НОЕМВРИйче стяга си багажа вече, ех, морето хич не е далече!!!

• 11 881
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • София - Дианабад
Ами тогава да се срещнем в петък в Ривър сайд Peace. Само кажете час.
 Heart Eyes

# 196
goris, нашата фамилия ще е там около 18ч....ако не се изгубим Crazy
iviche, срещата в Ривър сайд ще е в петък около 18-18.30 Peace
Надееееее, виждам, че си тук, душата Heart Eyes Къде пак се изгуби? Как е Анка - Хулиганка? Simple Smile

Мъжете вече спят Sleeping и аз отивам да се кротна до тях Mr. Green
Спокойна нощ! smile3524

P.S. Взех да се притеснявам за темичката ни...много слабо присъствие има напоследък Sad Дано причината да е в хубавото време и морето, а не лоши настроения, болести и всякакви други негативизми Praynig
Не мога без вас, ей! Heart Eyes

# 197
Значи петък - ОК Simple Smile
Който може да го обясни по-подробно, ама горе долу е в Симеоново, след централния площад(мегдан) нагоре, наляво, нагоре... и после в дясно се вижда, има паркинг.. Ама кой автобус ходи не знам.
Ечи, можем да ви метнем от някъде ако сте без кола.
Дени, ще звъннеш ако нещо се омотате, нали? 0878 268696.

# 198

Който може да го обясни по-подробно, ама горе долу е в Симеоново, след централния площад(мегдан) нагоре, наляво, нагоре... и после в дясно се вижда, има паркинг..

яко обяснение  Joy

радвам се, че ще се видим.  Heart Eyes

Дени4ка, явно от жегите ще да е вялото присъствие...
sweating

# 199
Привет и от мен!

Отново нямах нет, но вече съм на линия.  Simple Smile

Дени, много ме е яд, но май няма да съм тук, а така исках да се запознаем  Sad В петък заминаваме за Велинград и ще се върнем в неделя.Вие в неделя до кога сте тук?А за свекито те разбирам, и моята все си прави устата да оставяме Теа в Ямбол да я гледа, а ние на море, ама няма да стане.Може понякога да ми е тежко, че няма баба тук, която да помага от време на време поне, за да отида на фризьор, козметик или нещо такова, но пък не искам да се отделям от детенцето си.
Жени, как Симеоново бе, мила  newsm78 Ривър сайд май си е в Драгалевци.Мисля, че може да се хване автобуса, който стига до драгалевския лифт и после се слиза пеш до заведението, на 5 минутки е.Ама не помня кой номер е автобуса, то не съм го и ползвала, а само съм го виждала там на обръщалото.
Иве, радвам се, че сте по-добре.
Гадамер, за прохождането си имаме конкуренция  Mr. Green Вики на Тали е напред от нас с материала май  Wink А и Ивко на Клюки не остава на зад.Ама ще видим, аз вече съм без кръст и не се оплаквам от фигурата си  Mr. Green Прохождането действа отслабващо за мама  Laughing Трябва ми малко стягане още, ама сега като хукне малката хуна и това ще стане  Mr. Green
Габи, радвам се, че си доволна от работата.Целувки на малката сладурана.  Heart Eyes
Пам, дано майка ти да се оправи бързо  Praynig
Карил, ти си силна жена  Hug
Тали, хавлиеното калъфче върши работа.Теа пак се изпотява в кошницата, но по-малко.Ама то самата кошница държи много горещо, така че няма как в тези жеги.Но определено с калъфчето е по-добре.Сега и е само влажна главичката, като я извадя, а преди й ставаше мокра все едно съм я къпала.

Теа вече премлясква  с устичка па-па, когато е гладна или като вижда, че и приготвям яденето.После като преглътне пак прави така, за да покаже, че е готова.Много е сладка, голямо човече е вече.Днес съвсем сама си спусна крачетата от спалнята, както беше по коремче, стъпи си на земята и продължи невъзмутимо да си се държи за спалнята и да си играе с нещо права.Ама е голямо клюкарче, като отвори чекмеджетата и се набира, за да гледа какво има вътре  Laughing

Абе, голяма радост и красота са ни ноемврийските ни дечица.Най-сладките и умничките  Heart Eyes

Сега отивам и аз да спя вече.

Лека и прохладна нощ и дано бебоците спинкат до сутринта, ама без изключения  Naughty

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 00:34 от lightblue

# 200
  • София
Хайде на кафето моля. Не се блъскайте, има за всички  Mr. Green

Иве, радвам се, че дечицата ти вече са добре  Praynig

Ради, Теа била голяма пъргавелка. Както пишеш изглежда, че е пораснала много и вече е много самостоятелна. Mr. Green

Пам, дано с майка ти всичко да е наред и бързо да се оправя  Praynig

Габи, радвам се, че си доволна от новата ти работа Peace

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 07:49 от bubalina

# 201
И аз си пийнах кафето\с мляко\ и се борим с Дани...Сиреч мърдоли ми в скута...няма спирка ShockedСтана в 04, пи мляко и после в 07 HugТова нощтно ставане вече май ми "харесва", защото съм свалила две кила и скоро ще съм адреналинка с анорексия Sick Mr. Green

ДЕНИЧКА,
мъжо ми е на работа в петък, но ще гледам да дойда на срещата..Ако не стане обаче, ми звънни на следващия ден да се видим
МИШЕНЦЕ,
ти няма ли да можеш да дойдеш????

Лайтблу, весело изкарване Hug

Габи, това е много добър показател...да чувстваш сякаш цял живот си работила тази работа...

ПАМЧЕ, стискам палци!!! Praynig

МЕРЕЛИН блазе на вашата банда и на бандитка Ния  HugНашия главен бандит неможе да се освободи от работа и няма да сме морски май Cry Cry Cry

За Ривър сайд да кажа...ако се надявате да има маси свободни....мисля, че няма да има... newsm78 newsm78 newsm78еле па в петък newsm78

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 08:27 от *aril

# 202
Добро утро, мами на ноемврийски сладурани! Heart Eyes

Тази вечер Тедката беше по-спокоен, но въпреки това пак имам нужда от кафенце...Верче, благодаря за което Hug...много е ароматно! Crazy
jenny_b, аз съм уж добър навигатор, ама да видим...ако видим зор из Софийските потайности ще викаме за помощ smile3552  helpuu
Ради, браво на хубавица Теа  Hands Clap Как няма да се мъчи да ходи като модните подиуми я чакат? Grinning
karil, записах го! Peace

Ние днес сме на консултация...по обед ще докладвам за мерки и теглилки Wink
Снощи, премисляйки деня и случилото се, се сетих за sofko и тя се поизгуби...а се сетих за нея, защото срещнах една "приятелка", която не бях виждала отдавна...та тази същата приятелка гледа Тедката и вика "малеее, как се е ошишкал!!! Какви бузи е отпрал!!!" Избеснях #Cussing out..."Много си ми е добре детето, живо и здраво е - това е важното!" Аман от таквиз "приятелки" #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Айде отивам да пийвам от прекрасното кафе! Coffee
До по-късно и прекрасен ден! lovekiss

# 203
Ами надявам се да има места- сега търся тел да запазим една масичка-ако някой има да свирка.

Роси74, Цветина, gadamer, по въпроса за варицелената ваксина - като за всяко друго нещо информираност му е майката - аз да знам, че има такава опция, пък дали ще я избера е друга работа. ако не знаеш, че някой е измислил хляба, ще ти се яде ли ???? newsm78

Мен това ме е яд, че ваксината не е лицензирана в БГ и няма как да я сложиш

# 204
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро - малеее, сега точно под прозореца ми едно дете пищи и се дере зверски, а майка му му крещи "Марш веднага"  Shocked - има детска градина точно срещу нас и това се случва много често  Sick

За Ривър Сайд ако няма да има места защо да не си запазим, стига да не искат капаро, че тогава някой трябва да ходи до там. А близо ли е до Романса, че май по обясненията там някъде трябва да бъде. И последно  - Драгалевци или Симеоново?

За бабите и свекитата по точно - аз гледам да не се връзвам, то няма и за какво - те са ми най-близките хора и ако на тях не мога да оставя Ема, то на кой? Естествено е тя да поплаква като я оставя, това се случва и при майка ми, и при свеки, но то е нормално, защото все пак мен ме няма, а тя е свикнала най-много с мен. Но иначе не виждам какво толкова ще му стане на детето, ако прекара малко време с бабите - ми те го обичат, нищо че може да не го гледат точно по начина, по който АЗ искам. Предпочитам през времето, което Ема не е с мен да се отпусна и да си почина. Например като бяхме на Аквапарка в Слънчев бряг прекарахме страхотно - от 8 месеца не бяхме прекарвали ЦЯЛ ден заедно без Ема - беше СУПЕР.  А свеки добре я е гледала, щом Ема си е спала, яла, играла без проблеми - сега дали е спазвала моя режим до секунди не ме  интересува. Имаше една тема в Клюкарника ли, в Дом и семейство ли беше за ревността към бебето от бабите - много майки казаха, че ревнуват бебето си от вниманието на бабите и не обичат да си оставят децата при тях. Аз това не го разбирам - при положение, че са ти най-близките хора, че са отгледали и те деца, че те обичат - теб и детето ти - защо пък да ревнувам, ако гледат и се радват на бебо и ако и той ги обича и иска при тях  newsm78 Това не е някакво състезание по добро гледане, а и детето не е моя недвижима собственост.

# 205
Заведението е в ДРАГАЛЕВЦИ!!!!! Като се стигне площадчето (центъра) и се тръгва по стръмната уличка нагоре към лифта (т.е. към планината) има един куп табели - няма как да се объркате.- ние първия път като ходихме не знаехме къде е, но много лесно го намерихме.

Все забравям и аз да кажа за бабите- моята болна тема- и по- специално темата за свекървата ми е болна- Оставям й децата, но тя се научи. В началото се опитваше да се наложи и викаше "знам" като тази на Деничка., но в крайна сметка трябва да се събразява с мен и моите желания. Аз не я задължавам да ми гледа децата- мога и да не й ги оставям- нямам чак такава нужда, и ако не ги гледа така както на мен ми харесва- просто няма да ги гледа!!! . Сега и да прави нещо забранено, аз не разбирам и има мир Simple Smile  сигурно плачат от време на време- но те и при мен плачат- аз даже се противя, че прекалено ги глези- Ран като е с нея и после е невъзможен- отказвам му нещо и той тръш на земята. Обаче го преглъщам, защото времето само с тати са многооооооооого хубави и е добре (за всички) да ги има, но ние като седнем с мъжо на бира- говорим си за всякакви неща и по едно време пак на децата го обръщаме . все оглеждаме места, където могат да си играят и където е безопасно и по някое време си казваме- абе защо не дойдохме с децата- угодия няма!!!!

# 206
gadamer, въпроса не опира до ревност от моя страна или до това, че не гледат Тедката както аз искам Naughty ...въпроса е в това, че в 90% от случаите ми връщат (разбирай свекърва ми) Теодор "дерящ се" от рев...ако ти кажа, че тя не го слага да спи, защото иска да го нагушка или по-скоро да си поиграят с лелята на "на ти го, дай ми го"...резултата е Теодор реве, търкайки очи, защото му се спи, а тя не може да разбере какво става...
или пък друг случай - малко след като излизат той се нааква (това тя ми го казва), но не го връщат до нас да му сменя памперса (тя памперси не сменя, незавизимо, че в чантата на количката винаги има), за да не си развалят разходката...в резултат, на което Тедката се "разхожда" 3 часа с ако на дупето и след това два дена се мажем с крем за подсечено дупе...
и още един пример - на разходка са в градската градина...ние минаваме с Пламен и ги виждаме...свекървата на сянка, а Тедката опънат на слънце, целия припотен, направо мокър, без шапка на главата... censored

Много примери мога да дам още...просто исках да обясня защо "стоя на тръни" и ми е неспокойно...нямам й доверие на тази жена...не че при мен, при майка ми или при сестра ми не плаче, но при нея той се дере, чак хълца след това, а вечер приревава насън...Яд ме е, защото се блъска в гърдите, че ми гледа детето, а в интерес на истината го взима веднъж седмично, обикновено в събота, от 10 до 13 на разходка (ако разбира се това не й обърква нещо програмата)...Аз и не препирам да го гледа...

Надявам се не съм била много досадна, но ...абе, досадна съм, ама ще ме извинявате.... Mr. Green

# 207
  • Ботевград
Майкууууууууууу, Деничка, опазил Бог от такова сФеки - моята е още по-зле. Досега, вече 7 месеца и половина НИТО ВЕДНЪЖ не съм и оставяла бебето.
Тя не е отгледала собствените си деца, та ще тръгне да гледа чужди - това са нейни думи  Crazy
От момента на раждането на детето до сега със свекъра нито са се обаждали да питат как е, нито са донасяли дет се вика и по една дрънкалка за 2 лв. на детето... Crossing Arms
Идвали са 1-2 пъти, но просто като по задължение ......
Разчитам изцяло на себе си, майка ми също ми помага.
Но по-добре така, отколкото да ми натякват един ден, че са ми отгледали детето и че съм им нещо длъжна  #2gunfire
Тооооооооооооооооо ГОСПОД ГЛЕДА  Twisted Evil

# 208
леле, Деничка- ти си била мека като памук , бе- аз какъв скандал щях да й вдигна и за памперса, а за слънцето да не говорим. хич не ми и пука какво ще каже мъжът ми!!! Или че майка му после ще му реве на главата- каква съм лоша

# 209
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дени говори с нея най-добре и й кажи тези неща, естествено с приятелски тон - че когато Теди си търка очите значи му се спи, че наакания памперс се сменя веднага, че не трябва да се излага на слънце (странно че не знае) и т.н - дано да резбере и да проявява повече усърдие.  Peace Абе щом Цвети е успяла да научи нейната свекърва... Mr. Green

Иначе Цвети и ние сме така с Виктор - кеф ни без детето, но и ние почваме в един момент - ее, можеше да я вземем..... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт