Кой какво сервира вчера, кой какво ще готви днес?

• 15 453
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
Пържени филии.....

# 106
Лефер на скара, салата домати и краставици с маслини, за мен пак салата от краставици, моркови, кълнове, ролца от раци и сусам, а за десерт кайсии.

# 107
Днес правих чудни брускети по рецепта, крадната от пицарията в съседство. Нарязана франзела на филийки с дебелина около 1 см. (или колкото позволява франзелата), запичат се във фурната с масълце. След това се намазват с пастет от маслини, а отгоре слагам смес от белени, нарязани на кубчета домати, омесени с меко сирене и босилек. По принцип е препоръчително сиренето да е моцарела, но ние днес го правихме с едно, подобно на Дунавия и пак беше вкусно.

# 108
закуска - кускус
обяд - бисквитки със сок
вечеря - навън в близката кръчма
Ани както винаги пак изби рибата !!!! ooooh! Shocked Rolling Eyes
Туй детенце с кво го храниш бе Ани , направо като ти прочета поредното дневно меню и ме хвърляш в оркестъра ........... #Crazy newsm78
То детето доста си хапва, вземам му от кухнята, кърмичка малко, солетки.
А аз вчера направих една картофена салата от испанската тема и вече два дни карам на нея. и още имам, но вече ми омръзна. мъжа ми гледам си накупил кебапчета и кюфтета от топлата витрина на Била и се спасява милия. аз вчера и на банкет бях, ама и там на салатка карах. В топлото не ми се яде много. а ти къде се изгуби толкоз дни!?

# 109
  • София
Ходихме на почивка за 5 дни, а вие цели две теми сте изписали.
Такаа, днес супа зеленчукова и пиле с ориз на фурна. За закуска сина си направи плодово мляко с домашно сладко от череши ( мое дело) и бисквити.

# 110
  • София
За обяд - зелен боб
За вечеря спагети със сос Болонезе   chef

# 111
снощи - таратор и кюфтета от тиквички с чеснов сос
днес - сандвичи и таратор

# 112
Снощи на таратор.
Днес мисля руло стефани и коктейл от раци.

# 113
Снощи скумрия на фурна. Чак се изненадах колко вкусна стана .
Днес вегетарианско меню- таратор, салата от домати и сирене и печени тиквички.
Десертът е констатна величина- сладолед докато не свърши Mr. Green

# 114
  • София
Вчера бяхме на два рожденни дни - на обед и за вечеря, та готвенето ми се размина.

# 115
Днес...никаква идея.....Гладни няма да останем, но въпроса е с какво да излъжем и този път търбусите.....Ще се ровя из вашите идеи....

# 116
Днес ще правя нещо като пилешка кавърма от бяло месо с лук,чесън,пипер,домат и патладжан.

# 117
Днес: пак таратор, има още от имам баялдъ сарма
Десерт  парфе "полосатик"

pina ,
пусни, моля те рецептата за тази пилешка кавърма, впечатли ме с патладжана в нея. newsm78

# 118
  • Варна
Аз патладжан не долюбвам никак.  Sick

Снощи кебапчета, шопен салатен, днес-сепа топчета, довечера-може рибка, че отдавна не сме яли.

# 119
Снощи на таратор.
Днес мисля руло стефани и коктейл от раци.
това какво е?

Общи условия

Активация на акаунт