НОЕМВРИйче стяга си багажа вече, ех, морето хич не е далече!!!

• 11 883
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, мадамки! Hug

Кафето тази сутрин е от мен  Grinning

Слънчева, прохладна и изпълнена с положителни емоции седмица! Heart Eyes

# 151
Добро утро, сладурки! Ние се завърнахме след 2- седмична почивка. Добре ни се отрази Simple Smile Неда и РАН много харесаха морето- е, нея я топнахме само веднъж и като усети водата и си опъва краката и започва да ритта, а като я извадя и се сърди. Иначе 2 пъти се пляцикаше и в едно басейнче- няколко пъти подремна на плажа в кошницата и това й беше на нея- в повечето случаи обикаляше с баба си и дядо си на сенките, а не на плажа. Ран остана очарован от морето- миналата година пропуснахме- не можехме да го извадим от водата!!! С тати използвахме присъствието на бабата и дядото и  се измъквахме самички вече на по бира Simple Smile Има и още какво да се разказва, но сега отивам да чета назад, за да съм в час какво става тук и после пак ще пиша

# 152
Добро утро мами! Честито на вчерашните  Embarassed и днешните месечинки!!!

Деничка, чудно кафе...КАКТО ВИНАГИ- ТИ!

Цвети, блазе ви за морето, ДОБРЕ ДОШЛА!! друго си е баба и дядо да ударят по едно рамо HugДа са живи и здрави!

... само ние май ще си останем цяло лято в София Tired

newsm78

# 153
Добро утро и от мен  Hug
Прекарахме страхотни почивни дни - в събота вечерта бяхме на парти и танци, танци....
Вчера ходихме до родното ми Своге - на събор. Момичета много носталгично ми стана като си видях родния кът  Sad
Искам пак да съм малка и да скитам там... Хората толкова много са се променили... Тъжно ми е  Cry
Беше много красиво и чисто. Сега София ми се струва още по-мръсна и неподходяща за малките деца Tired
Хубав и спокоен ден  Hug

# 154
Добър ви ден на всички:)
Днес нашия тати чуква 30-така.. Много го обичаме и му се радваме:)
Друго - явно Сашко още зъби ще има скоро, че много се ядосва и плаче, подути венчета..
Златна, честита ви думичка, знам колко е хубаво да го чуваш това:))
В събота си направихме една разходчица до Пловдив, запознахме се с д-р Дженд и сладуранката му и майка й..
Това е новото покрай нас.
А за падането - хванах го Сашко преди да се приземи - верно са като пумпали.

# 155
страхотна закуска  Hug Flutterсте спретнали за всички майки ,които скоро ще пътуват към морето и свалят последни натрупани кг newsm39
ние днес бяхме на консултация-Ина тежи 8250кг.и е 74см   bouquet
доки е за морето -плаж до 11,00 и след 17,00-режимът си е същият като у дома-повече вода и сокове,Препоръча крема слънцезащитен на Мустела ,но аз съм купила на Чико 50 фактор.
с какво предпазвате  бебетата от комари? Thinking
честито на празнуващите днес и на таткото на Сашко Весел прзник
 newsm59 nbirthday smile3503 успешна нова седмица Two Hearts

# 156
Цвети, добре си се завърнала отново сред нас, мила Hug радвам се, че си отпочинала и че сте имали и своите моменти с татито Wink Очакваме снимки на двамата сладури от морето Heart Eyes А защо не се обади за кафе? Sad Толкова се надявах да се видим...явно ви се е объркала нещо програмата...нищо, следващия път живот и здраве Simple Smile
karil, къф е този ник, бе жена?!? newsm78 да си призная честно ЛИПСВАШ МИ със своите свежи постове и остроумия на ранина Cry липсват ми закачливите ти стихчета...какво става с теб? Давай да помагаме с каквото можем?
jenny_b, да ти е жив и здрав рожденника! newsm67 Нека ви обгражда с обич и внимание! Весел празник! 1dating
ЗЛАТИ, аз все още не съм взела мерки против комари по простата причина, че няма (поне засега)...чувала съм, че на Чико ролката против комари е добра... Peace

Тедката постоянно скрибуца...не мрънка единствено, когато е навън и в движение... Tired Нощно време проплаква насън, понякога се събужда ooooh! последните 2 седмици нямам здрав сън, но явно така ще е, докато не излезнат всичките зъбки...Иначе вече маха с ръка за "довиждане" wavey , а като огладнее или види купичката с ядене отваря уста като рибка - много е смешен Mr. Green

# 157
Здравейте Hug
jenny_b честит ви рожденник. Да ви е жив и здрав и много да ви слуша newsm59.
Карил какво да направим та да ти се върне чувството за хумор и доброто настроение newsm12.
Цвети заблазявам ви за личните моменти с мъжа ти. Ние на морето все с ремаркето си бяхме Mr. Green
Дени как успя дя го научиш да маха, това мойто всеки път като му кажа айде махни за здрасти или чао и той ме гледа едно такова леко тъпо  Stuck Out Tongue Closed Eyes ама ще упорствам. А иначе като е гладен знае да си вика аммм Crossing Arms
Ох момичета от известно време имам проблем със заспиването на Дани в креватчето му. Както го сложа и той веднага се обръща по корем, оттам застава на колене и пачва да се клати. Клати се, клати се и тупва. Аз го обръщам и айде наново. Изобщо не може да заспи. Пробвах и да го приспивам в количката и след това го премествам в кревата - резултата е същия- спи 1 час и в съня си се обръща и този път освен клатене следва и рев. Какво да го правя нямам идея. Все в количката ли да спи. Ако може някой да даде идея Praynig Те го на как спи в количката на теснотия:
http://images18.snimka.bg/003331987.jpg

# 158
Дени, твоя мъж расте все по-хубав и чаровен .. пу пу пу, да не му е уроки на детето! Благодарим пак за ароматното кафенце Simple Smile

Жени, да ти е здрав рожденника и все така да ви стопля сърцата   nbirthday

Цвети, добре сте дошли  Hug ragtime, много хубави снимки, разкош ...  Peace - за заспиването да ти кажа, Габриела също се обръща по корем и къде ли не се върти из кошчето си докато заспи, но аз я оставям там и излизам. След 15-ина мин след като се е омотала из чаршафи, платчета и всичко, което е докопала е заспала в някаква си поза, която й е удобна. Аз само я обърщам после и така ..

Tali,  и мене ме хвана носталгията по детството - въпреки, че съм си от Варна, нашата гръцка махала вече не е същата  Sad Става ми мъчно като си сляза при майка - навсякъде е застроено с едни огромни и префърцунени сгради, а едно време махалата ни беше цялата с малки къщички със задни дворове, където играехме на стражари и апаши и криеница ... Незнам как се забваляват вече децата - май като нас, пред компютъра  #Crazy

Но пък аз най-накрая разучих как се слагат снимки на аватара - ааа, колко съм бърза виждате и (от година близо пиша тук  Mr. Green ) и то по едни разяснения на Иви, които си копнах. Иви, благодарско  Hug как е малката Ваяна, добре ли сте всички?

# 159
ragtime, ами и аз незнам как се научи  33uu преди време видяхме дъщеричката на една приятелка, която е с месец и половина по-голяма от Теди...та тя тогава "казваше" чао и моя мъж като се нави всяка сутрин като тръгва на работа, отива при Тедката и му маха с ръка, казвайки "чао-чао"...не можело другите деца да махат с ръка, а нашето - не Grinning
За заспиването - и ние го имаме този проблем, но само през деня...един ден почнах да броя и на 7 се отказах ooooh! ...лошото е, че той като се обърне по корем и след известно време започва да мрънка Tired накрая той се уморява и заспива Mr. Green насън също се обръща...в момента спи така

Ето и малко снимки, вече на 8 месеца:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=7
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=8
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=9
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=10
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=11

# 160
Четофх, четох- ама много ми дойде и ще пиша по спомени. Първо да си похваля гарджето- определено вече наъплно съзнателно ми вика мама , по често маммммм, но го казва на мен и на никой друг- първия ден на морето като си видя бурканчетата и каза "папа", но не повтори. Веднъж разтегна усмивка на баща си и с най- медния глас каза "тата", той естествено се размаза от кеф, но още не се е обърнала към него втори път. Другата й дума е "дай" (използва я често) и "ла-ла" (ела, ела) като едновременно с думата маха и с ръка подканително Simple Smile пълзи много, но не на колене и ръце- а по скоро се влачи по корем като си помага с краката да се избутва. Странна е технологията, но определено се предвижва. В тази връзка имаме и 2 падания от спалнята  Embarassed смъкнали сме таблата на нейното креватче до най- долното ниво, защото се опитва да се изправя сама- почти е успяла.
Няма още зъбки. Спи само по коремче- дори в количката успява да се извърти-

За морето вече казах, че добре изкарахме- на мен по средата ми дойде цикъла за пръв път след раждането. Пътят мина спокойно- естествено децата бяха потни в столчетата- бебка в момента е с кошница макси кози, а Ран е със столче Чико- уж с дишаща материя- ама няма такива филми- то като е прилепнал гърба до някаква материя и няма как.Д ени, не се обадих, защото минахме покрай Стара Загора в 20.45- аз исках, но Момчил каза, че сигурно Тедката заспива вече и да не те притеснявам (може би и не му се спираше....) много ми е мерак да се запознаем!!! Дано вас ви довее до София. Много ме е яд, че все не успявам да дойда на срещи или не живея до някоя мама- има люлински, дианабадски отбор, ама в това княжево- никой!!! Вярно Крано село е що- годе близо ама трудно е в тия жеги- може би като поразминат ... или да се уговорим да отидем в Ривър Сайд- спомняте ли си това хубаво местенце в Драгалевци-- отправям тази покана, вярвам, че Ивиче и Жени поне ще се отзоват Simple Smile

Днес ще я водя на консултация ако не ме домързи, но с ваксината не знам какво ще правим- нямаме още НИТО една! Но нали братовчедкаат я порази варицелата и отложихме за пореден път. После се тръшна зет ми (на 31 години- мислеше, че  я е карал- доста зле беше...), добре че бяхме на морето и моите дечурлига не успяха да се заразят. Ивиче, как е ваяна? Сега отлагаме ваксината поне няколко дни, защото Ран вчера внеззапно вдигна температура без причина- Маша, явно е някакъв такъв мистериозен вирус, защото сестрами каза, че миналата седмица се случило същото и с нейната дъщеричка. Тетраксимът ми ще изгние в аптеката  #Cussing out

Някой беше питал за комарите- аз мажа децата с Аутан Джуниър- струва 7 лв и определо не ги хапеха- тук в софия нещо си нямаме, което може само да ме радва.

Жени, да е жив и здрав вашия татко- много се грижи за вас и от километри личи, че ще сте щастливо семейство!! Пу-пу, все така да я карате

Габи, успех в адвокатстването, аз пък може би ще се върна на старата ми работа, но само ако ми увеличат прилично заплатата- иначе усърдно ще продължа да си търся нова!

Друго не се сещам, но чистосърдечно мисля да си призная, че вече НЕ ми се кърми.... уф, олекна ми- казах си го.... правя го само нощем, като се разбуди бебката, а тя го прави рядко, но някак си се уморих... вечер давам АМ и Неда няма нищо против

# 161
Благодаря на всички мами за съветите,препоръчахами и шампоана на Мустела с лайка,че бил успокояващ,ще го взема пък ще видим.Добре дошла на Цветина.Карил,не си ти само дето ще изкараш лятото без море,и ние май ще го пропуснем.Ще се радваме на снимките и разказите на всички мами,споделили морските си преживявания с нас  grinning039Жени,честит празник на вашия татко,много да ви глези и обича bdbaloniИ моята Поли спи по корем,след като се повърти из цялото легло,най-често заспива по корем.За сега казва само та-та,но когато тя си иска,в останалото време си говори нещо на бебешки,но моя милост,нещо я неразбира newsm78.Дени,чакай и аз да ти похваля Теди,голям е сладур,да му мислят мацките,пу-пу да не са му уроки.

# 162
  • София
Здравейте и от мен! Добре завърнала се Цвети HugДавай малко морски снимки, че и аз незнам дали ще видя морето Sick, защото тук пак започва жегааааааа Mr. Green

За спането на децата и аз съм се видяла в чудо - Митко прави абсолютно същите маймунджулъци Laughing, но не заспива по корем, а се обръща задължително настрани. Другото, което е спи много малко. Вчера например за целият ден е спал само от 13.30 до 15.30 и после чак в 22,00.

Да ви кажа за зъбките - при нас Хамомилата действа (пу-пу да не ме чуе дявола). Определено на моменти киселее и се буди постоянно през нощта, но според мен не само заради зъбките, а и защото му е вечно топло, но вече няма ревливите кризи, в които изпадаше, така че Ради  ако не си ползвала това за Теа опитай го.

Друго в момента не се сещам. А да правих му кисел с пъпеш и въобще не му хареса, а и по принцип май не е много по плодовите пюрета. Не обича много сладко. Дай му на него зеленчуци и месце особено. С две думи мръвкар ще е. И определено вече проявява характер и иска все неговото да стане. Няма никакво търпение и аз трябва да съм като шесторъкия Шива на моменти, но не е познал!

Жени  честит ти рожденник!  bouquet

# 163
Привет!

На мен днес нещо ми е размазано настроението  Sad И май съм слънчасала, зверски ме боли глава.Така че ще пиша конкретно.

Дари, Борис е страхотен  Hug Аз отдавна съм си го заплюла за зет  Wink А и като се сещам на последната среща колко много се харесаха и си се смееха младите, май няма да имаме грижи  Mr. Green Магазинчето е на Патриарха посока Ботев, след пресечката с Витошка и на ъгъла с Княз Борис.Абе точно на ъгъла е, има надписи "Чико" по витрините.Няма начин да го пропуснеш.
Цвети, добре дошла! Липсваше ми  Hug
Дени, Тедката е голям чаровник, има много красиви очи.
Рагтайм, страхотни снимки  Peace Малкият принц е очарователен.
МОНИ, благодаря за съвета мила.И аз си мислех да го пробвам.Дано и нан нас да действа.Радвам се, че Миташки е по-добре.
Ивеее, как е Ваяна?А Марена, възстанови ли се напълно  newsm78 Оххх, дано сте добре  Praynig

Жени, да ти е жив и здрав рожденника и все така да се обичкате!

Днес купих обувчици за прохождане на Колев и Колев.Ами то не се издържа вече, няма спирка това дете, спре ли количката и започва да се пъчи, за да излиза от нея.Вчера сигурно поне 3 часа имаме да е стояла права, държейки се за количката или аз я държа за ръцете, а тя се опитва да ходи и подскача.Вечерта заспа като пънче, толкова се беше изморила.

Днес в аутлета на Зара на Узунджовска ми казаха, че скоро ще имат и бебешки и детски стоки  Simple Smile Имат хубаво намаление в момента и днес си купих две блузки общо за 20 лв.В Манго също има голямо намаление, та от там забърсах една пола и едно яке.Така че мами, сега е момента за шопинг, цените са повече от прилични.

Спирам да пиша за сега, а довечера по хладното ще се включа пак.Не че сега не стоя на климатик, ама друго си е навън да се захлади.

Целувки  Heart Eyes

П.С.Ама да си имам конкретното писане само, цял ферман пак  Embarassed Представяте ли си, ако реша да съм подробна  Mr. Green

# 164
Благодаря на всички за поясненията за сухарите  Hug
Цвети, добре завърнала се  Hug
Жени, да ти е жив и здрав съпруга   bouquet

Чудех се дали да се оплача, ама ми е супер гадно и ще споделя. За уикенда ходихме на село при баба ми (майката на моята майка). Майка ми се качи да бере кайсии и падна от стълбата. Резултатът - 8 счупени ребра, под наблюдение е в болницата, защото 1 от ребрата е насочено към коремната кухина, а друго - към далака. Иначе, докторът каза - няма нищо страшно. Съжалявам, че ви заминавам с моите проблеми, ама ми е много скапано. За капак и Моника днес цял ден мрънка... Cry

Общи условия

Активация на акаунт