НОЕМВРИйче стяга си багажа вече, ех, морето хич не е далече!!!

• 11 851
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро и от мен. Нещо тия дни н еми се пишеше и само четях. Ема има вече и 6-то ЗЪБЧЕ и успява всеки ден поне по два пъти да ме ухапе някъде и то здраво  #Crazy Вчера и мушнах нейното краче в устата и тя по инерция си го захапа и да видите как изпищя и си го дръпна  hahaha

Искама да кажа на всички мами, че бебетата им са невероятни сладури - Ивко на Клю е станал голям и красив мъж, Теа на Ради е като сладък бонбон - и всички други бебенца са така.  Hug Преди 8-9 месеца, когато все още бременеехме и започнахме една по една да раждаме, спомняте ли си?И неродилите мами леко завиждаха на вече родилите  Joy И за колко кратко време изписвахме темите с оплаквания от киселини, болки в кръстта, подути крака.....А сега времето така бързо минава и нашите бебчета растат, разхубавяват се, учат нови и нови неща и скоро ще проходят. Като погледна Ема как вече прилича на човек и като си спомня каква беше, когато се роди - еееех, наслаждавайте се на всеки един миг с децата ви, защото това време никога няма да се върне назад.

За летните жеги  - мами, спокойно. Ако бебчетата не се извеждат по обед, а само рано сутрин и късно следобед и са с шапки няма какво да им стане. Все пак както казаха вчера в предаването "Здраве" на въпроса може ли 6 месечно бебе до отиде на море  -  "На морето също се раждат бебета". А това с разстройството и повръщането е вирус - сестра ми го изкара преди няколко дни, а малко след нея и майка ми. Дано не ме хване и мене  Praynig

Ема вече си играе само седнала - сама си допълзява донякъде, изправя си се и си сяда и така си стои по 30 минути, докато и омръзне и после се премества.

Ивиче, пиши как е Ваяна. Стискам палци всичко да е наред.  Peace

# 31
Добро утро на всички. Пиша набързо, че ще водя Михаил на лекар, като се събуди. Снощи чак в 2 часа му спадна темп. Тази сутрин в 5.30 пак имаше 38. Все пак трябва да го види педито, щото темп. без причина няма. Може ли да е от зъби? Ама нито реве, нито е неспокоен... И няма нито един зъб. Тази сутрин не съм проверявала, де...newsm78
Веси, защо под мишницата? В дупето нали показва вярно? ooooh!
Ивиче, дано ви мине по-леко.  Peace
Клюки, Hug

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 09:03 от masha

# 32
пиша много бързо ,че излизам
МАША-дано малкия днес е по-добре-иначе има едно хомеопатично-свещички са- за температура и болки-ВИБУРКОЛ Н Peace

КЛЮ-аз ще съм на срещата-нали ми е под носа-мерси за което Laughing Mr. Green

мерси за координатите на всички-днес ще реша къде ми е най-лизо и отивам
айдеее-мятам се на колата в жегите-стискайте палци да оцелея ,че днес ми се очертава голямо обикаляне Crazy
ЦЕЛУВКИ ЗА ВСИЧКИИИИИИ МАМИ И БЕБОЦИ Hug  bouquet

# 33
Маша, според мен нормалната температура е до 37 градуса, оттам нагоре си е повишена поради някаква причина. Дано не е нещо сериозно  Praynig Пиши след прегледа  Hug А това за леда в слабините е изпитано средство. Баткото ми беше много болнав, и като не смъква достатъчно от лекарствата (а те се дават през 4 часа, но най-много 4 пъти за 24 часа), прилагах този метод  Peace

# 34
момичета, мерси много.  Hug

masha, дано се оправя Мишето и да не вдида повече Т.

МЕРЕЛИН, имам много добра козметичка - в центъра. но съм при нашите, а тел и е в къщи.
но,ако те интересува, мога да ти обясня къде й е салона.

# 35
Добро утро  Heart Eyes
Клю, и Вики попритичва напред-назад  Joy Голям купон е! Обаче като ми писне да търча прегърбена му хванах цаката - хващам го само за една ръка и той започва да ходи бааавно че го е шубе  Mr. Green
Маша, нали Цвети казваше че Т от 37.5 е нормална за бебетата? Или вече не са бебета?
Ради, дали ти казах че имаш невероятна сладурана?
Сбърни, как благородно ти завиждам, че живееш близо до Борисовата Simple Smile
Мерелин, имам желание да дойда с теб, но съм самичка с малкия, а няма как да го водя с мен. Ти правиш прекрасни неща    bouquet
Днес видях Верчето, и нейния Алекс е мноого пораснал  Hug
Ох, стискам силно прекара Ваяна да искара леко шарката  Praynig
Карил, наистина човек понякога като погледне колко много време прекарва в нет-а... и колко много неща може да си свърши вместо да виси пред комп-а... Но пък по половин час на ден ей-така за почивка е хубаво  Wink
Кус-куса му хареса на Вики. Сварих го, сложих масълце, сиренце, шикерче и малко АМ... омете го с кеф!
Желая ви хубав и малко по-проветлив ден, момичета и бебоци  Hug

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 10:38 от TALI1

# 36
маша, да се оправяте бързо и  Praynig

иве, айде шарката да заминава скоро!!! Излязоха ли пъпчуните? Simple Smile

софи, честита " нова" работа! Чакаме те варнЯНките Simple Smile

лайтблу, още не съм зърнала списанието, но все пак съм гледала снимките, които помести тук и много много благородно ви завиждам за сесията. Теа е красавица!  Heart Eyes

Клю, много добра идея е този надуваем игралник. И аз искааааааааам, ама нямаме място. А и с проходилката съвсем ще отеснеем...

При нас няма нищо тревожно, Лина е наддала 360 грама - много съм горда!!! Като по учебник сме! Хич не ми плаче детето - бихме и второто Полио и сега остана само това! Акаме сравнително редовно и вече харесваме всичко - тиквичките с картофи много харесаха на Лина и си направих извода, че явно на детенцето просто са му трябвали  3-4 седмици да се научи какво да прави с храната в устата си. Отвчера давам тиква с картоф и вече ще добавям втора храна - плодово пюре.

Да ви кажа - Педиатърката ни предупреди за ЕЛДАТА - имало някаква от УКРАЙНА - да не купувам!!!! Била облъчена!

Тук се живее в жегата - открих чудни пейчици в Морската - лъха морски бриз и даже завивам малката с одеалце, защото е прохладно. Така, че сме там почти всеки ден пообед, днес малко по-късно ще отидем де....

А ето и малко снимки от Варненската дружина:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88900&photo=87
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88900&photo=92
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88900&photo=94
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88900&photo=96
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88900&photo=98
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88900&photo=104
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88900&photo=108

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 12:27 от ronja

# 37
Здравейте искме и ние с принцеса Кейтлин да се пресединим  към ноемврийските майчета  Кейти се роди на 1ноември в 12 часа и една минута през ноща. С мерките 4200 и 56см. 

# 38
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добре дошла Донатела  Hug Разкажи ни малко за вас с Кейтлин и ако можеш качи и снимки в албумчето на ноемврийчетата. Да се опознаем взаимно  Peace

# 39
  • София
Добре дошли на мама Донатела и на голямото бебе Кейти   bouquet

Ради, аз все не мога да достигна до сп. Моето бебе - нито миналия месец, нито този. Но гледах снимките на красавица Теа, които ти ни беше пуснала. Малката хубавица явно е рекламно лице в най-четеното списание за бебета Mr. Green

Клюки, Ивко много е пораснал и е станал истински мъж. Надуваемата кошара е супер. Peace

Маша, стискам палци бързо да се оправи Мишето. Praynig

Силве, ти си най-добре до Борисовата градина. Няма да те мислим в тези жеги Mr. Green

Браво на Марти, който вече пие от чашка Mr. Green

Малкият Вики на Сончето вече е голям и хубав младеж и крачи смело по детските площадки Peace

Ние също сме без климатик в тези жеги. Вечер температурата е над 30 градуса. Алекс в последно време следобяд спи по 3 часа в тази жега Shocked - само по памперс. Сега съм му напълнила коритото с вода и съм го оставила да се пличка вътре.

Хайде стига толкова от мен, че дечко пак се размрънка. Лек и спокоен ден. Hug

# 40
здравейте мами на сладки бебенца Hug
привет и на мама Донатела и бебе Кейти Peace Heart Eyes-добре дошла в ноемврийската дружина Heart Eyes
при нас е направо рай-като чета колко е топло при всички вас- newsm44в Самоков е 30градуса навън ,а вътре е 25-26.
дано болните бебета оздравеят бързо ,че в тази жега и това е доста изнервящо,
Маша -Т 37,5 вечер измерена в дупето не е Т-така пише в един от броевете на списание "Моето бебе и аз"
а за панадол само 4 пъти на ден през 4часа и то според кг.на бебето за да има ефект
и зъбче може да е -не е задължително да е кисъл.Т го изморява  love001
весел ден и от нас

# 41
Прегледът нищо не показа. Според педито е или от претопляне, или е начало на вирусна инфекция. Към 11.30 пак имаше 38. Не е и от зъбите - тя опипа венците, няма нищо на дневен ред. Каза да го облея, като се върнем. Облях го, яде зеленчуково пюре и цица, и заспа. Но, като цяло, е по-сънлив и кисел от обикновено. Да съм продължавала да давам панадол и довечера да й се обадя....Малко ми е притеснено, че не се знае причината. И не мисля, че е претопляне. Щеше да има само снощи темп. А той вдига вече два пъти след това. Имаше разстройство по обяд, но не такова като за вирус, а просто по-рядко ако - както, когато бяхме само на кърма. Не знам вече...То и панадол да давам, не е много хубаво. Мога само още веднъж да дам до довечера.  #Crazy
 HugДобре дошла на бебе Кейти и на Донатела. Защо чак сега? Сигурно дълго време си събирала кураж...  bouquet

# 42
Здравейте мадами  Hug

Маша, сигурно си доста разтревожена, въпреки че звучиш сравнително спокойна. Изпращам положителната си енергия към вас с бебчо и силно се надявам до довечера всичко да е отминало  Praynig. Дръж ни в течение, моля те!

Добре дошла на Донатела   в нашите редици  newsm51.

Клю, Ивко е много сладичък, а като чета и страшно подвижен. Вие да му мислите  newsm32.

Роня, чудни снимчици  Peace. Ейййййй, живот си живеете вие там   grinning039.

Тук днес ние пак гоним 40-те градуса  sweating. С Анито излязохме сутринта, но към 10:40 часа вече почти не се дишаше и се прибрахме. Сега спи голичка от два часа. Нямам търпение утре да се поразхлади, че спокойно да се разходим, а и да изгладя.

Прегръщам ви силноооо  Two Hearts. Доскоро!

# 43
  • на странно място ......
Добре дошла на мама Донатела и бебе Кейти   bouquet
Мамчета, не ми завиждайте за Борисовата градина, а взимайте количките и идвайте тук!!! Днес беше страхотно там, прохлада, тишина много хубаво, само комарите са колкото връбчета, но и това се преживява  Wink. Излизайки от гората такава жега ме лъхна, че едва се прибрах, а вътре е наистина много приятно, така че който има възможност, препоръчвам за избягване от жегата някое горско кътче  Simple Smile

Утре последно срещата ще се осъществява ли????

# 44
Привет и от нас!

Бебката спи, а аз реших да си пийна следобедното кафенце във вашата приятна компания  Hug

Роня, страхотни снимки  Peace Лина е прекрасна  и истинска госпожица Hug А за варненските малки мъже...нямам думи - станали са големи и хубави момченца  Heart Eyes Като отиваме към Албена сигурно ще останем за ден два във Варна да се видим с приятели(нали сме живяли 6 години там), та ще гледам да се обадя да се запознаем с вашата страхотна варненска дружинка  Hug
Мина, дали съм ти казвала, че Марти ти е одрал кожата  newsm78  Wink
Маша, дано Мишето да се оправя бързичко  Praynig
Гадамер, твоята Емка освен, че е красавица, се оказа и голяма пъргавелка  Peace
Сбруни, ние не сме чак толкова пристрастени към бибероните, така че не знам дали ще имаме този проблем.Понякога дори на сила й я тъпча в устата, а тя си я хваща, вади я и пова да си я разглежда и да си играе с нея.
Клюки, Ивко е страхотен  Hug Иначе и ние като спрем на едно място, обувам на Теа сандалките и я свалям от количката, а тя започва да скача и да пристъпва.Вече дори не се бърка и редува крачетата, само дето малко си ги застъпва  Laughing Но после се налага да и бърша крачетата с мокра кърпичка, защото стават прашни, а докато е в количката са нон стоп в устата й.
Тали, браво на Вики.Много е напреднало детето с ходенето.А така като те слушкам и с папкането  Wink
Ивеее, как понася Ваяна варицелата  Sad Дано не се мъчи много мъничето  Praynig

Добре дошла на Донатела и малката Кейти  Hug Дано да ви хареса в нашата компания  Simple Smile

Сега и аз отивам малко да се хоризонтирам при мъника.Дано пак да си поспи 3 часа както всеки ден по това време  Praynig

Целувки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт