Дано всичко е прключило 
Добре дошла на новата мама и нейната госпожица
Вярно, че много бързо растат душичките ни; а сега като погледна Йоана колко е порастнала и направо се стряскам... В събота и неделя бяхме на гости в Орландовци - при свеки, където Йоана е командирована 
.
Пиши как вървят нещата с Мишето
Дано наистина са зъби.
и нещо нямах сили да пиша.
Не зная дали е от зъби, но не се трае направо
ДОри ме рита, ако се подпра на количката й, за да не й навлизам в територийката.Кара ми се, свива юмручета и направо трепери от яд докато вика и ръмжи.Честно казано направо се уплаших днес какво му е на детенцето ми
Развика се на едно от приятелчетата й, защото и взе една играчка и взе да го рита, докато не си я получи обратно
Вие как мислите, дали е от това 
Да и аз честичко си мисля, че миналата година по това време бяхме с коремчета 

патица с патица" та ще ме извините, ама съм мама така че ми е простено!!! 

да изпусне детето, ама снимката е страшна 
Отивам да почивам докато не се е събудила мацката ми! 

А за бибата - Гери я използва като Теа, но затова пък ползва палче; Йоана заспиваше с биба - като беше на година и 4 м. дежурната биба и се скъса - казах и, показах и, махнахме щипката - известно време /2 седмици/ заспиваше по-трудно, но след това нямахме проблеми
.
. 

Днес на обяд изяде сао половин бурканче зеленчуково пюре на ХИП, а следобеда отказа да яде тотално
По-късно опитах пак и изяде само 3-4 лъжички каша и стисна устата ето така
Дори сок не искаше да пие, а само вода и после си чеше венците на биберона, као го хапе с настървение.Сега спи, но до преди малко беше чудо 

Дано все така да се обичат и да ви радват