Споделете 13.9

• 18 380
  • 676
  •   1
Отговори
# 540
Нямам май нищо за споделяне... само малко джин  Mr. Green
Бях на рожден ден и преядох. Пфу, сега ме е яд и не мога да спя.

# 541
Някъде във времевия интервал от петък 17ч до тая сутрин 7.30 гълъбите на прозореца на работното ми място се сдобили с мъничета. Две мургавелячета, покрити с жълт пух. Като понечих да сипя храничка, женската ме заблъска с крило. Много храбро от нейна страна.

# 542
  • При хората, които обичам
Снимай ги...

Нищо за споделяне нямам. Освен, че е понеделник. И лудницата започва пак Tired

# 543
  • София
жега ми е и ми се спи непреодолимо.
а още няма 10

# 544
Имам мускулна треска  Tired , но пък бузата ми е добре и не ме боли.

# 545
  • Sofia
Някъде във времевия интервал от петък 17ч до тая сутрин 7.30 гълъбите на прозореца на работното ми място се сдобили с мъничета. Две мургавелячета, покрити с жълт пух. Като понечих да сипя храничка, женската ме заблъска с крило. Много храбро от нейна страна.
В пощенската кутия на свекърва ми ( живеят в къща и кутията е на външната врата) вече трета година свиват гнездо някакви птички.  Много са сладки бебетата, но миналата година ги цапардоса каталога на метро та се наложи свекърва ми да сложи бележка, че вътре има гнездо и да не слагат нищо.

# 546
От комшийската тераса преди 4 дни падна една олекотена завивка. Две котки от 4 дни спят върху нея  Grinning

# 547
  • Варна
... и съм втрещена, за пръв път чувам Енрике Иглесиас наживо и няма и следа от мекия му тембър, пее пискливо все едно е с гнойна ангина... И е много тъпо.

Снощи по това време гладех с гръб към телевизора и чух някакво грачене. Обърнах се-то Енрикето било. Разочарована съм. Дали е бил е болен? Щото ако пее така наживо  ooooh!

Ние вчера все пак отидохме на плаж за малко. Имам съвсем лека разлика от банския. По-важното е, че Влад си игра в пясъка, а после и във водата. Днес ме боли бъбрек и се чудя къде да се дяна. Изпих две таблетки но-шпа, полза никаква. Продължавам с експериментите на тема "Как да направим розовото пране отново бяло." Няколко розови тениски взеха да побеляват, но мъжът ми ще си остане с розов панталон.

# 548
Няколко розовои тениски взеха да побеляват, но мъжът ми ще си остане с розов панталон.

Не го преживявай толкова, де. Пастелните тонове пак излизат на мода, особено в комбинация с пъстра риза. Това е сериозно. Стига той да няма нищо против розовото Laughing

# 549
  • Sofia
Пресаждах огромно каскадно цвете. Целият ми хол е  в пръст, а аз седя и чакам да ми дойде музата да пусна прахосмукачка

# 550
  • До хладилника, който обичам
Забравих си работата у дома. Сега ще трябва да си ходя, за да я взема. Еми много съм загубена... тоя Сопрано със сватбата си ми разстрои съществото!

# 551
Споделям, че се подстригах. Така ме офъкваха като дете, чувствам се на 11 Crazy

# 552
Бу, с тия надписи под аватара и тия черни лентички ще каже човек, че не на сватба, ами на погребение сте били...И снимки никой не дава, изобщо дискриминация  Crossing Arms

# 553
Бу, ти поне снимка с него имаш... А аз

# 554
Естер, снимки е повече от видно, че не искат и няма да ни покажат. Нека не ставаме досадни Wink

Пресаждах огромно каскадно цвете. Целият ми хол е  в пръст, а аз седя и чакам да ми дойде музата да пусна прахосмукачка
И аз обикновено правя нещо у дома, ако ми дойде музата. А тя идва рядко Joy

Общи условия

Активация на акаунт