Вчера и мушнах нейното краче в устата и тя по инерция си го захапа и да видите как изпищя и си го дръпна
Искама да кажа на всички мами, че бебетата им са невероятни сладури - Ивко на Клю е станал голям и красив мъж, Теа на Ради е като сладък бонбон - и всички други бебенца са така.
Преди 8-9 месеца, когато все още бременеехме и започнахме една по една да раждаме, спомняте ли си?И неродилите мами леко завиждаха на вече родилите
И за колко кратко време изписвахме темите с оплаквания от киселини, болки в кръстта, подути крака.....А сега времето така бързо минава и нашите бебчета растат, разхубавяват се, учат нови и нови неща и скоро ще проходят. Като погледна Ема как вече прилича на човек и като си спомня каква беше, когато се роди - еееех, наслаждавайте се на всеки един миг с децата ви, защото това време никога няма да се върне назад.За летните жеги - мами, спокойно. Ако бебчетата не се извеждат по обед, а само рано сутрин и късно следобед и са с шапки няма какво да им стане. Все пак както казаха вчера в предаването "Здраве" на въпроса може ли 6 месечно бебе до отиде на море - "На морето също се раждат бебета". А това с разстройството и повръщането е вирус - сестра ми го изкара преди няколко дни, а малко след нея и майка ми. Дано не ме хване и мене

Ема вече си играе само седнала - сама си допълзява донякъде, изправя си се и си сяда и така си стои по 30 минути, докато и омръзне и после се премества.
Ивиче, пиши как е Ваяна. Стискам палци всичко да е наред.

в Самоков е 30градуса навън ,а вътре е 25-26.
.
.
.
. С Анито излязохме сутринта, но към 10:40 часа вече почти не се дишаше и се прибрахме. Сега спи голичка от два часа. Нямам търпение утре да се поразхлади, че спокойно да се разходим, а и да изгладя.
. Доскоро!
Дано не се мъчи много мъничето