Елиа, рецептата е лесна: 1кг шипки заливаш с 10 литра вода и слагаш 1кг. захар (може да пробваш с половин, че баба го прави едно към кесим и не е сигурна за количеството захар). Оставяш известно време (зависи от околната температура) да покисне и пиеш. Охладено е страхотно!
Деница с гърнето не се погажда, ама никак. Аз не смея да я насилвам и се проклинам, че не намерих навреме темата за ЕБХ.
Боб и леща си хапва от нашата манджа (поне 1-2 пъти седмично). Когато ми се занимава и махам шлюпинките на боба; понеже не съм и пасирала храната, се понаучи да дъвче. Пак има цели парченца на митницата, ама известно време ще е така
.Коте,
. А може ли да споделиш и от твоето инфо по въпроса с изследванията? На нас една педиатърка ни беше казала, че през последните години има тренденция към снижаване на стойностите на хемоглобина.
че дзверо ме е подкарал от 6.
Лудо беснеене навън: аз лично бях като отвързана 
Ходеше си из двора,където иска и без памперс.Мама переше по-честичко панталонките няма как....Вече и в къщи я пускам без пампа пишка на около 3 часа,кога я хвана на гърнето,кога на балатума,на балкона най-често върши работата.Там си играе с щипките и хоп свършила работата
та и се карам.
. Да видим дали ще надделее комфортът или жегата....
Та, предпочитам Ени да заспива с биба, отколкото с палец. 
. Абе има ефект и при мен душа, макар че да си призная като се замисля не съм гладувала. Да живее НВД
ама вече съм почти 4 кг по-малко което е добре за месец. Сега остава да съм упорито магаре и да стопя още 6 кила. Че не са малко не са, ама съм си наумила да опитам да ги сваля това лято пък ще видим до къде ще я докарам.
. Едно ревливо и ... абе гадна работа. Доста неща ми се струпаха наведнъж и сега нямам много настроение. Ама утре се надявам да се чувствам по-добре. Чао за сега. Лека нощ от нас