Второ лято вече посреща НОЕМВРИЙСКОТО човече!

• 16 594
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
а има ли още някой дребен иzостанал само с 12 zсбета, който е страшно нервен, че се опитват да му поникнат и останалите  Rolling Eyes

# 211
тц - на петра й липсват още 2, за да направи пълна захапка  Mr. Green

# 212
тц - на петра й липсват още 2, за да направи пълна захапка  Mr. Green

колко броя е пълната ?

# 213
май 20  newsm78
така де - петра е с 18. има 2 дупки на предкътниците. мсиля, че други не чакаме. освен ако не съм се объркала или не съм довидяла нещо
ето картинката. сега сме на позицията за 14-18 месеца, но отгоре дуките вече са запълнени. остават долните. май де  newsm78
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/120/51/

# 214
май 20  newsm78
така де - петра е с 18. има 2 дупки на предкътниците. мсиля, че други не чакаме. освен ако не съм се объркала или не съм довидяла нещо
ето картинката. сега сме на позицията за 14-18 месеца, но отгоре дуките вече са запълнени. остават долните. май де  newsm78
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/120/51/

какво ме чака още   ooooh!
Сашко иzостава, както картинката zа 14 до 18 м.  го е докарал  ooooh!

# 215
Да, 20 трябва да са. Ето още - http://www.bg-mamma.com/site/content/view/619/51/

На Юлиана и остават само предкътниците и май са тръгнали вече.

# 216
  • София
и на Филипето му остават само кътниците...ама не са тръгнали Wink

# 217
  • Gabrowo->Sofia
На Иван пък му остават два кътника и половина

# 218
zначи наистина Сашко е най беzzъб  newsm78
но пък мога да го похваля, че яzди пони с много важен вид  Laughing

# 219
  • София
На Калоян в момента са му тръгнали горните кучешки, но не са пробили още, т.е също има 12. Чакаме общо 4бр. кучешки и 4 кътника. Ама той даже много зъби има като се има в предвид кога започнаха да му растат.

# 220
  • Gabrowo->Sofia
ДюДю, Калоян май ще хване приза за най-краткоспочо пораснали зъбки  Simple Smile Само дето му се притесняваше до преди три-четири месеца...

Днес ме е хванал голям мързел, хич не ми се върши работата дето си я имам...

# 221
  • Карлово
Изчезвам на Първомай за седмица. Весел уикенд!

Гери, бързо оздравяване на Васи!

# 222
  • София
ДюДю, Калоян май ще хване приза за най-краткоспочо пораснали зъбки  Simple Smile Само дето му се притесняваше до преди три-четири месеца...
Диди хванал го е. При него по-малко от 2 наведнъж не растат. Обикновено са по 4 наведнъж. Та още 1-2 тура и сме приключили със зъбите Mr. Green.
Микки приятно изкарване в Първомай

# 223
  • София
Е, вече няма никакво съмнение - и двамата имат варицела. При таткото вече никак не е леко - целият е изприщен. Роси изостава - има няколко пъпки по тялото и 6-7 по главата. Температура засега няма. Очаквам да се опъпчи яко нощес или утре.

Но най-гадното е, че утре ще изпуснем концерта на Ролинг Стоунс в Белград. Имаме си билети и го очаквахме от поне 2 месеца. Толкова ме е яд!  Sad  #Cussing out Ама наистина много!

# 224
Здравейте, момичета!

Да не  сте ме zабравили вече, а? Току що приключихме багажите. Дирк тръгна преди малко с колата, вчера натоварихме един камион с 2,5 тона и 14м³ мебели и багаж, утре летя с Малик. Мраzя да леzя сама с малкия, щото е голямо шило, ама ще трая.
Хубавото е, че един ден преди да се прибере Дирк, си намерихме страхотен апартамент, точно такъв, какъвто искахме, че и точно там, където искахме. Сега сутрин ще си пия кафенцето на огромна тераса и ще гледам Витоша Grinning
Че съм луднала, няма смисъл да споменавам. До скоро от София!!!!

Общи условия

Активация на акаунт