Второ лято вече посреща НОЕМВРИЙСКОТО човече!

• 16 629
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
majceto, жалко ,че са те разочаровали, но ако си ги кръщавала в Св. Тройца не съм изненадана- там "персоналът" има навика да е малко невъзпитан.....аз даже до скандал с една от бабичките стигнах  Embarassed ,ама тя просто се оля. Важното е, че са кръстени дечицата  Peace Още веднъж да са ти живи и здрави и да ги закрилят ангелчетата им   bouquet

Еххо, за по-оптимистична незнам, по- скоро съм се предала и ми е писнало! Днес пак се мъча като грешн дявол с тия придобивки и пак не съм спала повече от час, а на всичкото отгоре и за посмешище станах вечра, като каталясала от умора се проснах настрани да легна, боли не боли, и след голямата почуда, че не ми спря чак дъха от това си се излежавах так известно време и като се опитах да стана- нъц- като кит на сухо с две "големи очи" пльосната на спалнята  Embarassed Twisted Evil  10 минути виках някой от долния етаж да дойде да ме вдигне...... Whistling
А тази вода дали мога да и правя АМ с нея, че тя сокове не пие- само сурови плодове яде  Thinking
 За дневника на оперераната- днес ходих дами сменят превръзките (боля за пореден път), а във Вторник ще махат конците. Болките в гърба и придобивките са си все така силни и досадни  Crossing Arms Казаха ми поне да ходя без сутиен, което си е пълен кеф, че само той ми липсваше и без това. Ако не се смъкнат скоро надолу обаче ще трябва да нося ластик, за да ги бута надолу.

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 16:00 от me4eto

# 61
но ако си ги кръщавала в Св. Тройца не съм изненадана
там-там  Crossing Arms

# 62
  • Карлово
Честити именици и християнчета Петра и Камен! И честит именик на Доминика!
Ние утре заминаваме на палатки на Бяла река с Мартина. Може и да сме луди, но се надявам да си изкараме страхотно. Дано времето не се прецака нещо. После ще има снимков материал, обещавам.
От понеделник се връщам на работа и ми е малко странно след две години...Надявам се всичко да мине наред с раздялата ни с Мартина, ще я гледа баща й до обяд, но досега не съм я оставяла толкова дълго без мен.

Хубав уисенд!

# 63
честит имен ден на петра и камен! майче, да са ти живи и здрави!   bouquet
честито и на именика на доминика!    bouquet

# 64
Благодаря за честитките от името на моя мъж  Grinning

майче, честити християнчета, освен и именници! Наистина тъпо, че не всичко е минало, както сте очаквали, ама какво пък - важното е, че са кръстени дечицата на имения си ден  Hug

# 65
направо съм в тих ужас от три дни. щом стане време да спане, кейти започва да прави всичко друго, но не и да спи. търкаля се по леглото и най-лошото е, че ми прави напук. аз й казвам да не слиза от него, тя ме гледа в очите и го прави. каквото й кажа, точно обратното. а и се спи, та две не вижда. съответно след време се изнервя, че не може да заспи и започва да реве. щом я взема в мен, пък рита и пищи. и реве, реве, докато започне да хълца и да й е лошо от рев и инат. направо съм в истински шах. незнам откъде се появи това нещо. търпя я,търпя я, накрая си излизам от стаята. тогава пък настава истински ужас. дере се, хълца.
вече ще полудея. ей сегаот 1 час вече е рев и хълцане и нито ме иска, нито иска сама да стои. а щом изляза, започва да се дере- маме, маме...
ако някой има идея на какво се дължи тая лудост, да помага. аз вече не издържам.

# 66
здравейте
Юка, дано бързо отмине, при нас откак се върнахме от ливан същата работа, и рев за баща и, но аз от онзи ден върнах бибата макар и доста сплесната и не толкова харесвана от Нур, но 2дни ми е много послушна при заспиване, иначе лягах до нея тя подскача, аз я слагах легнала, гледаме филмче, аз се опитвах да и привлека вниманието, за да се загледа и успокои, и пригазвам за картинките, и в даден момент тя се кротва и така гледаме и тя заспива, но това коства 2-3часа, дано се справите по бързо
през деня вече сме без памперс, казва си, но ако се заиграе и аз не я попитам понякога се изпуска малко, сега трябва само и нощния, кога да го махам него, някакви идеи

# 67
и петранка беше отврат по отношение на заспиването, но откакто ходи на ясла, напредъкът е огромен. когато сеизмори или й се доспи, започва да сочи стаята си, да мучи и да ни влачи към леглото, за да я оставим вътре. сама си и заспива  Wink и за да е още по-лесно за нас, просто махнахме 2 от пръчките на решетката, за да може сама да се качва и слиза, когато й е угодно  Laughing

# 68
честито на имениците и християнчетата Петра и Камен!!!
Майче, да са ти живи и здрави и да се гордееш с тях!!!  bouquet
Доминика честит ти именик и на теб!!!  bouquet
Аз няма какво ново да кажа, освен че се наслаждаваме на уикенда, а в четвъртък заминаваме на гости на приятели в Тулуза Grinning
Приятен ден на всички!!!  bouquet 

# 69
За спането - при Кити е различно. Сега е някаква мания баща и. Само него иска, той да прави всичко. Мен ме размахва.
Нощесвдигна Т - 38,1. Сутринта нямаше, на обед пак - 38,6. Ходихме на доктор, нищо и няма. Защо е Т никой не каза. Може това, може онова. Наблюдавай те я, давай ти и витамин С и калций. Че и аз го знам това.

# 70
че за какво да й даваш витамин с и калций, като й няма нищо. А при Т 38,6 ако има нещо, дали точно витамин С ще помогне, хеле пък калций  Thinking
Все ми се ще да питам - как се сещате да измерите температурата на детето, по какви видими признаци?

А Деян глътна камъче днес. Напълни едно шише с пясък и решил да си пийне малко.

# 71
а петра прди 2 дни глътна 1 стотинка  Mr. Green

Т- на петранчето бузите стават червени; тя самата става мрънкаща, не-игрива, без тонус и иска да стои сгушена в някой. хич няма как да пропусна симптомите  Tired

# 72
Тити, за Т да давам панадол и нурофен. Иначе другите дивотии за засилване на имунитета.
А нощес мерих, защото Кити просто гореше. А понеже от 1 седмица след 2-3 спи при нас, нямаше как да пропусна това.

# 73
  • София
Добро утро Simple Smile

Тити за Т - и аз разбирам само защото става мнооогоо горещ....иначе по друго не му личи....но ибикновенно протича и с дрискане, което я предхожда, та си я чакам и следя....
За гълтането...като бяхме в Шумен преди седмица, беше изял 2-3 череши от една тората, изглеждаха като коктейлни, но после се оказа че просто са побоядисани и жилирани, с костилки....е костилки още не са излязли....и се тревожа вече.....

# 74
Юка добре, че и при вас е същата драма със заспиването, че и ние точно от 3 дни сме на черешата  Mr. Green Така малко се поуспокоих, че не сме сами. Ния както си лягаше в 21:00, само я слагаш в леглото и отнасяша плувката от 3 дена, като  сложа в леглото и започва да вика "Не. Мамо гуши". Излизам си аз, обаче започва едно дране, едно чудо и търпях търпях и я изкарах от леглото. За съжаление единственото нещо, което помага при нея е да я оставя да играе до 22:15-30. Тогава вече като я сложиш отнася на момента. Снощи толкова ми се спеше (нали бяхме на сватба в събота вечер и съвсем не бях доспала), че ми дойде много този 1 1/2 час отгоре...ама к'во да правиш. По-добре така отколкото да слушам врещящо дете или да се боря с него и да го приспивам.
Тити като усетя, че е доста топла, мрънкава, умърлушена и постоянно иска да се гушка просто знам, че има температура и меря за да видя колко е.

Общи условия

Активация на акаунт