НОЕМВРИйче стяга си багажа вече, ех, морето хич не е далече!!!

• 11 855
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Нямам сили да пиша...жегата ме изцежда тотално Tired...предлагам да се разхладим с коктейл4е

Добре дошли на мама donatella и Кейти!  bouquet Тя се оказа най-дългата госпожица! Peace

Целувам ви Heart Eyes а надявам се довечера да имам сили да се изкажа компетентно по всички въпроси Mr. Green

# 46
     Мами срещата ще се осъществи-АЗ И ЕТИ СМЕ ТАМ НА 100 smile3521 Ако е много слънчево ни търсете в пицарията Айнщайн!Тя е залепена за кафето.
   Маша- и на БЕБЕ кАЛИНА БЕшЕ ТАКА -АБСОЛюТНО СЪщИТЕ ПРИЗНАЦИ КАТО ПРИ ВАС-СНОщИ ТИ ПИСАХ ЗА НЕЯ.мИНАХА НА ЛЕчЕБНА ХУМАНА ДАЖЕ.Почти седмица бяха така и Т и беше почти 24 ч.
  За бибите :неотлъчно е с нас даже си носиме по 2 и незнам как ще се отучваме от тях.
   Ужасно ме боли глава отивам да полегна .ЦУНКИ
       добре дошли на новата мама и бебка smile3525

# 47
Мамета,здравейте и от нас с Поли .И  тук е една ужасна жега,ще слагаме климатик,че при 30 градуса в стаята не се диша sweating,и детенцето не иска да спи ,цяла нощ се върти ту по стомахче,ту по гръб.Днес бяхме на консултация сложиха ни третото полио,и ни остава последното ДТК,но е много топло и ще изчакаме другият месец когато е по хладно.Поли е 9кг и е 68см,качила е 0,300гр,но тя постоянно е в движение,а пък и в тези жеги не иска много да яде,за сметка на това пък пие много вода.Мами кажете,какво да правя,откакто сме купили проходилка,Поли иска да е все в нея,а аз я държа само по15мин.,и като я извадя от там почва един рев newsm45По въпроса за Бибите,немога да дам съвет,понеже не ползваме.Добре дошла на новата мама и нейната госпожица welcomeДени,мерси за разхладителните коктейли Simple Smile.Маша дано детенцето се оправи бързичко,защо не опиташ със свещички Ефералган,при нас дават резултат.Иве,дано Ваяна понесе лекичко варицелата Praynig.Аз съм от мамите който не пишат често,но ви чета редовно,надявам се да не се сърдите.Момичета,на Поли на главичката от вчера и са излязли едни червени петна,доки каза да не се безпокоя,че било от топлото,и от прахоляка на вън,кажете ми някой крем с който мога да намажа Поли.Между другото,и аз си взех сп.Моето бебе и аз,и мога да кажа на ЛайтБлу,че Теа е истинска малка принцеска.То всички ноемврийчета са ни номер едно от всякъде. newsm74

# 48
   Кичо-кога мила ще слагате климатик и кога ще ви го монтират,че ние кадето се обадим ако го купим сега ще ни го монтират след 10 юли-а то лятото ще свърши ако имаш добра оферта даи координати на лични, а за проходилката не се притесняваий ние сме мнннооого време в нея

# 49
Добре дошла на мама Донатела и бебе Кейти   bouquet

Иви, Маша, стискам палци да се оправят бързо дечицата ви  fingerscrossed За температура Вибрукол свещички действат  безотказно.

В тези жеги и аз само чета и не ми се пише, но като гледам времето навън като че ли става вече за излизане. Въпреки всичко, ние не пропускаме двете разходки сутрин .. или по-скоро по обед и към надвечер, иначе у дома не се издържа само. И ние държим климатиците на 26-27 градуса.
Вчера накиприх Габи с една рокличка и тя милата беше толкова щастлива пред огледалото и пред обектива, докато я снимах, вижте какви стойки ми чупеше:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=159
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=160
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&view=1&photo=161

Ами така е, майка й като я облича само в панталонки, а то горкинкото искало рокличкааааа  Joy

От няколко дни пък се кефи на допира с водата и с интерес гледа как тя се стича по малката й ръчичка :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=158

А проходилката естествено й е любима вече, много съм доволна, че мога да я оставя вътре поне замалко и да свърша нещо:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=157

В тази връзка Мариянка, браво на твоята пъргавелка, че седи и се занимава вече самичка. Да ти е жива и здрава  Peace Кичо, може би ако оставяш детенце повече време да лежи и пълзи с играчки ще ми е интересно не само в проходилката.

Роня, благодарим за снимковия материал   bouquet Браво на Линка маслинка, че хапва всичко  Grinning

Клю, честито, много хубава кошара си има сладкия ти мъж Simple Smile

Ради, и аз не съм стигнала до списанието, но тук разгледах снимките и много ми харесаха  Peace

Дени, хайде .. очакваме включване  Wink

Цункаме ви : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=162

# 50
водих си записки и ви отпочвам. Mr. Green

първо да ви кажа, че бебе Ваяна е с ужаааасно много пъпки и то най-вече по лицето, главата...а е едва втория ден, не ми се мисли на какво ще заприлича миличката до края. засега не е вдигала Т /но тя и Марена вдигна чак на третия ден... Rolling Eyes/ и е в добро настроение. благодаря за положителната енергия. Hug

Peti_n, снимката на Никол на аварата ти е страхотна.  Peace

dima_dari, да ти кажа и Ваяна вече регистрира първите си три сблъсъка на главата си с твърдите предмети, кото я заобикалят. Banghead ама така е, не се става лесно човек. като и в трите случая беше на сантметри от мен, но просто нямаше как да реагирам. Tired

Pam_219, по принцип е нормално да им намалее апетита на човечетата в тия жеги, така че едва ли е притеснително, че Моника хапва по-малко. ти си знаеш, де - опитна мама си  Peace
моята госпожица в много отношения е наопаки - в жегите сега има по-голям апетит от преди, но това е по скоро изкл'чение.

klukarkata, Весето, само да се пооправи Ваяна и веднага ще почерпя обещаната биричка. засега ви черпя витруално. beer3

klukarkata, TALI1, gadamer, браво на Ивко, Вики и Ема - пъргавелчовци. това е то - лесното за мама свърши, сега започва голямото търчане Joy да са живи и здрави.  bouquet

masha, по принцип Т от 37.5 за бебе не е притеснителна, но всяка майка най-добре си усеща детето. свещички се слагат при по-висока Т - над 38'. дано скоро се разбере от какво вдига Мишо Т и да спре. има летни вируси всякакви, възможно е и да е хванал нещо такова.

Sbruny, сори, но изобщо не съм видяла въпроса ти за бибите преди. ето ти моят отговор, като една мама на бивше пристрастено към биберонките дете - не съм насилвала Марена за нищо. когато стана на 1год.10мес. започнах да й повтарям при ВСЯКО лягане и ставане от леглото, че тя е вече голямо момиче, че бибите са само за бебетата, че вече няма нужда от нея и т.н. по това време тя смучеше биба само при спане. и така - в продължене на 1 МЕСЕЦ. само приказки, без НИКАКВИ действия от моя страна. и единн ден, след следобедния сън и поредната доза обяснения от моя страна, тя отиде до кофата за боклук, отвори я и сама си изхвърли бибата.аз тайно я извадих, изварих /все пак в кофа е била/ и я прибрах в случай, че вечерта стане драматично. но от този момент тя НИКОГА повече не се сети да я поиска. така ще процедирам и с Ваяна, а дали ще проработи този подход, само времето ще покаже. Peace
ronja, предполагам, че не само ЕЛДА-та е облъчена в Украина.....мерси за предупреждението.  bouquet

варненки, много сте готини. thumbsup

добре дошла на donatella и нейната госпожица Кейтлин !  bouquet

Дени4ка
, мерси за коктейла, имам нужда от него сега  newsm51

# 51
  • София
Уф, надявам се да не се разтопя докато напиша два реда. Ние живеем на последния етаж в панелен блок и въпреки изолацията, която слагахме пак не се живее. #Cussing out

та подред

Добре дошла на мама Донатела.  bouquet Аз също дълго събирах кураж, но се престраших и не съжалявам. Тук си изкарваме страхотно.

Софи, честито за новата работа. Аз още докато учех исках да стана съдия, но след като се явих на един конкурс и видях каква пародия беше тотално се отказах от влизане в системата. А после нещата се завъртяха така, че работата ми започна да става много интересна. Само да ми плащаха добре........... Sad, ама не може всичко на този свят. Както и да е пожелавам ти успех, пък и наистина така ще имаш повече време за малката госпожица, или поне ще си го разпределяш така както ти е удобно на теб, а няма да зависиш от някакви безумни срокове.

Маша, аз в предходната тема се оплаках, че Ники е температура. Вдигна оня ден суринта и му дадох Панадол към 15 часа. След това вече не е вдигал. Педиатърката предполага, че е някакъв вирус, с който аз съм го заразила.  на мен няколко дена ми течеше носа. Давах му два дни Осцилококцинум, разтворен с вода и сега е ОК. Нищо му няма. Та ако искаш може да му разтвориш Осцилококцинум в 150-200 мл вода и да му го даваш. Това е хомеопатично лекарство и няма да му навреди. Даже педиатърката ме посъветва като има някой болен в семейството да се разтваря по една доза профилактично.  Дано всичко мине скоро Praynig
Роня, снимките за чудесни, а за бебоците ........ ама какви бебоци, те са едни прекрасни дечица вече.  newsm04. Лина е голяма сладурана и май прилича на татко си.

Ивиче, ох май на теб напоследък много ти се струпа, ама само да мине на Ваяна шарката леко и ще видиш какво страхотно лято ще си изкарате.  grinning039 newsm41.

Гадамер, Ема май е с най-много зъбчета до момента. Тя да не излага тати, а Wink. Дано да са и здрави зъбките и да хрупа сладки плодове и зеленчуци.

Тали, Клю абе какво ги правите тези деца. Ми те сега като проходят, че след месец-два ще проговорят Grinning

От утре почваме и ние да тренираме ходене. За сега сме усъвършенствали само скубане на храсти и треви, докато се водим  количката

Май още щях да пиша ама вкъщи е 30 градуса и нещо не се сещам. Като захладнене пак.

# 52
Нещо хич нямам настроение тия дни. Много ми е горещо и тъпо.
Само буболечко ме радва..

Весе, количката е ЧИПОЛИНО КАРОЛИНА 2007.

# 53
  • София
Добре дошла на мама Донатела и на нейната принцеска!!!

# 54
И на мене ми е жега и не ми се пише....

Само да кажа на Клюки ъа климатиците. Ние решихме да слагаме, че е зле положението. Мъжа ми в понеделник отиде в Технополис (дето е до кино Арена в Младост), купи климатика, утре ни го доставят вкъщи и другия вторник, 3 юли ще го монтират. Ако искаш пробвай там. Мъжа ми каза, че имало опашки и се чакало доста за монтаж, ама като чета на тебе какво ти казват то нашето си е направо скоро. Успех!

# 55
  • София
Добре дошла на новата мама и нейната бонбонка!

Иве стискам палци по-леко да изкара шарката Ваяна PraynigМаша дано се разбере какво му е на Мишето, защото е много гадно да не знаеш Praynig

Варненският отбор наистина е прекрасен!

Момичета и аз скоро се бях замислила като Марианка за бременността и как тръпнехме и се радвахме, когато се появеше поредното щъркелче, а аз си чаках ли чаках да започна да раждам, но нищо не ставаше (даже Ети ми казваше, че и тя ще помага с напъването, защото не е напъвала при раждането нали беше секцио), а вижте сега колко са пораснали децата. Един е върху детска кола, друг надига шишето с бира, трети се изправят вече, а Ивко и Вики дори тичат из градинките. Времето наистина лети и докато се обърнем децата ни вече ще са станали голями мъже и жени - представя те ли си тогава да пишем в някой форум "Баби ноември 2006" Laughing Наистина трябва да се наслаждаваме на всеки един миг с дечицата ни и да си ги гушкаме и целуваме докато все още ни позволяват!

Мале как се отплеснах Rolling Eyes

# 56
добре дошла на новата мама Hug пиши ни повече за вас Peace

МАША,как е  детенце? има ли подобрение? Praynig
ИВЕ,много кофти с тази шарка ,ама си мисля ,че по-добре сега докъто е по-малка-дано се размине без темература Praynig
ИЗАБЕЛА-ще я изпапкам тая сладка малка ГАБИ-в тази рокличка е като цветенце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

утре аз съм в 10 на срещата-като гледам май само аз и КЛЮ-ама какво да се прави-и сам воинът е воин-само да не остана верно сама де Joy

днес бях с НИЯ при бебочковците в дом "СВ>ПАраскева"-нагушках и бях порядъчно намачката от всички 3 годишни сладурчета навън-НИЯ беше разходена ,дърпана за крачетата,галена,целувана от леко сополиви мишленца(ей сега е момента да видя какво е да са децата на ясла и да й проверя имунитета- Wink) и се чустваше много добре сред толкова деца-раздаде милион усмивки и гукащо-ръкащи звуци Mr. Green-толкова са сладки всичките-не можах да вида по-малките бебчета Sad-останах навън с НИЯ и с 10 месечния сладур на една приятелка  с която бяхме-само разбрах  с голямо съжеление ,че пак има нови бебета-какво правят тези "майки" не знма-и противно на общоприетатапредстава-не са ромчета-долу в голямата група от около 12 деца -ромчета са само 4 и то едните са брат и сестра и са уникално сладки-оххх,какво ли ви занимавам... Cryгледайте ако ви интересува в неделя от 17 часа по ББТ-ще има филм за дома и дечицата-днес го снимаха докъто бяхме там

понеже чета тук за падания-искам да ви се "похваля" каква "добра" майка съм-единственото падане на НИЯ до сега е изцяло по моя вина Crazy-и дори я снимах докъто се навеждаше от пояса като си беше очевидно че ще тупне напред-въобразявах си ,че първо ще я снимам после ще я хвана-ама мноооого съм проста еййййй ooooh!
ето вижте да ми се посмеете

в тази връзка-има едно хомеопатично при травми,наранявания,падания-ARNICA 9H

айде-отивам да се срамувам в ъгъла Crazy Rolling Eyes

опс-едно въпросче-имам тука едни крилца-мисля да ги сготвя за вечеря-ама не искамд а са пържени-не ми се занимава в тези жеги-някой да ми каже рецепта за фурна Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 57
  • София
За крилцата на Мерелин  Embarassed Така де тия дето ще ги готвиш.

А то ние си знаем колко добър ангел си. Днес пак си го доказала.

В тавичка с малко зехтин, черен пипер  и бутилка доматен сок. Стават Разкошни. cook

# 58
Ивиче, не е 37,5. От вчера почти непрестанно поддържаме 38 градуса. След 17.00 часа вдигна пак - 38,3 даже. Сложих мокри чорапки, компрес на главата, киснах във ваничката по съвет на Карил. Само с по една-две десети спада. И преди малко дадох Нурофен, за да избегна натрупване на парацетамол от Панадола, че дава страшни алергии. Свещичките ще ги пазя за през нощта евентуално, ако вдигне още по-висока температура....Ето, в момента чорапките му направо са изсъхнали на крачетата. Иве, абе дали може да е шарка? Преди да избият пъпките, има ли висока темп.? Нито киха, нито кашля, нито има сополи, нито има някой болен вкъщи.... #Crazy
Клю, за какво ми е тази лечебна Хумана? Ние не пием АМ сега. Искаш да кажеш да спра другото хранене? newsm78

# 59
МАША,защо не пробваш тези хомеопатичните свещички,които ти казах newsm78-това е хомаопатия-тоест няма опасност от алергии или натрупване в организма-
ето:
http://www.doctorbg.com/data/File/V/Viburcol-N.pdf

Общи условия

Активация на акаунт