ветрец почвам да дрънча  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт