НОЕМВРИйче стяга си багажа вече, ех, морето хич не е далече!!!

• 11 859
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Маша, да ти дам телефона на нашия хомеопат? Сигурна съм, че ще ти даде добър съвет. КАКТО между впрочем го е направила и МЕРЕЛИН

СТИСКАМ палци за нощес ДАНО ДА НЯМА ПРОБЛЕМИ. Но високата Т всъщност значи че Мишето се бори и то добре..

ЖЕлая на всички лека и прохладна нощ!

# 61
karil, много си лаконична, бе жена?!? newsm78 Не съм свикнала да чета такива постове от теб? Какво става с вас? Как е Дани? А ти как си? Още ли си сърдита на нет-а или на нас?

Целувам те! Heart Eyes

# 62
Мерелин, Карил, благодаря ви. Но проблемът е, че липсва диагноза. И аз просто свалям температурата, без да знам причинителя й. Хомеопатът също не може да лекува на сляпо. В момента съм я свалила на 37,5, но след Нурофен и повторно къпане във ваничката. Беше стигнала 38,5. Педито ми от два часа е с изключен телефон, та, ако ситуацията стане спешна, смятам да тичам в Пирогов. Нали там няма само травматология и ще окажат помощ? Още не стачкуват, евентуално от понеделник... ooooh! А, и да ви питам, дадох само малко цица на Мишето, да не го тъпча с каши сега, нали? Мисля, че би било по-добре и леко на организма, който и без това е изтощен днес. newsm78

# 63
Влизам само на бързо преди да започна с гладенето, че много се е събрало.
Masha не мога да ти дам никакъв съвет,но пращам положителна енергия на Мишето, дано се справи. И аз предполагам, че е най-добре да го кърмиш,освен всичко това, ще и го успокоява.
Дано утре се похвалиш с нормална телесна температура.
Лека нощ  от нас!
Щях да забравя ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА ДОНАТЕЛА!  bouquet

# 64
маша, как сте?  Sad
 Praynig  Praynig  Praynig

# 65
    Маша -на Калина и изписали хумана защото се съмнявали,че Т е от някаква алергична реакция за това.И при нея беше постоянно и с разтройство,а никой нямаше болен newsm78-СТИСКАМ МНОГО СИЛНО ПАЛЦИ ДАНО МИНЕ ПО-СКОРО baby_neutral baby_neutral baby_neutral
   КРЕО,ГУГИ БЛАГОДАРЯ ЗА  отговорите-ще се поровя да видя как стоят нещата,че като не ме слуша мъбът ми още зимата му виках да си вземем ама на....
     Гадамер,Мони и аз много често си мисля за преди(и за баничките hahahaи даже си поплаквам с умиление за преди Laughing
     Ивиче дано малкото бомбонче прекара по-леко тази гадост baby_neutral
     Етииии ма каква си ужаснааа майкааааа hahaha hahaha hahaha-до утре на кафенцетооооо
   Карил,Ради,Гадамер очаквах включване за срещатааааа

# 66
Клюки, ама много рано тази среща, бе, мила - аз вечерта съм на културно-масово мероприятие, ама ако се домъкна още в 10 къде ще се моткам с малкия цял ден из центъра... newsm78
Маша, да се оправяте бързо!
Иве, дано няма температура малката и не я сърбят много пъпките...
По повод днешното ми посещение при  форумския ни зъболекар Joy  /мъжа на Мариянка/....на Ники едното долно зъбче почти е пробило. А снощи венеца беше гладък!  newsm78
Добре дошла на Донатела - новата мацка в ноемврийския отбор!  bouquet

# 67
МАША,ТОЧНО ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕШ ОТ КАКВО Е ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ ХОМЕОПАТИЯ А НЕ НУРОФЕН-не мисля ,че е добре да го тъпчеш малчо с лекарства без да знаеш причината-освен това нали знаеш ,че температурата е знам ,че организма се бори с нещо а като дадем нурофен или панадол я смъкваме изкуствено и реално блокираме работата на организма-тоест не решаваме проблема
и така и така съм почнала с хомеопатия-още едно ще ви напиша ,което се дава при висока температура(40 градуса-не дай си БОже) то не смъква температурата а предпаза мозъка от гърчове-за всеки случай си го имайте Peace
 Belladonna (Bell.) Трески, висока температура, слънчев удрар, гавоболие от слъбце и локализирани възпаления.

в случай че някой се интересува-копирам от друг форум- основни хомеопатични,които могат да ви послужат - а дали можем да се доверим на хомеопатия-всеки си има собствено мнение и сам решава за детето си-аз лично бих ползвала другите лекарства само при по-сериозни доказани болести и проблеми-не бих си тъпкала детето излишно Peace

Aconite (Acon.) Треска, тревога.

• Allium cepa (All-c.) Настинки локализирани в главата.

• Apis mellifica (Apis mel.) Ухапвания и ужилвания от насекоми.Оосбено ако сте алергичен.Мястото зачервено и подуто и лъскаво.

• Argentum nitricum (Arg. Nit.) Страх от летене и тревога преди пътуване.

• Arnica (Arn.) Натъртвания, шок, подуване след травма или операция.Може да се използва за джет лег.

• Arsenicum album (Ars. alb.) Диария и повръщане.

• Belladonna (Bell.) Трески, висока температура, слънчев удрар, гавоболие от слъбце и локализирани възпаления.

• Calendula (Calend.) Подпомага оздравяването на рани.Също за детско посичане.

• Cantharis (Canth.) Цистит.

• China officinalis (Chin.) При посещения на местности с малария.За загуба на телесни флуиди /дехидратация/.

• Coca -Височинна болест

• Cocculus indicus (Cocc.) Прилошаване от пътуване и джет лег.

• Colocynthis (Coloc.) Диария, колоки и менстурални крампи.

• Eupatorium perfoliatum (Eup. perf.) Темпаратура, грип, dengue fever, малария

• Ferrum phos (Ferr-p.) Настинки, първи принзаци на възпаления на гърлото

(Gels.)Грип, настинки, шок

• Glonoin (Glon.) Главоболия/като удари с чук/, особено след твърде дълго излагане на слънце

• Hypericum (Hyp.)Контузии на места богато снабдени с нервни окончания-устни,език,натъртена опашка/ например след дълго пътуване по неравен път, от което ви боли опашката/, гръбнак, пръсти.

• Ignatia amara (Ign.) Емоционален шок и загуба.Носталгия.

• Ledum pal (Led.) Заедно с Хиперикум се взима срещу тетанус.За дълбоки, прободни рани, Замърсени рани, ухапвания.Мястото на нараняване е студено.

• Mercurius (Merc. viv. or Merc. sol.) Възпалено гърло, афти в устата, стоматит

• Natrum mur (Nat-m.) Настинка локализирана в главата, херпес на устине от настинка

• Nux vomica (Nux-v.) Махмурлук, последици от преяждане, колики, запек.

• Opium (Op.) Запек при пътуване

• Petroleum (Petr.) Прилошаване при пътуване, особено ако не можете да понасяте миризмата на бензин.

• Phosphorous (Phos.) Упорита суха кашлица с гъделичкане в грълото, кръвотечения от носа

• Podophyllum (Podo.) Диария, разстроен стомах.

• Pulsatilla (Puls.) Кашлица с гъст слузен секрет, настнки, и носталгия по дома.

• Pyrogen (Pyrog.) Септични рани

• Rhus toxicodendron (Rhus tox.) Изкълчвания и навяхвания, вдигане на прекалено тежко.Херпес.Локализирани кожни алергии към определени растения, като отровен бръшлян/ poison ivy/ .

• Ruta graveolens (Ruta grav.) Икълчване на китки или глезени

• Silica (Sil.) Използва се за изхвъляне на чужди тела от тялото-трън, жило от пчела и т.н. НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА АКО ИМАТЕ ПРИСАДЕНА КЛАПА, ИЛИ ПИРОН В СТАВА, ИЛИ ДРУГО ЧУЖДО ТЯЛО В ОРГАНИЗМА, КОЕТО Е ОПАСНО ДА БЪДЕ ИЗХВЪЛЕНО/ВКЛЮЧИТЕЛНО СИЛИКОНОВИ ПРОТЕЗИ ЗА БЮСТ/.

• Sol -Фотосензитивност. Хепрес причиниен от излагане на слънце.За предпазване от слънчев удар и главоболие от слънце.Използвайите в потенция 200C за да намали вредните ефекти от прекомеврно излагане на слънце.

• Sulphur (Sulph.) Вагинални инфекции, Сърбежи по кожата.

• Tabacum (Tab.) Морска болест.

• Veratrum album (Verat. alb.) Дисинитерия, тежко стомашно разстройство, припадане със студена пот.

# 68
МАША давай достатъчно течности, по-добре не настоявай за другите храни, само ще го затормозят. Дано да сте по-добре PraynigЗабравих да те питам дали на Мишето сте взели кръв и урина newsm78Ако не сте според мен \за всеки случай\ утре сутринта питай Педито дали не е необходимо. ааа и нали някоя мама се оплакваше, май беше Рагтайм... newsm78че високата Т на детето и  се оказа от ...зъби Tired ooooh!Дано да е от зъби..Щом нито гърло, нито кашлица ....

МЕРЕЛИН
аз пия НУКС ВОМИКА за нерви ..макар че в долния списък е дадено за запек newsm78 JoyЯвно имат всяко от хомеопатичните лекарства, по няколко действия... newsm78
Преживях отвратителна и тежка лечебна криза в първия ден от приема на хомеопатичното..Просто ....нямам думи..

# 69
мамчета с болни бебета-бързо оздравяване и от нас Praynig Peace
моля Praynig помогнете-нападат ни мравки,някой знае ли как да се приборим с тях
благодаря предварително Flutter
лека нощ  smile3507и никакви Т за болното бебче на Маша

# 70
Карил, сигурно са го предписали за махмурлук Simple Smile Важното е, че е имало криза - значи действа.
Маша, стискам палци да оздравявате бързо. И по-скоро да поставят диагнозата, и правилното лечение.
Аз съм 100 % за хомеопатично лечение (особено при доверен лекар!), но нямам опит със сваляне на температура. Знам от моята доки, че тя се радва на висока температура - означава че организма се бори и при висока температура образува повече ох, как се казват, абе лечебни вещества ( Embarassed ).  И не е за сваляне на температура, до 38.5 - 39.0 Но сигурно досега щях да изперкам от ужас на твое място.
Ивиче, стискам палци утрешния ден да е лек за Ваяна, и баба шарка да започне за избледнява.
Софи, добре си дошла във Варна, а и в Каварна, де Wink Ligthblue, и вас ви чакаме Wink
Дарко е добре... само че има гаден обрив по лицето и ръчичките до лактите - според докторите от топлината. Слагам хлебна сода, или чай от лайка в водата за къпане, къпем се по 3-4 пъти на ден, мажа с Бочко и крема за смяна на памперси на Бюбхен.... И всичко е с временен ефект. Ама иначе днес бяхме на "рррррррррр" на мама тракторчето, май няма да имаме проблем с "р" Simple Smile.
Лека и спокойна нощ.

# 71
masha, казват, че при шарка пъпките избиват с Т, но при Марена избиха без, а и Ваяна досега не вдигала висока. така че не знам дали на Мишо Т му е от евентуална шарка.
но и аз като Карил и Мерелин мисля, че органзма явно се бори с инфекция. дано скоро му мине, стискам палци.

# 72
Добро утро, мадамки! Hug

Моя син не иска да се излъже да спи по-докъсно и това е ooooh!...тази сутрин от 6ч си играем и сега към 8 ще заспи Tired цяла нощ е мъркал и накрая го взех на спалнята, та поне да не ставам...в резултат на което днес съм недоспала Sad
Вчера сутринта пък се смееше насън Joy ...аз помислих, че си играе, ама като го погледнах, той спинка...много беше сладък и ми стана едно такова мило... Simple Smile
Аз пък от една седмица се разхождам с болки в дясното рамо ooooh! ...на моменти ми изтръпва цялата ръка и не я чувствам...толкова слаба я чувствам - една чиния не мога да държа както трябва...

masha, как сте днес? Мишето свали ли температурата? В Стара Загора има някакъв вирус...симптомите са: температура, болки в корема, разстройство...повечето деца около нас го изкараха...на едно приятелче на Тедката на 5 месеца майка му цял ден се бореше с температурата - ту падаше, ту се качваше...
iviche, а как е госпожица Ваяна? Продължават ли да й избиват пъпчици? Има ли промяна в настроението й?
Стискам палци и двете сладурчета! Praynig
Варненки отново прекрасни...както винаги  bouquet А мъниците са бонбончета Heart Eyes
Браво на Вики и Ивко! Пъргавелчета малки... smile3501
Браво и на Ема! Мама и тати скоро май ще я учат как се мият зъбки! Wink
МЕРЕЛИН, благодаря за инфо-то за хомеопатията Hug

Ох, още щях да пиша, но Тедката много скрибуца! Tired

Пожелавам ви прохладен ден, спокойствие и добро настроение! Heart Eyes

# 73
добро утро!

Маша, как сте? няма те в кю.-то и не искам този път да те събудя, дано нещата са по-добри- Все се надявам да се покаже някой зъб...

момичета, аз ще се дойда на срещата - сигурно около 10.30, та се оглеждайте за високоръстовата ми поява  Laughing!

Добре дошла на майка Донатела - чакам снимки на момата, че още не сме си избрали!!!

мамета, стискам палци, стискайте ми на мен и вие!

# 74
Здравейте. Благодаря на всички за топлите думи. Засега нямаме температура. Последно в 9.30 имахме 37, но още не смея да мисля,че всичко е свършило. В 2 и половина през нощта вдигна 38,4 градуса и сложих свещичка. Тя понижи за половин час половин градус и си легнах към 3. Сутринта в 7 пак нямаше температура. Ще видим... Praynig
Клюки, проблемът е, че ако ние имахме разстройство и повръщане, щях да съм по-скпокойна, нали и педито каза, че има летен вирус. Ама ние само с температура, което е притеснително. Sick
Мерелин, Карил и аз съм за хомеопатията, но с онези свещички също щях само да сваля температурата. Педито не ми е назначила изследвания. Снощи каза, че предполага, че тази сутрин вече всичко ще е минало. #Crazy И ми каза, че няма какво да лекува, щото няма никакви симптоми. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт