Малки СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени, ще ни радват, есен щом настане!

• 13 397
  • 313
  •   1
Отговори
# 150
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Базилиск от къде си си купила тази топка и колко струва орентировъчно. Щото и аз много съм се замислила за такава топка. Моя бебо още от начало е напречно разположен и много ми рита бъбреците, та ще направя всичко, за да се обърне. Въпреки че пробвах, всички описани начино за сега ефект няма.

Ние от нета си я бяхме поръчали - ето и ето - тези извадих на прима виста.

А, basilisk, ти как се кълчиш върху топката с цел наместване на бебо - дай за пореден път малко акъл. Wink

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 16:51 от Анири

# 151
Здравйте пак:)

Базилиск,радвам се,че си си обновила гардероба newsm56

Аз тази сутрин бях на училище и чеше много интересно-говориха за следродиланта депресия.Вече втора различна фирма прави презентация и се обърках тотално какво да купувам newsm78

Аз също след месец и нещо че ходя на сватба и за сега съм се запасила с една туника от Енита,която ракрива цялата прелест на напращелия ми бюст #Crazy #CrazyНо не мога да си намеря панталон newsm78и не знам какво ще правя...

Весел уикенд на вси1ки,аз запрашвам на село на зеленко и хладно. Sunglasses

# 152
Ей ме на и мен отново  Hug
Честит рожден ден на Мишето  nbirthday Само хубави неща ти пожелавам и наесен едно сладко и послушно бебче !
Честит имен ден на всички именички newsm51 и весел празник!

Давам отчет от мойте доктори:
ЖК-то каза че съм била отличничка  Blush - 91см обиколка на тумбата, 31см височина на матката ( това била и ориентировъчно дължината на бебка ) и 63 кг. Каза ми че таза ми е добре за нормално вагинално раждане, но все пак имало време дотогава и зависело колко голямо ще стане и бебето. Та затова все още не може със сигурност да се каже или да препоръчват по какъв начин да родя.
Кардиоложката каза, че според изследванията всичко е наред. И че е по скоро добре че кръвното ми е по-високо от обикновено ( т.е. от това което беше преди да забременея ).
Мойто серумно желязо сега е 20 при реф.стойности 10,7-23.4. Обаче и нефролога вчера и кардиоложата днес казаха, че всъщност това не е реалната стойност. За да се измери реална стойност трябвало да се спре приема на лекарството за 1 седмица и след това да се прави изследване. Точно затова и стойността на хемоглобина ми е 103.

Аз днес пак не се стърпях и понапазарих разни неща  smile3521 Случайно влязох в един магазин на Окръжна болница след като ми свърши прегледа и к'во да видя - някакво страшно намаление направили хората. Та аз като започнах да избирам... Всички неща са БГ и памучни и много мекички. И бяха по 2 и 3 лв., а чорапките по 1лв. Та аз избирах, избирах и закръглих сметка от 20лв.   Grinning Ще пусна снимки утре, че сега трябва да се подготвям за гости - мойта кумица е именничка и трябва да я посетим  Simple Smile

Лека и прохладна вечер на всички   bouquet

# 153
Честит Имен Ден на всички празнуващи  bouquet  bouquet  bouquet

Мишоче,Честит Рожден Ден Hugда си жива и здрава,много обицана и желана!Весел празник  bouquet

Инче,браво за резултатите!Само така,никакви болници! Hug

Анири,и мен темата за педиатрите ме интересува.Мисля,че щом си намерила подходящия,15-20мин за път не са много.Важното е да си заслужава и това,че не е в съседния блок няма значение.Ако не е тайна,кой е този в Люлин?Ако исаш пиши на ЛС.Аз се порових тук-там и също съм се спряла на един,дано ни приеме,че има много пациени.

# 154
  • у дома с любимите си хора
Леле,Саморасличе,курбан трябва да даваш!Цял късмет,че нищо не е станало.Ама голям късмет!Измий си лицето със светена вода 3 пъти отдолу нагоре и си пийни малко от водичката.

# 155
Оле, Саморасличе, миличка  ooooh!
Пази се бе, човек  ooooh!
Това си е доста сериозен проблем ... а и какво може да стане  ooooh!
Само като си го помисля и .... изтръпвам .... #Crazy
Момичета, за педиатри и аз започнах да се оглеждам, ама като си нямам хабер  Shocked Май ше питам доки следващата седмица, та ще видим ...
А мъжо ми е за бой  smile3515. Вика ми вчера утре вечер (демек днес) ше ходим на рожден ден. И аз  newsm47 супАррррррр ....
ше се поразмърдаме малко, няма в къщи да стоим само  smile3521
И аз днеска навих косата, цял ден с ролки стоя да съм убава довечерЯ ...  smile3525 и преди малко му звъня и го питам кога се прибира, че да си оправям тоалета ... и той нашия:
- А, какъв рожден ден!? Той утре, бе !!!!  newsm78

Лелеееееее  newsm61 smile3514
И ся ко ? Седя кат някоя кокошка.... с тез ми ти ролки на главата ... ше зема да ги зафича кат се прибере по него  bash

Само дет' се чудих как да спя с тях по обед  Embarassed

Е*аси каръка, е*аси чудото .... няма такова кюфте като мене  Mr. Green

Айде, отивам да ги свалям, че да не го уплаша кат си доди  Mr. Green Mr. Green

Още нещо щях да ръся, ама  newsm78 пуста памет  oops

Кисеееесссссс   bouquet

# 156
  • Кърджали, България
Аз сега се връщам от ЖК.
Продължавам с железата - тотема, феро фолгама и другата седмица ще ходя да ми вливат венозно венофер, че според мойта док 101 хемоглобин "също не бил цвете". А, и почвам пак магнерича, а ако зачестят контракциите повече от 2-3 на ден - гинипрал и обсидан. Каза, че трябва да задържим до 35 седмица, когато ще спрем всички лекарства и ще чакаме бебчо, като реши да се появи. Това ще рече май до 20 август е зора! ОБАЧЕ кръвното - 80/40! Изписаха ми червено вино Simple Smile

Саморасличе, малкият дявол е бил! Господ ви пази Peace

Ади, пак си ударила джакпота!

Доци, ти сигурно вече си сготвила, ама аз да кажа, че ще стане тази мусака, дето си я намислила. Аз по принцип я правя без ориз, само тиквички, кайма и заливка. Ама и с ориз става, и доматчета на кръгчета под заливката.

# 157
Леле, samorasliche,
верно е много страшно тва! Беше ми се случило и на мен подобно - някаква връзка на бойлера изби във Варна в наште преди 2 години и аз бях сама с детето ми, а то бебе, супер мноо се изшашках, влизах във врялата пръскаща вода да изключвам крана за водата на бойлера. И все си мисля, леле нещо ако стане сега с мене тука, ако ме удари ток, кво ше праи тва дете.
Обаче много лесно я оправиха после връзката на бойлера и му смениха термостата и всичко беше ок. Както и да е, с опасно нещо си се разминала, слава Богу, че е всичко наред.

# 158
Аз само да честитя рожденият ден на Мишока и именния ден на всички мамита които празнуват днес малко по късничко ще чета и пиша. Цун и гуш  Hug  bouquet...

# 159
мале саморасличе и на менми се изправи косата от тоя гаден инцидент ама си герой аз сигурно щях да съм накилометър от вкъщи и така да звъня че има нещо вкъщи като изпадна в такава паникаи бягам надалеч.
заболничните понеже на мен ми ги издават в тутракан и винаги е с няколко дни закъснение всеки месец е това като ходя на консултация отивам и до болницата за болничен и е винаги 2-3 дни след датата на издаване нопредварително не могат да го издадат това е от опит

# 160
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Анири,и мен темата за педиатрите ме интересува.Мисля,че щом си намерила подходящия,15-20мин за път не са много.Важното е да си заслужава и това,че не е в съседния блок няма значение.Ако не е тайна,кой е този в Люлин?Ако исаш пиши на ЛС.Аз се порових тук-там и също съм се спряла на един,дано ни приеме,че има много пациени.

liddi, аз и на katrin7 писах на лични за въпросната лекарка - в темата в кърмаческия, която е закована в началото, я гледах - не мога да се сетя за името й в момента; към края на темата я споменаваха няколко пъти; има и други теми, в които я хвалят - млада лекарка, в Люлин-6, работи със ЗК, подкрепя кърменето - това, ако за вас е критерий, разбира се; пак има много пациенти. Потърсете я там, ако не я откриете, питайте пак и при първа възможност ще се разтърся за името й! Hug

заболничните понеже на мен ми ги издават в тутракан и винаги е с няколко дни закъснение всеки месец е това като ходя на консултация отивам и до болницата за болничен и е винаги 2-3 дни след датата на издаване нопредварително не могат да го издадат това е от опит

И на мен това ми обясни лекарката от ЖК - че не може да го пусне по-рано, а след това нямало проблеми. И си мисля, че е логично, понеже излиза, че ако точно в първия ден от 45-те дни преди термин моята лекарка не е на работа поради някакви причини, то болничният ми увисва - няма логика в това?!?

# 161
  • Sofia
Влизам да се похваля - благодарение на силната ви подкрепа и положителна енергия  днес съм отличничка!  bowuu
Изобщо не ме мъчиха (за разлика от останалите колеги), минах много бързо и леко!

Вече официално съм с 2 висши, които надявам се да мога да ползвам някой ден,
че с 3 хлапета не зная дали ще мога да работя.  Grinning

Бебко засега е добре, но в понеделник ще отида на консултация, че или ме понаболява корема, или ме е хванала параноя.

# 162
Здрасти моми4ета,

Я аз да попитам (извинете, ако повтарям не4ии въпроси) докторите Ви карат ли ви да броите движенията на плода? Моите са направо луднали - да съм брояла по 10 сутрин, обед и ве4ер и ако 2 поредни 4аса не съм ги преброила - веднага в спешното...???

И още:

Видяхте ли инвитро бебе кампанията:
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=981&s=7

Погледнете и гласувайте, моля!

# 163
  • Sofia
Супер Карен! Браво на теб! Hug
Честито !  bouquet

# 164
  • морето и сините вълни :)
Момичета днес голям  сеир с моя мъж..
замъкнахме с е ние на доктор ,чакахме чакахме  и влязохме.Оплаках се на доктора за вчерашните ми контракции и каза че не едобре работата...да си почивам само и нишо да не правя. Sick Sickама Нищо #Crazy #Crazy..пита ме кървене имала ли съм  #Crazy викам му Не...огледа миплацентата  се същата си е  ниско долу но с тенденция за изтегляне ..била по задната страна на матката видя я отляво и от дясно ooooh!Квото и да значи това.И хоп засили се да гледа полааааа Mr. Green Mr. Green
И вика:
-тука има Дуда Joy
и аз вече в еуфория  ама нйстина ли ,ама чак подскочих ви казвам hahaha..и мъжо ми като си помислил че доктора казал нещо лошо и като вика на доктора
-какво ,какво станало...???
и доктора
-ами виждам дуда ,момиченце
и моя мъж пита доктора
-ама докторе всичко наред ли е там??? и видимо притеснен моя
и доктора гопита
- с кое да  наред с ДУДАТА ли?????? Sick
и аз ви казвам вече се треса на кошетката hahaha hahaha hahahaи ми се тресе шкембето от смях..немога да спра да се хиля..моя мъж както винаги с тез неговите изцепки ще ме умори някой ден

Та сега ми слагайте РОЗОВИЯ щъркел Mr. Green Mr. Green Peace Peace Peace
Пъпната връв ни е пак до вратлето,увита ли е каква е незнам но ме притеснява адски много ..за раждане каза че е рано да се приказва...но няма страшно  #Crazy щели да ме следят усърдно Sick за тази пъпна връв-което ме притеснява защотоо аз искам секцио-неща да става фал Sick Sick
та така днеска-
Саморасличе -и ти какъв кошмар си изживяла майко мила #Crazy върви куршм да си леиш Sick...
до утре момичета цун гун  от мен

Общи условия

Активация на акаунт