Кафето тази сутрин е от мен

Слънчева, прохладна и изпълнена с положителни емоции седмица!
Неда и РАН много харесаха морето- е, нея я топнахме само веднъж и като усети водата и си опъва краката и започва да ритта, а като я извадя и се сърди. Иначе 2 пъти се пляцикаше и в едно басейнче- няколко пъти подремна на плажа в кошницата и това й беше на нея- в повечето случаи обикаляше с баба си и дядо си на сенките, а не на плажа. Ран остана очарован от морето- миналата година пропуснахме- не можехме да го извадим от водата!!! С тати използвахме присъствието на бабата и дядото и се измъквахме самички вече на по бира
Има и още какво да се разказва, но сега отивам да чета назад, за да съм в час какво става тук и после пак ще пиша 

сте спретнали за всички майки ,които скоро ще пътуват към морето и свалят последни натрупани кг 

успешна нова седмица
радвам се, че си отпочинала и че сте имали и своите моменти с татито
Очакваме снимки на двамата сладури от морето
А защо не се обади за кафе?
Толкова се надявах да се видим...явно ви се е объркала нещо програмата...нищо, следващия път живот и здраве 
да си призная честно ЛИПСВАШ МИ със своите свежи постове и остроумия на ранина
липсват ми закачливите ти стихчета...какво става с теб? Давай да помагаме с каквото можем?
Нека ви обгражда с обич и внимание! Весел празник! 

Нощно време проплаква насън, понякога се събужда
последните 2 седмици нямам здрав сън, но явно така ще е, докато не излезнат всичките зъбки...Иначе вече маха с ръка за "довиждане"
, а като огладнее или види купичката с ядене отваря уста като рибка - много е смешен 
.
.
ама ще упорствам. А иначе като е гладен знае да си вика аммм 
Те го на как спи в количката на теснотия:

ragtime, много хубави снимки, разкош ...
- за заспиването да ти кажа, Габриела също се обръща по корем и къде ли не се върти из кошчето си докато заспи, но аз я оставям там и излизам. След 15-ина мин след като се е омотала из чаршафи, платчета и всичко, което е докопала е заспала в някаква си поза, която й е удобна. Аз само я обърщам после и така ..
Става ми мъчно като си сляза при майка - навсякъде е застроено с едни огромни и префърцунени сгради, а едно време махалата ни беше цялата с малки къщички със задни дворове, където играехме на стражари и апаши и криеница ... Незнам как се забваляват вече децата - май като нас, пред компютъра 
как е малката Ваяна, добре ли сте всички?
преди време видяхме дъщеричката на една приятелка, която е с месец и половина по-голяма от Теди...та тя тогава "казваше" чао и моя мъж като се нави всяка сутрин като тръгва на работа, отива при Тедката и му маха с ръка, казвайки "чао-чао"...не можело другите деца да махат с ръка, а нашето - не 
...лошото е, че той като се обърне по корем и след известно време започва да мрънка
накрая той се уморява и заспива 
пълзи много, но не на колене и ръце- а по скоро се влачи по корем като си помага с краката да се избутва. Странна е технологията, но определено се предвижва. В тази връзка имаме и 2 падания от спалнята
Жени,честит празник на вашия татко,много да ви глези и обича
И моята Поли спи по корем,след като се повърти из цялото легло,най-често заспива по корем.За сега казва само та-та,но когато тя си иска,в останалото време си говори нещо на бебешки,но моя милост,нещо я неразбира
.Дени,чакай и аз да ти похваля Теди,голям е сладур,да му мислят мацките,пу-пу да не са му уроки.
Давай малко морски снимки, че и аз незнам дали ще видя морето
, защото тук пак започва жегааааааа
И май съм слънчасала, зверски ме боли глава.Така че ще пиша конкретно.
Аз отдавна съм си го заплюла за зет
А и като се сещам на последната среща колко много се харесаха и си се смееха младите, май няма да имаме грижи 
Малкият принц е очарователен.
Оххх, дано сте добре 
Имат хубаво намаление в момента и днес си купих две блузки общо за 20 лв.В Манго също има голямо намаление, та от там забърсах една пола и едно яке.Така че мами, сега е момента за шопинг, цените са повече от прилични.