Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 270 564
  • 985
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас

"Според мвн е в начина на прием
по 3.5 гр на два часа. "
Simple Smile може и по-чести приеми при остро състояние, както и приготвяне на воден разтвор.Има и  други подходи при остри състояния. Специално за Гълъбов гарантирам,че е един от най-добрите класически хомеопати.

# 676
може и по-чести приеми при остро състояние, както и приготвяне на воден разтвор.

Ако беше само воден разтвор и задължително след разговор с хомеопата ,бих се съгласила.
Но така - при настинка давай Инфлуенцинум от 3 до 5 гр през два чеса ден два .
Извинете докторе -но къде мога да прочета че това е правилно и по този начин се лекува , а не потиска симптома 

# 677
Но така - при настинка давай Инфлуенцинум от 3 до 5 гр през два чеса ден два .
Предписано по този начин не е съгласно принципите. Има опасност от доказване на лекарството.

# 678
Това имах в предвид .
зарязах една хомеопатка заради работата и със схемите .Не искам да повтарям грешката си отново. Ти прr кой хомеопат си ?

# 679
Този инфлуенцинум по принцип нещо ми е съмнителен. Ама не съм хомеопат и не ги разбирам...
Иначе около дискусията - резервирана съм към това, което Gingerbread описа.

# 680
Вери, резервирана към описанието или към подхода на лекаря?

# 681
Подхода.
извинявам се, че не е станало ясно.

# 682
Аз за Гълъбов знам доста отдавна и дори съм си мислила да ходя до София за  преглед.Гледала съм и доста негови интервюта и предавания в които е участвал.Моя позната която е сравнително известна певица страдаше от някакво заболяване на гласните струни и всички лекари от традиционната медицина и казаха,че е за операция,да ама не,Гълъбов я оправи с две гранули.Още тогава ми беше много странно как е станало,при положение, че по това време ходихме с дъщеря ми при Ферфериева.Странно ми е как дори таксите му са по-евтини от нейните,при нея вече е 40 лв за преглед.От една година поради високите и цени и не уцелването и на лекарството сме спрели да ходим при нея.При първа финансова възможност ще се запиша и аз и дъщеря ми при Гълъбов  Peace

# 683
Моля, разберете, че не искам да оспорвам качествата на нито един лекар - наистина искам да сме намерили правилния хомеопат, но дори аз, която нямам никаква представа какъв е истинският начин да се лекуваме с хомеопатия, разбрах, че смесването на л-ва не е правилно. В смисъл, че не може сутринта да сме дали Инфлуенцинум, след 2 часа Ферум, след малко Калиум Бихроникум и всичко това на 3 годишно дете (не че има значение възрастта, де...) Когато лекуваме децата си смятам, че  в голяма степен има значение доверието в лекаря - е, как да имам доверие сега....

# 684
По време на лечението ни при Ферфериева винаги сме имали по едно основно лекарство,което си отговаря за самия човек,но в определени случаи ни е изписвала и боаронски монопрепарат примерно при суха кашлица,сополи или някакво друго моментно състояние.Дори по време на път детето ми повръща винаги в колата ,беше ми изписала някакви гранулки които давах преди да се качим в колата и наистина не повръщаше.Друг е въпроса,че 3 год бяхме много доволни,но защо така нещо не ни уцелваше лекарството накрая не знам. newsm78

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 23:08 от rosenna

# 685
Този инфлуенцинум по принцип нещо ми е съмнителен. Ама не съм хомеопат и не ги разбирам...
Иначе около дискусията - резервирана съм към това, което Gingerbread описа.
Подхода.
извинявам се, че не е станало ясно.

Д-р Гълъбов винаги реперторизира. Дава едно лекарство, и за всеки случай още 1-2, но трябва да му се обадиш, за да каже кога кое и колко често. Много държи на проследяването, понякога изисква обаждане всеки ден или през ден. Лекарствата са му течни, никога не дава на гранули. 

Инфлуенцинум не ми се е случвало да предписва на мен, семейството ми, близки и познати след посещение, но по телефона - да. Съдейки по моя опит винаги е било в остри ситуации и в ниска потенция, което предполага някаква повтаряемост (изчерпване на дозата). Това лекарство си има картина, чела съм я, и по-добре то, отколкото Осцилококцинум.

# 686
Затова написах, че съм резервирана към описания в случая подход, а не че докторът е калпав....нито пък да го оплювам и да защитавам "моя си" такъв както обикновено се случва.
Пък и момичето май искаше мнение, иначе нямам никакво намерение да се включвам по подобни дискусии и да лея акъл.

защо така нещо не ни уцелваше лекарството накрая не знам. newsm78
Не смятам и не вярвам, че за "неуцелването" винаги и само докторът е виновен.
Аз лично не бих загубила доверие толкова бързо.

# 687
Виж,аз също не обичам да споря особено така виртуално,но за да съм изгубила доверие към хомеопата си е имало причина.В продължение на 3 месеца почти всяка седмица ни викаше ,сменяше лекарството и все с антибиотик завършвахме.Не уцелването на лекарството не е само еднократно.За да се откажем от лекарката е имало основателна причина.Освен това прекалено скъпо ни излизаше всяка седмица да даваме по 40 лв за преглед.Иначе,да, преди това много ни помагаше.

Аз имах предвид ,че  независимо какво е лечението на хомеопата, за мен е важно да има ефект от цялото лечение.Дали ще е монопрепарат и поли,ако детето ми е здраво съм съгласна да го давам.

# 688
защо така нещо не ни уцелваше лекарството накрая не знам. newsm78
Не смятам и не вярвам, че за "неуцелването" винаги и само докторът е виновен.
Аз лично не бих загубила доверие толкова бързо.

Аз пък не смятам че е нормално една хрема да се лекува 3 месеца и при по-сериозен проблем да се сменят 8 лекарства без никаква промяна.Това за Ферфериева, която лекува детето на моя позната.Да не забравяме че през всичкото това време се заплащат посещенията.Ами тя златна ще излезе хремата Rolling Eyes

# 689
 Laughing

Rosenna, там е работата, че не споря....
Полипрепаратите не се връзват с класическата хомеопатия.

Кашпичка, всеки е свободен да си преценява кое е нормално и кое не.
Ти си явно по-запозната с познатата ти. Аз не. Така че няма как да се коментира.

Общи условия

Активация на акаунт