ПЛЕВЕНСКА, ама много гореща

• 10 366
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
Момичета оказвайте помощ!

Вики от няколко дена се изхождаше полурядко. Но днес, вече за четвърти път, акито й се разреди съвсем. Не иска да яде почти нищо, днес яде много малко. Няма температура, повръщане. Какво да правя? Четох, че не трябва да й се дава мляко (кисело или прясно), а аз разчитах да й натроша няколко бисквити и в кисело мляко да й дам преди да легне за да не бъде на гладен стомах.

Можеш да натрошиш бисквитите в АМ. Давай й и оризова каша, банани, сирене, картофено пюре, препечени филийки.

Валенце, добре си дошла   bouquet

Аз излизам, отивам до "Булстрад". Светофарите на "Г.Кочев" не работеха.Аз си минавам, защото съм на път с предимство (нагоре към Военна болница), а от "Хр. Ботев" идва един и изобщо не видял, че не работят светофарите и си решил , че е зелено и той минава.И така....не успяхме да спрем на време и си сплескахме колите  Sad Дойдоха полицаите - написаха му акт, и сега трябва да ходя при неговите застрахователи да ми опишат щетите. А те не са никак малко  Sad
Но нали важното е , че на никой нищо му няма. Миташки така и не разбра какво стана  - продължи да си говори по телефончето си  Grinning  Аз се бях поуплашила, никога не ми се е случвало подобно нещо  Rolling Eyes
А пък другия участник в ПТП-то беше невероятно възпитан и интелигентен човек  Laughing Той дори не знаеше, че светофара не работи и си е мислил, че аз съм минала на червено и не ми каза нищо освен, че само питаше как сме, да не се притесняваме  Laughing Като го питах, не вижда ли, че светофара не работи и той се  Shocked и се плесна по челото  Laughing
Хайде, че много надълго го разказах  Crazy

# 61
Дикси, важното е, че вие сте добре!!! Peace Пък и си случила, че има разни типове, дето освен, че са виновни, са и свръх нагли....да ги #2gunfire
Браво на Миташки!!! Hug Ето защо столчетата/седлаките за кола са необходими!Никога не знаеш какво и кога ще се случи!

# 62
Привет и от мен! Завърнахме се снощи, уцелихме страхотно време, потрошихме се от бачкане  Confused Малко снимки

Дикси, много неприятно. Добре,че сте живи и здрави и Митака не е разбрал  Peace

# 63
  • Плевен
Дикси, кога стана белята - сега ли? Добре, че сте добре и няма пострадали, а хубавото е,  че имаш столче за кола, за да предпази детето.

# 64
  • Плевен
Дикси,слава богу,че ви няма нищо. Те и на "Шипка" тази сутрин не работеха светофарите и аз пресякох на магия. Никой не спира. Кой знае още колко такива сблъсъци са станали. Sad

# 65
  • Плевен
Атракция, басейна от Практикер ли е купен? Вчера видях там същия.

# 66
Да, от там е. Много прилично басейнче, побира 2-3 дечица  Grinning
 Ето и едно  клипче на Бужака.

# 67
  • София
Да, от там е. Много прилично басейнче, побира 2-3 дечица  Grinning

Атракция,ти да не си го купила с цел за толкова дечица...да не сте решили да го запълвате?! Wink
Аз миналата седмица по невнимание спуках басейна на моите деца,та ще им купувам нови.Но тоя от Практикер ще ми е голям за терасата-трябва ми 120см в диаметър.
Я сега погледайте първата порция снимки-рожден ден на Буби:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149554

# 68
  • Плевен
Пламси, виж какво прочетох за седалките:
"Седалките Pony Baby на Cam са изчерпани в склада на вносителя!"

Валенце, по снимките личи, че  децата са си изкарали  много весело.

# 69
Здравейте и от мен!
Ние бяхме на море, онази нощ се върнахме, затова сега искам със закъснение да честитя рождените дни на всички празнували и да им пожелая да са много здрави, и много щастливи!

Дикси, ужасно! Sad
Добре, че никой не е пострадал!
За съжаление все по-малко хора знаят правилника, много пък са разсеяни и отнесени, и се стига до такива инциденти.
И аз имах случка вчера - тролей ми навлезе в платното изведнъж /незнайно защо/, засече ме и щеше да ни помели в мантинелата /до Дом на книгата стана случката/. Слава Богу размина се, но много ме уплаши.

Валенце, Атракция - много хубави снимки! Peace

# 70
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за отговорите. Снощи и преварих оризова вода - само я погледна и отказа.
Днес й направих попара със сухари, шипков чай и сиренце. Хапна половината. Акито отново й беше почти вода. На обяд едвам са прибрахме от кухнята. Като видя яденето направо живна. От вратата на масата и добре че имаше посен ориз - всичко изяде и веднага заспа. Като се събуди отново се изходи, но има известно подобрение.
По съвет на Гатев ще взема Ентерол.

Дикси добре, че не е станало нещо по сериозно.
Столчетата са чудесни и необходими. Сега навсякъде кипи оживление в търсене на тези столчета и седалки. Голямо търсене.

# 71
  • София
Мириел,предлагала ли си и компот от дренки.Аз като Мими има разстройство и разтварям Ентерола в компот и и давам лъжичка по лъжичка.Действа поне при нас.

# 72
За първи път Вики е с разтройство и се оказах доста неподготвена. Знам за дренката, но нямам. Тази година определено ще си направя няколко буркана.
Валенце няма ли да си спретнем отново среща?

# 73
  • София
Става! GrinningСамо да ви мине.А за компота от дрленки-аз май имам,ако искаш мога да ти дам!

# 74
Дано да ни мине. Точно ви писах, че Вики може би се подобрява и сега отново се напъва. Ще си помисля за предложението ти, ако положението ни не се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт