НОЕМВРИйче стяга си багажа вече, ех, морето хич не е далече!!!

• 11 879
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Хелоу и от мен!
Цвети, добре се завърнала!  Mr. Green
Жени, да ти е жив и здрав съпругът и да си ви гледа добре!

Злати, аз съм купила едно мазило на Чико за след ухапване. Иначе мисля да ползвам утразвук. Цвети Аутан Джуниър наистина ли става за бебета?

Рагтайм, страхотни морски снимки си сложила! Дани е върл фен на вълните май Simple Smile А онази с количката е достойна за изложба Simple Smile

Дени, честито ти 8 месечно момченце! Да е все така красив и здрав!

Маша, Лина също още не е казала МАМА. Почнахме с АЙДЕ ГЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ, Simple Smile с БАБА, после с ТАТА, ДАДА.

Момичета, като чета за морето и ви се чудя Shocked. Ами то след 9 вече е непоносимо горещо и според мен опасно за малки бебета. Аз бих стояла на плажа най-много до 10!!! Много внимавайте с излагането на слънце!

Иначе на 1-ви юли, Лина и Дарин се топнаха в Черно море:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88900&photo=136
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88900&photo=139

# 166
Роня - тази снимка ми е фаворит : Simple Smile.

Цвети - добре дошла!  Flutter

ПамHug, представям си какво ти е, но щом лекаря е казал, че няма опасност... Стискам палци майчето ти бързо да я изпишат от болница!  Praynig

Дени4ка - мнооого е сладък Теди, в очите му направо можеш да се удавиш... наистина - колко дамски сърца ще разбие, да е жив и здрав!

# 167
Благодаря за топлото посрещане Simple Smile обичам ви!!!!

Роня, поне така ми каза аптекарката и понеже мръсните гъдини хапеха безмисолстно бебенцето ми звънннах на педиатърката и тя каза, че може. За след ухапване мажа фенистил гел- и себе си включително- много облекчава.

За плажа- ние за това бебка я водихме няколко пъти само- наистина слънцето е зверски силно- дори аз само веднъж се престраших да отида в 14 часа на плажа и много се учудих, че има и деца по това време. Да не говоря, че 80 процента от дечицата, които тичаха по плажа бяха с ярко червени кожи, което ме ужаси!!! ДОри чух една мама да се хвали, че като му минело щяло да направи страхотен тен!!! Направо ми идеше да й обясня колко вредно е изгарянето за всякакъв вид кожа, да не говорим за детската (момиченцето с нея беше на около 3 години), ама реших че не е културно да се включвам в разговор, които се води до мен- но това си е престъпление!!!

# 168
  • София - Дианабад
Привет и от нас! Grinning
И ние носим малко морски полъх от Созопол.
Изкарахме си много хубаво. Тръгнахме миналия петък, минахме през Сливен, Котел, Жеравна, на следващия ден се срещнахме на Сините камъни с кумувете и газ към морето Grinning.
Бяхме в квартира, където нашия тати е ходил доста често преди, при едни много приятни хора. А пък колко се радваха на Софи...
Иначе ние бяхме на щадящ плажен режим - излизахме сутрин след първото хапване на София и отивахме на плажа. Връщахме се по различно време /според поредния ден и горещината/, но на обяд задължително бяхме вътре. После някой път излизахме след 16.00-17.00 часа. А вечерта се разхождахме покрай морето и из стария град.
На София й хареса водата, но когато я потапяме постепенно. Всъщност в морето й топихме само крачетата, а пък изцяло слагахме вода в лодката. Хапнахме си и пясък, то няма спасение.

Иначе честити месечинки, рождени дни на Качка, на Ради на Весето, на Мони на Жени... и на всички, които са празнували тези дни!  bouquet
Ние също ви черпим по случай месечинката на Софи на 22.06., когато заминахме, 1 годинка от сватбата ни на 25.06 и рождения ден на нашия тати на 30.06.!

/менюто го копирах от Златна, но е страшно вкусно, нали? Wink/
Да ви е сладко!
 Heart Eyes

# 169
  • София - Дианабад
Ето и малко снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=195

Също така и аз искам среща. Много искам да се видим с дианабадки, но досега с кърменето не можехме. От утре започваме попарата и ще видим как ще бъде. Иначе сме наддали 200 грама и 1 см, ама то все едно сме във фитнес залата, по цял ден щурее, върти се, прави коремни преси, друса се... Сега покрай жегата повече спи, особено на морето беше едно поспаланче Grinning. Така, че може и да качим някой друг грам.

# 170
Благодаря ви, момичета, за хубавите думи за моя малък мъж! Hug Казвам пак: От НОЕМВРИйче по - убаво нема! Naughty Да са ни живи и здрави и много да ни радват! Praynig
Днес следобед опитах да дам кайсия на Тедката и вижте каква физиономия направи

Joy Joy Joy

Толкова с опитите да давам кайсия...а я бях обелила и пасирала Sad

ronja, направили сте късен July morrning (пиша го с две r, защото излиза иконка с кафе Crazy), а? Mr. Green А Лина е просто фантастична...пу-пу -пу...
Pam, много неприятна история...стискам палци за бързо и по-безболезнено оздравяване! fingerscrossed
goris, снимката в лодката, както и тази със залеза са страхотни! Благодаря за почерпката и да сте живи и здрави! Simple Smile

Ей, софийски майчета! В събота и неделя сме в София (може би даже от петък). Така ще се радвам, ако се видим...ще отседнем в на Пламен сестра му, а тя е в Младост 2...но ще сме с колата, така че няма проблем да се видим, където да е...много ще се радвам... newsm44 Само в събота около 16 няма да мога, че свекър ми е в болница и ще ходим на свиждане Sad

# 171
  • София - Дианабад
Хей, Дени, супер! Много ще се радвам да се видим и запознаем Grinning.
В краен случай и ние със София ще дойдем до Младост-2. Там живеят свекитата и зълва ми с мъжа си /до РУМ-а/. Пиши кога ще дойдете. Телефонът ми е 0898/530-939.

# 172
ето ме малко по на линия.
ще карам по спомени.

честито на всички, иамли поводи за празнуване през последните дни.  bouquet

добре дошли и на всички завърнали се от почивка и разходка. падвам се, че сте изкарали добре. Peace

Злати, Мина - напълно ви разбирам за притесненията около падането на бебоците. на мен ми се случи за първи път миналата нощ и то много нелепо. сутринта в 5 взех Ваяна да я накърмя и съм заспала. а тя беше от външната страна на спалнята. събудих се от звука от тупването и изплакването. бързо се успокои милата, но аз не можах повече да заспя - чувствах се ужасно. като се прибавят и притесненията около варицелата, направо се сдухах супер яко.
иначе тя през деня си беше весела, със сигурност не се е и ударила много, защото падна на меко, но усещането е много гадно.

Злати, все пак малката Златинка те е компенсирала с прекрасната думичка "мама".

Ваяна казва "мама" много съзнателно, гледайки ме и идвайки към мен да ме гушне. естествено, я намачквам немедленно в тази секунда. Crazy
това, което прави още е да пълзи като буболече и от няколко дни да се изправя на крачета - в креватчето, по мебелите /пускам я да пълзи на пода - предимно в детската стая/, а от 2 дни и да прави по няколко крачици, държейки се.

иначе ваицелата отминава, но ако имаше в бг ваксина, не бих се замислила дали да я сложа на децата си - това е най-гадното нещо, което сме преживявали. Ваяна миналата седмица в две от нощите изобщо не можа да спи, пълзеше по спалнята и си влачеше главата като животинче - представям си колко я е сърбяло и боляло, милата. не смеех дори да я гушна като знам как има пъпки по цялото тяло. и не вярвам на градските легенди, че бебетата искарвали шарката по-леко.

но, лошото е вече зад гърба ни, сега се смеем по цял ден. само като ме види и започва да се хили, явно съм й много  смешна. Laughing

отивам да гледам снимки на хубави бебета. Grinning

# 173
Иве, радвам се че сте по-добре:)
Деничка, ние не сме в Младост, ама може да организираме нещо събопно или неделно
ПРЕДЛАГАМ РИВЪР САЙД Wink

# 174
Здравейте, красавици!
Първо да честитя празниците, на всички, които имаха повод през последните дни!   bouquet
Да не пропусна да отбележа : Невероятно красиви и чаровни малки госпожички и господа са отгледали майчетата от ноемврийския отбор! Браво! Hug
За падането: когато падна за пръв път големият ни батко, и аз като повечето от вас, се ошашках максимално - то не бяха рев и сополи, самообвинения и съжаления.... НО една съседка / възрастна жена/ ми рече: "Не бой се майче! Сега ще му се намести мозъчето и скоро ще продума. Ослушвай се."  Речено - сторено:  имаше, нямаше две седмици и Иван съвсем осъзнато започна да казва ДАЙ, тата .....  След години, когато Митко падна, се сетих за думите на женицата и се успокоих, а сега когато Георги падна изобщо не се притесних ... Embarassed 
За говоренето: И аз още чакам да чуя Мама, не е честно, по цял ден сме заедно, а като види баща си и се започва едно тата, тете ... та чак на песен го изкарва   Cry  Зове по цял ден Баба, ама те бабите не щат да чуят за него преди да навърши 5 лета.. Cry Е и за деде споменава от време на време, но по-често му се привиждат разни гейове и все повтаря: гей, гей... А като види купичката и ам, ам / ама едно такова продължително.../ Най-щастлив е да маха за чао и казва нещо като те, те, те...
Малеее, май се поолях, утре пак, че да не досаждам.
Малко снимки при осем месечните http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3337151
Лека нощ и сладки сънища!  Hug

# 175
Мамета, добре дошли на Цвети, goris!
Жени, да ти е жив и здрав рожденика, много да се обичате!
Дени, на Дарин като му спрях кайсията - изчезнаха обривите по ръцете и лицето.. май не бяха топлинно-слънчеви, ами кайсиено-предиобедни. Може Теди да си знае, че за кайсия му е рано... (освен че им идва малко киселка в началото).
Мамета, просто нямам думи - наш'те гарджета най-най-красиви, и Гошко на Диляна, и София на Goris, Ragtime - невероятни сте в количката ....
ето ни и нас ... най-много с Линка, щото сме гаджета !!!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88900&photo=146
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88900&photo=151
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88900&photo=150
и още...  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=204

# 176
  • София - Дианабад
Мами, благодаря ви за милото посрещане и хубавите думи!
Ама то се знае, че най-най-най-хубавите бебчета и мами са тук Grinning.
А пък като разглеждам варненските бебчета, толкова мило ми става, че си спомням за "Васко Да Гама от село Рупча". Не знам защо, но така си го свързвам просто.
 Heart Eyes

# 177
много са хубави бебетата  Peace всичките !!!

но тази снимка ми стана любима, много ме развесели : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=200
Goris, малката София явно добре се е чувствала, за да заспи така  Joy

забравих преди малко - против комари ползвам рол-он на Cucciolo - Bye Bye Bite се казва, с мирис на лимон, много приятно. пише, че става за бебета над 3 месеца. цена - около 6 лв. Peace

# 178
ДобрУтро, момичета! Hug

Аз тази сутрин съм недоспала Tired ...Теди пак цяла нощ се пробуждаше и проплакваше, а като за капак в 4 се ококори Shocked и до 5 си играхме...
Та днес ми трябва голяма доза кафе за разсънване

Все още незнам кога точно ще пътуваме - дали в петък сутринта или събота...предполагам че до довечера ще стане ясно...на срещата ще сме с татито, така че ако има и други желаещи татковци ще е хубаво...
От снимките, които съм гледала, Ривър сайд е много приятно местенце и затова подкрепям jenny_b за идеята да се видим там Peace а и Цвети имаше такова предложение...
Да си призная честно нямам търпение да се видим...отдавна не съм изпитвала такава тръпка в очакването на нещо Crazy

iviche, радвам се, че лошото е отминало и Ваяна отново ви дарява с усмивки - чаровни като твоята Simple Smile
dilHug Да не би Гого да е ОТК и да инспектира новата къща?!? Mr. Green А на снимките на плажа е много сладък Heart Eyes

Слънчев и усмихнат ден! Flowers Bouquet

# 179
  • София

Хайде на кафенцето  Mr. Green

Деничка, много се радвам, че ще идвате насам. Дано успеем и ние да се организираме, за да се видим Hug

Снимките на бебчетата са страхотни - толкова са пораснали малките душички. Вече си приличат на човечета Peace

Аз срещу комари съм чела, че може да се ползва Zanzarin - има лосион (8.40лв - 100мл) и спрей (9.60лв - 100мл). Пише, че става за новородени и за малки деца. А за след ухапано от насекоми, слънчево изгаряне, кожни обриви, сърбеж и зачервяване - Фенистил гел (6.67лв - 30гр)
Приятни разходки на всички  bouquet

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 08:25 от bubalina

Общи условия

Активация на акаунт