Второ лято вече посреща НОЕМВРИЙСКОТО човече!

• 16 589
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на Майчето!
Ние току-що се прибрахме от почивка,на която Вики си изкара страхотно покрай "ого ода"(много вода) и пясък.Единственото лошо нещо е че май се претопли малко и вече цяла седмица е с разтройство,та не смея да я оставя без памперс вкъщи,че то и от него избива,а ако я пусна по гащички ще омаца навсякъде.Тъкмо беше вече свикнала с гърнето(само за пиш),а сега ме е страх че ще забрави.
Вкъщи ме чакаше решението от съда(ако някой си спомня екс-най-добра-приятелка ме съдеше).Иска й е отхвърлен,т.е. аз печеля делото.
Сега отивам да оправям багаж и да си почина от пътя.

# 151
благодаря за честитките! Two Hearts
черпя всички с всичко  Heart Eyes

ние вчера се върнахме от гръцко. манията ми за пазаруване беше позадоволнена; освен туй филков хич не мрънкаше и си висеше кротко пред магазините докато аз се мотах вътре; в икеа даже имаше мнение за туй-онуй  Mr. Green. кръчмите също ми направиха не-лошо впечатление. всъщност имам чувството, че в гърция живеят чревоугодници. което за туристи като нас си е повече от о.к. камен се подра доволно и на гръцка територия, но като цяло изкарахме добре. всъщност, пак ми се ходи  Mr. Green

по повод рождения ми ден камен днес е ревлив и кисел. малко 'зе да ми писва, щото и поръчка имам да работя  Tired

бубе - оправяйте се  Hug

# 152
Здравейте! Липсвахте ми! Успях да ви изчета и се включвам. Иначе ние си изкарахме страхотно в Слънчев бряг, не ми се прибираше, макар че не беше никак малко. Септември на Албена пак с Юлиана и пак с една баба (чудесно е, препоръчвам), а преди това и малко сами в чужбина.

Майче, Честит Рожден Ден!! Здраве и любов!  Hug
Да са ти честити и християнчетата!!

Честито и на сдобилите се с нови имоти - само щастливи мигове и радости в тях.

Мече, и на теб честити придобвки! Браво и не съжалявай, определено имаше нужда от нещо такова!  Peace Дано бързо отмине дискомфорта и скоро да започнете много да им се радвате!  Wink Продължавай да ни държиш в течение и да разказваш. И аз съм си наумила някой ден това да се случи, така че ми е интересно. И оздравявайте бързо!  Hug

Бубе, дано не е нещо сериозно и бързо да се оправи Кити!

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 14:22 от Sisssi

# 153
  • София
Майче - честит рожден ден! Здраве и любов на теб и семейството ти  Tada

Бубе, дано Кити се оправя бързичко  Peace
и Иван също да се оправя  Hug

# 154
  • Карлово
Майче, чести рожден ден! Много усмивки и все така заразно весела!

Кити и Ванката да оздравяват бързо!
Аз вече съм на крак, преборих вируса, Мартина също, вече мечтая за моренцето, ох, още две седмици.

# 155
честит рожден ден, майче! да си жива, здрава, щастлива и все така смела!   bouquet
ние поизчезнахме за малко. полудях няколко дена без капка вода. та стегнах куфарите и на говедарци. и така цяла седмица. вчера трябваше да се изнесем, че идват туристи. иначе нямаше и да се върна скоро. идилията беше пълна- свеж въздух, борове, крави, кончета...кейти тичаше като отвързана по поляните с разперени ръце. ядеше на 1 час, майка й също. спяхме по 12-13 часа през нощта, а следобяда поне 3  Crazy сега не мога да свикна с шума на околовръстното и някак си не се диша тоя софийски въздух  Confused

# 156
  • София
Ха така, честит рожден ден на Майчето! Пожелавам много здраве и висок боен дух  Laughing!

Аз днес завърших едномесечната си офанзива "зъболекар", вече не би трябвало да имам болни зъби, поне за известно време. Вече без упойка не давам да ми пипат зъбите. Много съм страхлива. Днешната обаче ме разби - държа ме 4 часа, половината ми челюст беше така вдървена, че на 2 пъти си прехапах езика при опити да фъфля срещу някого. Вече е добре.

Пуснах си поръчка в ЛаРедут (идея от Красива мама), да видим всичко наред ли ще е. Имаше големи намаления за детски дрешки.

На мен ми се очертават поне две морета, като едното май ше бъде сама с децата, с една приятелка с нейните две. Още не съм се престрашила.

Бубо, много кофти това с Кити. Не мога да дам други съвети, то вие вече правите достатъчно. Дано бързо отмине!  

Отивам да посвърша малко работа, докато Роси дреме (поне се надявам, че това прави).  

# 157
хи-хи - и аз днес съм уговорила да дойде една френско-говоряща мацка, за да напоръчам туй-онуй от там.

юка - доставката за едн ажилетчица от другия фр. сайт е 20 евро. пък и пак са свършили номерата, така че ла редут ще е  Peace

# 158
  • Sofia
Здравейте мами,
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЙЧЕТО! ДА Е ЖИВА ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ВЕСЕЛА И МНОГО,МНОГО ОБИЧАНА!!  bouquet

# 159
  • София
Включвам се да честитя Рожения ден на Майчето!

Майче,да си жива и здрава,все така обичана,весела и щастлива!

# 160
вие сте много, много добри другарчета Heart Eyes

моят рд беше супер тъп - децата ревяха, по едно време камен яко се разфръца, а петра отказа да яде, което мен винаги ме нервира; така че си получих подаръка между рева на двамата, къпането им и рязането на салатата. не че е лош /комплект черни перли/ - напротив - даже е чудесен, но някак не можах да се зарадвам. освен това тъпият ла редут не ми дава да си направя поръчката - все ме връща на име и парола Crossing Arms . нищо де - аз ще пробвам до победа  Mr. Green

# 161
Добро утро, момичета!
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАЙЧЕ!!! Да си ни жива, здрава (физически и психически  Wink ) и все такава свежарка и оптимистка!!! И Филков и децата да те ядосват по- малко! Щом така е минал РД-то, значи трябва среща реванш да има.....с нов подарък, че да му се зарадваш както трябва  Mr. Green

Симка, браво за зъбоизлечението и дано скоро пак да не ти се налага. Аз все уж съм излекувана и все нещо се появява съвсем скоро, ама сега се разсейвам да ходя, че ми писна от упойки, лекари и болка......

Бубе, дано не е това, но гледам, че страшно много мами се оплакват от някакъв необясним вирус сега, който е точно със силно повръщане, разстройство, високи температури и прочие и доста дълго продължава целия тоя кошмар за децата. Незнам какво повече да ти кажа от мамите до сега, освен да ти пожелая скорошно оздравяване   bouquet

jmoto, честито за делото и добре дошли от почивката  Heart Eyes

Още не смея да поръчам от тези сайтове, но ако и вие сте доволни ще се престраша.....ще чакам да кажете как са нещата!

Отивам да работя....приятен ден на всички   bouquet

# 162
Привет!

на патерица - Честит рожден ден, Майче!!! Все така борбена и упорита да си в начинанията, а децата и Филков да те слушат много  Wink

на Кити и на Ваньо - да се възстановят бързо им желая! Знам колко е гаден тоя вирус, нас ни държа цяла седмица  Confused

Излизаме за кухнята, чао и приятен ден!

# 163
успях! проблемът били точките - не се слагат препинателни знаци  Peace

и ето от гръцко и мелник: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=152052

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 12:32 от majceto

# 164
Аз да напиша, че дано ми олекне малко. Кити вече освен вирус с повръщане си има и бронхит. Сега вече ни вкарват два автибиотика. А тя милата не може да свали Т. Все на 38,8 си дтоя през ноща. Сутринта нямаше, но сега пак почна да вдига. Вече не знам какво да правя или къде да я водя. Този доктор уж се води за един от най добрите във Варна. Само на частно гледа, внимателен е, нощес в 12 ви вдигна. Дано вече тръгне към подобряване, че много се измъчи корката.

Общи условия

Активация на акаунт