Малки СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени, ще ни радват, есен щом настане!

• 13 402
  • 313
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Хей Ани, ще ме уморите с твоя мъж, голмя смях падна тук докато четях на мъжа ми.
Анири, благодаря за линкчетата.
И друго щях да пиша, ама забравих, а и шкембето ми тежи.
Лека вечер и приятен уикенд!

# 166
  • Севлиево
Браво на Карен за защитата,много се радвам че си се отървала.
Защото аз като че ли на изпити и на защити повече съм се притеснявала отколкото сега се притеснявам за раждането.Незнам защо така ама е факт.
Зависи какво завършваш,ама си мисля че висшето винаги е полезно да го имаш.

# 167
Карен честито ти второ висше и от мен, според мен също никога не е излишно, Ани Бани ще се пръсна от смях мила и без друго се чуствам като пренадут балон направо ме довършваш с тея историйки, значи панделки а еее хубаво нещо си е Нани твоя доки ще те побърка бе момичекакви сатея работи с броенето защо така са се шашнали то да не е акробат че на всеки два часа да се мята по 10пътиимногостранна работа

# 168
здравейте момичета!!!!благодаря,на тези,които са честитили на именниците,аз днес съм от тях  Heart Eyes от няколко дни нямам време да ви изчета,но..се надявам утре да мога Simple Smile мише,Ч*Р*Д*миличка!!!желая ти много здраве, любов,истински приятели,и едно сладко,здраво и послушно бебче!!!   bouquet аз отивам при гостите момичета..лека вечер от мен!!!!!!!!!!   bouquet  Hug   bouquet

# 169
Мишочке, честит празник newsm59 Да си жива и здрава, много усмивки, щастие и здраво бебенце септември! Hug
pebs, katrin  и аз съм на сватба на 07.07.07. Даже ни поканиха и на втора, ама няма как. Имам чувството че половин България се е заженила тогава Mr. Green Я да си кажат и другите мами които ще присъстват на такова събитие на тази дата и да се преброим Crazy
lexy и мен ме приболява кръста, чак на моменти не мога да си движа единия крак. Май някой нерв е притиснат и имам един познат чикрикджия (идея нямам как се пише това  newsm78  Grinning) та с голям ентусиазъм му се обадих да ме оправя. Ама той ми отказа. Не трябвало сега, чак като се роди бебока, така че явно ще потраем още два месеца Sad
Инче, радвам се, че са ти се подобрили резултатите. Аз също скоро си правих изследване за серумното желязо, но при мен са изписани референтните стойности. Сега погледнах- за нормално се счита чежду 10.7-23.4
Саморасляче, егати приключението  Sick, но наистина малкия дявол е бил!
Карен голямо честито от мен  bouquet Радвам се че всичко е минало добре!
Nanny Ogg, току що я открих тази тема и аз и гласувах. Разпратих и на всички онлайн в кю-то. За много добра кауза е в крайна сметка  Peace Дано успее момичето! А за тези наблюдения на движенията- направо ме разби. Никой не ме е карал да правя такова нещо, макар че сигурно е добра идея, ама ще взема съвсем да психясам ако постоянно броя и не я усещам дълго време #Crazy
Камелия, Ани много се смях с вашите мъже!Сладури уникални. Ами Ани честита ти потвърдена мома! Дано само другия път пък не те изненадат с обратното Joy

# 170
  • Севлиево
Добро утро мацки,веднъж първа да се впиша тук. Laughing
Пожелавам на всички пълен с емоции уикенд newsm08
На себе си пожелавам да щъкна някъде извън града,че пощръклях тук. smile3514

# 171
  • морето и сините вълни :)
добро утроиоооо...еее изпреварила ме Доци

Тиарче-то остава другия път да ми каже мъж и тогава пък ще стане хептен интересно Joy Joy Joy

Аз все още немогада повярвам някак си  Thinking,щото доктора дето ме гледа не 3Д беше толкоз убеден още от 13-та семдица ...а то виж какво излезееее Joy Joy Joy

Но аз си се радвам...каквото дойде такова..Отказвам всякакви моми дето бях си заплюла за снахи..сега ще чакам да искат мойта мома hahaha Joy

Карен-честито мила за дипломирането.Видя ли че всичко ще е наред.  bouquetЗнаех си че няма да те мъчат от комисията..

lexy -то да ти кажа си беше е гати и изцепката тва.....аз вчера сам се смяла цяла вечер и сега само като се сетя за ситуацията и почвам да се хиля Joy Joy Joy

таз ДУДА стана известна вече hahaha hahaha,ама и моя мъж какви ги пита само Sick hahaha hahaha...
мацки приятен уйкенд от мен...забравих само да напиша че тежим 1600 гр.перфектни мерки направо....за мадама Joy Joy

# 172
Добро утро  bouquet
Честито дипломиране,КаренbouquetБраво Hug

Nanny Ogg,не се затормозявай с броене,не виждам смисъл

Анири,благодаря за инфото.Намерих страничката в кърмаческия Laughing
Весела събота и неделя Hug

# 173
Добро утро момичета!

Karen честито! да си ги ползваш със здраве!  Laughing

Честито момиченцето на ani-bani - на мене не са ми го бъркали, обаче разни хора като ме питат и им викам момче - и те веднага - а то до края може да се окаже момиче!? - защото гледат хем ренгеново хем в бъдещето  Simple Smile

Nanny Ogg мойта не ме кара, но в книгата дето я имам пише да сме ги били броили - аз ги броих по едно време ама вече ми писна - нали имаше една седмица дето нищо не усещах

Отивам да гледам инвитрото...

Весел уикенд! (doci аз искам с по-малко емоции ако може  Simple Smile)

# 174
Чери спа, аз съм силистренска снаха, така че като идвам към Силистра ще се виждаме Hug - избяга от Варна, ама и в Силистра ще те намеря hahaha
Ани, честита ти дундичка Peace  bouquet
Днес съм спокойна, щото мъжо е вкъщи и каквото и да става не съм сама Rolling Eyes Praynig
Днес ще се почне с варосването на кухнята и подготовка на кабелите за новия бойлер в понеделник ooooh!
Карен, честито ти дипломиране  bouquet Аз нещо съм пропуснала май Embarassed newsm78 Ти трички ли чакаш, че казваш с 3 как ще се оправяш? Rolling Eyes

# 175
  • Севлиево
Munkamm ,абе по желания на клиента newsm62

# 176
Ани бре я си дай момата на мойто щерка дет се оказа че ще е мъж hahaha Joy Joy...
Аз заминавам да си допия кафенцето на тераската и после ще дойда да ви дочета и да пусна някоя мъдра мисъл Crazy Hug....

# 177
Привет момичета,
Мишленце на патерици   smile3525       newsm59  party023  с пожелания да си все така усмихната и лъчезарна бременлийка,а скоро и най-щастливата,обичана и любеща майка и жена.
на именячките желая същото и пак на патерици:)
Саморасличе абе и тези майстори да ги хванеш и  fight fight пази се,че тези стресови ситуации са в ти в повече
Абе Анижива и здрава да ви е малката хубавелка  babydust7 4470 newsm18 мисля,че ти точно това искаше-да връзваш панделки-добре си спомням,нали:)
Анирка как си мацка:)няма да се косим сега,че дебелеем-голям зор:)ще се справяме после

# 178
Добрютро, сладуранки  Flutter Hug
КАренчеееее, честито ти дипломиране, мила  newsm74
Че и второ висше, просто не знаеш как ти се кефя Simple Smile
И аз имам едно висше магистърска степен и смятам сега да подхвана още едно ... от Септември месец  Blush
Просто не знам как ше го мина, ама така и така ше съм в къщи с беболинчето и смятам да ми носят лекцийките да си ги чета в почивките  Peace
Още веднъж ЧЕСТИТООООО  coolcool
Аничка, честита ти дуда  Mr. Green
А дано, стискам палци да е мома, че това ти беше на сърцето май  Hug
Обадиха ми се по тел и забрайх какво щях да пиша  newsm78
Айде по-късно ако се сетя  Hug

Киссесссс   bouquet

# 179
Здравейте момичета!!! Simple Smile аз съм тръгнала на разходка и за това минах да пожелая на всички...ХУБАВ И СЛЪНЧЕВ(но не горещ ден) изпълнен с много и само хубави емоции!!!!!!!!!!!!!  Hug  Hug  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт