Второ лято вече посреща НОЕМВРИЙСКОТО човече!

• 16 605
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
добро утро и от нас
за яденето при нас периода беше около 6месеца, почти е приключил, рядко да се заинати и да не яде, но аз като не ще, прибирам, и в повечето случаи тя започва да вика ам ам, и почва да яде,ако пак не ще, аз или го хапвам или го изхвърлям и така край с лигавенето,

# 121
Добро утро   food010
Аз се позагубих тия дни, защото пак нещо ми се скапа нета, пък и да не беше при нас нищо ново, освен още несгоди.....аман! А казват, че след лошото идвало хубаво, ама нещо издиша тая теория.

Ядене, при нас е с променлив успех и зависи от деня.....На всяка хапка трябва да се мислят разни глупости и да се разсейва, за да яде. А когато нищо не върши работа просто я детронирам от стола и не се занимавам! Нямам сили да се боря с нея, а и аз самата много мразя да ме натискат да ям, когато не съм гладна, така че не я тъпча- ако е гладна ще яде. Иначе и ние бихме яли само "епа" (т.е. хляб) и всевъзможни хлебни произведения и подобни сухоежбини, ама не е случила на майка  Twisted Evil Плодове и зелечуци обичаме много и непрекъснато тъпчем и двете, като тя изяжда и моят обикновено  Grinning

Мами- кажете някакви витамини като за нашите деца, че след варицелата имунитета е много нисък и искам да я подсиля. Аз точно така от небрежност се тръшнах болна и пак с антибиотик сега!

Аз днес съм на работа за пръв ден след операцията и за сега живея, но да видим по- късно как ще съм. След махането на конците ми сложиха ластичен бинт, за да натиска имплантите надолу, че много силен гръден мускул имам и не искат да слизат надолу (ходенето на фитнес толкова години ни остава ненаказано сега  Mr. Green ). Сега 24 часа съм с него и направо полудявам....че и цял месес ще съм си така....аман  Crossing Arms

# 122
  • Gabrowo->Sofia
Мече, преди Иван да тръгне на ясла педиатърката ни препоръча LD Liquid for kids за засилване на имунната система.

# 123
  • София
Мече - аз съм давала само мултисаностол сиропче.

# 124
  • София
Привет!
Много съм разсеяна. Забравих да честитя кръщаването на Петра и Камен. Да са живи и здрави!
Благодаря за идеите за ресторант. Тръгнахме към Чепишев, но точно преди завоя видях ресторант "Армения" и реших да пробваме. Оказа се много приятно, с малък басейн за децата, тихо и спокойно, масите в градината са отделени - всяка в своя беседка и вместо столове има меки диванчета Simple Smile

Илия оздравява, сега е покрит с множество малки ранички, които чакаме да зараснат. Роси още не се е разболяла, но време има. Мече, и аз само Мултисаностол съм давала.

Ядене - и Роси отказва доста неща, като в повечето случи държи да яде сама. Доматите ги ядва само със сирене, зеленчукова манджа бебешка плюе, спанак и други зелени, които преди обичаше, сега не ги поглежда. Бисквити не давам, солети и подобни също не. Умира си за сандвичи. И за пържоли  Laughing За пържените картофи няма да говоря. Преди седмица в парка седнахме на бира и картофки с приятели и Роси изяде цялата ми тарелка  Crazy Ако преди половин година някой ми беше казал, че ще позволя бебето да яде пържени картофи от капанче в парка, нямаше да му повярвам. Добре поне, че отървахме цацата.

Гърне - един-единствен успех - изпишка се в гърнето, като през цялото време плака, хълца и подсмърча, и, разбира се, аз я прегръщах крепко.....

Отивам да пазарувам, че няма нищо за ядене.

# 125
 wavey
Влизам само да видя как сте и разбирам, че Камен и Петра са кръстени - ЧЕСТИТО!
Да си сверя и аз часовника за:

ядене - Ники се храни добре, според госпожите в яслата - всичко си изяждала - невярвам много, но немога и да споря и мамината нали неговори, че да ми каже. Иначе в къщи един път яде, един път не - така..., но аз не я насилвам баща ми казва, че при имане на ядене никой не е умрял от глад, така че в този дух я карам...Малко се притеснявам, че никакви плодове не яде - при вас как е? Всички ли обичат плодове и пресни зеленчуци?

гърне - както бях писала в градината ходи на гърне, но вкъщи не. Последно време взе да ме дразни този факт и риших да се захващам и с това - резултата сутринта беше: пиш /за първи път/ в гърнето, а акото до него Rage
...аз отивам да  newsm39, че едни 5 кг. немога и немога да ги сваля

# 126
и нур не ще плодове, сякаш я е гнус от тях, понякога хапва малко банан, почна като че ли и диня да яде, но доста зор видях докато я убедя да я опита, един път хапна и черешки но после вече не пожела,
за витамините аз давах преди на КИДИ, бях доволна

# 127
Гърне - един-единствен успех - изпишка се в гърнето, като през цялото време плака, хълца и подсмърча, и, разбира се, аз я прегръщах крепко.....

Laughing Heart Eyes

мече, много гадно с тоя бинт, аз сигурно щях да се побъркам  Crazy

# 128
току що заспа нур, от 20-30 е в леглото, гледа филмче и туко ме пита за това онова, аз давам обяснения, тя пак гледа и след малко пак, час и половина, добре че най-сетне заспа, има с 2приятелки и все за тях ме пита, и разбира се след това и за тати,
приятна вечер на всички, дано да е хладничка, аз сядам пред тв-то и си чакам татито, че вече почнах да огладнявам,

# 129
добро утро, това никога не е било, последна и първа сутринта
приятен и слънчев ден

# 130
Добро утро и от мен.

Тази сутрин идвам от вилата където спахме снощи. Василенка ми се вижда толкова променена.
Вчера следобяд се гледахме че майка ми ходи на лекар. Така ме е слушала милата направо съм учудена.

Вечер започна да заспива доста късно към 22:30 може би се дължи и на добрия й сън през дена по 2 часа и половина. Но пък и сутрин започна след 8 да става което си е направо напредък.

Васи обича много плодове кайсии, ябълки, банани, диня, пъпеш, круша. Поне тях си ги хапва с удоволствие в сравнение със супите.

Снощи му учуди с познанията си - бяхме на улицата където са пракирани колите и тя съвсем точно знаеше коя кола на кого е - на мама, на тати и на деди. Показваше ги няколко пъти без грешка.

Мисля след отпуските да организирам вече кръщаването на Василена че май останахме от последните.

# 131
Забравих да питам.
Ние пак сме с пъпчици явно от алегрия но този път не разбрах от какво са.

Та мисля в Понеделник да я водя на консултация и тъй като трябва да ни слагат ваксина дали това ще е проблем? Давам й да пие сироп Ериус в момента но пъпките все още ги има.

Аз ще питам и докторката разбира се.

# 132
  • Gabrowo->Sofia
Гери, Иван са беше опъпчил от топлото през миналите 1-2 седмици. Ситни пъпчици по гръбчето от ластика на памперса до вратлето, също и  по сгъвките отзад на лактите и коленете.  Та може и на Васи пъпките да не са алергия този път. Ти ги покажи на доктора, пък той ще реши дали да поставя ваксина.

Тази нощ Иван ме изненада, по едно време се чу шумулкане от към креватчето му, после три бързи крачки е се метна при нас на спалнята (до сега никога не се е случвало) каза няколко пъти "тока, не", аз изобщо не разбрах какво е и заспа. Преместих го в неговото креватче. В шест часа пак: шумул, шумул, троп три крачки, хвана ме за ръката и ме затегли към кухнята, там си посочи шишето и пак "тока, не" явно е било жадно детето. Напи се легна в креватчето и заспа. Не знам до колко е спал, оставих ги с татко му, а аз тръгнах за работа.

Довечера отиваме за два дни в Габрово, ще ви чета от там.

# 133
Диди не са от жегите.

Бяха доста по-големи но откакто започна сиропа намаляха и завехнаха но някои все още имат как да кажа връхче пълно с течност.

Ми то така или иначе ще я водя заради пъпчиците пък ако може ваксина да й я бият.

# 134
Добро утро   bouquet
Благодаря за витамините! Аз също имам Саностол вкъщи, но не смея да го дам, защото дозата, която предлагат е една и съща за малки и големи деца, както и за възрастни - 1 с. л. Малко ми е странно! А има ли разлика между Саностол и Мултисаностол  newsm78

gerygirl, тия пъпки с връх с течност звучат като пъпките от варицела! Ти сигурна ли си, че нямате шарка?!?

Общи условия

Активация на акаунт