Второ лято вече посреща НОЕМВРИЙСКОТО човече!

• 16 586
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
е, майче, все си имала компания, не е като само на теб да е ревал Камен  Wink а да питам, вие вадихте ли му паспорт или без никакви документи го вкарахте в Гърция?

# 166
да, вадихме  Peace

# 167
  • Gabrowo->Sofia
Майче, ами Петра къде е? Аз ли проспах нещо newsm78

Бубе, на теб само мога да ти съчувствам Hug

Благодаря за пожеланията за бързо оздравяване на Ваньо, той май се възползва от тах. Ако днес не вдига температура, ще го броя за оздравял.

# 168
петранче остана в сф. да се гледа с баба си - нали идеята беше шопинг + кръчми, а петра вече е с режим, а и още е малка за нашия тип туризъм.

# 169
  • Gabrowo->Sofia
петранче остана в сф. да се гледа с баба си - нали идеята беше шопинг + кръчми, а петра вече е с режим, а и още е малка за нашия тип туризъм.
мдаааааааа, заподозрях ви, че точно така се организирали почивката, ама не ми се вярваше, като знам какво сте бойно семейство  Wink

# 170

ахахахах, а Камен не е малък за вашия режим  hahaha за Камен има и шопинг, и кръчми, ахаххахах  hahaha

# 171
# 172
снкд - вероятно можеш и да говориш  hahaha

# 173
  • София
Здравейте момичета,
Аз се поизгубих - повече от 2 седмици бяхме по болници с Калоян. Вчера го изписаха и вече е добре, но беше абсолютен кошмар. Първо се започна с леко зачервено гърло и малко температура, за които ми съобщаваха по телефона (нали за лятото е при бабите). Настоях пред лекарката, която го преглеждаше ако е възможно да не дава антибиотик и тя се съгласи. След три дни продължаваше да вдига температура и то все по-висока. Аз заминах да го видя, а той гори и се увиснал милия. Отидохме в местната болница и ни приеха веднага - беше обезводнен и вече с гнойна ангина. Сложиха абокат и системи, и антибиотик венозно. Въпреки парацетамола и силния антибиотик 3 дни не спираше да вдига температура - до 39.5. Правихме му обливания със студена вода и със спирт, за да я свали. След като спря да вдига температура живна, развесели се, започна да яде. Помислих си оправи се вече, но не - хвана някакъв друг вирус с разстройство и поръщане и отново се обезводни, пак системи, но този път се увисна напълно - не искаше да яде, да пие течности, да ходи, да седне дори. Разстройството и повръщането спряха и ни изписаха, но той беше все в такова състояние. Притесних се и го докарахме тук в Детската болница до ВМА.  Там ни приеха в гастро отделение и казаха, че инфекцията още не е отминала. След още няколко банки натриев хлорид и глюкоза живна детето, но пък му откриха някаква бактерия в урината и като го гледаха на ехограф казаха, че бъбречетата му били по-малки и имал дренажни отклонения. последното не било бог знае какво, но можел често да прави инфекции и дори на това можело да се дължи безапетитието и злоядството. От гастрото ни прехвърлиха в нефрологията там казаха, че размера на бъбеците е нормален за неговите кг, тъй като той е по-малко кг от обичайните за възрастта му, а бактерията се оказа в резултат на външно възпаление, което премина и последните изследвания са наред и вчера ни изписаха. А досега беше боледувал само веднъж леко. Както и да е било и заминало..........
Бубе, заболяването на Кити много ми прилича на това на Кало. Много е важно да пият вода или чай, за да не се обезводнят. Желая ви скорошно оздравяване.
Аз само прегледах какво сте писали съвсем по диагонал. Снимки нямах време да гледам.
Майче, ЧРД и честити християнчета - да са живи и здрави.
Между другото си смених ника от Диди79 - да не се чудите коя съм и от къде се взех Wink
Извинявам се за дългия постинг.
Лек ден.

# 174
  • Gabrowo->Sofia
Между другото си смених ника от Диди79 - да не се чудите коя съм и от къде се взех Wink
Е, той Калоян веднага те издаде  Wink Дано скоро да няма боледувания, а такива страшни, съвсем да няма!

# 175
  • София
Е, той Калоян веднага те издаде  Wink Дано скоро да няма боледувания, а такива страшни, съвсем да няма!
Знам, но все пак реших да спомена ако някой се зачуди.
Благодаря ти Диди, дано такива боледувания на никой не се случват.

# 176
Дюдю, доста неприятности сте изживели  Shocked Пък аз таман да се оплача, че Ади пак се раздриска  Blush На фона на вашите мъки нашето е нищо! И честит нов ник - много е сладко така Heart Eyes

майче, разгледах снимките. Камен на последните снимки е толкова миличък и усмихнат, че нямам търпение да се видим в Русе и да му се порадвам  Embarassed

снкд  newsm78

# 177
дюдю, голям кошмар. радвам се, че вече сте добре и всичко е зад гърба ви  Hug
пожелавам на другите болни бързо да се оправят!
напоследък съм много заета. не ми остава време за форум. всъщност за нищо не ми остава време.
има ли някой друг такъв унищожител на плодове като кейти. примерно меню, което изяжда в рамките на 1 час- 4 малки круши, 3-4 кайсии, 1 праскова, безброй сливи и въобще каквото има в купата. това се повтаря и следобяд. страх ме беше нещо за стомахчето, ама явно проблем няма. забравих да ви кажа, че на говедарци прояде ягоди. една леля ни донесе горски ягоди, аз сложих кошничката на стълбите и докато нещо се мотам, кейти беше изяла половината  ooooh!  нямаше й нищо. така че открихме сезона. следващите дни изяде килограми ягоди.

# 178
  • София
юка - радвай се,че така обича плодове, нищо по-хубаво Simple Smile

а аз исках да питам - махнахте ли решетките на леглата (или който не са с дървена, преместихте ли ги в нормално легло), мен ме притеснява Филип, че се опитва да я прескача (за да влиза вътре) качва се там където почва решетката и почва да вири нагоре единия крак, чудя се дали да не я махна, но пък тогава, нощем сигурно ще пада много...не знам страх ме е докато го измисля де не се претрепе детето...

# 179
  Здравейте
Ние също бяхме на море ,супер си изкарахме.Ноемврийчето на морето най-добре е за детето.
    Исках да кажа че малката страшно се кефише.
  Сега ми е трудно да се адаптирам към скучното ежедневие   и непоносимо горещи дни.Днес съм дала пълна свобода на децата ,правят каквото си искат.Резултата до сега е една счупена чаша,една страшна бъркотия от играчки ,дрехи,чехли и .....
И аз се включих като се пръскахме с водни играчки ,ей то било хубаво да се вдетениш.Следва бой с възглавници ,скачане по леглата и кълбета.Само дето се задъхвам .Май вече е време да въведем ред .
       Юка с вас не можем да се мерим за плодовете,но пък мелим краставици и домати/това за малката /,а каката набляга на дините.
На всички болни оздравявайте .   
     Bubu_to  ние махнахме решетките ,само два пъти е падала за около три месеца но до леглото слагах  малки възглавнички.Свикна ,но сега пък ако се събуди идва и се качва при нас на леглото.
     Е събрах сили и отивам да clean

Общи условия

Активация на акаунт