Порастна вече ЮНСКОТО дете, ще ходи таз година на море

• 18 791
  • 264
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте отново приятелчета!

Ние се завърнахме отново у дома със Стефи след почти два месеца престой при родителите ми в Монтана. Постарах се да разгледам и да прочета (макар и малко на верев) всичко постнато от вас. Много са пораснали всички гълъбчета Heart Eyes Това време просто препуска... Grinning и децата ни растът ужасно бързо, та чак на моменти ме е дори да се каже яд.
На кратко за Стефи. Той проходи на 21.07., макар и поне половин месец преди това да имаше готовност. Аз и понасилих малко нещата, не го изчаках сам да се отпусне, а след кратки упражнения, видя сам, че може. Беше ми писнало да го гледам как навсякъде лази ли, лази, така ужсно си бе набил коленете, дори протри чифт сандали от лазане. Все още не се пуска в парка сам. Вече трети месец ми виси по ръцете в опитите си да върви и няма да ви казвам какви болки имам в кръста. Но стига съм се оплаквала.
Още го кърмя, не успях да го отбия, макар че доста се каних на пролет. Той да се каже си е доста пристрастен към бозаенето  Shocked, та не знам как ще се отбие сам. Може на есен да отидем някъде без него и след като не ме вижда няколко дни, да забрави за този "спорт". Знам ли?! Rolling Eyes
За съжаление смяната на климата му се отрази и сега е със сополи и зачервено гърло. Вярвам, че ще се оправи до края на седмицата за да отидем и ние на плаж. Аз не съм си топвала дори краката от 2 год.
Забравих кабела на фотоапарата в Монтана и не мога да кача снимки. При първа възм. ще го направя.

Дуцка, ето ти координати на къща-хотел в центъра на Бургас, до морската градина на много хубаво място. Казва се Борнер, тел. 056 846266, 0889 424 544. Нощувката беше 10 лв, като можеш да си носиш и сгъваемо детско легло. Горещо препоръчвам Бургас за почивка за късното лято ( края на явгуст и началото на септември) когато е вече спокойно. Бях за последно на 18.09.2005 на плаж и беше страхотно- не толкова силно слънце, спокойствие и много чиста и топла морска вода.

Това е за сега. Много поздрави от нас със Стефи и повечко прохлада. От тия жеги, мечтая за есента. Много зле ни подействаха, имах чувството че ще се срина.

HugДо скоро

# 226
Добър вечер, момичета!
Всички сте вече на разходките май, ние още мъничко и излизаме. Ох, тоз рев не престава и зъбките все по-силно ни мъчат .... Незнам до кога  Praynig.
Бубулинка въпреки,че Джули не е искала да стъпи на пясъка и е плакала от морето, иначе е в прекрасно настроение и се вижда ,че е била много доволна от новите неща  Grinning!
Привет на Анни - и ние не искаме да се отбиваме,ама нищо ще чакаме по-добри времена сами да си решат  Peace! Честито Ви прохождане, същото е и с Никола, не иска да се пуска навън, а у дома прави няколко крачки от масата до стола , а когато види ,че не е хванат за него веднага сяда и лази до безобразие.Вчера уж ще ходи и познайте - в морската градина за 10 мин. лазене станахме оле-мале!
Аз също се тревожа , дали ще имаме някакви реакции от промяната на климата  newsm78!

Да Дуцка много си права - наистина трябва ние да си решаваме - ама пак ти казвам - направо са зашеметяващи  Hug!

Благодаря на Моята сестричка,че си е позволила да ни наруши темата - тя даже не е разбрала ,че е публикувала , а мислила,че е пратила на лични съобщения  Grinning !

Айде времето ми изтече

# 227
  • София
Здравейте момичета!

Не съм писала и чела от много дълго време. Малките бебчета веча си станаха малки и палави дечица! Ники също почти ходи и вече си хапва почти всичко Laughing Голям е лакомник. Две седмици беше на гости при свекървами /заедно със моята майка/ и там много му хареса. Аз вече трети месец съм на работа и още ми е много мъчно,че Ники не близо до мен. В момента е при моята майка в Кюстендил и ходим всеки петък и ние с мъжа ми там.

Ето малко снимки от нас!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149740
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149740&photo=7
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149740&view=1&photo=9

Целувки от нас  bouquet

# 228
  • София
Здравейте, момичета  Simple Smile

Гръмотевичен и мокър ден, такъв е той при нас днес. Но аз съм доволна, поне ще освежи мътната ми глава. С Ени бяхме за няколко дни при бабите, на по-хладно. И на двете ни беше хубаво там. Надухме новия басейн и госпожицата беше очарована и от водата и от това, че може да подскача и да се мята по меките му стени. А преди да влезе в басейна се наплиска здраво със слънчево стоплена вода от два легена. Голяма игра падна. Ето малко снимки от водната забава:

Тук са останалите   Simple Smile

Честито прохождане на юнските сладурковци. А на Ники пожелавам скоро да проходи стабилно, за да търкулне мама Янан и неговата питка Simple Smile Много се смях на избраните предмети от Вики и Бобко (само дето снимков материал не видях...). Да поемат по най-хубавия и добър път за тях и да радват всички, които ги обичат!  Hug А госпожиците Йоанка, Тея и Джули са неотразими млади дами. Има много лятно настроение във всички снимки, надявам се така да е и на душите ви, мили момичета!
Дидко, ах с какъв финес само юнаците ти носят лилавата шапка... скици  Wink
Анни, много се радвам да ви видя със Стеф пак сред нас. Ще чакам и вашите снимки. Бързо оздравяване на юнака и скоро да видим и вас на плажа Simple Smile

Свеж и много усмихнат ден за всички вас!

# 229
  • Варна
Здравейте!

Аз се позагубих, но виновника е летния вирус, който върлува тук. Изкарах го доста тежко, мъжа ми почти се оправи, а Криското май този път отърва кожата (да не ме чуе  Twisted Evil). На всичко отгоре от няколко дни ни е развален климатика и чакаме от гаранционния сервиз да ни навестят. Добре, че се поразхлади малко. Тук още дъжд няма, за сега само духа силен вятър.

Вчера писах писах и накрая ми се затри поста. Та тогава тъкмо питах къде се изгубиха другото бургаско Анни и Емси. Анни вече се отчела /но снимките си ги чакаме, да знаеш/, да видим Емси кога ще се появи.

Янан, много е пораснал твоя синеочко, голям сладур е. Забелязах датата на снимките от фотоапарата, и нашия (Пентакс) ги прави тези номера понякога и много ме е яд. Така и не разбрах на какво се дължи.

Тинтири-Минтири, благодарности за изчерпателния списък с предмети за прощъпулник   bouquet Копнах си го, дано скоро го използвам.

Ани, и ние сме на вълна "рев и на ръце" от днес. Аз понякога съм на ръба да се разкрещя, но като си помисля, че сигурно много го боли и пак го гушвам и утешавам. За смяната на климата- на много деца им се отразява зле докато се адаптират, но не е задължително. Ние след първото пътуване (до Казанлък) бяхме с хрема, а после ходихме доста по далече- в Кресна и нямаше последствия. Личната лекарка ми беше казала ако забележа симптоми на разболяване да давам Осцилококцинум- 6 дози през 6ч. Дано не ви се отрази и си изкарате супер почивка.

Искрено завиждам на Ники и Ени за играта в басейна. Моето диваненце предпочита да влиза и излиза от басейна с пълзене, или пък да къса трева и да хвърля вътре. На вилата имаме един такъв, но засега заиграването му там е "изгубена кауза".

Нашата любима Тея е голяма красавица, нали? И май ще ни изпревари в прохождането.

Сега спирам, че пак съм изписала 1 метър  Embarassed Весел следобед и повече детски усмивки Ви желаем с току-що събудилия с е Крис.

# 230
  • Варна
Ето ги и него...

# 231
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви, мили майки!

Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!

# 232
Ей, и ние сме тука, вчера ви пропуснах....

Има наистина много хубави снимки на Ени от гостито при баба , на Ники от неговата ваканция , и много хубав поздрав ни направи малкият Крис - едно малко сънливче  Hug!

И аз завиждам за чудната игра на малките палавници в басейна, и как се забавляват, а ние - имаме два с чудни надуваеми играчки , но познайте никой не се докосва до тях, пищи още като се опитам да го сложа.Иначе му купихме люлка и бяхме на село отново два дни и тъй се забавлява , ще ви запозная и с малкия ловец - запали го чичо му , а баба и дядо отново го разглезкаха до безобразие ,сега мама ще се чуди.

Утре отиваме към Равда за три дни, времето е чудно , ще правим морски разходки и ще вдигнем комплекса на главата си ,защото нашето мрънкане не спираааааааааа .....
Ще ни липсвате  Hug

# 233
  • Варна
Ани, и вие ще ни липсвате! Весело прекарване в Равда и дано на Ники се отрази добре почивката- т.е. да не мрънка много  Hug

Тук днес е много пусто.. надявам се имате извинителни бележки  Naughty ...имам впредвид снимки  Wink

Момичета, давайте да гласуваме за малкия Криско на Лилибон, "идеята" вече е на трето място по брой гласове. Дано успеем да съберем повече  Praynig

# 234
  • София
Ето снимките от нашия прощъпулник: http://tintiri-mintiri.fotovisia.com/r.php?f_id=1551

За съжаление баща му го снимаше на филмче, та нямаме снимка какво хваща.

Ние се приготвяме и живот и здраве сутринта рано-рано тръгваме за морето. Целувки на всички!

# 235
# 236
Момичета,поради липсата на време не съм се отчитала скоро,а и май в следващите десетина дни също няма да го правя/че и ние заминаваме на моренце/,затова съвсем накратко ще ви пожелая здраве,късмет и много усмивки покрай мъниците!
И ако имат мерак Бургазлийки-ще съм им из района/в Несебър съм от 6-ти до 11-ти със сигурност/-да звънкат Laughing......

Последна редакция: сб, 04 авг 2007, 00:40 от Анонимен

# 237
  • на брега на Дунав
Само да кажа здрасти.  Mr. Green Не съм се затрила, ама незнам що все не ми остава време за темичката. Тука съм ама въпреки, че малко пишем всички пак не успявам да се организирам и да прочета и видя всичко, което сте пуснали пък като изпусна края за седмица и съвсем не съм в час. Явно докато е топло така ще е, като се закотвим на зима в къщи ще се разписваме по-често. Приятна почивка на всички, които са решили все пак да се запишат за море или планина. Чао за сега от мен.   bouquet

# 238
Привет на всички!
От няколко дена не съм чела и си мисля ,че има да наваксвам,а то какво много сте се изложили Crossing Arms,дано сте всички по почивки та да не ви се сърдя много Laughing
Сега да се похваля,че ние вече сме с тати newsm44 newsm68 ,а батито се върна от лагер ден ,преди татко си,та вече сме пълна къща,съответно и лудницата е пълна вече #Crazy,но не се оплаквам,все така да сме Praynig
Анитка, кофти мила,с този летен вирус,добре че си вече на крака и Криско е добре, Praynigда го нацелуваш Heart Eyes Hug
Ааааа,Люба, какъв Несебър нали Варна щеше да е Crossing Arms
Ние каъм края на седмицата вероятно също заминаваме на почивка,само дето не сме уточнили в кой балкан да отидем,мислим към Троянския,но бая е пътя,та се чудя Тея как ще издържи толкова време в столчето,но ако някоя има координати на хубави къщи за почивка нека да свирка Peace
И моля да споделят тези ,дето вече пътуваха с какви фокуси забавляваха бебоците по време на пътуване ,че нещо не се сещам newsm78

# 239
  • Варна
КотеТо, радвам се, че вече сте си в пълен състав. С координати за почивката не мога да помогна, но мога със съвети за забавления в колата. Първото и най-приятно за всички е детето да заспи. Криско почти винаги заспива до 20 минути след тръгването. След това вече започва мрънкането. Пускам детски песнички в колата, давам му да си гризка оризовка (с една такава си осигурявам половин час тишина). Друго забавление е пакетче с мокри кърпички. Купувам няколко от най-евтините и Крис ги вади една по една от пакетчето. Сега се сещам и за едни музикални книжки с животни.

Ние сме добре, сега се приготвяме за излизане докато още не са дошли дъждовните облаци. Весел ден на всички!

П.П. Корни, жената която щях да питам по твоя въпрос я няма. Може би е в отпуска. Надявам се да я видя скоро все пак. Поздрави на теб и децата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт