...предлагам да се разхладим с коктейл4е
Добре дошли на мама donatella и Кейти!
Тя се оказа най-дългата госпожица! 
Целувам ви
а надявам се довечера да имам сили да се изкажа компетентно по всички въпроси
Ако е много слънчево ни търсете в пицарията Айнщайн!Тя е залепена за кафето.
,и детенцето не иска да спи ,цяла нощ се върти ту по стомахче,ту по гръб.Днес бяхме на консултация сложиха ни третото полио,и ни остава последното ДТК,но е много топло и ще изчакаме другият месец когато е по хладно.Поли е 9кг и е 68см,качила е 0,300гр,но тя постоянно е в движение,а пък и в тези жеги не иска много да яде,за сметка на това пък пие много вода.Мами кажете,какво да правя,откакто сме купили проходилка,Поли иска да е все в нея,а аз я държа само по15мин.,и като я извадя от там почва един рев
По въпроса за Бибите,немога да дам съвет,понеже не ползваме.Добре дошла на новата мама и нейната госпожица
Дени,мерси за разхладителните коктейли
.Маша дано детенцето се оправи бързичко,защо не опиташ със свещички Ефералган,при нас дават резултат.Иве,дано Ваяна понесе лекичко варицелата
.Аз съм от мамите който не пишат често,но ви чета редовно,надявам се да не се сърдите.Момичета,на Поли на главичката от вчера и са излязли едни червени петна,доки каза да не се безпокоя,че било от топлото,и от прахоляка на вън,кажете ми някой крем с който мога да намажа Поли.Между другото,и аз си взех сп.Моето бебе и аз,и мога да кажа на ЛайтБлу,че Теа е истинска малка принцеска.То всички ноемврийчета са ни номер едно от всякъде.
За температура Вибрукол свещички действат безотказно.
Кичо, може би ако оставяш детенце повече време да лежи и пълзи с играчки ще ми е интересно не само в проходилката.
Браво на Линка маслинка, че хапва всичко 

ама така е, не се става лесно човек. като и в трите случая беше на сантметри от мен, но просто нямаше как да реагирам. 

да са живи и здрави. 

Аз също дълго събирах кураж, но се престраших и не съжалявам. Тук си изкарваме страхотно.
, ама не може всичко на този свят. Както и да е пожелавам ти успех, пък и наистина така ще имаш повече време за малката госпожица, или поне ще си го разпределяш така както ти е удобно на теб, а няма да зависиш от някакви безумни срокове.
. Лина е голяма сладурана и май прилича на татко си.
.
. Дано да са и здрави зъбките и да хрупа сладки плодове и зеленчуци.
Маша дано се разбере какво му е на Мишето, защото е много гадно да не знаеш 
пиши ни повече за вас 

) и се чустваше много добре сред толкова деца-раздаде милион усмивки и гукащо-ръкащи звуци
-останах навън с НИЯ и с 10 месечния сладур на една приятелка с която бяхме-само разбрах с голямо съжеление ,че пак има нови бебета-какво правят тези "майки" не знма-и противно на общоприетатапредстава-не са ромчета-долу в голямата група от около 12 деца -ромчета са само 4 и то едните са брат и сестра и са уникално сладки-оххх,какво ли ви занимавам...
гледайте ако ви интересува в неделя от 17 часа по ББТ-ще има филм за дома и дечицата-днес го снимаха докъто бяхме там
-и дори я снимах докъто се навеждаше от пояса като си беше очевидно че ще тупне напред-въобразявах си ,че първо ще я снимам после ще я хвана-ама мноооого съм проста еййййй 

-това е хомаопатия-тоест няма опасност от алергии или натрупване в организма-