Второ лято вече посреща НОЕМВРИЙСКОТО човече!

• 16 631
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Привет!
Мислех, че сте изписали много - от петък нямам нет, но явно сте гледали да оползотворите уикенда.

При нас борбата с варицелата продължава, доста се измъчи Илия, много го сърбеше и е целият в пъпки  Sick. Не знам как ще я караме, когато дойде редът на Роси.

Сещам се да меря температура, когато Росчо е отпусната, кисела, раздразнителна, отказва любимите си занимания и храни. Разбира се, ако ми се стори топла, също.

Юка, единственото, което ще ти кажа, е, че минава. Явно има такива периоди, при нас отминаха вече поне два. И аз изпадам в ужас, но нещата се нареждат постепенно. Последния път, срам, не срам, приложих страхова терапия, казах, че дядо (при нас той някак си несъзнателно всява респект) идва да види дали си е легнала, ей го на, чука на вратата, излязох и не се върнах при последвалите писъци. След не повече от минута беше заспала. Може да звучи жестоко да оставиш детето да се дере, но при нас връщането означава почти сигурно захласване в подобно истерично състояние. Ако няма публика, просто млъква след малко и това е. Всъщност обикновено това е завършекът на едночасови опити за заспиване.

Бубу_то, трябва ли да се тревожим за костилки? Роси е гълтала и черешови, и маслинови, не съм ги търсила  Thinking

# 76
Дааа, голямо мъртвило е в темичката ни....
Костилки Ния се изучи да плюе маслиновите костилки. Оглозгва маслината и накрая изплюва костилката. Иначе черешите ги яде по следния начин - хваща я за дръжката, отхапва половината череша, оставя я и си взима следващата Simple Smile Аз обаче не съм й давала череши тези дни, че от последните които яде така я боля (и мен също) коремчето през ноща, че чак плачеше горкичкото...

# 77
дано наистина е период, че иначе не ми се мисли. аз върнах бибата. просто не издържах. тя не я търсеше, но й я натиках след поредните часове истерия от страна и на двете ни. от вчера вечерта е по-спокойна, пък да видим.
аз напоследък придобих един нов навик. спя следобеден сън с кейти  Embarassed а имам толкова работа и преди използвах времето за да пиша мейлове и т.н. сега обаче щом кейти заспи и аз съм до нея. къде ли ще му излезе края.
довечера ще ви пусна снимки на новата ми коса, защото няма кой да ме снима. дано нещо е останало от прическата. в момента съм в няколко нюанса на дъгата, но много ми харесва. 4 часа се отвисях при фризьорката, но пък си починах добре на сладки приказки и кафе. толкова време накуп спокойствие от 2 години не ми се е събирало  Crazy
забравих да кажа за костилките- кейти също гълта костилки, когато яде сливи и череши. ама не ги чакам. не мисля, че е притеснително.

# 78
  • София
всъщност не знам ...но нали все пак трябва да излязат....мен ме наплашиха едни дядо и баба в парка (това седмици преди да хапне костилките), някакво тяхно познато детенце си пъхнало бобено зърно в носа от там му попаднало в трахеята, 2 седмици нищо един ден както бил при свекитата да го гледат (лекари) посиняло и умряло - при аутопсията се оказало, че бобчето покълнало в трахеята на детенцето....

не знам доколко това е истина, но сега изтръпвам като го видя каквото и да е да лапа което не е за ядене (слава богу още не се е сетил да си пъха неща в носа...)но и аз съм малко параноичнаа спрямо него....

# 79
  • Gabrowo->Sofia
Бубу, не се шашкай. От една костилка в корема няма да му се случи нищо страшно. Или се е разградила, или е излязла без да я видиш  Wink

# 80
  • София
може ли да се разгради???
може и да е излязла - първите 1-2 пъти не съм и гледала за костилки, защото не подозирах дори че е глътнал....

# 81
Bubu_to според мен е излезнала вече Simple Smile

# 82
Леле, бубу, страшна история, настръхнах!!! За костилката - незнам какво да те посъветвам. Дано наистина е излязла!

Температурата на ади я меря ужасно трудно. Не дава да и сложим термометъра под мишницата, дърпа се, рита и реве. А в дупето и някак ми е тъпо да го мушкам. Само ако наистина се наложи ще меря там.

При нас нищо ново. Днес си накупихме разни дрешки - аз, мъжа ми и най-вече Ади намаза. Ама това не е много по темичката  Joy

# 83
и аз съм подстригана. не ми личи, защото дължината е същата, но сиг. 1/6-та падна във филирането. сега ми е супер леко на главата.

петра също е гълтала черешови костилки и семки от диня. до този момент не ми е хрумвало, че може да има проблем  Wink

# 84
бубу, според мен няма начин, когато нещо е глътнато да стигне до трахеята. нали попада в хранопровода и оттам в стомаха, където стомашните сокове няма да позволят на нищо да покълне  Laughing
еххо, и аз се успокоявам, че им е период, щом и при вас е така. тъкмо се бях уплашила, че детето става проклето  ooooh!

# 85
  • Sofia
Здравейте мами,

Моя Йоско онази нощ се преметна през креватчето,през късата страна и падна на глава.Удар щях да получа!! Сега е ожулен и с цицина на челото.Слава богу само с това се размина.
Щяхме да ходим утре в Бургас с една приятелка и синът и,но другото момченце е с Гнойна ангина и пътуването пропадна.
Напоследък се съм луднала с обзавеждане и няма време да пиша и да чета много.Пожелавам на болните да се оправят бързо.

# 86
а ние вече сме 8-ми пореден ден без вода- от рано сутрин до късно вечер. сега от последното спиране минават вече 30 часа. все аварии. направо съм полудяла. къде ли не звънях. моля ви, ако някой познава репортери от тв-тата или шефове в софийска вода, да ги праща при мен  #2gunfire

# 87
  • Карлово
Здравейте!
Чета ви, но тия дни клавиатурата ми реши да стачкува и нещеше да пише. Старичка е тя и е за пенсия, ама като е със стар извод и не се намират такива преходници. Както и да е.
През уикенда бяхме на палатка, изкарахме си супер, сега качвам снимките, после ще ви пусна линк. През нощта беше много студено, наспах се сладко на хлад.
От вчера съм на работа, общо взето само се мотам вчера, днес и утре, истинската лудница ще е от 5-ти като започне приема на осмокласници. Странно ми е, колегите се учудват че съм на работа, разпитват защо и как, клюкарска работа общо взето, ама аз съм си свикнала и не се впечатлявам много.
Мартина ми е с хрема, надявам се да не се усложни ситуацията, защото искат да работя 10-дни за да ми актуализират заплатата и с болнични ще се удължи историята.

Ето обещаните снимки
http://community.webshots.com/album/559726438DbNCDb?vhost=community&start=06

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 14:54 от микки

# 88
Здравейте  Grinning

Много опустяла темичката, ейй!!! Аз пък си пия следобедното кафенце, хапвам кроасанче и съм надула климатика  Simple Smile Почвам да си търся работа от сега. Преглеждам засега само в интернет и лека-полека влизам в час  Rolling Eyes Тъпото е това, че хям искам да започна работа, хем не съм сигурна, че съм готова да се "разделя" с Ади.
микки, по снимките личи, че сте изкарали наистина страхотно!
еспри, направи си представих полета на Йоско надолу с главата  ooooh! Късмет имате, че няма по-сериозни увреждания! За обзавеждането - благородно завиждам  Hug Ние онзи ден поръчахме на Ади мебели за нейната стая. Все още не знам кога ще станат готови, но пък тези дни се захващаме да боядисваме стените на стаята и да слагаме нов паркет.
майче, честита прическа! Няма ли да се щракнеш да те видим  Wink
Юка, и за водата историята е кофти. Ама на никой не му пука, че ви е необходима вода за нормален живот. Ама такава ни е държавата ... Все се чудя кога ли ще дойде времето да се цивилизова управлението на държавата и всичко да става както и когато трябва  Thinking

# 89
майче, честита прическа! Няма ли да се щракнеш да те видим  Wink
към края на седмицата като идем по гръцко. сега няма повод  Peace

Общи условия

Активация на акаунт