Порастна вече ЮНСКОТО дете, ще ходи таз година на море

• 18 817
  • 264
  •   1
Отговори
# 60
  • на брега на Дунав
a witch ооооооооооооо само не ми казвай, че си от Габрово бе душа. Ами аз де съм бляла пак та не съм разбрала  ooooh!. Ами айде де можеше да се видим то ние баш на прзника на Етъра бяхме гледайме бати Енчо с Еми и тя много впечатлена остана че го вижда наживо, а не по телевизора  Joy.
Аз за мойте работи се ориентирах вече, ама ще видим ще се възползвам ли от инфото или ще си остана все пак в къщи. Благодаря отново на всички за включването  Hug.
mama_iana и аз съм така душа, ама при мен винаги е бил силен. След първото раждане не се промени много, ама сега след второто ми се струва, че е още по-силен. Няма как женски работи,  поне да се пооплачем малко, че то инак ...
Ох, то станало 10 часа, отивам да оправям дребните, че сега ще се изпонатръшкат изморени. Чао за сега.   bouquet

# 61
  • Пловдив
Добро утро момичета.

Сигурно съм пропуснала доста поводи за една седмица, за това бързам да честитя. Бях писала, че на 07.07.07 брат ми ще се жени. Е, ожени се. А ние цяла седмиця бяхме под пара. Пускам ви само част от снимките да не ви натоварвам много с гледане, а и покрай малкия не успяхме да наснимаме много.

А ето и линкове към останалите :

http://www.adage-studio.com/photo/IMG_4439.jpg
http://www.adage-studio.com/photo/IMG_4445.jpg
http://www.adage-studio.com/photo/IMG_4446.jpg
http://www.adage-studio.com/photo/IMG_4463.jpg
http://www.adage-studio.com/photo/IMG_4470.jpg
http://www.adage-studio.com/photo/IMG_4473.jpg
http://www.adage-studio.com/photo/IMG_4476.jpg
http://www.adage-studio.com/photo/IMG_4492.jpg
http://www.adage-studio.com/photo/IMG_4493.jpg
http://www.adage-studio.com/photo/IMG_4496.jpg
http://www.adage-studio.com/photo/IMG_4499.jpg
http://www.adage-studio.com/photo/IMG_4507.jpg

Приятно гледане  Wink

# 62
  • на брега на Дунав
Ой, Пепи каква си мадамка     bouquet. Пък дребния какъв е пораснал   Heart Eyes

# 63
Привет и от мен!
Напоследък все по-рядко стигам до компа,но като гледам не съм само аз,че тези вече щтъкащи човечета трябва постоянно да бъдат следени Naughty
Вчера заведох Тея за 1 път на плаж и познайте -първо стъпа в пясъка и веднага започна да ходи,но като стигна до морето и като и намокри крачетата една вълна и като писна ,нямаше спиране,а след това си вдигна краката до ушите и повече не пожела да стъпи на пясъка JoyСедеше в мен и на шезлонга.Върнах се няколко години назад ,когато батко и беше като нея и програмата беше абсолютно същата.Сега ще и дам седмица време да забрави случката и отново сме на морето Peace
Таталинка за прощъпулника и аз още не съм правила,защото Тея се пуска за няколко крачки ,но само в къщи и един път навън,а аз си мисля че все пак детето трябва да е малко по-сигурно в крачките,поне така направих с Крис и сега също смятам да поизчакам още малко и когато стане по-сигурна в краченето да направя питката Peace
Люба е във Варна а не се е обадила,надявам се да има основателна причина за това,иначе ще има снкции Naughty
Корни, от опит, цикъла можеш да забавиш с ударна доза вит.Ц Peace
а уич таблиците ,които си намерила са верни,но аз като специалист смея да кажа че опита показва по-широки граници,а ниския хематокрит при Деница се връзва с хемоглобина и /ако не се лъжа беше 105/ така,че всичко е ОК.
Пепи, много сте сладки на снимките Hug
Хубав ден на всички  bouquet

# 64
Привет ,майчета.Надявам се да си прекарвате чудно през почивните дни - то май нашите дни са все еднакви, ох...Никола направи поредната си беля - цял куп миди са разпръстнати по пода ...

Честито прохождане на Ени ! Браво да детето   Hug!

Честит първи плаж на Тея - е нормално ,май всички деца тъй правят - ние още не сме се престрашили с нашия уж голям батко - той от водата в къщи плаче, пък незнам за вълните - но на пясъка му харесва и да гледа морето също. Ще видим ...

Незнам ,но бях чела тук ,май Таби беше казвала, че е хубаво да се направи питката още като направят първите си крачки ,за да може детето после лесно да проходи ...Аз така направих! Още не сме много самостоятелни, но важното е ,че са се престрашили. Тъй ,че не мислете , а питка направете - даже и рима направих  Laughing!

Ех, сватбарите са много чаровни и изтупани - честито на младоженците !

Време е да събера мидите ,че олелия голяма ...и да отиваме на разходка .

# 65
  • София
Добра вечер, момичета!

Ама големи калпазанки сте, никакви ви няма тук, поне за по едно "Здрасти, добре сме" да бяхте се отбили тук....  Wink
Ние с Ени в късния следобяд бяхме в Южния парк и съм много доволна, че успяхме да се видим и с Поли-Уоли и най-кроткия сладък Бобчо Simple Smile Много приятна срещичка!

Пепи, роклята ти е много стилна, страхотна е, браво! А Любчо е най-готиния малък шафер, който съм виждала  Peace

Коте, все едно описваш първото стъпване на Ени на плажа, същата работа Simple Smile Явно им трябва време да се запознаят постепенно с морето, за да не ги е страх.

Ани, мерси   bouquet С всеки ден Ени става все по-уверена и увеличава броя на самостоятелните крачки. Малко се притеснявам, че изведнъж се пуска и тръгва с такава скорост, все едно я държа за ръката и не може много да си прецени възможностите. Знам, че с времето ще си регулира сама бързината, само дано има по-малко падания  Praynig

Спокойна и по-прохладна нощ за всички!

# 66

.......Люба е във Варна а не се е обадила,надявам се да има основателна причина за това,иначе ще има снкции Naughty........

Вчера заведох Тея за 1 път на плаж и познайте -първо стъпа в пясъка и веднага започна да ходи,но като стигна до морето и като и намокри крачетата една вълна и като писна ,нямаше спиране,а след това си вдигна краката до ушите и повече не пожела да стъпи на пясъка JoyСедеше в мен и на шезлонга.Върнах се няколко години назад ,когато батко и беше като нея и програмата беше абсолютно същата.Сега ще и дам седмица време да забрави случката и отново сме на морето Peace
Люба,беше във Варна,но вече си е в Пловдив,че майсторите си оправили машината предсрочно,дограмата е готова и утре почват да рушат.............Та нашето беше точно екскурзионно/експресно при това/ летуване.....или иначе казано-нещо като проверка на издържливоста на колата и на децата при реални пътни условия/колата се държа чудесно,децата-ужасно...но няма да навлизам сега в подробности....че едвам гледам/....Иво,за разлика от момите беше очарован от плажа......изяде промишлени количества пясък/и то с голямо задоволство...а аз се надявах,че няма да му хареса вкуса,но не би Sick/...мидите дето намерихме всички бяха облизани и осмукани старателно........водата го дърпаше като магнит......но пък батко реши,че не му харесват всичките тия екстри и ни скъса нервичките/само атракциите в Морската градина и сергиите му се понравиха на него/...иначе аз чаках да се обадят Варненските мами/които имат възможност ижелание,де,че нали при поредната внезапна смяна на ГСМ-а останах без телефоните на тези дето вече ми ги бяха пратили...и нямаше как да ги възстановя......./но нищо-през август ще сме пак там/или в околностите..и то за повече време/...та тогава ще имаме възможност да се видим......Черпя набързо една снимка на младия гларус Иво
И,сега,понеже не съм чела старателно какво сте писали/макар,че не е много,ама м/у зареждането на пералнята и,простора и ютията циркулирам и пътьом само надниквам/...отношение по темите ще взимам като има време..и съм в час.
.......немога ,обаче да не поздравя Пепи и Любчо за убийствения фасон който са докарали на снимките..........и да им пожелая скоро да са още по-главни герои на сватбено тържество Wink
От мен-лека и спокойна Heart Eyes Hug  bouquet

# 67
  • Пловдив
Добро утро от мен, с чаша горещо кафе в ръка.

Докато отсъсвах. гледам доста дечица са проходили, а и току що рагледах страхотни снимки на страхотни дечица. Честито на всички ходещи сладури- нека падат по-малко. А за снимките... ще се опитам да изброя поименно, но не се сърдете ако пропусна някого.
Видях една бузанка, която се запознава с морето. Кате, много е сладка малката.
Мама Яна, гледам партито на Божидар е минало много добре, а той е като едно малко мъжле.
Буболина, Джули е направо принцеса с този тоалет. Пускай по-често нейни снимки
Ani ot Burgas, Никола и той е много сладък.
Коте, кухнята ти е много хубава, а за Тея нямам думи.... а как сладко си играе с по-големите от нея
Любе, при вас май както винаги е весело. Ама Ивайлото е голям сладур. Чакаме още снимки. И както казваш, надявам се следващия път аз да съм булката  Wink

Чушчице,  Муцунка, надявам се малките са вече добре
Нели, как е клепача на Сами?

... май това ми беше писането. малкия се размрънка, че е закопчан в стола.. иска все да щъка.
Надявам се да съм вече по-редовна в писането, но не обещавам.
Приятен слънчев ден от мен.

# 68
Добро утро,

Май имам да се хваля: малкия от 3-4 дни прави по 10-ина стъпки сам. Концентрира се, вдига двете ръце и тръгва. Ма ходи бързо, че ако спре и е паднал rotfImbo Истинска реклама на Pampers Grinning Още по-лесно му е ходенето, ако държи нещо в ръка Joy
Аз смятам питката да e тази неделя, тамън ще стане по-стабилен и си спомням, че някой беше дал подробно описание на ритуала в някоя от предишните теми. Дали не беше Таби... newsm78 Шъ търся.

Иначе редовно ви чета и искренно завиждам на всички, които са успяли да заведат дечковците на море. Моята майка на 2 пъти приготвя банския да идва с нас на море като охранител на дребньо, ама не и провървя... Все нещо проваля организацията Sad Разчитам догодина да постигнем успех с ходенето на море.

За разходките на софийската дружинка в Южния аз само се ослушвам, че одавна не съм стъпвала там, но съвсем скоро ще бродя из алеите. Само да оздравеем с дребньо, че нещо сме хремясали и двамата. Поради тази настинка не съм го ваксинирала още, но другата седмица няма да му се размине. То в този ред на мисли се сетих да ви споделя- абе голяма мъка събирането на урина: Борката не ползва гърне, а не се и спира нито за секунда. Като сложа колектор- всичко е по памперса.. На ръце го държах над гърнето- е такова шаване и мрънкане.. Накрая постигнах успех със седмия колектор за урина, тъкмо се бях отказала да давам урина.. Абе не съм очаквала толкова просто нещо да е такъв зор- 1 месец събирам урина, срам.. Mr. Green

Това е от мен. Като ми дойде вдъхновението пак ще пиша някой ден.

И да се похваля: прекарах 10-ина дни в Пловдив: в най-големите жеги, което доведе до така желаната загуба на кила. Вече съм с около 8 килограма по-лека. Сега ако сваля още 8 ще съм в перфектна форма Crazy Дали да не постоя август месец още 10-ина дни в баш жегите и ще съм готова Joy

Хайде прохладен летен ден желая на всички!

# 69
Добро утро на всички!

..........иначе аз чаках да се обадят Варненските мами/които имат възможност ижелание,де,че нали при поредната внезапна смяна на ГСМ-а останах без телефоните на тези дето вече ми ги бяха пратили...и нямаше как да ги възстановя.......

Е,Любе,това вече е оправдание,ама аз си мислех че отпреди ми имаш тел.и не съм в течение че си сменяла тел. с нов,пращам ти го на лични веднага Peace а Ивчо е опасен чаровник и много се радвам ,че му е харесало морето и плажа,тъкмо по-често да ни навестявате Hug
Сега искам да питам колко бебчовци заспиват с биби и кога смятате да ги махате,защото аз вече започнах да се притеснявам да не се повреди захапката на Тея ,макар че тя я използва само при заспиване и като се събуди през ноща.В питанка съм защото батито не е ползвал биба и нямам опит newsm78
Пепи Hug Heart Eyes

# 70
Здравейте, момичета!
Сега един въпрос. С момичето, с което раждахме заедно тези дни си завела детето на хирург да му цепят пишката или както се казва да я забелят. Детето цяла седмица е в стрес.
Сега и аз се чудя какво да правя - е всички ли момченца стигат до хирург? То и нашата пишка не е забелена, но всяка вечер като го къпя я придърпвам - не  е възпалена, нито пък мръсна с нещо.
Вие какво правите на вашите момченца?
 Брейй, тези мъже докато ги приведем в ред и готовност бая зор... Joy Joy Joy
коТето, ние сме от тези, дето заспиват с биба. През деня не я търси, ама помрънква вечер за нея. Ако съм по-упорита ще я махна, ама защо да му развалям рахата?

# 71
Здравейте, момичета!
Сега един въпрос. С момичето, с което раждахме заедно тези дни си завела детето на хирург да му цепят пишката или както се казва да я забелят. Детето цяла седмица е в стрес.
Сега и аз се чудя какво да правя - е всички ли момченца стигат до хирург? То и нашата пишка не е забелена, но всяка вечер като го къпя я придърпвам - не  е възпалена, нито пък мръсна с нещо.
Абе уж не е задължително до хирург да се стига, ама около мен няма мъж, който да не са го "обработили" Confused . На Боби педиатърката го издърпа и то два пъти. Сега ми се струва, че пак не  е оголенко докрай, ама не съм сигурна. При следващото  ходене ще видим Rolling Eyes . Иначе за мърсотията- когато я заголи чак се видя какво се е насъбрало Sick . Е, не е някаква зверска мърсотия, но си имаше за почистване. Peace
Дирдри , чакам с интерес да споделиш как точно си отслабнала, само от жегата ли newsm78 ?
Кабранска , абе как се справихте с пишкането и акането? Гледам, че сте с обикновен бански. Отдолу имате ли си памперсче или по пишок си го оставяла newsm78 ? Голям проблем с тия бански ooooh! ....

# 72
Пак съм тук.

За пишката: аз нищо не му правя. Преди месеци педката го забели на едно от посещенията, каза: "Добре" и това е. Борката сам си се грижи за уреда Mr. Green - в момента, в който го съблека започва да я подърпва... Мъжка му работа... Mr. Green

За слабеенето: тъй като бях станала едно малко слонче и не можех да се трая, в началото на юни започнах нещо като диета. Ям само ако наистина почувствам, че съм гладна; сутрин закусвам активия с овесени ядки; денем наблягам на плодове, зеленчуци, сирене, по малко солети и много разходки. Ям по малко и между другото Grinning Когато мъжо яде- аз не сядам на масата. Престоят в Пловдив  се оказа особено ползотворен щото беше адска жега и не ми се ядеше: хапвах само плодове зеленчуци и таратор. Ако много изгладнея хапвах малко Боркови солети и така. Абе много работа имам да отхвърлям още ooooh! и да ви кажа слабее се с неядене Crazy
На всички слабеещи пожелавам успех newsm10

# 73
Ехо, и аз да се включа!
Наистина си се оказа проблем това забелване - ние я подръпваме още от както Никола е станал на 1месец, но уви - не сме я забелили още изцяло - педито я гледа и казва ,че е на добро положение ,но иска още - да не сме бързали поне до 1г. и 5месеца.И ние продължаваме с процедурите по време на баня и естествено Никола я дърпа вече като ластик  Embarassed!
Е ,Любе - браво на малкия Иво - ехе все едно е бил само на  на море, то пясък май всички си похапваме .

Коте и ние също ползваме биба - вече само нощем и преди заспиване ,ако е кривичък - гледам да избягвам, иначе през деня не я търси, ще се маха постепенно - но по-добре от варианта пръстче в устичката .

Искрено завиждам за свалените килограми на Дирдри - воля трябва, пък и да няма много поводи за маси- че ние както сме ги почнали няма спиране .

Аз пък да ви питам - вие леща и боб давате ли на децата , че аз изобщо не съм дала ...и как ?
А на гърне слагате ли ги ? Как е започнахте ?

# 74
Дирдри , браво, че си успяла да не ядеш. Аз не мога Sad , все си ми се яде- зиме, лете... Аз успях само 3 да сваля с 6-дневното преобразяване Rolling Eyes , а имам още десетина Sad

Аз пък да ви питам - вие леща и боб давате ли на децата , че аз изобщо не съм дала ...и как ?
А на гърне слагате ли ги ? Как е започнахте ?
Аз  дадох на Боби червена леща, боб още не съм (освен зеления). Ще изчакам със зрелия. Иначе лещата я варя според указанията (червената става по- бързо от инаквата) с морков, чушка, лучец... става страхотийка Crazy . С бульон- като супа, без бульон- като второ (яхния) Peace
За гърнето: слагам го всяка сутрин преди ядене, защото тогава му идва музата. Преди го слагахме по друго време. Номера, според мен е да улучиш времето му за изхождане. Е, второто му ходене за деня е малко по- плаващо като време и не винаги успявам да го хвана навреме, но и  на сутрешното съм доволна на този етап Grinning . Изглежда все още не прави голяма връзка м/у гърнето и самия процес, но гледаме да го стимулираме, като му показваме какво е направил и го хвалим Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт