Споделете 13.9

• 18 380
  • 676
  •   1
Отговори
# 495
-французите не събират л.... на кучетата

Прочети тази книга. Има я и на френски.
Обещавам ти да се позабавляваш.
Mr. Green Mr. Green hahaha Заглавието е у-бий-стве-но!!!!

# 496
Споделям, че някои змии приготвени добре са по-вкусни от риба или пиле.
Внезапната среща очи в очи от монитора обаче почна да ми действа.
Споделям още, че ако бях два пъти по-малък, Еовин навярно щеше да
ме вземе /не за мъж, във Франция/. Имаме коте от петък, жена ми се гъбарка.
Казва му да върви при майка си, имайки предвид мен.

# 497
После ще споделяш, забавлявай се Heart Eyes 

Казва му да върви при майка си, имайки предвид мен.
hahaha

# 498
-французите не събират л.... на кучетата

Прочети тази книга. Има я и на френски.
Обещавам ти да се позабавляваш.
Mr. Green Mr. Green hahaha Заглавието е у-бий-стве-но!!!!
Тамън 10 евро ми останаха, ако я вида тук, обезателно ще я купя. А жабешки бутчета нямаш^е - охлюви бяха , но не изненада аз и друг път съм яла Laughing

# 499
Ох, ревах като магаре, тъкмо си поемам въздух - отново препрочитах за сетен път "17-те мига".

Как може да ми влияе така тази тема, вече я знам на изуст, но всеки път рева. Още на трета страница.

# 500
Споделям, че нощес се присетих за
Предренесанса в България и заговорих
няколко души по темата, те обаче май
се вълнуваха от съвсем други работи.

# 501
  • UK
Споделям, че съм ядосана на Стефан.

Стоян пристига утре сутринта от Бургас и ще е тук две седмици. Стефан разбра и почна да се тръшка - идвам си на 23ти, когато си е тръгнал, щото теб няма да те има по цял ден и аз ще стоя вкъщи сам и ще ти върша работата, което няма да е така. Казах му че аз ще си върша работата, но да, ще излизам доста. Казах му и че ако се чувства по добре, да не се прибира, просто защото наистина е стои по цял ден сам и ще е кисел и ще се караме. Попитах го дали говори сериозно, аз не искам да не се прибира, но го знам как ще реагира на тея две седмици и не искам да минавам през това. Той каза "Ясно, значи искаш да не се прибирам, много хубаво". Ако му бях казала че не искам да не се прибира и да си дойде утре, щеше да почне да мърмори, че за какво да си идвал, нямало смисъл, мен нямало да ме има, щяла да съм само с оня и бла бла бла бла... Неща които са ми писнали, какво трябва да му кажа? Дори да му кажех "добре, няма да излизам със Стоян" той пак щеше да започне да мънка "Да и ще ми пискаш по цял ден че не си излязла с него заради мен". Няма угодия. Какво трябваше да направя?

# 502
Лиси, кака, яд ме е че не съм била край теб.

# 503
Лиси, кака, яд ме е че не съм била край теб.
Знам, че Предренесансът живо те вълнува,
пък и съм сигурна, че има какво да кажеш
по темата. Мен също ме е яд. Но поне имаш глас.

# 504
Стоян пристига утре сутринта.[...]
Какво трябваше да направя?
На твое място бих поканила Георги.
А също и Марин, Петър, Харалампи,
Иво, но и Тодор, а защо не и Виктор.
В крайна сметка няма да си на сухо.

# 505
Стоян пристига утре сутринта.[...]
Какво трябваше да направя?
На твое място бих поканила Георги.
А също и Марин, Петър, Харалампи,
Иво, но и Тодор, а защо не и Виктор.
В крайна сметка няма да си на сухо.
Joy Joy Joy Joy Joy

# 506

Стоян пристига утре сутринта от Бургас и ще е тук две седмици. Стефан разбра и почна да се тръшка - идвам си на 23ти, когато си е тръгнал, щото теб няма да те има по цял ден и аз ще стоя вкъщи сам и ще ти върша работата, което няма да е така. Казах му че аз ще си върша работата, но да, ще излизам доста. Казах му и че ако се чувства по добре, да не се прибира, просто защото наистина е стои по цял ден сам и ще е кисел и ще се караме. Попитах го дали говори сериозно, аз не искам да не се прибира, но го знам как ще реагира на тея две седмици и не искам да минавам през това. Той каза "Ясно, значи искаш да не се прибирам, много хубаво". Ако му бях казала че не искам да не се прибира и да си дойде утре, щеше да почне да мърмори, че за какво да си идвал, нямало смисъл, мен нямало да ме има, щяла да съм само с оня и бла бла бла бла... Неща които са ми писнали, какво трябва да му кажа? Дори да му кажех "добре, няма да излизам със Стоян" той пак щеше да започне да мънка "Да и ще ми пискаш по цял ден че не си излязла с него заради мен". Няма угодия. Какво трябваше да направя?
Аз щях да му кажа да си такова таковата. Не сте скачени съдове все пак, или искаш да кажеш, че той не излиза с приятели.

# 507
  • Sofia
Обядвах с една ВИП дама и дъщеря и. Не мога да ви кажа коя е  Blush

# 508
  • UK
Всъщност не излиза, само като си замине в петък/събота и тогава не се прибира у тях, но докато е в София не излиза. А Стоян си пристига в Сф, но ще е при братовчедка си, така че Стефан малко го касае. Проблема му е, че ще излизам. А като съм сама вкъщи и като си стоя вкъщи ми вика "Що не излизаш".

# 509
Обядвах с една ВИП дама и дъщеря и. Не мога да ви кажа коя е  Blush
Това ме подсети да споделя,
че и ние с дъщеря ми днес обядвахме с ВИП- дама... Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт