Мислех, че сте изписали много - от петък нямам нет, но явно сте гледали да оползотворите уикенда.
При нас борбата с варицелата продължава, доста се измъчи Илия, много го сърбеше и е целият в пъпки

Сещам се да меря температура, когато Росчо е отпусната, кисела, раздразнителна, отказва любимите си занимания и храни. Разбира се, ако ми се стори топла, също.
Юка, единственото, което ще ти кажа, е, че минава. Явно има такива периоди, при нас отминаха вече поне два. И аз изпадам в ужас, но нещата се нареждат постепенно. Последния път, срам, не срам, приложих страхова терапия, казах, че дядо (при нас той някак си несъзнателно всява респект) идва да види дали си е легнала, ей го на, чука на вратата, излязох и не се върнах при последвалите писъци. След не повече от минута беше заспала. Може да звучи жестоко да оставиш детето да се дере, но при нас връщането означава почти сигурно захласване в подобно истерично състояние. Ако няма публика, просто млъква след малко и това е. Всъщност обикновено това е завършекът на едночасови опити за заспиване.
Бубу_то, трябва ли да се тревожим за костилки? Роси е гълтала и черешови, и маслинови, не съм ги търсила