НОЕМВРИйче стяга си багажа вече, ех, морето хич не е далече!!!

• 11 857
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
ZAPIS I МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

СПЕШНО МИ ТРЯБВА КОЗМЕТИЧКА-АКО МОЖЕ В ЦЕНТЪРА
забравих ,ч моята заминава за морето а не мога да тръгна в петък без кола маска #Cussing out-помагайтееееее Peace

# 16
   Привет и от нас мамки!
   Компа ни беше хванал много гаден вирус и докато се отървем от негооо минали сте темата...
    Иви -скорошно оздравяване на малката красавица -дано и мине по лекичко на миличката и мен ще черпиш с биричка Peace
     Лайтблу мила не съм гледала Теа,но още утре ше си потърся списанието-нямам търпение  bouquet
    Ечи -следващия път мила ще му отразим по-биричка,а за 7 часа-верно не си ме разбрала-тогава му давамн АМ ,и му варя зеленчуците та да можем към9ч да излезем и в 11.30ч-12ч да му е готово пюрето.
    АЗ ДА СЕ ПОХВАЛЯ-на своя глава дадох на Ивко НУТРИЛОН и вече 5 дни никаква реакция Laughingтака,че май нямаме никаква алергия от белтъка.Вчера яде диня,а днес краставица-пие вода като смок от няколко дни и много се радвам за което JoyИма 3 зъба и 4-я е на път .Втората Пентахсим така и не я бихме и педи каза като захладнее.О и Ивко търчи като луд-Тали как реши този проблем-обуваме буиките и айдеее направо пощурява -всички в парка се чудят как можело бил толкова малък а как търчал hahaha
   Още щях да пиша ама на newsm78
   Попътен вятър на тръгващите към морето-Ети не си ми се обадила за срещичка не сме дошли Crossing Arms
 и добре завърнала се мама от Арапя-чакаме фукащи снимки.
   Ето и няколко от нас-имаме и стол за кола за по-големи ,че нашия както го нарече Ети-първокласник не се побира в кошчето.О е то какво щях да ви се фукам друго на 1-ва снимка-купихме на Ивко надуваема кушара-много готина от Хита за 37лв-може доста време да се ползва-освен,че става за дома като игралня става и за плажа и е доста голяма аз си влизам вътре:
     http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3283709
    http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3283713

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3283715
   http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3283718
    http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3283719
    http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3283750
    http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3283752

# 17
Запис Simple Smile
klukarkata - кошарата ви е страхотна Simple Smile гледам имате си и столче за хранене, а аз си мислех че е рано за него... ще отида да купя и за Моника столче. За кошарите- гледах една на бертони амаа тя е огромна, ако малката стане в средата просто не мога да я достигна... Simple Smile
Сега по някаква случайност спи, но не се знае докога. Няколко дена подред се буди през 30 мин и то цяла нощ. Sad

# 18
Моето детенце вдигна температура преди два часа. Не е толкова висока може би - 38,6, но за нас е много. Отпусна се като парцалче. Очичките му са червени и светят. ooooh!
И за цял час след панадола свали само 3 десети...Педито ми каза, че днес много майки се оплаквали. Имало и разстройство с повръщане, освен температурата в повечето случаи. Ох, не знам....Заради жегите не мога да разбера дали е от прегряване, дали е летен вирус, или е настинал.... Два пъти съм го къпала днес. Сега е по боди с компрес на челото. Според мене темп. хич не пада.
#Crazy

# 19
  • на странно място ......
Здравейте в този късен час, малки и големи дами и господа!
Освен да ви се похваля, че и у нас е страшна жега. Не се диша, а Диляна изобщо не знам как спи Confused
klukarkata , Ивко е страхотен, а за надуваемата кошара честито, страхотна покупка, аз май не съм разбрала ама чета, за някакви АМ ти не кърмеше ли.................... newsm78 май нещо съм пропуснала!?
МЕРЕЛИН моята е при Зала Универсиада, ако те устройва ти записвам час веднага!
lightblue страхотна ти е малката принцеска, пу пу и занапред да радва мама с професионалните си успехи  Hug
Софи не се натъжавай и честита нова работа, а за БЦЖ не е ли още рано, нашето педи каза че се проверява след 10м., ако съм разбрала правилно?
blag, къде са снимките нали обеща пък избЕга Mr. Green

Хайде лека и спокойна нощ  Tired имам нужда от сън!

# 20
masha, ако се увеличи Т слагаш лед на слабините, с друго не мога да ти помогна, но това е изпитано средство или го завиваш в мокри чаршафчета, оцета не е необходим!!!

# 21
Мина77, и аз имах този проблем до днес с Ники - оставих го на свекърва ми за 3 часа и....той пропил водичка от чашка! Браво на Марти! Много ми стана миличко, че едновременно са пропили водичка...и то по "човешки", а не бебешки... Joy
Мерелин, на "Орлов мост", ако те устройва - "Цар Иван Асен"7 - 843 04 36, Диди - за 15 мин. крака, подмишници, триъгълник. Peace
И аз не мога да смъкна температурата в стаята под 26 градуса, ужас....нощем спи с лятно чувалче под отворен прозорец.
Жени, кажи, моля те, какъв модел на Чиполино беше последната ви придобивка и от къде точно я взехте. Мерсаж предварително!
Ради, утре ще го търся списанието!!!
Маша, Ники така ми вдигна темп миналата седмица само за ден. Педито каза, че вероятно е вирус - и Ради беше отмалял. Според мен бяха слънчасали на двора - на следващия ден си бяха жизнени и ОК. Дано и Мишето бързо му минава! Praynig
Сладки сънища, милички!
Иве, бирата си я искам скороооо, че не се издържа в жегите!

# 22
Сбруни, нямам лед.Защо без оцет?
Веси, при нас беше 30 градуса в стаята към 22 часа. Пуснала съм един вентилатор, ама пак е горещо. На какъв интервал мога да дам панадол? newsm78

# 23
Маша, защото оцета само мирише според докторите, според баба ми киселината изсмуква Т, но аз се доверявам на докторите, това е! Щом нямаш лед студени кърпи на слабините. Дано спадне бързо Т. Има в аптеките едни пластири казват се "KOOL PATCH" свалят бързо висока Т.

# 24
   Маша-пробвай със свещички-макар и една наша мама да пробва (аНТОшКА)-НЕЙНАТА БЕБА ЦЯЛА СЕДМИЦА БЕшЕ ТАКА И ТАКА И НЕ СЕ РАЗБРА ОТ КАКВО Е .сЕГА ДОКИТО И КАЗАЛО ,чЕ ПРОСТО МАЛКИТЕ БЕБчЕТА НЕ МОГАТ ДА СЕ КЛИМАТИЗИРАТ В ЖЕГАТА И ТОВА БИЛА ЗАщИТНА РЕАКЦИЯ НА ОРГАНИЗМА.
    pebble -ТО И НАшАТА КОшАРКА Е ГОЛЯМА-АМА ДЕТЕТО НЕ Е И МАЛКО  :hahaha:117НА 110см.   
    Сбрини-бяхме на кърма ,но вече от месец сме на АМ.

МАМИ ВАЖНО СЪОБщЕНИЕ:ХАЙДЕ НА СРЕщА В чЕТВЪРТЪК В КАФЕТО ПРЕД ХАЛИТЕ В 10ч СУТРИНТА     МОЛЯ ПОТВЪРДЕТЕ.......

# 25
klukarkata, така си го написала все едно Ивко е 117 на 110  hahaha Joy

СЪГЛАСНА ЗА СРЕЩАТА къде е това кафе пред халите???? newsm78

# 26
Мерих преди малко темп. Свалил е само половин градус за два часа. И понеже е в дупето, вадя пет десети, значи би трябвало да е 37,5, щото показваше почти 38 градуса. Ечи каза, че можело и зъб да е, ама не плаче...
Имам само панадол, но мога да дам чак след час най-рано. Водичка давах, цица също...
Клюки, ти съвсем ли си го отбила адаша? Казаха ми, че в жегите не се отбивало. И аз за около месец дохранвах с АМ, но от две седмици съм го спряла. Щото Мишето яде вече всичко, почнах и каши вечер, та намалих кърменията до две-три. И няма смисъл да му давам и АМ. Пък и то си го има в кашите. Аз съм взела само млечни. Мястото на срещата е добро, ама ми е рано на мене. Ние имаме поне час път по права линия с количката. Ах, ти, хитрушо, направо до входа на метрото да я беше свикала, а?! Joy Честита кошарка! Да я скъсате от игра, не преди това!  bouquet
Сбруни, кафето не е откъм "Мария-Луиза", а откъм търговската улица, тоест пред страничния вход на Халите. Peace

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 01:15 от masha

# 27
  • sofia
Здравейте мами...много жега....
Като чета , че на климатик сте на 25-26 градуса...ми в нас без климатик е 26 и пак е ми е задушно, хем следобед западните стаи са затворени и запердени.
Мина, браво на Марти....Теди пие от шише, но от чаша го прави по-добре. Пие все едно суче и с езика поема водата и изобщо не се олива...много е смешен като почне да дъвче чашата.
Да се похваля изби ни трето зъбче онзи ден...отгоре, но не от централните, а до тях.
Маша, пробвай да му я мериш по мишницата. Като е по-спокоен, гушваш го и пъхаш термометъра. Иначе свещичките свалят много бързо. Борис повръщаше от сиропите и само със свещи съм действала. Ефералган 80мг. За интервала би трябвало да си пише на листоваката (за съжаление имам Нурофен и не мога да ти прочета)
Ради, Теа е страхотна мацка.
Клю, голям сладур Иво...а откъде този надуваем заек?....Борис имаше едни жаби такива (вече спукани) и от сума ти време ми реве, че искал.

Ох, отивам да си направя кафе, преди Теди да е станал, а Борис вчера от изтощение заспа в 18ч и тази нощ към 4 се събуди, яде, гледа филмчета (аз ужким спах) и сега прави наводнение в банята.........таткото не искам да го мисля....два дни кара дневна смяна по 12 часа, тази нощ и той обслужваше Боби....веселба...ей го вече иска да излиза навън....купон Crazy

# 28
   Добро утро мацунки-Маша дано сте добре-а ако темп. е била-37.5 мисля че е нормално в тия жеги.А за кафенцето ми то има и на входа на метрото smile3534-Благодаря,че си обеснила за мястото на срещата-а ние няма да си тръгнем веднага ,така ,че ще ви чакаме с бебко.
   Верно така съм го докарала Ивайло-хихихихих малеее.Мацки кошарката е толкова голяма ,а не дечко-ама как е тръгнало и той на там отива.А заека  и други подобни съм ги виждала в магазинчетата по-левче,на нас ни го подариха  newsm78
   Цункаме ви и и продължавам да чакам потвърждения за срещичката smile3521

# 29
Добро утро момичета,
желая ви приятен, изпълнен с положителни емоциииии, топъл, слънчев ден, ние излизаме след 15мин. ще атакуваме Борисовата градина (живеем на 5мин. от нея).
Маша пиши как сте? Тази Т 37.5 не е никаква температура, съвсем нормално е, на децата им е по-висока Т като цяло!!

Мина браво на Марто за чашата и ние с Диляна така пием вода вече от доста време защото по друг начин не иска, а с чашата дори и е забавно!!!

Мами бях питала за бибите, но не получих много отговори, та ще си задам въпроса пак. Как смятате да отказвате бебовците от бибите и дали са много пристрастени към тях???

Хайде лек и усмихнат ден! Отивам да папам мекиЦиЦи!!!  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт