Какво е новото при мен (част 4)

• 23 927
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
 smile3501 на детенце и на  supermama!!!

# 106
Лора честита да те и красавицата а снимки в Snimka.bg чрез търсачката пиши този адрес, регистрирай се там и ги качи после снатисни десния бутон на мишката и копирай адреса

# 107
  • Русе
Здравейте благодаря за пожеланията и за помощта.Ето обещаните снимки.Това е моето ангелче.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156453
Прегръщам ви всички  Hug Hug

# 108
 lora_77 , твоето слънчице е прекрасно...  Hug
 1cribНека ви носи само щастие и усмивки...
Голямо сладурче е.... Laughing Laughing Laughing

# 109
Лора, дъщеря ти е страхотна!
Много, ама много е прекрасна  Hug

# 110
М-да! Лора-77, какво да ти кажа, мила. Ти си го знаеш най-добре - детенцето ви е прекрасно.  newsm74 Желая ви много мигове на споделена радост и да ви е все така усмихнато.   ylinfant

# 111
Лори77 страхотна красавица си имаш да ти е жива, здрава и много щастлива с мама и тати. newsm44 newsm51

# 112
  • Русе
Привет
Благодаря ви , знаех че ще ви хареса, тя е точно толкова кротка и нежна колкото изглежда.В момента изисква цялото наше внимание за себе си.Дори и 1 минута не може да стои сама.Не вярвах че толкова бързо може да се промени едно малко човече.Но определено разбра вече "накъде духа вятъра" newsm03.Обожава да и се говори да и се пее и да я целуват и гушкат.Изобщо идилията в къщи е пълна newsm53
Пожелавам на всички да изпитат щастието което аз изпитвам в момента.

Благодаря ви още един път че ви има момичета. newsm51 newsm51

# 113
  • София, "Младост 3"
да дадем миг без болка на Криско
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0

# 114
  • на път
Здравейте благодаря за пожеланията и за помощта.Ето обещаните снимки.Това е моето ангелче.

Ами тя е просто прекрасна!!! Голям сладур ... и гледа умно милото  Grinning. Да си се насладите на чедото с пълни сили!!!!

# 115
Просто чудесна!  love001
Като гледам снимките и ми иде да я намачкам Simple Smile

# 116
Лора, прекрасна е твоята принцеса!

# 117
lora, Рали е чудесна.Много,много да ви се усмихва и да ви радва.  bouquet

За малкото създание Криско единствено мога да се помоля,да се разреши по-бързо проблема.Сигурна съм,че има начин да се облекчи и намали страданието и болката на това малко човече.Бог да дава сили и търпение на него и мама и тати, да се справят с това изпитание.Мислено съм с вас. Hug

# 118
Lora, страхотна е Рали! Да ви е жива и здрава!
Надявам се тези дни да се позахлади и да мога да видя и теб и детенце на живо  Hug

АПРИЛ, къде си? Може би да си организираме мини-русенска-срещичка? Децата непрекъснато питат за Ники. А като разбраха, че си имаме още едно бебе в русенската група, направо нямат търпение за среща...

# 119
  • София
Лора, имате една страхотна малка красавица - очите ми останаха в нея. Много щастливи мигове ви желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт