Второ лято вече посреща НОЕМВРИЙСКОТО човече!

• 16 591
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Мече, ами не знам.

Те не излизат ли по цялото тяло. Ние имаме само по ръчичките и по краката. По тялото няма никакви.

# 136
Виж се с лекар за всеки случай, защото може и да не са такива, макар така описани да напомнят, но може и да са, въпреки че не са по цялото тяло. Аз нали много препатих с тия гадни шарки и когато още се борих за бремеността си ходих при светилото на вирусологията Дундаров и той каза, че варицела може да протече и само с една пъпка някъде и даже да не разбереш! Просто зависи до колко силно те е заразил вируса. Пожелавам ти да не е това обаче   bouquet

# 137
  • София
Мече доколкото знам, мултисаностола е витаминен сироп, а има и само саностол пробиотик (или нещо такова), което май е и имуностимулант. Аз съм давала от витамините - пише за деца от 1-5 години ежедневната доза е 5-15 мл (1-3 чаени лъжички), учащи се и възръстни 10-20 мл (2-4 чаени лъжички). По препоръка на лекарката ни, съобразно килограмите на Филип, той пиеше по 1 лъжичка чаена на ден. Като за зимния период беше казала че може да пие 20 дни после 10 почивка и така....но за продължителноста и почивките съм чела из форума различни приложения...

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 14:24 от bubu_to

# 138
geri - varicela moje da se izkara i samo s edna papka, koiato e niakade izkosata - t.e. taka i da ne razberes, ce si preboleduval. riadkost e, no se slucva.

v solun e goresto, sumno i gotino. kamen reva cial den. izmorena sam ot nego i ot obikolki, no sam dovolna.

# 139
  • Карлово
ДУ!
Влизам само набързо да ви видя как сте. Аз ходя на работа, Мартина беше болна, после аз, сега пък си изгубих гласа, абе все неприятности. Надявам се скоро да си стъпя на краката и да имам повече време за форум.
Хубав ден!

# 140
гери, попара и Сашко спря да яде , както и доста други неща. Просто пробвай различни храни. Аз страшно се изненадах от апетита с който Сашко омиташе супите и всякакви манджи, тази седмица (бяхме на гости  и естествено ни готвиха  Wink) .  Явно на детето много му хареса промяхата в стила на готвене и различните вкусове на различните манджи. Пробвай нещо ново според мен.
по повод пог-лнатите костилки, ако не се изаваха, значи на Сашко в корема има поне 1 кг. само костилки  от череши и вишни  newsm78

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 22:48 от vivita

# 141
  • София
Честит рожден ден на Майчето!Много здраве, щастие и късмет!И мъниците да я слушат много!    newsm59    bouquet

# 142
майче - много хубав рожден ден ти пожелавам! Да си здрава, щастлива и все такава, каквато си!

# 143
Честит рожден ден на Майчето!Много здраве, щастие и късмет!
Кити, е много болна - от петък през ноща повръща и дриска. Ако някой може да ми каже нещо прогив двете работи, моля да сподели. Видяла съм се в чудо - ходим на системи, бият и антибиотик и нищо. Аз в къщи карам и с бабшки лекове и пак нищо.

# 144
  • Gabrowo->Sofia
Майче, честит рожден ден!   bouquet

Бубе, против гадене и повръщане има едно хомеопатично Вомитосхил, капки. На Иван му помогнаха миналото лято. Преди да разбера за това му давах натириев цитрат. С разтройството до сега съм се борила само с диета, чай от шипки и компот от дренки. Заедно с Ентерол. Дано бързо се оправи Кити, че системите са неприятни.

И Иван нещо не е в час. Вчера имаше разтройство, вечерта вдигна температура... днес сме у нас, за сега нищо няма, но аз ще го държа на диета 2-3 дена.

# 145
Ама какво й е на Кити, че й дават антибиотици? Нещо пак объркана вашата работа. За повръщането - натриев цитрат, за дрискането - ентерол. Ама щом дават антибиотик, явно не е обикновен летен вирус.......

# 146
майче честито. Бубе, представа си нямам, бърzо оzдравяване на Кити.

# 147
Тити, касля като дърт пушач иима сополи. Лепнала два вируса на веднъж. А има и Т - 38.

# 148
а ужас. Е, тва е, което каза дидди - диета/ако изобщо яде/ и тез лекарства. Дано се оправи по-скоро.

# 149
ЧРД Майче - да си силна, здрава и с чувство за хумор както винаги досега.  Laughing

Значи нямаме варицела. Хапали са ни някакви животинки. Така е който е на село лепва разни селски гадинки. Биха ни ваксина мериха теглиха
резултат 14кг -94см.

Майка ми е болна, някакъв вирус летен висока температура и разтройство. През уикенда бях и детегледачка и болногледачка едновременно. Дано само Васи де не е лепнала. Засега няма симптоми.

Сега Васи си е при нас и по спешност викнах леля ми - да е жива и здрава милата да гледа Василенка.

Да се похваля два дни готвих на Васи за обяд  и тя си изпапа всичко до дъно- явно мама готви вкусно  Wink. Но определено забелязах че не иска намачкано.

Общи условия

Активация на акаунт