Какво е новото при мен (част 4)

• 23 929
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Ей, русенската група, чакайте две седмици, пристигам на 11 август. Дано само не е като предното пристигане.

# 121
  • София
Аз да попитам - А някой близо до Дианабад или в самия Дианабад няма ли? Много ми е самотно така Simple Smile

# 122
Има в Изгрев,аз, аз, аз!

# 123
  • София
Супер, значи заедно ще разхождаме бандитчетата Hug (хммм понеже съм егоист ще стискам палци да си имате момиченце  Grinning)

# 124
Става, комшу, съгласна.

# 125
  • на път
Има в Изгрев,аз, аз, аз!

Laughing И аз съм в Изгрев или пък  Изток  Thinking - до парк хотел Москва всъщност. Знам че и Матакосмата е наблизо   bouquet.

# 126
  • София
Супер, както е тръгнало ще задминем Люлинската групичка по бройка Laughing

# 127
Да бе, аз бях започнала здраво да им завиждам, а пък то се оказа, че ще се заформи супер група.

# 128
Kakayaka, няма да ти се размине срещата като си дойдеш!
Започвайте отсега да ухажвате колата, че да не ви върти номера този път #Crazy

Ама то не пречи ние да си се видим и преди това и да се подготвим за твоето идване  Wink

# 129
  • на път
 Grinning Ние пътуваме на море в петък за една седмица, но като си дойдем можем да направим една агитка в парка ... или на друго място.

# 130
  • София
Аз съм ЗА среща, дано и матакосмата се обади от някъде.

# 131
  • Русе
Привет скъпи момичета
Нямаше ни малко.Ходихме извън града при прабаби и дядовци да видят детенце и други приятели.За срещите съм страшно навита и щастлива да се запозная с нови хора.
С нетърпение ще очаквам срещата и с kakayaka. Hug Hug Hug а който идва към Русе да не пропусне да се обади.
И само набързо да се похваля че всички баби, лели и пр. направо се влюбиха в малката ми принцеса.А тя им се смее с такъв заразителен детски смях че направо не можеш да и устоиш Grinning Joy

# 132
  • Русе
 А другото, което исках да кажа е, дано малкият Криско да се оправи за да не страда така миличкото.Искрено съчувствам на мама .Аз също приканвам всички кой с колкото може да помогнем на малкото ангелче.Лично аз ще го направя.
Много целувки и обич за малкия.

# 133
Мацки, аз пристигам на 12 август в Русе, ще сме там до 13 следобяда предполагам, за после не знам. Не ми се иска да отварям нова тема, че сме 3-4 човека и бързо ще се разберем и така. Ако сте свободни на 12-ти надвечер предлагам да се видим на по биричка. На 13-ти сутринта смятам да ходя на полигона да троша колата, че в София се оказа, че всички полигони са вече унищожени.
Та това е и новото при мен, че вчера карах колата 5 метра и умрях от ужас, дано не изтрепя много хора, докато се науча да карам.
Дефи, колата я обгрижваме подобаващо, чак се поозъбихме по едно време, ама и тя е една стара и проклета дъртофелница, та я кръстих Баба Опра, щото е дърта и опърничава.

# 134
Аз съм ЗА среща, дано и матакосмата се обади от някъде.
куку Mr. Green
ами ние се превърнахме в селяни. отидохме на село уж за 1 седмица и да кръстим детето в бургас, ама останахме 5 седмици Joyопределено на ситната и  е заложено да е селянка, като майка си hahahaчувстваше се толкова добре, че не ни даде сърце да се върнем, докато не стана наистина крайно необходимо. така че, ние сме си в изток, до интерпред. който иска да свирка.

Общи условия

Активация на акаунт