НОЕМВРИйче стяга си багажа вече, ех, морето хич не е далече!!!

• 11 872
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • Ботевград
 Sad

Малко съм тъжна  Confused Cry
Златина за пореден път се изтърси от спалнята на паркета и много силно си удари главата  #Cussing out #2gunfire
А аз си я наблюдавах даже, но не вярвах, че с такава засилка ще се хвърли ...  Embarassed Rolling Eyes

Дали да не я водя на лекар? Няма никаква кръв, обаче се чудя може ли да и стане нещо така  Praynig Praynig Praynig

Честит имен ден на всички именници и добре дошли на новите мами и бебчета  Hug

Другото, което исках да Ви питам - Как завивате бебетата за нощта? Моето шиле все го опаковам и все отвито го намирам  Thinking А в чувалче не иска да стои...

Отивам да си приспя бебето и да си поплача колко съм безотговорна  Cry Cry Cry
Сигурно вече 3-4 пъти пада така  Sick и аз все си казвам - повече няма да я слагам там, вече в кошарата ще си стои и тн...

Честито пролазване на малките ноемврийчета и честити зъбки  Heart Eyes

# 106
Gugi, за пореден път се убеждавам колко еднакви вкусове имаме с теб  Simple Smile Нашето басейнче е същото и Теа има същия бански, само че розов и то не за друго ами от сините нямаше наш размер  Simple Smile Твоята Кати е истинска красавица, с тези големи тъмни очички е като една сърничка, пу-пу-пу.МНого прегръдки от нас с Теа, много миличко ми стана как Кати превила гали-гали  Heart Eyes Целуни малката душичка от мен  Hug

Златна, не се обвинявай , мила.И Теа днес два пъти си прасна главата пред очите ми и то защото и аз не очаквах да се хвърли така.Просто са много пъргави и непредсказуеми вече мъниците, а ние още не сме свикнали с това.Но е факт, малките ни бебчета се очовечват и стават малки човечета и ние трябва да сме на щрек.Сигирна съм, че Златинка е добре, спокойно.

Мами от Дианабад, какво правят Дари и малкия сладур Борис  newsm78 Нещо се губят и съм се затъжила за тях  Hug

Карил, хайде бе душко, не излезе ли вече от това изгнание.Липсваш ни, не ни подлагай повече на изпитания.Как е Дани?А каките?

От доста време не знаем нищо и за Бимба и Алесия, а Ейнджълайс много мистероизно изчезна  Sad Какво става с вас Жени, добре ли е Дарито ?
Тя и Григ не пише, ама нея поне я засичам и знам, че Дана расте и хубавее, а мама поработва.

Ивее, минават ли пъпчоците на Ваяна, как сте  newsm78

Отивам да гладя, а после може пак да се включа, ако атмосферата тук се оживи и има с кого да разменяме мнения  Wink

# 107
Честит Имен ден на всички празнуващи днес  smile3525

Хайде да се похваля и аз - моето момиченце вече седи от вчера и си има две зъбчета тръгнали, едното вече го напипах  newsm47 Габи е много щастлива от новия поглед към света от стабилно седнало положение
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=182
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=181

и много нервничка от зъбките. Но ни помага Камомила 15-то разреждане сутрин и вечер по 5 гранули и апетита и съня горе долу са си в режим.

Дени, да ти е здрава и щастлива сестричката.

на мен ми липсва и Мишенце ... да не съм пропуснала ил те вече трябва да са в БГ?
Лека нощ! Чакам добри новини и от вас   bouquet

# 108
ПриЕвет маймуняци!!! Hug

НИе сме добре...Давам на Дани всякакви алергени - банан, овес, просо и незнам кви си още пинизи...Дадох и боровинката - цялото бурканче - ударно...Побъркала съм се съвсем Hugи маам квото ми видят очите. Освен това упорито го къпя всеки ден, макар че ни беше забранено..и раничката на ръката му е на същото ниво, на което беше...Не расте\ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ !!!!\ но и не се скрива, не са се появили петна и на други места...ПУ ПУ ПУ !!!!! Утре продължавам по схемата с хомеопатичните, след пет дневна почивка след Хамомилата...Два дни ще давам , после пак пет дни почивка и т.н...Аз пък си лекувах също с гранули Боаронски нервите, и се чувствам по-добре..Все гледам да си създам проблем, за да се оплаквам, да мрънкам,...или искам да се скарам с някой-..но - нито ми се оплаква, нито пък мога ВЕЧЕ да се карам...Ееее много леко се нервя...де....НО НЕ Е КАКТО ПРЕДИ - като ураган...Сега съм тих полъх Mr. Greenнад брезова горичка Mr. Green

Деничка, честити годишнини - форумски и на сестричката...

НА НОВАТА МАМА - ДОБРЕ ДОШЛА...  bouquet

На Ивко - пълзливко!! честито!!

НА ЕЧИ - зъбечи!!!! Mr. Green

На МАША- палци и показалци Peace

ЗЛАТНА, едната кака като малка на същата възраст си падна на главата от дървеното креватче, обърна се през РЕШЕТКАТА!!! ShockedНО сега е най-добра на НЕМСКА ГРАМАТИКА от двете паралелки в езиковата, където учи...Всяко зло-за добро..ЗА отвиването нощем..Дани спи по боди и все е отвит, завивам го \уж\ с калъф \чаршаф\ за одеалце..и това му е много...

ДИМА дари, пробвай без каишка, ....познай кво ми  е било едно време с каките...разкъсвах се...ама пък без каишки поне се научават да падат..иначе приучени към повода, забиват на човка..

ЖЕНИ, да си ядеш гъза Joy

ЛАЙТблу, зъби са ...и темперамент..Дани си мрънкори, раздава правосъдие...и отвреме на време мисля, че си "говори по телефона" ..въображаемия ..де..И нищо не помага...

Дайте телефон на МИШЕНЦЕ!!!! ИСКАМ ДА СЕ ВИДИМ..

# 109
здравейте в тази прохладна лятна нощ Hug
всички снимки са супер -скоро ще ви покажа и наши актуални снимки Peace
Тали Grinning благодаря за съвета,ама солта не помогна и викахме познати ,дето пръскат в хотелите и та и у нас-1ден без мравки Laughing
Ина  също не лази newsm30 а предпочита да ходи.Имаме 6 зъба-и сега се почесваме за още-ние ползваме "Осанит",а за Камомилата-някой казват че се разтваря първо във вода,и после се дава-не повече от 4 на ден.Не знам дали преди или след ядане.
Бързо поникване на новите зъбки.
Предишната тема писахте за нов колаж-какво стане-четох и неразбрах.Исками се някой да ми помогне да кача снимка ина моето гардже baby_neutral
лека нощ и спокойни сънища
 luvbed

# 110
това последното бях аз -забравих да се регистрирам-а после писах и ме мързеше всичко от начало
ако не заспя ще почерпя в 24,00 за месечинката на Ина ,ако до утре рано сутринта надявам се да съм първа

# 111
Ееееее, браво Карил  Hug Завърна се с пълна сила и внесе свеж полъх в нашата позатихнала темичка  Wink Смела мама си ти, пък и не се знае на Дани от к'во ще му мине...както се казва  Wink

Изабела, много е сладка малката Габи, като пеперудка е.Още на предните снимки щях да ти казвам и забравих.С онази рокличка на цветята е голяма кипра и страшно хубава  Hug

# 112
момичета откъде тези хубави торти ,коктейли и др.
 Thinkingимам и един въпрос-как преминахте на аптамил 3-бавно или просто сменихте млякото.имаше ли проблеми ooooh!
явно тортата и кафето ще бъдат утре-като получа помощ Hug Praynig
[карил Praynigби ли ми помогнала отново-ако имаш време и настроение -ако не за друг път ,а утре обикновените картинки

# 113
Добро утро, поспаланки! Mr. Green Как сте, слънчеви? Heart Eyes Излежавате се блаженно или задачите са ви "емнали" от сутринта? Crazy
Мойто гардже нали е раннобудно, та и аз със него Tired Само дето сега заспа, а аз продължавам със задачите...днес ще са повечко, че ще идва фирма да ми чисти прозорците и да пере холовата гарнитура Grinning а Деничка след тях ще  newsm79 wash hang 1ironing

Изабела, честито ви озъбване tooth Габи е просто прекрасна и е твое копие, а за усмивката нямам думи 4470
Gugi, и Кати не остава по-назад Simple Smile Тези големи очи ще разбиват след време много мъжки сърца Wink
Дима, татито купи подобен басейн (все се каня да го снимам) от ХИТ-а в София...благодаря, за което, на gadamer Hug Само че нашия малък мъж нещо се страхува...днес или утре пак ще го пробваме smile3549
ЗЛАТНА, колко още ще има да се обвиняваме...тепърва започват "изпитанията ни"... Как е златната Златина? Относно завиването -  Теди спи само по боди и го завивам с тънка пелена, но в последните няколко дни той се отвива и си спинка незавит...иначе му е горещо и спи много неспокойно...
Ради, и аз се питам защо изчезнаха някои майчета...AngelEyes е вече AngelFallsFirst, ако не бъркам, и влиза да чете от време на време, а пише по другите теми...специално за нея все се чудя дали нещо не ни е сърдита?!? newsm78
karil, радвам се, че отново си сред нас, мила Hug  Heart Eyes
ЗЛАТИ, за колажа май нищо не решихме Sad а за картинките, ако имам време тези дни ще ти пусна едно ЛС

Хайде и накрая да изпием по едно кафе с фреш заедно!

# 114
  • Ботевград
Благодаря Ви момичета  Hug
Знаех си, че сте сладурки!
Да Деничка специална почерпка, защото всеки ден ми повдига настроението със сутрешното кафе и закуска  Hug Hug

Ейнджълайс май наистина нещо ни е забравила  newsm78 Последният и пост в ноемврийските ни теми е, че нещо и е криво и повече не се обади да каже как е?
Дано да са добре  Praynig Praynig Praynig

# 115
Честит имен ден на празнуващите!

Дени, тенкю за кафетоооооооооооооооо

Добре дошла на мама Донатела и бебе Кейтлин  Hug

Мами, благодаря за хубавите думи за нашите Варненски гарджета. Сравнително често ги "срещаме" и май се познават вече. Кой знае след години как ще си звънят един на друг без да знаем и ще си уреждат срещи самостоятелно  Joy

крео, ти си поредната която казва, че Лина се е метнала на татко си. Ами- така е с дъщерите. Ще работим за момче след 1-2 години Simple Smile

Гуги, кати е голяма красавица! Искрено ви завиждам за басейнчето.Ние още нямаме Sad

Златна, не се обвинявай! И Лина вчера докато беше пред очите ми на повивалника изведнъж понечи да "скочи" долу. Доре, че рефлексите ми проработиха, но едвам я хванах!

мерелин, благодаря за хомеопатичния списък!

За бибите: Лина ползва такава основно за да не се мокри от слюнката си Simple Smile не забелязвам да я търси, когато я взема, но определно си играе с нея, лапа я сама и вечер мога да я залъжа с нея. Засега не мисля да я "отказвам". Лапа си пръстите иначе. Иве, ще имам предвид опита ти  Peace Как е шарката????

лайтблу, избиха ли зъбчетата?
Ние май сме от малкото беззъби дами наоколо... newsm78

Роси, много са ти красиви госпожиците, а и Йоана явно ти е отмяна. Блазе ви Simple Smile Лина хареса ТИКВИЧКИ с картоф, дори повече отколкото тиква с картоф  newsm78 От 3 дена неуспешно се опитвам да и дам ябълка на ХИП. Явно няма да я яде и това е. Днес минаваме на сливи тогава Simple Smile

И накрая да ви почерпя! Сестричката ми близначка преди 2 дена стана доктор! Много съм горда, защото и беше доста трудно всичките тези години и се справи блестящо. Завърши в Берлин!

# 116
Здравейте, много хубава почерпка, ще си изпия кафето във вашата компания! Тези дни само ви чета, но ме мързеше да пиша. Онзи ден ме беше пинал някакъв вирус, не можах да стана от леглото до късния следобед и не можах да заведа Марти на консултация. Реших да го претегля на нашия кантар /досега винаги е съвпадал с кантара от кабинета/ и се оказа, че сме наддали 150 грама, най-много 200  newsm78 Как ви се струва, не е ли много малко? Предимно е на кърма, защото много трудно ни върви захранването - изяжда по 10-20 грама на ден различна храна, главно плодове. Но е изключително активен и постоянно е в движение - пропълзява цялата къща, скача на бънджито, ходи с проходилката. За него си е направо изключение да лежи в кошарата самичък и да си играе с играчките. Вчера докато съм била на фризьор и се гледаха с баща си, се изправил изцяло на решетката на кошарата, като разбрах ми настръхна косата - май трябва да слаляме вече нивото  newsm78 Вие още на високото ниво ли сте?

Хайле лек, прохладен и пълен с настроение ден! Варненки, аз съм по разходки следобеда, който иска да свирка.

# 117
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте  Tired И аз се присъединявам към недоспалите майки - Ема цяла нощ се е будила, сложа я на гърда, заспива и като я преместя в креватчето - РЕВ, РЕВ, РЕВ -накрая я оставих да реве и заспа след 30-минутно зверско дране. Татито се премести в хола на дивана  Confused ама аз нямаше къде. Междувпрочем ние сме в Сливен на гости на свеки, която вчера имаше имен ден / Петя/. Вечерта бяхме в един много хубав ресторант в Сливен с нейни приятели, много приятна компания, които не спряха да се радват на Ема, да й правят комплименти и да я гушкат. Цяла вечер беше в нечии ръце - за моя радост, но не и на свеки, която не искаше да я дава, а само тя да я гушка  Mr. Green 

За Ейнджъл знам, че пише в един друг форум, не към бг-мама. Явно е сърдита, а може и да няма време да пише и в двата.

Искам и аз снимки от срещата и трябва да я повторим, ама ако може в някой парк на плътна сянка или поне в някой МОЛ, че не ми се ще по обед да се моткам из улиците на слънце.

Мина мисля си, че 200 гр. не е малко наддаване за този период - хем бебетата вече наддават по-малко, хем в тая жега е нормално да липсва апетит. А и ние вече смъкнахме нивото на леглото, защото Ема се изправяше в него. А за мамите, които се чувстват виновни, че бебетата падат - Ема в Будапеща падна около 7-8 пъти от спалнята, а сега преди 3 дни падна и вкъщи, въпреки, че бях точно до нея - направи един скок със засилка и аз не успях да реагирам. Има една синина на бузката под очето, на мама разбойничката  Embarassed Аз вече не се плаша толкова като падне, то черен гологан не се губи  hahaha

Сега и ние ще купуваме басейнче, харесала съм такова с гъбка отгоре, която пази сянка. Цените са по ефтини, отколкото съм запомнила, изненадах се приятно  Blush

И накрая искам да ви питам - според вас Ема на кой прилича от нас двамата с Вики, защото напоследък масово всички казват, че прилича на баща си /ми, да - нали не съм я раждала аз  Twisted Evil/

# 118
...
. Реших да го претегля на нашия кантар /досега винаги е съвпадал с кантара от кабинета/ и се оказа, че сме наддали 150 грама, най-много 200  newsm78 Как ви се струва, не е ли много малко? Предимно е на кърма, защото много трудно ни върви захранването - изяжда по 10-20 грама на ден различна храна, главно плодове. Но е изключително активен и постоянно е в движение - пропълзява цялата къща, скача на бънджито, ходи с проходилката. За него си е направо изключение да лежи в кошарата самичък и да си играе с играчките. Вчера докато съм била на фризьор и се гледаха с баща си, се изправил изцяло на решетката на кошарата, като разбрах ми настръхна косата - май трябва да слаляме вече нивото  newsm78 Вие още на високото ниво ли сте?
...

Мина - Гери за последния месец беше наддала точно 150 гр, само на кърма - успокоявам се с това, че предния път бяха 500гр. Ще видя как е другия път - точно се зарадвах, че харесва пюретата, и започна да прави физиономии и да отказва да ги яде - вчера направи така и на тиква с пиле, май прибързано обвиних тиквичките с картофи...  Sad Преди няколко дни свалихме нивото на средното, не че Гери се изправя, но искам да съм спокойна че ако реши да го направи няма такава опасност от падане  Peace.

Роня /Гери/ - точно щях да пиша, че Лина много прилича на теб...  Joy Както и Габи - на Изабела  Peace. Честито дипломиране на сестрата на Роня!!! Да бъде един много компетентен и човечен лекар!  Simple Smile

gadamer - и аз ще се присъединя към множеството мнения за приликата на Ема с тати - но пък погледни мойте и двете - не си сама сиреч Wink, а имаш право и на 2-ри опит  Laughing. Колкото до спането - писах, че Гери от близо 1 месец си върна нощното хранене - отдавам го на зъбите, знам ли... newsm78

Благодаря, момичета, пак за милите думи!!!  Heart Eyes

Ред.: AngelsFallFirst - т.е. AngelEyes както ние я знаем - може и да не пише, но пък редовно влиза Wink - според мен е въпрос на време, нещо и е докривяло, както на всички нас от време на време се случва Wink.

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 10:45 от Роси74

# 119
Четох, четох и си викам да се разпиша набързо ...
Карил, привет!
Ейнджълс може наистина да ни е сърдита  newsm78 Ама защо - незнам  Whistling
Гадамер, малката "мяза" много на таткото, но пък е много чаровна досущ като мама  Wink
Крео, моя Вики нали се роди много по-рано, и е по-голям от почти всички, за това изглежда че сме напред с мат*ряла  Mr. Green
Мина, мисля че 200 гр на тези жеги са си екстра  Peace
Тази сутрин с Андрей фризирахме Виктор - с машинката го подстригахме 3-ти номер  Sunglasses Утре ще кача снимка да ми го видите. Но беше мнооого трудно, само се върти и иска да пипне машинката  ooooh!
Момичета откакто преместих кашата за вечерно хранене, сякаш Вики спинка по добре. Дано не е временно  Praynig
Дима-дари, аз имам каишки, които ако искаш мога да ти дам да ползваш. Но моето мнение е, че е по-добре да се поизмъчим но децата да се научат да ходят и ПАДАТ правилно. Каишките убиват инстинкта на децата да се пазят когато залитнат  Naughty
Софко, аз мисля в новия апартамент да си преместя едната свободна лежанка на дивана /те са цееели три/ в стаята на Вики и когато има нощи с много будене и ако много ми писне да обикалям да попридремвам на нея  Tired
Вчера обикаляхме с Верчето в НСА. Голямо ходене му ударихме  Mr. Green Сто процента днес е скапана и сигурно още почива  Party
На мен ми дойде цикъла, а довечера ще ходим на РД... така ми се щеше да се развихря, но с тези реки ще е трудно  Crossing Arms Поне ще пийна  Mr. Green
Дано не пропускам някого, но ако е така да ме извините   bouquet
Желая ви хубави почивни дни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт