Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 268 709
  • 985
  •   1
Отговори
# 810
Искам да те помоля да разкажеш малко повече за Александър. Къде е кабинета му в Бургас?От кога сте негови пациенти и колко му се заплаща при преглед?

Здравей Rok, отскоро сме при него, но моя приятелка е от 4 години, като първо го е посещавала във Варна и каза, че оттогава не е вдигал цената. 
  Мен ми харесва, че винаги си вдига телефона, дори и в почивните дни. За да го избера бях впечатлена и от споделеното от негови пациенти тук: http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=4157&page=2

# 811
Корнел понякога си вдига телефона, понякога не. Случвало ми се е няколко пъти да ми се обажда, след като види че има пропуснато повикване. Друг път не успях да се свържа няколко дни с нея, защото и беше изключен телефона, но не ми беше спешно.

# 812
  • Бургас
Ами нормално, все пак и те са хора. Едва ли на вас ще ви е приятно толкова хора да ви звънят по всяко време на деня.

# 813
Да и аз смятам, че е нормално и тя да си има личен живот и да не е 24ч. на разположение Simple Smile Ок съм с това Simple Smile

# 814
Aз също съм на това мнение - не може да вдигат телефона 24/7..
Като сме на преглед  винаги ми казва кога да я търся, примерно утре след 10, вдругиден след 18 и така.. връщаобаждане винаги.. Като кажа на кое детете съм майка и веднага превключва на нашата вълна.. не е нужно да повтарям няколко пъти едно и също.. знае какво е дала, как се е повлияло детето.. всичко..
Няма проблем и със запазването на час.. приемала ни е по спешност, винаги е внимателна, прави обстоен преглед на детето - уши, гърло, гърдички, коремче.. очарована съм..

# 815
  • Бургас
Ами нормално, все пак и те са хора. Едва ли на вас ще ви е приятно толкова хора да ви звънят по всяко време на деня.
  На мен няма да ми е приятно, но аз не съм лекар все пак. А и когато си дала лекарство и кажеш "Обадете се еди кога си, за да кажете какво е положението" , някак си хич не е професионално да си изключиш телефона и да си така 4 дена. Междувременно детенцето се влоши и се наложи да ходят при личната и да го тъпчат с лекарства. Това е моето мнение, разбира се, като страничен наблюдател в случая. Но това беше и една от основните причини да НЕ я избера като хомеопат за моето дете Peace

# 816
Все пак и лекарите са човешки същества, и те могат да се разболеят или да не са на разположение. Не бива така да се настройва човек, разбирам че не е искала майката да тъпче детето си с лекарства, но все пак е намерила някаква алтернатива.

# 817
  • Бургас
Моята лекарка си вдига телефона и като е болна, и като не е на смяна (на приятелка е вдигала и в 1 посред нощ и то без фасони или недоволство), така че зависи от "човешкото същество". А "алтернативата" на приятелката ми... ами то детето се влоши именно заради изчакването все пак докторката да си включи телефона и затова се наложи да опрат до въпросната "алтернатива". Както и да е, включих се защото се писа че ВИНАГИ вдига телефон, а не е точно така и някой може да остане разочарован или с грешни очаквания Peace

# 818
Брадата, а коя е твоята лекарка, която си вдига телефона по всяко време, тя хомеопат ли е?

# 819
  • Бургас
Еее, темата е все пак за хомеопати, така че да, за хомеопат говоря Laughing За Джокло става въпрос. Като не искам да звучи като реклама, нито пък съм 100% доволна (а и не сме имали кой знае какви оплаквания досега де - пу-пу), но наистина си вдига телефона жената - не е имало случай да не я намеря. Дори когато едва хъхреше един път и не приемаше на прегледи, по телефона ме консултира. Peace

# 820
Момичета, а защо е толкова важно хомеопатът да е класически? Аз съм ходила при боаронец и съм доволна и от отношението и от лечението.

# 821
Момичета, а защо е толкова важно хомеопатът да е класически? Аз съм ходила при боаронец и съм доволна и от отношението и от лечението.
   Има една тема в Здравния подфорум-Информативно за хомеопатията-ако имате време да прочетете,но най-кратко и общо:класическия хомеопат лекува спазвайки принципите на Органона на Ханеман,да се изписва едно хом.лекарство в подходяща потенция,като само първият прием е възможно да бъде в суха форма,всеки следващ прием да бъде в течна форма,потенцирано(разбъркано),да се изчака преди повторение на дозата.Изписва се несимптоматично,а въз основа целия човек,организъм.Не се изписват схеми с лекарства,по две три на ден,защото в този момент човек има една картина и нужда само от едно лекарство-симилиум.Също се изписват монопрепарати,а не полипрепарати-като хомеовокс,коризалия,ангин хил и подобни комбинирани препарати.Това се сещам като обяснение

# 822
Налага се да заведа дъщеря ми при Корнел, понеже Вълков пак отсъства.Каква е цената на прегледа?

# 823
Налага се да заведа дъщеря ми при Корнел, понеже Вълков пак отсъства.Каква е цената на прегледа?
20лв

# 824
Благодаря за бързия отговор   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт