НОЕМВРИйче стяга си багажа вече, ех, морето хич не е далече!!!

• 11 865
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Маша  Hug Hug Hug Дано всичко е прключило  Praynig
Добре дошла на новата мама и нейната госпожица   bouquet

# 76
  • Отвъд алеята зад шкафа
Маша как е сега малкия?

Ивиче - а при вас как са нещата?

# 77
..
.. Акаме сравнително редовно и вече харесваме всичко - тиквичките с картофи много харесаха на Лина и си направих извода, че явно на детенцето просто са му трябвали  3-4 седмици да се научи какво да прави с храната в устата си. Отвчера давам тиква с картоф и вече ще добавям втора храна - плодово пюре.
..
А ето и малко снимки от Варненската дружина:
..

Гери - тиквички с картоф ли харесва Лина или тиква с картоф? Питам те, защото Гери много хареса тиква с картоф, а тиквички с картоф днес 3-ти ден се опитвам да и дам - ее, такава погнуса, опитва се да повръща, днес ги държеше само в устата и плюеше...
Варненки - мнооого са сладки бебоците!!! Heart Eyes Вярно, че много бързо растат душичките ни; а сега като погледна Йоана колко е порастнала и направо се стряскам... В събота и неделя бяхме на гости в Орландовци - при свеки, където Йоана е командирована  Mr. Green - голяма радост беше, тя много гушка Гери, затъжило се детето... Ето и малко снимков материал:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=163
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=164
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=165
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=166
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=167

Иначе - Гери все така се опитва да пълзи, засега успява само назад  Laughing - навремето и Йоана започна така, много странно.

Маша - стискам палци при вас вече нещата да са наред.  Peace

Ивиче - пиши как са сладките Марена и Ваяна  Hug.

Добре дошла на новата мама!     bouquet

# 78
Днес става 1 година откакто съм форумка (макар че много преди това надничах и ви четях "тайно") Mr. Green как минава времето...миналата година бях с корем по-това време, а сега Тедката вече е почти голямо момченце Simple Smile
Айде да почерпя за годишнината Joy Joy Joy

# 79
Привет!

Маша, дано сте по-добре  Praynig Пиши как вървят нещата с Мишето  newsm78 Дано наистина са зъби.
Клюки, имах вече уговорена среща миличка, а много ми се идваше.Не потвърдих, че от снощи Теа е ужасно крива и агресивна  newsm78 и нещо нямах сили да пиша.

Днес малката е върхът на кривотията  Sad Не зная дали е от зъби, но не се трае направо  Thinking ДОри ме рита, ако се подпра на количката й, за да не й навлизам в територийката.Кара ми се, свива юмручета и направо трепери от яд докато вика и ръмжи.Честно казано направо се уплаших днес какво му е на детенцето ми  Sad Развика се на едно от приятелчетата й, защото и взе една играчка и взе да го рита, докато не си я получи обратно  Shocked Никога не е била такава.И непрекъснато гризе нещо с настървение, аз за това си мисля, че са зъбки.Днес налапа една бутилка от минерална вода, за да се чеше на резбата на капачката  #Crazy Вие как мислите, дали е от това  newsm78

Дени, честита годишнина  Hug Да и аз честичко си мисля, че миналата година по това време бяхме с коремчета  Simple Smile

Сега отивам малко да се гушна при бебата, която спи и пропищява непрекъснато  Sad

Целувам ви  Heart Eyes

# 80
  • на странно място ......
Здравейте мами!
Аз днес забравих за срещата, мозъка ми е блокирал тотално, сега като четох и си викам "леле  ooooh! патица с патица" та ще ме извините, ама съм мама така че ми е простено!!! Hug
Маша дано да не вдигате повече Т, дано всичко да е минало вече и Мишето да се е преборил с болестта каквато и да е била тя!!
lightblue, дано са зъбки и да избиват по-бързичко да не се мъчи детето! Praynig
Дени4ka с удоволствие ще се възползвам от почерпката ти, много добър вид имат коктейлчетата  Grinning
Роси74 двечките ти щерки са големи сладурани, да знаеш че много ще се обичат и подкрепят, като порастнат, то от сега си личи!!! И Диляна пълзи назад и е много смешна, защото обикновено набелязва някаква цел и вместо да се доближи до нея се отдалечава, после достига целта, но с доста усилия,  милата newsm32
ВАРНЕНКИ забравих вчера да ви каже, че сте страхотен отбор и много фотогенични младежи бре тц-тц-тц  newsm03

Ивиче благодаря за инфото относно бибите, значи да не му мисля още много по този въпрос, като му дойде времето ще се шешкам. Надявам се започнаха да завяхват пъпчоците на Ваяна.

МЕРЕЛИН, благодаря за полезното инфо, ЛОША МАЙКА smile3541 да изпусне детето, ама снимката е страшна  photo

Лек и прохладен ден!  bouquet Отивам да почивам докато не се е събудила мацката ми!

# 81
МАША, МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ МАЛКИЯ МИШОНКО НЯМА ВЕЧЕ ТЕМПЕРАТУРА И СЕ НАДЯВАМ, ДА СТЕ СЪВСЕМ ОК!!!!!

lightblue,
100% са зъбки... споко. И на Данни му пробиват горните 2 резеца (тях виждам, ама може и още да има, щото си завира пръстите някъде встрани и ги дъвче) и е същата каринка- ръмжи, ама направо със злоба, удря шамари на всички, включително и докато суче... Вечерно време направо е като обладан от зли духове, докато заспи.... а ръмженето е с много ясно "ррррррррррр"...

Сорри, че все се увличам да пиша за моето гардже, ама много сладко ме гледаше, докато му показвах една котка пред къщи и му мяуках- не разбра какво му обяснявам, но ми се усмихваше разбиращо- целия омазан с пюре от тиква по лицето и изглеждаше сякаш- ей сега ще ми отговори...  Joy

# 82
  • София
Ради зъбки са мила. Това я мъчи душичката. И Митко е крив, та крив милият и той спи и проплаква цяла нощ, а и сега следобедният сън. Не само яде всичко с настървение, но като го гушна се завира в мойто рамо и него напъва да гризе като подивяло зверче. Дано по-бързо излизат наистина тези зъби Praynig

Софко все се каня да те питам и забравям - спи ли вече през нощта Дани?
Маша как сте?

А за бибите Митко не е бибоман - ползва я само при заспиване и после я изплюва, така че надявам се като дойде време лесно да се откаже.

# 83
Сбруни - благодаря ти много за милите думи, дано наистина много да се обичат и подкрепят! Hug А за бибата - Гери я използва като Теа, но затова пък ползва палче; Йоана заспиваше с биба - като беше на година и 4 м. дежурната биба и се скъса - казах и, показах и, махнахме щипката  - известно време /2 седмици/ заспиваше по-трудно, но след това нямахме проблеми Simple Smile.

Ради - и аз гласувам за зъбките. Един стар доктор казал на свеки /навремето като млада мама/ - "Булки, ако знаехте каква мъка е при поникването на зъбите, черни забрадки щяхте да сложите". Така че не сърди на сладурката  Flutter.

# 84
мама МОНИ, отговорът е НЕ...
Като стана на 6 месеца някак се успокои и се будеше по веднъж- дваж, но дори и тогава само с биберон се оправяхме и заспиваше...
Обаче от около седмица сме отново кошмарна картинка- будим се на интервали от 2 часа до 40 минути... вечер след 11 ми заспива въпреки всички усилия, които полагам... ако случаино заспи в 8, в 11 се опулва и му стоим до 1... хубавото е, че денем започна да спи по 1-2 часа, щото преди и дневните му дремки бяха 3 по точно 45 минути... абе от зъбите се промени тая седмица- сигурна съм... а аз съм се примирила, че ще се наспя след известно количество месеци...  Tired
Абе проблема какъв е- често будене- аз се изморявам от непрекъснато циркулиране из стаите... ако го сложа до мен- съвсем не мога да си почина...а ми се струва, че той лесно заспива и после не помни, че се е будил даже...
и другия- по сериозен проблем, който отскоро ни се случва- като се събуди се опулва и не заспива при почти никакви обстоятелства- дори между нас реве- та явно е от зъби... ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ГО КАРА ДА СЕ СМЕЕ Е ДА ГО ДЪРЖИМ ПОД МИШНИЦИТЕ И ТОЙ ДА СКАчА... малко несвързано пиша, ще ме прощавате...

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 16:46 от sofkobofko

# 85
Ех, де да бяха зъби...Няма обаче нито един на хоризонта, дори не се е задал... Rolling Eyes Към 16.00 темп. беше 37,7. Общо взето до момента от сутринта не е стигала 38 като вчера, но не късно никога. Беше 37-37,3-5...Не съм давала до момента лекарство. Опитах вместо вода студен чай от шипка, че нали има много витамин С.. Ако пак стане 38 градуса температурата, тогава ще дам лек. И от вчера му направих по-рехаво меню. Повече цица, не  дадох месно пюре на обед, въпреки че му беше ред, а картофи с моркови...Опитвам се да го разтоваря. Знам, че като е болен човек, не трябва много да се тъпче. Бяхме три часа и половина в една градинка до нас, където духаше доста приятно и на моменти направо силно. Има апетит, беше бодър, игра си...Като че ли днес е по-добре от вчера, но ще видим довечера... Praynig
Как мина срещата? Елица по едно време на обед ми се обади и каза, че били само 4 бебета...Надявам се повече форумки да са отишли впоследствие. На мене ми се идваше, ама реших да не рискувам. Пък и, ако е вирус, не е хубаво да го предаваме на други бебета. Качвайте снимки! И дано този път Мерелин си е прибрала апарата жив и здрав у дома. Peace

# 86
И ние се включихме в днешната среща, само дето изпуснахме другия набор - Ивко.. само слушах за него, ама другия път.. дано се видим:)
Снимки нещо не се организирахме ли, не носехме апарати ли.. Ама готино беше:)
Бирички, картофки, т.н....  Blush

# 87

Привет мамчета  bouquet
   Ети не само си го прибра фотото ами и не го е изкарала както виждам.Само тя си беше с фотото на срещата.Беше много приятно и за голямо учудване сервиращите каки не ни се цупеха ,а даже закачаха бебоците.
    Срещата е продължила и след това ,но аз не успях да се върна,че Ивко стана много крив-ЗЪБИИИИИИИ.Но разбрах,че и Жени се е присъединила.Хайде мацко качвай снимки да видят какъв кавалер е Ивайло и как целува кунката на твойта Ния Joy
   Маша,мила дано през ноща нямате повишение на Т  и скоро ще спретнем пак една срещичка.Ели ни предаде добрата новина  за Т.
   И аз забравих да изкажавъзхищение за Варненки-страхоптен отбор сте мацки  bouquet  bouquet  bouquet
    Ради и аз мисля ,че са зъбки-мацкай калгел да видиш ако след около 2-3 мин се успокои значи е от това.
      лека и прохладна нощ!!!

# 88
Привет отново!

Вече съм сигурна, че са зъби  Naughty Днес на обяд изяде сао половин бурканче зеленчуково пюре на ХИП, а следобеда отказа да яде тотално  Sad По-късно опитах пак и изяде само 3-4 лъжички каша и стисна устата ето така  Sick Дори сок не искаше да пие, а само вода и после си чеше венците на биберона, као го хапе с настървение.Сега спи, но до преди малко беше чудо  Rolling Eyes Вика, огъва се, не иска да яде, тъкмо заспи и хайде пак рев.Накрая и дадох панадолче, пийна водичка, че е много сладко и й намазах венчетата с гелче.След това се намести с бибата и заспа за нула време.Горкото човече, тази нощ сигурно няма да може да спинка добре  newsm78

Благодаря на всички за мнението  Hug

Роси, много са ти сладки девойките  Simple Smile Дано все така да се обичат и да ви радват Praynig
Маша, радвам се, че сте по-добре, дано да е свършила мъката за Мишето  Praynig

Сега отивам да лягам, че не се знае кога ще ни събудят зъбките  Crazy

Лека нощ на всички  Hug

# 89

Общи условия

Активация на акаунт