Сексът и градът

• 28 693
  • 270
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Явно не са чак толкова имунизирани, четох във вестник, че Сара и мъжът й Матю Бродерик били много обидени и засегнати от въпросната класация.

# 211
Явно не са чак толкова имунизирани, четох във вестник, че Сара и мъжът й Матю Бродерик били много обидени и засегнати от въпросната класация.

И с право. Понякога журналистите прекаляват  Stop

# 212
  • Sofia
Няма нищо странно.

В мозъка на мъжете, които са чували за Секса и градът Кари е еманципирана феминистка, която може да се оправя и сама, говори открито за проблемите си с мъжете (и проблемите на мъжете) и брака не е целта на живота и.
За тях Сара Джесика Паркър е равнозначно на Кари, на които всички жени искат да приличат.
Лично моите познати мъже я недолюбват по тази причина Wink

# 213
Всъщност, основната 'забележка' е, че С.Дж. не е направена. т.е не използва ботокс, пластична хирургия и пр. поправящи вида.  А ако трябва да я оценя, като жена тя ми напомня за  Барбара Стрейзънд - толкова е грозна, че чак е хубава. Чарът й е излъчването й, не във физическите й данни.
А читателите на Максим оценяват някакви физически придобивки, предполагам.

# 214
  • Sofia
А според мен и 4-те основни героини ползват ботокс или поне свръх-изглаждащи процедури.

В 6 сезон лицата им са като на 18 годишни девойки- опънати и свежи.

# 215
Всъщност, основната 'забележка' е, че С.Дж. не е направена. т.е не използва ботокс, пластична хирургия и пр. поправящи вида.  А ако трябва да я оценя, като жена тя ми напомня за  Барбара Стрейзънд - толкова е грозна, че чак е хубава. Чарът й е излъчването й, не във физическите й данни.
А читателите на Максим оценяват някакви физически придобивки, предполагам.

E, Lennie, не е истина Simple Smile тъкмо щях да напиша, че и Барбра Стрейзънд не е първа хубавица, но има страхотно излъчване. Явно и други хора я харесват, да не говорим че изглежда много по-добре в тази си възраст отколкото много "красавици" след години.

# 216
Аз най много харесвах Кари когато беше бременна, тогава изглеждаше страхотно! А косата и беше къса и къдрава..  Heart Eyes
Кога Кари е бременна?????? Ама нали това ми е най-любим сериал - по теста -40% Кари, 40%, 20% Саманта! И без Тузаря не става!

# 217
  • Sofia
Аз най много харесвах Кари когато беше бременна, тогава изглеждаше страхотно! А косата и беше къса и къдрава..  Heart Eyes
Кога Кари е бременна?????? Ама нали това ми е най-любим сериал - по теста -40% Кари, 40%, 20% Саманта! И без Тузаря не става!

Може би има предвид бремеността на Сара Джесика Паркър в действителния живот, която като визия се отразява в сериала.

# 218
Кога Кари е бременна??????

Четвърти сезон! Не помниш ли?  Wink  preggo

# 219
  • London, baby
Да, 4ти сезон.

# 220
Мацки, имам време за губене и съм решила да гледам този сериал от 1 епизод до последния сезон, но не мога да го открия в арена..Вие откъде си ги сваляте?  Rolling Eyes

# 221
# 222
Нямам акаунт там, дано да може да се регистрирам сега. Мерси много, ако ги има всички ще черпя. Mr. Green

# 223
Всички сезони са там Peace но има да теглиш бая

# 224
А скоро ще можем да се насладим и на филма по кината. С нетърпение го очаквам. Гладах малко анонсиращи реклами преди една прожекция и се запалих още повече.

Общи условия

Активация на акаунт