Порастна вече ЮНСКОТО дете, ще ходи таз година на море

• 18 804
  • 264
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте момичета!
Tatalina , много сладки снимки, особено където Ени стои като "щъркелче" както ти си се изразила Laughing
Голяма красавица е!
Люта чушка - пиперлийка , малеее 40,5, и аз като тебе откачам и се паникиосвам тотално. Дано днес нещата се пооправят и Марти е по-добре! Стискам палци! Пиши как сте, когато ти остане време!
Ние бяхме на консултация днес. Слончето тежи 9 кг и е 75 см. Вече ми е много трудно да го нося на ръце, а за да заспи трябва да го люлея и да пея песнички и не зная до къде ще ми стигнат силите Sick
Лек ден на всички!

# 16
Здравейте, мами!
Нямам никакво веме да пиша, 1 година моят Божидар беше най-кроткото детенце, но елате да видите последния месец какво стана...Проходи, не седи в количката, успява да се изскубне от коланите и пада пред количката с плонж. Вече ме е страх да седя на светофар да не би да реши и да скочи от количката. Спра ли - настава война, кафе или седене на място в количка - те такова нещо нема...
Иска да ходи, а акто ходи не ходи, ами събира де що е по земята и директно в усата. Само това прави. Всички фасове, хартийки и каквото се намери е в устата, направо е страшно #Crazy
Става като прасенце мърляв, какво да правя вече не знам. толкова се промени това дете...
Иначе рожденият ден мина много весело. сутринта имаше импровизирано парти за майките с дечицата, а следобяд бабешко парти.
За съжаление в нашия град няма специални апратаменти или места за детски партита и това много ме затрудн в избора ми на място. В крайна сметка го направихме в една хубава сладкарничка около която има и люлки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149358

# 17
Здравейте и от мен Simple Smile

Като гледам няма много хора ама това сигурно е заради лятото и хубавото слънчево настроение Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Таталинке, добре сте ни дошли с Ени   bouquet  bouquet  bouquet Страхотни снмки, а Ени направо е божествена  newsm10
Мама Яна, страхотно парти сте си спретнали, а снимите са супер Simple Smile
Буболина, роклята на Джули е невероятна, а тя е една малка принцеса. И тортата е много яка  Peace
Чушчице, много съжалявам, че се случват такива неща на Марти и стискам палци скоро да сте добре и да се похвалиш, че всичко е минало  Praynig Praynig Praynig
Честито на всики проходили малчовци  smile3501

Е, това е за сега от мен. Пожелавам ви лек и спокоен ден  smile3525

# 18
ЗДРАВЕЙТЕ МАЦКИ!
ТАТАЛИНКЕ, Ени е пораснала и е станала голям бонбон,да я нацелуваш от мен Hug Снимките от морето са страхотни  Peace
Любе, първо да ти кажа,че и аз видях Асен,до пазар Чаталджа,но също като Анитка не посмях да му се обадя,защото можеше и за луда да ме вземе,дори беше с една фанелка -ярко зелена ,с която съм го виждала на снимки Peace Така де ,кажи му че е разконспериран и където и да отиде има агенти,та да внимава Joy А снимки от ремонта ще кача в твоя чест довечера Hug
Чушчице, Praynig Praynig Praynig за Марти,дано спадне по-бързо гадната Т,че тези гадни летни вируси са си опасни.
Тея вече се пуска да ходи сама в къщи,но не и навън,така ще изчакам още малко с питката!
Хубав ден на всички  bouquet

# 19
Здравейте ,момичета!
Една малка морска красавица се е завърнала - добре дошли от морето! Както по всичко личи сте имали незабравими моменти, нищо ,че точно в най-горещите дни, важното,е че малката все пак се е отпуснала най-накрая ,и е толкова сладка на снимките - една красива морска сиренка е тя!
Чета и се усмихвам ...

Мама D3s - и ти ли като мен люшкаш ,докато заспи, ох вече не мога , тежи му дупето и много ми е трудно - от няколко дни се гушим на спалнята и тъй ще го уча,че много лошо ...
Гледах и едни други много хубави снимки на Божидар от РД - едно чудесно парти, а той е тъй усмихнат!То и ние сме много непослушни вече, и нито миг спокойствие нямаме, но да са здрави - какво да ги правим само да ги гушкаме и целуваме .

Успокой се Чушчице - дано всичко е наред с малкия и да не се повтаря таз Т, че наистина е голям шок, пожелавам всичко да е ок, стискаме палци,дръж ни в течение.
Айде Люба, не се бави с ремонта, а ни навестявай .

Целувки на всички малки и големи!

# 20
  • София
Ей, ама много сте мили  Hug
Таби, Коте, Ани, D3s, благодаря ви от сърце за прекрасните думи за бузанката ми   bouquet
Вашите съкровища никак не отстъпват по сладост, да знаете  Peace

Чушчице, стискам палци скоро Марти да свали температурата и да се оправи  Praynig Честит ви нов апартамент, да се похвалиш със снимки като завършите преместването.

Коте, и ти ремонт прави, а никакви снимки не видях, хайде похвали се де Simple Smile

И Тинтири разбрах че се премести в ново жилище.... искам снимки Wink

D3s, (много ти сложен ник-а, я кажи как да се обръщам към теб Wink), и Ени я приспивам все още на ръце и това вече доста ми тежи. Като беше по-малка си заспиваше сама, стига да има биба в устата. Ама сега, покрай това зъбоникнене и нервничене се разглези и иска да я гушкам.

Ани, много беше сладко разказчето за рождения ден на Никола.

Таби, я разкажи как сте с Иванната? Нямам търпение да я видя колко е пораснала Simple Smile

Софийски мацки, имам предложение - явно от разходки нямате време за писане тук, дайте тогава да си спретнем среща в парка, а?! Ние вече сме на линия в Южния парк и ще се радвам да се видим Simple Smile

# 21
  • Варна
Любе, първо да ти кажа,че и аз видях Асен,до пазар Чаталджа,но също като Анитка не посмях да му се обадя,защото можеше и за луда да ме вземе,дори беше с една фанелка -ярко зелена ,с която съм го виждала на снимки Peace Така де ,кажи му че е разконспериран и където и да отиде има агенти,та да внимава Joy
Ха-ха, и аз там го видях. И щеше да е наистина весело ако бяхме се представили една по една  Laughing После където и да види майка с количка и щеше да очаква да го заговори  Grinning Любе, твоя мъж наистина стана доста популярен сред майките благодарение на теб, трябва да му го кажеш, че да те почерпи по случая  Wink

Коте, честито прохождане на Тея. Нашето гадже и със зъбите ни изпревари, и с прохождането, а и с уменията  Embarassed /Изчервявам се вместо Крис, той още спи/. Тези дни трябва да се видим да ни покажете как ходи Тея.

Таталинке, наистина ти е много сладка дъщеричката на морските снимки. С плажна рокля и кърпа на главата- като една голяма госпожица  Grinning

Чушчице, стискам палци скоро да се оправи Марти. Покрай жегите горките ни дечица май доста се измъчват. И аз се нареждам на опашката за снимки от новия дом.

Мама Яна, аз си мислех, че само моето дете е такова шило в количката и че така се цапа. Очите не на 4, ами на 16 да си отварям пак не мога да му смогна.  Да са ни живи и здрави, така ще пораснат. А това за плонжа пред количката... дано не се повтаря, сигурно много си се изплашила...
Сега най-накрая ми се отвориха и вашите снимки, партито ви сигурно е било много весело, а рожденника много е пораснал.

# 22

Анитка,Коте-той е бил на 100%...ама вие така упражнявате контрол над семейното ми здраве/в смисъл,че при толкова агентки под прикритие.-ще смее ли да кръшне Mr. Green/Като му казах-реакцията му беше-"Ми що не са се обадили...."...а имайте впредивид,че той също като мен е такъв-контактен.....та хич не му мислете другия път/а и за другите се отнася/
Ние бяхме на ваксина и сега очаквам някаква реакция,но до сега само е свръх активен...да видим до довечера какаво ще ми сервира Ивчото......
Чушчице-здравитеи с добър имунитет така боледуват-с бързо покачване и доста високи стойности на температурата,но затова пък обикновенно им минава бързо и болеста..дано и при Марти да е така/знам,че в такива моменти е трудно да си спокоен,но пък аз вече се радвам,ако ми протичат така болестите-за един,максимум два дни....е не да се влачат със седмици/....Честита ви нова къща,дано само с хубави емоциии  и много смях да я огласяте Praynig
Мама Яна-много сте хубави....а и нищо ,че нямате детски център-явно партитата ви сабили на ниво....Много ти е сладък рожденника-а за ходенето и лапането на фасовете-добре дошла в отбора.....ние сме много добри в издирването на всякакви боклуци и в ровенето в кошчетатат за боклук/а уж съм все на една ръка разстояние от него....но емного бърз/....днес пък,докато си играеха на пясъка с едно комшийско дете и гледах Сами да не хвърля пясък-Иво взе че му метна една кофа пясък на главата #Crazy......добре,че бабата е свястна,та само си го изтупа и отиде да го къпе......
Коте,честито ви прохождане-да са и здрави и пъргави крачетата на Тея Praynig.....
D3s,хич не е слонче Naughty......та вие сте направо в категория перо/то и ние сме в неяна кг,но вече доста ми дотежава с това разнасяне....а и да седеше мирно диването ooooh!...../
Хайде лека от мен-тая вечер се оттеглям по ранко-че сме планували излизане на рибка с бира/ама да не ми мине котка път,че докато се канех да ходим днес на плаж...и банските приготвих и взе че ми дойде/.........а ремонта-поради забавяне на дограмата-ще почва официално след няколко дни...дотогава все ще се поразписвам/стига да има време и поводи/ Heart Eyes  bouquet Hug

# 23
  • София
Благодаря ви за подкрепата, душици Hug.
Марти пак има Т, но се надявам на думите на Люба, че минава по - бързо.
Колкото до новия апартамент, разбира се, че ще се отчета с някоя и друга снимка Simple Smile

# 24
Здравейте, момичета!
Е, малко се поуспокоих, че не сме само ние клошарите с наш божидар. Днес нашия потресе една бабка. Докато го държа за ръката и блея той фиксирал един фас, налапал го като стар пушач и седи гордо. Аз се чудя защо няколко бабки ме гледат потресено, а то защо...
И това не беше всичко за днес - отивам да го видя, че мрънка следобед и какво - събил си памперса и най-културно си се изпишкал в леглото и кеф...
Мамчета, я да разкажем за белите на нашите човечета...
Вчера пък цялото шише с душ гел на Бюбхен го набарал, отвъртял помпата и го излял...
Това става рано сутринта - скрина е залепен за неговото легло и уж все дърпан надалече нещата, ама той се е изхитрил, взима пръчката от търкалото и с нея си придърпва каквото му трябва Thinking
А за плонжовете от количката - направо е страшно...Само като сипомисля, че за части от секундата го хванах докато пресичах на зелено...Шило, та шило...Резултата е: 100гр е отслабнал, щото нали  е много дебел - сега е цели 8.100кг.
Ще видим след една седмица дали е качил нещо, ама то се не спира бе... Mr. Green
Люба, каква ваксина сте му били?
Люта чушка, бързо оздравяване на Марти!

# 25
  • София
Мама Яна, забравих да кажа, че снимките от рождения ден са много весели, а Божидар е много чаровен  Peace

Анитка, благодаря   bouquet

Много мацки ми се губят.... къде сте бе хора? Драснете по два реда как сте, к'во правите в тези жеги, колко са пораснали юнските муцунки, какви бели сътворяват...  Simple Smile

Спокойна нощ за всички!

# 26
  • на брега на Дунав
Eй, аз като спа и то нова тема имало а аз все си мисля, че старата не е свършила още. Благодаря Пепи за темичката отново   bouquet.
Честито на проходилите краченца и от мен  Mr. Green.
Таталина, добре дошли с Ени. Малката принцеса както винаги е на ниво, страхотна е.  Peace
Мамо Яна , Буболинка страхотни снимки и на вашите съкровища. Абе всички са наистина супер  Hug
Чушчице, да се оправяте бързо душицо. Много целувки и прегръдки от нас за вас  Heart Eyes И не се шашкай толкова сега е период на вируси много са гадни с тия високи температури, ама трябва да запазваме самообладание и да намерим начин да ги смъкваме. Точно по това време преди 5 години Еми ми беше така с такъв вирус и знам какво е.  Hug
Ооооо. Любе  Hug Hug Hug
Да ви се оплача сега и аз  Cry. Моя дребосък при все че не върви още така се прасна на стола тая вечер.  ooooh! Изправи се и изведнъж се изпусна и си удари горния клепач на оченцето на ръба на стола и то защото ми се молеше да го взема, а аз ...... много тъпо сега си има цепнатинка на клепача. Не тече много кръв и той не плака много явно не го боли, ама на мен ми стана много гадно. Милото ми детенце ... добре, че цепнатинката е точно на сгъвката и няма да си личи въобще. Големи беладжии бре.
Оставям ви сега, че трябва да се мия като в каменната ера. Топлих си водица на котлона, че бойлера изгоря и чак утре евентуално ще го оправят. Аз аз с поливката ще си поливам водица  Joy и ще се мия. Оххх, няма как.
Утре ако успея ще пусна малко снимки на сами и Белослава, която утре се прибира у дома с амам Албени. та те като се върнат съюо ще пуснат малко снимков материал  Heart Eyes. Чао милички!

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 09:56 от КорНиШонка

# 27
zdraveite momicheta,niamam kirilica tuk i zatova se izviniavam.
o6te sme vav Florida pri sestra mi.
tia dni mi e mnogo krivo i gadno i se obviniavam 4e prebarzah mai.
da kaja na kratko:
4etvartak malkata vdigna temperatura nad 38
(kam 38 i 7 8 be6e)dadoh panadol padna malko,no kak mine6e deistvieto na lekarstvoto i ska4a6e vednaga,na sledva6tia den ve4e be6e 39 i 2,i ne 6te o ne 6te da pada a drugi simptomi niama,ni vaksina i e bita,za zabi mislia 4e e prekaleno visoka,i na tretia den ve4e be6e 39 i 6 i 7 i mislia 4e o6te 6te6e da se poka4i i az se hvanah i aide v spe6noto da vidim kakvo stava za6toto ve4e 3 dena i davam samo lekarstva da i ia svalia i ni6to ne pomaga,tam otidoh krav,urina daje i snimaha gardite(za koeto me e iad,bez da ka6lia ili ne6to,no tuk v usa vinagi se prezastrahovat)i nakraia mi iztarsiha 4e imala pnevmonia i mi kazaha davai antibiotik na 24 4asa,az hi4 ne iskah za6otto ne misleh 4e ot tova e bolna,prosto tia ima6e mnogo visoka temperatura ni6to drugo,nito ka6lica,nito sopoli ni6to,amam maja mi ne ta ne 6te dava6,ti moje da si i maika az sam i ba6ta i az kakvo da pravia ne mi se razpravia6e pove4e i i dadoh.no to deteto mi jizneno,samo kadeto ne iska6e da iade,na 4 den pak ima6e 39 i ne6to temperatura.davah 3 dena antibiotik prez 24 4asa,toi e za 5 dena antibiotika.no men me ma4i 4e davam za6toot ne mislia 4e ima nujda,prosto si e jiznena i ne mislia 4e e pnevmonia,razpraviam se s maja mi i roditelite mi,ama men koi li me slu6a.i kakto kazah na trtia den ot antibiotika tia leko po4na da mi se obriva i aide az pak v spe6noto da vidim kakvo stava da ne e reakcia ot antibiotika,i poiskah pak da mi proveriat rengena za6toot ne misleh 4e ima pnevmonia i te mi vikat ami to moje da e niakakva infekcia i da se sbarka s pnevmonia i da spiram antibiotika.napravo pobesniah,posle se skarah s maja mi 4e edno 4e mi obla4iha deteto bez da ima smisal a vtoro 4e go trovih s antibiotici.izviniavam se za posta si no iskah da spodelia da mi olekne malko 4e tezi dni napravo mi e ujasno gadno.
ina4e sme dobre ve4e 1-2 dni ima6e tezi pap4ici az mislia 4e sa ot temperaturata i sega ve4e si e dobre,daje po4na pove4e da hapva,4e tia dni po4ti ne iska6e da iade.

# 28
Добро утро на всички!
Да драсна някой ред докато малкото дяволче още спи,че после няма как да стане!
Любе, точно така,мъжът ти ще има агенти навсякъде,така че да внимава Naughty Joy JoyА ето за теб и Таталинка,малко снимки на това което правих почти месец
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134142
 Всъщност направих хола си на всекидневна -кухня и трапезария в едно,за да има отделно детска и спалня.Ще снимам и детската скоро.И това,което ми стопи нервите беше смяната на дограмата и къртенето покрай нея #Crazy ,не е истина за какво иде реч,но слава богу всичко свърши и сега като се върне мъжо само ще се кефим и ще ходим на плаж и разходки ,а няма да се занимаваме с ремонти Praynig
за бързото оздравяване на Марти
А сега и да се покажем колко сме пораснали и как играем и с големи каки и батковци

# 29
Ха добър ден и от мен Hug

Знам, че се изгубих, но все не ми остава време да чета, а е нелоялно да пиша само за нас и да не ви отговарям Peace
Така, че ако пропусна някой - да не се обижда Hug неволно е...

Любе, честита ви колица  Peace със здраве да си я ползвате Laughing ....и ти ли ремонт правиш Hug
И ние си взехме най-накрая  стара колица . Годинките и са много, но нали има климатик и е широка Mr. Green

Ани от Бургас - честити ви ходещи крачета  newsm30 ....и по-малко щуротии да прави
...а да и добре дошла в нашия отбор newsm51

ТаталинКо,
ще и изям хубавите, меки бузки на Ени...като се събуди я нацелувай от един момък kiss kiss kiss

Корнелия, дано Сами се оправи и повече не му се случват такива неща Tired
И аз се обвинявам постоянно като не мога да им обърна достатъчно внимание smile3518

Котето, много ви е сладка кухнята  Peace със здраве да си я ползвате smile3503
И Миши има същата триколка ама никак не иска да стои в нея ooooh! .... и как те разбирам за къртенето и самата хамалогия, нали и ние сме в строеж, майсторите бавно напредват и нямам надежда за зимата да сме горе Weary
Честити ви ходещи крачета и на вас newsm30

Муцунка, надявам се  да сте вече здравички newsm17
Поздрави на Слънчева Флорида  grinning039

Буболинка, много е чаровна снахата  Kissing Heart на кой ли прилича Hug
Поздрави на каката Wink

Люта чушчице, скорошно оздравяване на Марти - милата душичка  action032

Мама Яна, ама голям разбойник си имаш - как съм се смяла с него smile3532

....отивам да дръпна една цигарка и после ще пиша за нас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт