Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 267 811
  • 985
  •   1
Отговори
# 180
  • София - Варна - Бургас
Верно бях много разстроена.
..................................
................. и ми беше казано да чакам да вдигне Т. Как да обясня, че той Т не вдига. .................
 Започна едно здраво кашляне, което си е знак за започващи хрипове при нас. .......................

...Афтата я намазах с детски гел на основа лайка. Афтите при нас не са една точка. Започват от точка и става страшно. ....................
....Лилита няма как да знам дали е лечебва криза афтата, ..............
... Принциа е да не се дразни мястото, за да може организма да се справи с афтата. .....................

Такааа..., Sesana от това подробно описание са видни две неща, предиспозиция към безпрепятствено проникване на инфекцията от носоглътката към белите дробове!
  И слаба жизнена сила, която не може да си позволи лукса да вдигне висока Т и с нея да се защити от инвазията на вирусите и бактериите и слаба имунна с-ма, която не се съпротивлява и допуска образуването на афти в устата.
  Нищо от гореописаното не е лечебна криза.
 Изход обаче има, и затова ти пиша на лични. 

# 181
  • Бургас
Ние се оправихме от кашлица. Сега е само сутрин и следобед след ставане. Хрип нямаме. Вирусът, който изкарахме /аз също бях болна/ се отличава със страшно гъсти и лепкави сополи, кашлица на моменти ужасна и никаква Т. И при двамата беше едно и също. Минахме без капки и сиропи, само веднъж вентолин. При мен по - честичко вечер защото лошо се затлачих.
Колкото до Ферфериева днес се видяхме отново. На спокойни нерви се разбрахме добре. Водим диалог, което ме радва. Друго важно нещо е, че детето я харесва. И този път не чакахме. До тук мога да кажа, че ще опитам. Афти със сода няма да мажа. Но когато коментираме и питам получавам отговор, а на мен това ми трябва.

# 182
Здравейте на всички.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 14:07 от Yanulina

# 183
Д-р Ферфериева, класически хомеопат, ама наистина класически. Wink
Защото от много хора чувам, че уж ходели при класически хомеопат, ама пият гранулките на Боарон по 3 пъти на ден.
Съвестна е и винаги отговаря на телефона си, когато се е налагало да й звъня.
0889530195

Извинявай скъпа но това са пълни глупости - отговаря ама не тя а секретарката и! А капките които дава са също като гранулките самоче разтворени или поскоро не втвърдени!

# 184
Някой може ли а ми даде телефона на Д-р Джукло за нея знм че е добър хомеопат - педиатър!

# 185
Yanulina, думата " глупости " много я мразя. Но какво те кара да си мислиш, че ти не пишеш глупости?

# 186
Yanulina, изровила си нещо, писано от мен преди почти 2 години. Не е коректно просто. Нещата са се променили в някакво отношение в последните 2-3 месеца, но аз пак успявам да се свържа с д-рката, когато ми трябва.
Второ, лекарите имат сестри, не секретарки.
И трето, щом "знаеш", че ДжОкло е такъв добър хомеопат, как така не знаеш дори телефонния й номер?
И щях да забравя, не е необходимо да пишеш 3 постинга един след друг, можеш да събереш всичко в един.
Видно е, че нямаш понятие от хомеопатия, но ако мислиш да се лекуваш с този метод, редно е да прочетеш нещичко поне.

# 187
Извинявай скъпа но това са пълни глупости - отговаря ама не тя а секретарката и! А капките които дава са също като гранулките самоче разтворени или поскоро не втвърдени!
ooooh!

Ние сега борим един бронхит на малкия с д-р Ферфериева, стискайте палци да успеем, че се мъчи много малчо.  Sad

# 188
И аз съм ЗА Ферфериева. АнАн - бързо оздравяване желая.

# 189
  • Бургас
д-р джокло  пон сряда и петък от 8 30 до 14 ч ивторник и четвъртък от 14 до 20 на тел 0888668255 кооперацията до Макдрайв

# 190
Yanulina, изровила си нещо, писано от мен преди почти 2 години. Не е коректно просто. Нещата са се променили в някакво отношение в последните 2-3 месеца, но аз пак успявам да се свържа с д-рката, когато ми трябва.
Второ, лекарите имат сестри, не секретарки.
И трето, щом "знаеш", че ДжОкло е такъв добър хомеопат, как така не знаеш дори телефонния й номер?
И щях да забравя, не е необходимо да пишеш 3 постинга един след друг, можеш да събереш всичко в един.
Видно е, че нямаш понятие от хомеопатия, но ако мислиш да се лекуваш с този метод, редно е да прочетеш нещичко поне.
[/quote

Несъм ровила мила, явно не само аз съм на същото мнение за Ферфериева ,тя не е като педи 2-3 години.Писах ти по подробно на лични!

# 191
Yanulina, думата " глупости " много я мразя. Но какво те кара да си мислиш, че ти не пишеш глупости?

Явно не обичате новите във форума-но това няма значение!
Просто когато малкото ти бебе се дави в собствен сос и гасне пред очите ти и звъниш на лекарката си ,вместо нея ти вдигне сестрата и ти каже,че докторката е казала да продължаваш със същото лекарство и нещата се влошават ще видим ти какви  ще ги пишеш!!!
Дори някоя от вас мили мами да е самата докторка или сестрата и за мен няма никакво значение- аз небих отишла отново при нея и небих я препоръчала на никой!На мен ми помогна веднъж,вторият и третият не, мъжа ми ходи при нея на няколко контроли и пак не се оправи и като капак детето- това небих го простила!!!!!!

# 192
Синдромът на новака във форума или по- скоро комплексът: "Явно не обичате новите във форума". Но и за мен няма значение.

Не е нужно да ме заплашваш с разни критични ситуации и болести. Хубаво ще е да се успокоиш малко.
Има нещо, което се казва взаимно доверие. Аз също ползвам услугите на д-р Ферфериева от 2.5год и не виждам промяна в нея към по- лошо. От 1.5год се лекуваме от разстояние. Интересно как успяваме да се справим?!

Не знам защо има толкова недоволни от нея...Нали знаеш, че при даден проблем/конфликт и в двете страни има вина. Не може само да се вини докторката.

# 193
Синдромът на новака във форума или по- скоро комплексът: "Явно не обичате новите във форума". Но и за мен няма значение.

Не е нужно да ме заплашваш с разни критични ситуации и болести. Хубаво ще е да се успокоиш малко.
Има нещо, което се казва взаимно доверие. Аз също ползвам услугите на д-р Ферфериева от 2.5год и не виждам промяна в нея към по- лошо. От 1.5год се лекуваме от разстояние. Интересно как успяваме да се справим?!

Не знам защо има толкова недоволни от нея...Нали знаеш, че при даден проблем/конфликт и в двете страни има вина. Не може само да се вини докторката.

Незнам ,досега когато съм успявала да се свържа с нея никога не ми е правила консултация по телефона винаги иска да отидем при нея а ние не сме от Бургас и малко или много 60 км понякога са проблем особенно когато мъжа ми е на работа!

# 194
  • Бу-у-урга-а-ас
 Laughing Спомних си преди години, когато разпитвах за хомеопат в Бургас, как една мама ми каза, че вече не искала да споделя телефона на Ферфериева, защото имало голяма навалица и наплив на пациенти и ставало все по-трудно да се доредиш. Явно е, че повечето хора са доволни.

Нека обаче да не првръщаме темата в спор. Тя е ИНФОРМАТИВНА. В нея се споменаха и други добри специалисти.

Общи условия

Активация на акаунт