Умопобъркваници и мистерии - 13

• 35 606
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте на всички Simple Smile

Следя всяка игра, която играете, но тази малко ме мъчи.
Успях да събера всички листчета ( 8 броя) за кутията, събрах накъсаните листчета за рисунката, но не мога да се справя с доста други неща newsm78: как да сложа батерията; как да си активирам корковото табло, как да взема опашката на котката...
благодаря за помощта предварително
 smile3525

# 976
Липства ми най горното в ляво. Ама аз лазера го използвах за листчето на дъската и сега не ми е активно. Tired

# 977
  • Русе
Листчето  от корка (отзад) и огърлицата са с цветове. Може би там трябва да търсим помощ за подреждането на листчетата в кутията

# 978
Как да взема листа над хладилника?

# 979
ragtime, мисля че беше в дневника (книгата) на най-последната страница. Но щом ти е изчезнал лазера може би ще трябва да растартираш.
Между другото преди да използвам отверката за решетката, отворих с нея кутията на секцията - беше празна (тази с котето). Сега не мога да я отворя, а ми дава ръчичка.

Anneese, чети назад в темата. Почти всичко сме описали  Simple Smile Отвори да разгледаш лазера и после маркирай батерията, цъкай върху лазера докато се обърне и готово.

Бонита, маркирай четката от инвентара и:
Натиснах котето в кухнята, щрак на ъгъла на шкафа, после между хладилника и мивката, после на ъгъла на хладилника - бутна ми последното листче. Сега остава да разбера и как се редят върху кутията....

# 980

Anneese, чети назад в темата. Почти всичко сме описали  Simple Smile Отвори да разгледаш лазера и после маркирай батерията, цъкай върху лазера докато се обърне и готово.

[/quote]

Успях, но все още не мога да взема огърлицата...  Sad

# 981
Листчето  от корка (отзад) и огърлицата са с цветове. Може би там трябва да търсим помощ за подреждането на листчетата в кутията
еми аз почнах според тези цветове... нищо
търсих зависимости с фона и следващата фогура.. нищо
търсих зависимост м/й символите - слънце, луна, звезда, облак и на долния ред друготе... пак нищо  newsm78

# 982
ragtime, мисля че беше в дневника (книгата) на най-последната страница. Но щом ти е изчезнал лазера може би ще трябва да растартираш.
Между другото преди да използвам отверката за решетката, отворих с нея кутията на секцията - беше празна (тази с котето). Сега не мога да я отворя, а ми дава ръчичка.

Бонита, маркирай четката от инвентара и:
Натиснах котето в кухнята, щрак на ъгъла на шкафа, после между хладилника и мивката, после на ъгъла на хладилника - бутна ми последното листче. Сега остава да разбера и как се редят върху кутията....

Мерси Сафо   bouquet

# 983
ragtime, опашката се взема на тъмно с лазера - цъкаш по нея докато се премести в ляво. После светваш и цъкваш върху нея.
Самоцитирам се за огърлицата. Взема се с опашката на котката.

# 984
Не ми е ясно още на часовника какво се прави, на чантата също..., на чашите в кухнята също, един пъзел наредих в items от парченцата - него какво го правим? В моливника до огледалото има нещо или се прави нещо.. и чекмеджето над табуретката е активно... На рафта има една кутия с коте и едно друго черно коте над него, също активни...
На компютъра какво се пише?
някое от тези неща разбрахте ли за какво е? Кутията с котето ясно - с отверката, ама е празна. А другите?  Rolling Eyes

# 985
Презаредих си играта и сега като кача котката на пердето ми даде ключа за дневника където е липстващото ми парче. Пробвам с лазера да я взема тая пуста опашка ама не ще. Бесна съм и на тази котка #Cussing out

# 986
който иска подсказка, да чете:
аз понеже цяла сутрин се мъча с тая игра и накрая не се стърпях и намерих решението
и естествено видях, че нямаше да се справя без него
значи листчето като го обърнете и има цветове - зелено, червено, жълто и синьо
точно като габърчетата, освен йероглифите по листчетата има и цифри и букви
но тъй като синьото листче вече е обърнато, не успях да намеря целия код и ползвах подсказката: това е кодът за комп-а 5F25CDL24
а картите се редят върху кутията по определен начин, предполагам накъсаната бележка е подсказката, което пак не успях сама да разгадая: луна, слънце, звезда, дърво, капка, облак, цвете, котка
а огърлицата, не било огърлица, а ключове за изхода  newsm78
абе има игри, които с кеф разгадавам, но тая ми взе здравето

# 987
опашката се взима като загасиш лампата, цъкаш на нея, тя се накланя, пускаш лампата и я взимаш

# 988
ХИПП , благодаря!
А облакът къде слагаш?

ЕЕЕЕЕЕЕЕ, минах я и аз!
Облакът е преди цветето. Дава билет за концерт  Mr. Green После си отключваш с огърлицата и отиваш на концерта. Хипп, без теб никога нямаше да я разгадая, пустата игра!  bouquet Ти как научи тези неща  Crazy

Дайте да играем сега някой, дето поне да е на разбираем език, не на китайски  Praynig

# 989
ето виждаш ли, съвсем откачих  Rolling Eyes
облакът е след капката, как съм го пропуснала  newsm78 Blush

Общи условия

Активация на акаунт