НОЕМВРИйче стяга си багажа вече, ех, морето хич не е далече!!!

• 11 869
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
   Жени- hahaha hahaha hahaha
   Роси-мацките са страхотни и много мили  bouquet
    Ради дано скоро блеснете със зъбче макар да ти кажа то и да избие продължава да боли Cry
     Ивайло най-после пропълзяяяяяяяяяяя newsm44 newsm30 newsm30 newsm30

# 91
Явно вчера е бил крив ден за повечко бебенца - Ники се скъса да мрънка, цял ден беше в ръцете ми и на гърдата - не искаше да яде друго. През нощта се събуди в 4 и до 8 спахме с него гушнати в люлката на балкона, за да не събуждаме таткото и баткото, абе цирк. Набъбнало е долното венче, дано не го мъчат много, че утре ще пътуваме  Praynig Вечерта бяхме на оперета, която продължи до 10 - та свеки го разхожда в градинката на "Заимов" и той кротувал, като гледал хората  hahaha - нали тук ни липсват повечко социални контакти!
Клюки, честито пропълзяване!   Ради, бързо да пробиват на Теа зъбките и да е пак предишната кротка сладурана!   Роси, страхотни са ти момиченцата!
Софко, и на мен ми е голяма мъка краткия дневен сън - доволна съм, ако на 2 пъти дремне по час, та да свърша нещо. Ама като го приспя, той има поне2-3 пробуждания, докато заспи дълбоко. Thinking
Хайде другата седмица на поправителен за неявилите се на срещата, аааа

# 92
Здравейте, момичета!newsm51
Как сте днес? Party Оставиха ли ви малките сладури да поспите тази нощ? Sleeping Болничките оздравяха ли? Praynig

След няколко дена скрибуцане и пилене нервите на мама, на Теди му изби и 2-ро зъбче newsm44 дано сега се поуспокои поне за няколко дни, пък може и седмица и тогава да го захващат другите...  tooth

Времето навън е страхотно - слънчево, но не горещо и леко ветровито sun Ето такова го харесвам, а не когато  sweating

клю, честито пропълзяване на Ивко! newsm30
jenny_bJoy Joy Joy

Моята сестричка днес има рожден ден, става на 25 години Heart Eyes Черпя ви за нейно здраве!

Желая ви прохладен, спокоен и усмихнат ден! lovekiss

# 93
Добро утро!

ние се събудихме днес със ЗЪБЧЕ! подарък за имения ден на нашия батко! Желая здраве е любов на всички татковци, батковци, дядовци и пр., които празнуват днес петровден, както и всички майки и баби-пенки, които евентуално също се броят за именички!

така е, ще стискаме зъби, докато на малчовците из израстат техните!!!

Срещата много ми хареса (ама, Жени, кво смешно видео, с мъжа паднахме тука!), снимки нямаме, ама вие ни знаете какви сме си хубави! С Мишко се моткахме до 8 из центъра, пазарихме за батковден и т.н. после мама   chef до 1 часа по хладно готви кюфтенца и пр. кетъринг за купона днес пред блока - дано не вали (няма угодия, ей!)

И подписахме договор и започваме и ние да очакваме строителство на новия ни дом с място за първокласник и първоясленик, а и за мама и тати малко уединение! дано да върви добре и да стане готов в кратък срок! ще спретнваме май ноемврийски под-форум за строителство, обзавеждане и притеснения и радости, около това!

Маша, очакваме включване да потвърдиш отмяна на командата за стискане на палци - вярвам, че си победила вируса, дано!

# 94
Ечи - честито първо зъбче! Деничка - а на вас - честито второ! И честит РД на сестричката ти! Ех, колко е хубаво да си на 25...

Честито и за всички пропълзяли, прояли, пропили Wink ноемврийчета!
  Hug

Момичета - благодаря ви на всички за добрите думи   Heart Eyes!!!

Честито на всички именници!!! bouquet

Все пак продължавам да очаквам снимки от вчера, доколкото разбрах ще има, макар и малко. А Ети нали днес е на шествие от 10, сигурно ще се включи по-късно - а дано и шествието е успешно! /леле, аз бях забравила, по сутрешния блок даваха и се сетих...  Embarassed/

Жени - скъсах се да се хиля  Laughing, не те е срам Wink.

# 95
Здравейте!  Hug
Крео, Вики се опитва и да ми говори - на мен ми вика мамммм, или мама, а като се види вечер с баща си поне 20 мин му вика "та-та, да-да-даааа", на бабите си вика ба-ба... Понякога наистина го прави осъзнато, гледа някой и му казва какъв е. Но това е рядко все още, де Wink
Мерелин, браво че се сети да кажеш за Арника-та, и аз мислех да напиша, но все забравям. Като тупне Вики на земята и след това го гощавам с хомеопатията  Joy
Момичета, тази нощ спах както никога - от 02.00 до 05.50 ч ... Блаженство! Дано и занапред Вики да се пооспокои, че вече едва издържам  Praynig
Маша, на хомеопата не му трябва диагноза а СИМПТОМИ, по тях се дават хомеопатични лекарства Wink Пробвай с хомеопат, вярвам че ще помогне!  Peace
Злати, посипи със сол там където минават мравките  Twisted Evil
Софко, Данни в отделна стая ли спинка? Питам тъй като след около месец ще бъдем в новия апартамент и ми се иска да го оставя вече да спинка в отделна стая, а спалнята да си остане за мен и татито  Sunglasses
Деничка, да ти е жива, здрава и много щастлива сестричката!
   bouquet
Желая ви страхотен ден момичета  Hug

# 96
  • София
Привет момичета Hug

Роси, много са ти сладки девойките, а каката е голяма помощница Peace

Ради, и аз мисля, че са зъбки. Алекс по същия начин само се нерви, реве без да мога да го успокоя, дере и дърпа до болка и т. н. Мисля, че виждам долните две зъбчета и се надявам скоро да пробият и да ми се успокои детето, че много лош и нервен е станал. ooooh! Tired

Клю, честито пропълзяване на Ивко. Дени, честито второ зъбче на Теди и да ти е жива и здрава рожденичката   bouquet

Варненският отбор както винаги е страхотен - не само бебчетата, но и мамите, и татковците  Peace

Маша, дано всичко премине благополучно при Мишето и скоро да се похвалиш Praynig

Силве, за бибата не се притеснявам - още е рано, а и при всяко дете си е индивидуално. Аз например съм си смучила палчетата до 5 годишна #Crazy, но други деца нямат проблеми с отказването на биби и палци Mr. Green

Желая ви лек и слънчев ден. Бягам, че Алекс реве и вика МА-МА (вече плаче само на МА-МА Mr. Green)

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 11:10 от bubalina

# 97
  • София
Както каза Деничка, днес времето е супер.

Честити зъбчета, пропълзявания и други постижения на ноемврийския отбор!

Направихме сутрешната разходка, ама момичета нещо не ви видях на обичайното място за кафе - Хотел Витоша в Студенски град. Да не би мястото да е променено?

И Ники много мрънка напоследък. Проплаква на сън, а оня вечер направо рева, обръща се , забива главата, но без да се събуди.

Маша, как вървят нещата при вас? Мишето има ли още температура. Може все пак да е вирус. Не е задължитено някой в семейството да е болен, за да го прихване. Може някъде от вън да се е заразил. Ники нямаше никакви други симптоми, освен температурата. Аз му давах Осцилококцинум и мисля, че това му помогна.

Тали, Вики е нашата гордост. Май скоро ще ходим на уроци при вас. Ники за сега вика само ДА-ДА-ДА , ясно и отчетливо и та-та ам-ам, ма-ма, ба-ба,ама не виждам да влага особен смисъл в изреченото. Поне е положително настроен човека.
А не като едно току що прохождащо дете на площадката, което вика само НЕ-НЕ -НЕ.Баба му каза, че е така от няколко седмици, защото като почне да пипа навсякъде и те само му викали НЕ отваряй вратата на гардероба, НЕ пипай това, НЕ смъквай онова.

А за среща другата седмица съм ЗА.

# 98
Здравейте!  Simple Smile

Дени, честито ви 2-ро зъбче и ЧРД на сестричката ти  Hug
Клюки, честито ви пропълзяване  Joy Сега вече започва великото обикаляне.

Теа вече се докопва до чекмеджетата и най-долните ги отваря, но по-интересното е как ги затваря  Wink забележете...С ГЛАВА  #Crazy Такива главички им бие, но после пак ги отваря с ръчичка и хоп...главичкааааа  Laughing Абе голям купон.
Вече са й много подути венчетата, направо нямам търпение да излизат, че да не се мъчи мъничето ми.На обяд отново отказа да яде, хапна само 20 мл. пюре и  Sick Почти заспа на стола за хранене и то гладна.ДОкато я сложа на леглото и се намести и заспа.

Верче, страхотен аватар  Hug Алексчето много прилича на теб  Peace Сладур голям  Heart Eyes

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ!

Лек ден на всички   bouquet

# 99
  • София
Крео не е променено мястото за кафе даже днес Дари ми викаше да ходим, но нямах сили - от 12 през нощта на всеки един час Митко е ревал и аз съм ставала. Така до 6, когато започна да удря решетката и в 7.30 заспа за около 40 мин. В резултат аз съм скапана и така е от няколко нощи. Снощи след истеричен рев пак давах Панадол, успокои се и се надявах поне тази нощ да заспи, но ....мечти. И аз като Ради искам по-бър0зо да излизат тези зъби ама не ме пита. Купих и Дентинокса и Хамомилата 15 и почвам да ги давам. Хамомилата преди или след ядене се дава и по колко пъти? (Верче намерих я най-накрая иначе щях да прибягвам до теб).

И хайде де дайте снимки от вчера.
Роси все забравям много са ти сладки децата Hug

Честито на всички имащи повод да празнуват. Аз съм скапана и отивам да полегна ако сър Димитър ми позволи.

# 100
Здравейте  Simple Smile
Честито на сестричката на Деничка   bouquet

Моника не мрънка много, но също упорито отказва да се храни. Предполагам, че и при нея е от зъбите. Направо като наближи времето за хранене, настръхвам. То падат едни песни, едно дрънчене с всички възможни дрънкалки, днес и на куче се правих  Mr. Green Като многоръкия Шива съм направо ooooh! И  всичко това, за да хапне малко....

# 101
Тали, още от около 5 месечен го изнесохме в неговата стая, че беше станало ад, като беше при нас- аз все го забравях в голямото легло нощем, защото явно съм заспивала преди него, докато се опитвам да го успокоявам... откакто го изнесохме, поне телевизия гледам като бял човек, пък и с татето сме по-добре така Wink... Ако не ми повръщаше толкова много като по-малък и от по-рано щях да го изнеса...
Сега като се разреве нощем- му давам биберон залъгалка и ако не млъкне- цица  Embarassed и в общи линии всичко беше добре до миналата седмица, когато започна през 40 минути да ми се буди нощем и още не е спрял, а аз пак се сдухвам от недоспиване яко....

Mr. Green

# 102
  • София
Крео, няма промяна в мястото за срещи. Просто тази седмица и аз минавах първите няколко дни, но не виждах да има някой там. А и в тази жега в 10.30 вече беше горещо и ние се прибирахме. Освен Дари и Мони да са ходили по-късно newsm78. Мони, радвам се, че си намерила Хамомила-та. Peace

Ради, благодаря Hug Не можем да се сравняваме с фотомодела Теа Mr. Green

# 103
Добър ден и от нас!

Отдавна не съм писала, ама в тия жеги хич не ми се седеше пред PC-то. Сега е малко по-добре, живее се навън.

Маша, дано да сте ок вече и малкия да няма температура! Възможно е по принцип да е прегряло детето от тия жеги нечовешки, като те четох много адекватно си действала. Дано вече да сте добре.  Praynig

Lightblue, 100% това на Теа са зъби. На Кати като и излизаха долните два зъба, хич не разбрах, един ден ги видях просто. Но сега от 3-4 дена е много кисела и отново все дъфче нещо, предполагам, че горните са тръгнали. Давам и Хамомила и мажа с Калгел. Уж се успокоява временно. И Панадола много помага, но гледам да и го спестявам. Ще отмине този период, после ще проходят, така че все ще ни е купон  Grinning Да са ни живи и здрави!
А Теа е голям бонбон в списанието, вчера на разходката си го купихме и я гледахме Теа, Кати и прави гали-гали  Simple Smile

TALI, аз много искам да отделя Кати в друга стая, ама нямам  Sad За сега сме в 2стаен и няма къде. Иначе според мене тя отдавна е готова, не се буди нощем, често даже сутрин става след нас. Спи спокойно, ама трябва да и се пази тишина. Вечер си лягаме на пръсти, а за други мероприятия в спалнята даже и дума не става  Embarassed Чак догодина живот и здраве ще се местим в голям апартамент с детска и директно си отива в стаята детето!

Пускам малко снимки на Кати от тия дни. Купихме и басейнче и правим плаж на терасата всеки следобед, само вчера и днес пропускаме, че подухва. Много се радва беба, рита, пищи от кеф, пръска ни всички. На 10 минута е изплискала половината вода  Simple Smile Ама след това е много по-спокойна , охлажда се и се изморява и заспива от раз.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=172
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=173
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=174 ....... от тук нататък са с бесейна.

Приятен следобед на всички и леко озъбване!  Hug

# 104
Честит имен ден на всички именници.
sofkobofko,и ние от месец почти сме така,през час- два реве вечер.Ходя като сомнамбул вече cow
Относно яденето може и си спомните откога съм почнала да ви мрънкам и да се оплаквам,че дребния не яде и "помощ какво да правя".Сигурно и досадна съм станала,ама явно наистина е  от зъби.Сега ако знаете с какво разстройство сме от седмица и какви рани има на дупето си-нищо не помага.Ентерол,мазила и т.н..................НЪЦКИ.един път ака добре,след малко-разстройство и така цяла седмица.
Ние не лазим,много му тежи дупето явно,но като се хване за по един пръст на ръцете ми си обикаля спокойно,без кръст останах вече.Ще търся каишки за прохождане,ама в тях дечицата изглеждат като кученца.Никак не ми харесват,но пък кръста наистина много почва да ме боли,а сигурно поне още месец ще сме така #Crazy #Crazy

Добре дошла на новата мама и на малката и принцеса.Хайде ,дай снимки за любопитните свраки като мене newsm17 newsm47
МОмичета,нали Хамомила 9CH е за зъбките,ама как я давате точно?? newsm78
А някой да знае гранулки за спокоен сън, newsm53?????????????????
Gugi,страшно моренце сте спретнали на малката хубавица. LaughingБасейна много ми хареса,ако може сподели от къде сте го купили и за колко.Нещо такова искам и аз да вземем на нашто диваче,но още не съм обикаляла по магазините.Мерси предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт