Второ лято вече посреща НОЕМВРИЙСКОТО човече!

• 16 595
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • София
на мен проблема ми е, че той много се мята и  често спи с глава забита в решетките, т.е. ако ги няма е на пода...а с идването, то и без друго си спипоне по 2-3 часа сутрин при нас, често идва още към 3-4 часа даже

# 181
ние махнахме 2 пръчки от решетката, за да може сама да се качва и слиза когато си поиска Peace

# 182
  • София
 а как ги махнахте?

# 183
с малко трионче. рязахме плътно до горе, така че да можем да ги залепим, когато дойде ред на камен да използва леглото  Mr. Green

бубе - да се оправяте ей  Hug

# 184
Дюдю - дано не се повтаря  Hug че звучи много страшно.

Аз тъкмо си мислех за тези креватчета - тук сме със сгъваема кошара и Деян се опитва да я прескача - знам ли кога ще падне барабар с леглото - обаче ако го извадя оттам, ще се разхожда из цялата къща иии, забрави. Аз не приспивам, така че не виждам как ще заспива. А за дървеното креватче - наесен ще го обмислим както майчето е направила.

# 185
  • София
всъщност ние като бяхме на море той си спеше в единично нормално легло, само м сложих 2 стола отпред и нямаше произшествия...освен така да опитам...нещо не ми се ще да ги режа решетките...не знам защо...а май иначе няма как да имъкна пръчките ....
http://good-times.webshots.com/photo/2029667910085085462SgqfYu ей така спа....иначе вечер той сам заспива не го приспивам и не ми е проблем, а следобяд или спи на нашето легло или заспива в мен и аз го оставям...
та се чудя ако така го оставя и след няколко дни махна единия после и другия дали ще се разминем без инциденти...

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 21:24 от bubu_to

# 186
петра така се мята, че в русе, докато спеше на нормално легло, няколко пъти изтласкваше със замах двата стола, поставени уж да й пречат да не пада, и съответно падаше. вариантът с обикновено легло е да й купим от тези предпазните мрежи дето се закрепят към всякакъв модел легло - тук са от 55 лв. натам, а в гърция започват от 30  Mr. Green.

# 187
  • София
дам и такова може, идея е....мерси Simple Smile

# 188
я ги покажете такива мрежи.

Двама луди-млади 

# 189
  • София
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=77_169&products_ … 37b376f61d6e4b6a8

от този тип са, но на кам са скъпички, вероятно има и по-евтини....

http://www.angelsdream.eu/angelsdream/catalog/product_info.php?c … 1e0e86b82ac8c1a88 това е на чико 59лв.

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 7/products_id/494 и сейфти фърст за 50 лв.

това намерих Simple Smile ако на някой му попаднат  други модели и цени да казва Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 22:24 от bubu_to

# 190
следва обективен разказ за изминалата нощ  Wink
камен заспа в 9. петра също някъде там. ние легнахме в 10.40 след новините, времето и вечерята. в 11 петра петра наддаде вой. филков тапър-тапър по стълбите. след 3 минути тя вече се дереше и затуй и аз се свлякох долу. в 11 и 10 детето заспа. в 12 камен се събуди за ядене. после заспа. в 3 пак се събуди за ядене. и после НЕ заспа. гука, дриска, повръща, мрънка /не рева обаче - явно коликите ни поотминават/, обръща се от гръб на една страна и обратното, рита и т.н. и така до 6 сутринта. през туй време в 4 петра пак се развряка и филков се смъкна да спи в нейната стая, за да не трамбова нагоре-надолу. в 6.10 камен заспа. в 7 и 5 петра се събуди; след нея и камен се ококори. сега пия кафе и се опитвам да го омагьосам, за да заспи пак. ако стане, следва поръчка  Tired

тити - а това ния на еххо ли е? вярно е сладурана кльощарана. но пък и еххо си е хилавичка, така да се каже  Mr. Green т.е. има на кой да се е метнала  Heart Eyes

# 191
  • Gabrowo->Sofia
Ааааааааааа, майче, някакъв трагико-комичен сериал разказваш....

За дървените креватчета не мога да дам акъл, щото Иван спи в кошарка, но има вратичка с цип на късата страна, която вече стои разкопчана за да може да си слиза сам.

# 192
оле майче  ooooh! браво на теб и мъжа ти.

# 193
мерси, бубу - мисля, че такава преграда няма да ми трябва.
майче, да - Ния еххова е, и е страшно чаровна буболечка. А вие ако продължавате така, ще вампирясате. Скоро ще ме откажеш от мисълта за второ Simple Smile Simple Smile

# 194
  • София
Ох, и аз така ще се откажа от идеята за трето  Laughing. Тази скверна мисъл ми дойде със страшна сила в петък вечерта, та даже и план си изготвих кога да го правим, ама май ми е била в повечко еуфорията.

Днес съм сама цял ден с моите сладкишковци и ми е много хубаво. Довечера мислех да ходим на концерта на открито на двамата Ешкенази (и оркестър, де) пред Народния театър, ама май ще завали. А дори да не завали, ще пристига цял камион с дърва за зимата и мъжът ми трябва да разтоварва. Освен да отида сама с децата.

На мен започва да ми писва София и, ако всичко е наред, другата събота, на 21.07, мисля да отпрашвам с баткото и "бебето" към морето.

Тити, аааааааа! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт