Малки СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени, ще ни радват, есен щом настане!

• 13 392
  • 313
  •   1
Отговори
# 135
  • Кърджали, България
Момичета, току-що ми донесоха резултатите от изследванията:
Хемоглобин - 101 Simple Smile
Серумно желязо - 12 (открих в сайта с референтните граници следното: Желязо/Iron Colorimetric-Ferrene Мъже/male 10.0-28.0 µmol/l
Жени/female 6.0-26.0 µmol/l - това ли трябва да гледам или?  newsm78) Щото на едно хвърчащо листче само са ми написали моя резултат  Thinking ...

# 136
  • у дома с любимите си хора
Момичета,да ви се оплача!3 часа чаках да вляза за ЛКК и в 14,40 излиза акушерката и вика"останалите 3 за понеделник".Малеее,като се ядосах и с едната мама като скочихме и викнахме.Нямали да ни приемат.Да да!Другия път!Бебка и тя се ядоса-започна да рита като луда.Викам ами сега като ми докарахте и контракции аз какво да правя!Ще влизам оттук не мърдам докато не си видя болничния!И влязох!Написаха ми го!А за другия петък пък ще се разправям да си го взема.Да видим пак ли ще ми кажат да си ходя!

# 137
Честит  имен  ден на всички  именици.ЧРД  на  Мишлето  много  здраве   и  на    есен  най-сладкото  бебче.

# 138
Здравейте пак всички,

Честит Имен Ден на всички именички!  newsm67
И Честит Рожден Ден на Мишока!   bouquet

От този магазин под колоните си купувах преди и много бях доволна, но сега имаха само малки неща и вече не ми стават, pebs ако си по-фина имаше една много хубава пола XL обаче за манекенки не за бременни - е има такова за корем ама според мене много малка. А роклите с тънки презрамки въобще не ми допаднаха защото не знам вие как сте ама аз не мога да си сложа сутиените дето им се сменят презрамките вече са ми много малки. И така този магазин вече го отписах. Ще ида да видя тези на Борис, много благодаря за инфото!

Днес бях при доки но ме претупа доста набързо защото беше навалица - мери ми корем само - 30/90 и кг - тоя път не ми се кара, но пък аз й казах, че ям като разпрана и тя ми обясни бебо как от сладкото щял да стане сто кила и после трудно се ражда.
Та ехото и меренето на главата ще е другия път.
А тазът ми бил граничен и ако бебето се мушне там на едната страна ще мине, и много ме успокои да не се притеснявам, ама аз сега се зачудих бебо как ще разбере накъде да се обърне?!? А и можело още да порасне 1 см докрая.

Мерси за храните - значи да не ядем много мазнотии...

(спря ми нета иначе щях да пусна това много отдавна)

doci и аз една седмица като се нервех в работата много изобщо не го усещах - докито каза че било ритало, но защо не съм го усещала не знам, та може и при тебе така не знам.
Надявам се всичко да е ок!

# 139
Бравос, Вили! Само тъй!
Инче, много се радвам, че са ти по-добри резултатите!
Аз пък що нещо изписах от вчера и пак забравям да се похваля че плацентата ми се е вдигнала на 3,6 см от канала, демек минава бебешка глава оттам всякак.
Хемоглобинът обаче е 106, тъй че и аз съм на железа от вчера, няма как. Дразни ми стомаха тоя малтофер ама ше го ям.
Също бебето беше застанало супер криво и неправилно, тъй че почвам да внимавам как седя и лежа - на 4 крака ще има много висене и в други подобни пози. Купила съм си и от онези големите топки за спорт и се хецкам ежедневно върху нея, белким ми помогне малко за предлежанието. Докторът каза че са супер за тая работа топките и че искал да купува за болницата да раждат на тях.

# 140
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
... и тя ми обясни бебо как от сладкото щял да стане сто кила и после трудно се ражда.
Това дали е вярно newsm78 Аз в последно време хапвам доста сладки нещица, но доколкото знам, бебето си взима само това, което му е необходимо, за да расте и да се развива, а остатъците би следвало да ги поемат задните ми части?!?!?

# 141
  • морето и сините вълни :)
Анири-в понеделник ще отидеш да  го вземеш рано рано сабахлям...Но найстина е права пРедварително болничен  НЕ СЕ ИЗДАВА Naughty Naughty

ако ти го издаде след това от НОИ  бъди сигурн аще ти го върнат и ще си имаш още по големи главоболия със забавянето на  плащанията и ще се изнервиш още повече.така че ако питаш мене.Първо си свърши работата с лекарката  в понеделник сабахлямта и тогава тръгвайте  на пътешествие Peace
Мацки отивам на лекар......да си видя мишката.днеска е много кротичак ..стискайте палци да няма пъпна връв около вратлето че посления път там беше Tired Confused Confused

Инче -бравос за резултатите Peace

# 142
Мишок, Ч.Р.Д. и от мен  bouquet с пожелание за най-хубавия подарък през септември Hug
Басилиск, айде дигай кокалята вече и идвай Laughing, че ми се изчака чакането вече Embarassed ooooh!
Варненки позачезнаха и няма инфо за педиатрите ooooh!
Ако знаете какъв екшън беше вкъщи до преди час не е истина...Монтажниците си заминаха без да монтират новия бойлер, защото не бил подходящ за нашата стена #Crazy и ще дойдат с друг модел в понеделник...Обаче малко след като си тръгнаха забелязах, че теча от казанчето на бойлера се усилил..Седнах аз да си догледам филма, ама на тръни  ooooh! и по 1 време като се чу 1 свистене като от парен влак, 1 дандания  #Crazy - леле викам бойлера изби Shocked Хуквам и какво да видя - бойлера се превърнал във фонтан като на центъра и аз изпаднах в ужас...Звъня на мъжа ми и му викам по телефона, че не се чува от шума - Какво да правя ще гръмнем #Crazy И той милия шах с пешката- казва, Качвай се на 1 стол и развивай бушоните докато не е станала по-голяма белята ooooh! Shocked Хукнах аз, развих бушоните и го чакам да се прибере ни жива, ни умряла Praynig Shocked Прибра се той- оправи пораженията и ме пита, по скоро риторично :"Ти сигурно не си влизала в банята да пипаш нещо, щото при тая ситуация ако беше влязла със станалото окъсяване, което избива по корпуса по бойлера щеше да те удари тока Shocked #Crazy" И аз направо  Shocked Shocked Shocked #Crazy - Преди сме имали подобно избиване на вода от инсталацията на парното, което е с твърдо гориво, пък и по принцип знам, че трябва да стоя далече...Ама като ми го каза щях да се строполясам съвсем - и без това толкова се шашнах cry Scream
Та сега до понеделник сме без бойлер, но поне сме живи Crazy
Ани, стискам палци за бебешока и да внимаваш по пътищата Praynig..Пак се очертава дъжд тука ooooh!После ще чакаме отчета Hug

# 143
Аз в последно време хапвам доста сладки нещица, но доколкото знам, бебето си взима само това, което му е необходимо, за да расте и да се развива, а остатъците би следвало да ги поемат задните ми части?!?!?

Аз първо я питах за шоколада и тя каза няма проблем само на д-то ще ти се отрази, и аз като казах а супер! и тя ми дообясни че всичко сладко ако не го разградя щяло да отиде в бебето. Де да знам, може да иска да се презастрахова нещо да не почина от свръх сладко, наистина много ям напоследък, а в началото на бременността изобщо - тогава сладко не можех да погледна.

# 144
Анири, ние сме чак в Балчик, така че надали.  Laughing Но за тумбаците си права - определено с теб ще се виждаме отдалеч и ще изпъкваме и на двете сватби.  Joy Joy Joy
Иначе аз се включих само за да ви кажа едно good bye с морски привкус. Заминавам на моренце, най-сетне.  Laughing Laughing Laughing   grinning039  Nature Sunny

Връщам се след 10 дни - с още по-голям тумбак и несъмнено с мноооого за изчитаме във форума.
А дотогава дано времето се запази една идейка по-хладно, както е днес, и веселко на всички мами и бебоците. newsm68 newsm44
Да се пазите, ей!  newsm10

# 145
  • Бургас
Здрасти пак,
Базилиск от къде си си купила тази топка и колко струва орентировъчно. Щото и аз много съм се замислила за такава топка. Моя бебо още от начало е напречно разположен и много ми рита бъбреците, та ще направя всичко, за да се обърне. Въпреки че пробвах, всички описани начино за сега ефект няма. Тук уж казват че е 25 градуса, ама на термометъра на терасата показва 33. Чакам мъжа ми да се прибере и да ми донесе тиквички, щото ттова ми се яде и да се мятам да ги пържа и да ги готвя с ориз.
Аз изчезвам за малко, до после!

# 146
Приятно изкарване Hexina и да знаеш завиждам ти  Simple Smile

# 147
Та сега до понеделник сме без бойлер, но поне сме живи Crazy

Леле това сега го прочетох - това стария бойлер ли e бил? ужас, имала си късмет наистина че нищо по-лошо не се е случило, и у нас веднъж имаше такъв екшън - през нощта! та те разбирам напълно - сега споко и да релаксираш!

# 148
  • Севлиево
Анири,аз съм чувала че на бебетата сладко не им трябвало и каквото сладко ядем само на нас ни се лепи.
Саморасличе,егати екшъна е при теб.Добре че нищо лошо не е станало.Надявам се да не си се уплашила много и по-бързо да го оправите тоя бойлер.Мен много ме е страх от бойлери.

# 149
  • Севлиево
Лекси и аз мисля да прав тиквички,обаче съм си намислила да ги правя в тавата с ориз и кайма като мусака,незная дали ще се получи ама ще пробвам.Отгоре ще ги залея както обикновенната мусака.Дано да стане че квато съм готвачка.  chef

Общи условия

Активация на акаунт