Кой какво сервира вчера, кой какво ще готви днес?

• 15 458
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
ddoychinova,тепърва ще я измислям! WinkПри добър резултат ще напиша рецептата и снимка може да сложа! Peace

# 121
Вчера правих телешки тас кебап с картофено пюре за обяд.За вечеря ходихме на капаните и там хапнахме цаца,картофи,калмари,скариди и др.,а за дечко корнфлейкс с кисело мляко.Днес за закуска филиики с лютеница и сирене,за обяд пилешка супа от бързото хранене,а за вечеря още се чудя,но най-вероятно ще направя заешко с ориз,таратор и за десерт имам сладолед.А за утре #SniperНЯМА ДА ЯДЕМ! Не знам,омръзна ми да измислям вече.

# 122
Снощи си поръчахме пици,че не ми се готвеше
Днес има леща

# 123
За вечеря: пилешки филенца със Марoкански сос на Uncle Ben's. Гарнитура - варен ориз.

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 15:55 от baby_doll

# 124
Вчера пиле с ориз и салата.
Днес сме на гювечета ,че имам 2 кюфтета,леко препечени  Embarassed,и наденичка,да ги разкарам от хладилника hahaha

# 125
днес обяд навън,че работим,а на вечеря сме на РД smile3508

# 126
  • Ах, морето
Пилешка супичка
http://images18.snimka.bg/003332809.jpg

руладини от кайма,
http://images14.snimka.bg/002362021.jpg

лятна ягодова тортичка.
http://images18.snimka.bg/003332812.jpg

# 127
снощи - сина ми имаше РД и правихме детско парти  Tada, след това на ресторант, че имахме и годишнина 1dating
днес - таратор, шопска салата и пикантни картофки с бекон

# 128
В събота бяхме в едно много симпатично ресторантче с местни специалитети. В неделя- паста с бекон и доматен сос.
Тази вечер- панирано филе от бяла риба със сусам, салата от домати. За десерт- смокини  Peace

# 129
Снощи спагети, тази вечер китайско.

# 130
ddoychinova,тепърва ще я измислям! WinkПри добър резултат ще напиша рецептата и снимка може да сложа! Peace

в тиган със загрята мазнина запържвам нарязани пилешки гърди - 500гр.,прибавям сол.В същото време в тенджера със загрята мазнина запържвам нарязана голяма глава лук и 4 скилиди чесън до омекване.Прибавям нарязани 4бр чушки (пипер),след като омекнат и те, прибавям обелен и нарязан на малки кубчета голям патладжан,посолявам и чакам и той да омекне.В това време месото се е запържило и го прибавям при зеленчуците,поръсвам червен пипер и разбърквам,добавям и малко чубрица.Прибавям 2 неголеми домата,обелени и нарязани на ситно.Прибавям 300-400мл вода и оставям на тих огън да ври 45мин.
Да ви е сладко! Hug

Написах много подробно рецептата,че една тема във форума ме накара да разбера,че не всеки разбира от казано на две на три - та за домакини с по-малко опит! Peace

# 131
  • София
Пиле с ориз, шопска салата, десерт- сладолед   chef

# 132
Руло Стефани с бял сос, картофена салата с пресен лук и майонеза

# 133
Гювечета с картофи - това измислих за вечеря.

# 134
вчера- пресно зеле със свинско
днес - мусака от тиквички
но основно се набляга на салатите.
салата в огромни количества и може и друго да не се яде.

Общи условия

Активация на акаунт