Ние се завърнахме отново у дома със Стефи след почти два месеца престой при родителите ми в Монтана. Постарах се да разгледам и да прочета (макар и малко на верев) всичко постнато от вас. Много са пораснали всички гълъбчета
Това време просто препуска...
и децата ни растът ужасно бързо, та чак на моменти ме е дори да се каже яд.На кратко за Стефи. Той проходи на 21.07., макар и поне половин месец преди това да имаше готовност. Аз и понасилих малко нещата, не го изчаках сам да се отпусне, а след кратки упражнения, видя сам, че може. Беше ми писнало да го гледам как навсякъде лази ли, лази, така ужсно си бе набил коленете, дори протри чифт сандали от лазане. Все още не се пуска в парка сам. Вече трети месец ми виси по ръцете в опитите си да върви и няма да ви казвам какви болки имам в кръста. Но стига съм се оплаквала.
Още го кърмя, не успях да го отбия, макар че доста се каних на пролет. Той да се каже си е доста пристрастен към бозаенето
За съжаление смяната на климата му се отрази и сега е със сополи и зачервено гърло. Вярвам, че ще се оправи до края на седмицата за да отидем и ние на плаж. Аз не съм си топвала дори краката от 2 год.
Забравих кабела на фотоапарата в Монтана и не мога да кача снимки. При първа възм. ще го направя.
Дуцка, ето ти координати на къща-хотел в центъра на Бургас, до морската градина на много хубаво място. Казва се Борнер, тел. 056 846266, 0889 424 544. Нощувката беше 10 лв, като можеш да си носиш и сгъваемо детско легло. Горещо препоръчвам Бургас за почивка за късното лято ( края на явгуст и началото на септември) когато е вече спокойно. Бях за последно на 18.09.2005 на плаж и беше страхотно- не толкова силно слънце, спокойствие и много чиста и топла морска вода.
Това е за сега. Много поздрави от нас със Стефи и повечко прохлада. От тия жеги, мечтая за есента. Много зле ни подействаха, имах чувството че ще се срина.
До скоро
.
! Честито Ви прохождане, същото е и с Никола, не иска да се пуска навън, а у дома прави няколко крачки от масата до стола , а когато види ,че не е хванат за него веднага сяда и лази до безобразие.Вчера уж ще ходи и познайте - в морската градина за 10 мин. лазене станахме оле-мале!
!

...имам впредвид снимки
,дано сте всички по почивки та да не ви се сърдя много
,а батито се върна от лагер ден ,преди татко си,та вече сме пълна къща,съответно и лудницата е пълна вече
,но не се оплаквам,все така да сме